עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by loopital,

ברשותי PNY Quadro 4 980XGL, שמור כמעט ללא שימוש. מעוניין להחליפו תמורת משהו אחר. הצעות ל: XXX

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  2. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by dogday,

איך הוא?? אני יכול לקחת אותו ב 1800 ואת הספיר ב 1600. הקירור שלו יותר טוב משל ספיר?? וגם המגהרצים {MHZ} יותר גבוהים?? זה הכרטיס{אל תתיחסו למחיר אני לא קונה משם}!!!: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=839&catcode=20 תודה רבה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  4. למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.cptech.com.tw/ לא מבין מה הקטע שלהם אבל עכשיו אם שם חדש :

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by aiw,

בעקבות הודעה בפורום שוטטתי ב- comp-il וראיתי ש-R9800pro oem (של ספיר) יותר יקר מה-retail של GEXCUBE. אתם חושבים שזה הגיוני? אולי זו טעות? הנה ה-oem: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ה-retail: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עוד שאלה בפנדה יש גם R9800 retail אבל של ATI: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 מה ההבדל בין שני ה-retail?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by Tomerm,

יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by 8dsim,

XFX GeForce FX 5900 XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI RAMDA Dual 400 MHz Vertices per Second 300 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memo 128MB Memory Type DDR SDRAM Core Clock 400 MHz Memory Clock 850 MHz eVGA GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI GPU/VPU nVidia GeForce FX 5700 Ultra RAMDAC Dual 400 MHz Fill Rate per Second 1 Billion texels Vertices per Second 356 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz …

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by dorosen,

הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by dsbaja,

ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 128MB , 256BIT , VIVO או SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI מה עדיף?ולמה? דחוף עזרה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by FARKASH7,

אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  14. תעזרו לי בבקשה המחיר שלו 1150 האם הוא שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. אני לא מבין את הסיפור של שלושה כרטיסי מסך תמימים לגמרי מידה של radeon, מדובר פה על שלושה דגמים 9600pro 9500pro ו9600xt מה הסיפור שלהם? ומי מהם יותר חזק מבחינת ישומי dx9 והכל בעצם מבחינת הכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by aiw,

איזה כרטיס עדיף לקנות? 9800pro או 5900xt? ה-5900xt יותר זול משמעותית (300 ש"ח). אבל מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים? מספיק קטן שכדאי להתפשר? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by noambaum,

אני שוקל לקנות רדיאון 9800 ואני לא יודע איזה הכי משתלם מבחינת יחס ביצועים מחיר כי התגובות בפורום מגוונות. או האם כדאי לי בכלל לשדרג כי כרגע יש לי : MSI FX 5900 128MB אז מה אתם אומרים איפה אפשר למצוא את הכרטיס הכי טוב בהכי זול???... תודה מראש. עריכה: יש לי FX 5600

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by G-SHOCK,

ברכות באפשרותי לקנות מסך חדש באריזתו המקורית אשר הובא מחו"ל.על האריזה רשום LG 17 L 1710 BU-DVI . המחיר המבוקש הוא 2200 ש"ח,אולי אוכל להוריד עוד 100 שקלים. מישהו מכיר את המסך?האם העיסקה משתלמת ?(אין אחריות כמובן) מוסכם עם המוכר שאוכל לוודא תקינות מלאה לפני התשלום. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי לוח של איפוקס הדגם רשום בחתימה... ואני לא יודע איפה זה בביוס כי אני לא רואה את זה!! מה שמופעל אצלי זה רק ה-FAST WRITE ויש את זה בביוס אבל את זה אין בביוס!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. לא ניתן להעלות רזולוציה פיזית על המסך כי הטלווזיה לא יכולה להציג את זה אבל אמרו לי בחנות מחשבים אפשר להתקין חלק מחוץ לטלווזיה שיוכל לאפשר להציג על המסך ברזולוציה הרצויה (גבוהה יותר) אם משהו יודע במה מדובר - איך קוראים לחלק אודה לו מאוד בתודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by yot,

תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by sariti,

חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D

• 5 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים