עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מסך MAG עם גלגלת שאפשר לכוון את הצבע וכל האפשרויות.... אבל שאני רוצה לסובב את הגלגל הזה כדי לכוון את הגודל של המסך או כל אפשרות אחרת כתוב לי על המסך הדבר הבא: "KEYLOCK" ואני לא מצליח להכנס כדי לכוון.... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש יודה לו......

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by k_700,

למשל ה7800GT של EVGA הוא מגיע עם OC מהחברה, האם הטמפרטורה שלו תהיה גבוהה מכרטיס שלא מגיע עם OC למשל של POINT OF VIEW או FORCE? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by ggeell,

אחרי שעזרו לי כאן עם בחירת כרטיס מסך...אני צריך עזרה לגבי תוכנת שליטה . עבדתי עד היום עם ATI והבנתי שישנה תוכנה ב-NVIDEA שנקראת NVIEW . אני צריך בשביל להגדיר חיבור מחשב לטלוויזיה ותצוגה בשניהם ביחד (מסך מחשב+TV בו זמנית) . חיפשתי תחת השם NVIEW באתר הבית של NVIDEA ולא מצאתי . גם קישור כאן בפורום לא עובד . מישהו יודע מאיפה מורידים ? גם חיפוש בפורום כאן הביא אותי לתוