כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס
-
המפרט שלי ;D E6300 1.86MHZ ASROCK CONROEXFIRE ESATA2 945P TWINMOS 2GB Dual core 667MHZ SAPPHIRE X1900GT 256MB WD 250GB 16MB SATA2 HEC 6A21 + 400W -TRT יצא לי ציון של 9069 ב-3DMARK05 איך הציון נמוך או גבוה יחסית לחמורה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
רואים מדהים! יפה, מלא צבע, בהירות שלא מורידה מהאיכות! אבל... ברזולוציה 1600X1200 רואים מטושטש. ואני לא רוצה לכוון את הפוקוס בשביל הרזולוציה הזו, כי יכול ליהיות שאני ארצה להשתמש ברזולצויה אחרת אולי, אני לא יודע! יש איזו תוכנה או משהו אחר שיעזור לי עם הפוקוס? ד"א- פשוט לא רואים טוב ב1600X1200, הכל פשוט לא נראה טוב, זה כמו לשים מסך "17 על 1600X1200.. אני אנסה לסדר את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי אמור לקב לאת המסך היום אבא שלי הלך להביא והוא אמר לי lcd 17 LG והוא עשה לי הפתעה והיא את הדגם lcd 19 LG L1910S FLATRON לא ידעתי שמסך יכל להציג כל כך חד !!!!! כל שניה זה הנאה עכשיו נתקעתי במשהו קיבלתי עם המסך דיסק התקנה וכרטיס כחול כזה עם קוד כתוב עליו color card ועליו רשום קוד ובהתקנה הוא מבקש את הקוד הזה אני רושם ואז הוא אומר שהקוד לא נכון וזה תוכנה מיוחדת למסך עם כרטיס מיוחד למסך הזה ....... מישהו יודע ? אני יכל לעלות תמונות עם את לא יודעים על מה אני מדבר .
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה HD3870X2 יום שלישי אקבל את השני בנתיים אני מתקיןCRYSIS COD4 3DMARK06 GOW WIC תיכף אני יעלה תוצאות
-
- 102 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו אז השאלות הן כאלה: 1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?) 2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200? 3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש …
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי 1165 מה זה אומר שזה טוב ?שזה רע? מה אני צריך לשפר ? המפרט שלי AMD 2500 BARTON לוח אם ABIT NF7 512 DDR ראדיון 9200 128 מגה DDR התוצאה שלי 1165 !!!
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לא מזמן הזמנתי את הכרטיס המדובר GTO2 שהוכח כהכי משתלם כיום קבילתי המקומו את GTO הרגיל שביש בו תוכנה של OC בצד רשום Radoen X800GTO 256MB V\D\VO עכשיו אני לא ממש מבין באוברקלוקינג אני יודע מה זה וכל מה שקשור אך לא התנסתי אני לא אעשה אוברקלוק לכרטיס עד שלא יהיה לי כסף ביד לכרטיס חדש אם הכרטיס ישרף או משהו, מה שאומר כמעט עד לססוף האחריות. יש לי אפשרות להחליף לGTO2 תוך שבוע (והמחיר שלו עלה ב100 ש''ח ) האם כדאי? כי ראיתי שיש בפורופ אחד שאמר שזה סתם חרא הכרטיס גורע הורס דופק דברים וכו' הGTO2 בביצועי סטוק יותר טוב מGTO בסטוק? התשובה היא שלכם תודה אחים
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קיבלתי מהם הוראה לעשות דבר כזה.. In Windows 2k/XP, ALWAYS disable DDC in the ATI "Displays/Monitor" CP after installing drivers to be able to use ALL the refresh rates and resolutions your monitor supports, also this is the best way to avoid the 60Hz RR bug איך אני עושה את זה.? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
קניתי את הגרסה של ה3500PCX והיבואן אמר לי שאני יכול להפוך את הכרטיס הזה לגרסת הGOLDEN SAMPLE שהיא גרסה מומהרת של הכרטיס והוא מתומכר כ1000 שח יותר ממה שיש לי. עכשיו כדי להפוך אותו הוא אמר לי שאני צריך לצרוב ביוס של הגולדן סמפל על הכרטיס שלי מישהו יודע אם יש דבר כזה מאיפה אני מוריד ואם זה בכלל כדי או יעזור?
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את ה 8.7 צריך עדיין להתקין את זה ? hotfix_xp32-64_dd_ccc_hd4800series_64899.exe הפיקס למאוורר ? או שזה כבר בילד אין בדרייבר החדש ה 8.7 ? עכשיו איך אני יוצר את הפרופיל הזה שאומר למאוורר לפעול על 30 אחוז בווינדוס וכאשר אני מעלה משחק שיעבור ל40 ..50% ? עכשיו לגבי החיבור פיזית רשום על הכרטיס במדבקה גדולה ! עם "אזהרה" שחוב לחבר ככה : (תמונה) השאלה למה ? כי אני לא יכול בעיקרון ...מהספק שלי יוצא כבר אחד של שני חיבורי חשמל אבל סאטה ששניהם הולכים להרדיסקים .... כרגע המחשב מחובר כמו שהיה מחובר לכרטיס הקודם (X850XT) כבל 6 פינים ישירות מן הספק ... יש הבדל אם אני משאיר את זה ככה ? למה בכלל זה אמו לעבור דרך ההרדיסק ? תודה [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 19:07:44 …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי כרטיס מסך חדש video shuttle 2 אני חושב שהוא של chronos עכשיו מישהו מכיר את הכרטיס? הוא שווה משהו? וכמה הוא עולה? אני פשוט לא יכול להרכיב תכרטיס כי אני לא בבית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחבר כרטיס טלויזיה שהוא לא צריך כבר. הכנסתי אותו לסלוט של הPCI. המחשב מזהה חומרה חדשה, אך אינו מוצא דרייברים מתאימים. אין לי מושג (וגם לחבר שלי) איזה כרטיס זה (סוג), וגם לא ראיתי שכתוב עליו. איך אני יכול לדעת? אני צריך לדעת בשביל למצוא ולהתקין דרייברים מתאימים. בנוסף, אם תוכלו לכוון אותי כבר לתוכנה מתאימה לצפייה בטלויזיה מהמחשב. אשמח לתשובות מהירות וענייניות - ותודה! יונתן נ.ב. חג שמח ושנה טובה לכולכם...
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הי, היה לי כרטיס HIS X1950Pro 512MB IceQ3 Turbo שעשה בעיות של Display Curruption, הלכתי לחנות שקניתי, ששלחו אותו ליבואן - שורה תחתונה: הזיכרון שלו היה דפוק. עכשיו ליבואן אין כרטיס כמו שלי, וכבר עברו שבועיים מאז שהבאתי אותו לחנות, והם לא ממליצים לי על HIS בטענה שהם עושים מלא בעיות. הם הציעו לי לקחת Sapphire במקום, אבל - שני הכרטיסים של Sapphire יותר זולים מהכרטיס שלי, לכן עולה השאלה איזה כדאי: X1950 Pro 512 mb או X1950xt 256 mb ? לא הצלחתי למצוא שום מקום שנותן השוואה ממשית ביניהם, ולכן לא ברור לי מה עדיף... אשמח לשמוע תגובות במהרה, החנות מחכה לי....
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי קיבלתי לפטופ חדש T42 של IBM ואני מחפש דריבר לכרטיס מסך mobility 7500 radeon על המחשב מותקן דרייבר ישן מאוד ..מישהו יודע איזה דרייבר הכי חדש קיים לכרטיס זה? ראיתי שיש ל-IBM גרסא יותר חדשה באתר אבל היא גם יחסית ישנה...יש משהו יותר חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם... קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני עדין לא יכול להתקין (אין PCI-E) ורציתי לדעת מה הוא שווה.. הכרטיס הוא Asus EAX800GTO 256MB GDDR3 ... הכרטיס שלי קיום הוא GeForce FX 5200 128MB אז אני בטוח שהוא יותר טוב השאלה היא מה באמת קיבלתי.. כי אני לא מבין בזה הרבה,
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי מסך חדש samsung syncmater 710n אתמול והוא בא לי עם דיסק יש לי שאלה מה זה הדיסק הזה?מה הוא עושה?תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
משומה בהתחלה היתה לי בעיה לא יודע אם זה היה קשור במעבד או בכרטיס אבל בסוף אחרי שיחקתי בOC של המעבד זה הסתדר בכול מקרה קבלו תוצאות סטוק לכרטיס קודם כול מפרט: INTEL 805 2.66GHZ@3.77 ASUS P5LD2 SUPER TALENT DDR2 512MBX2 533MHZ 7600GT ותגידו לי אם זה טוב ? איך הכרטיס? וזה בלי OC
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-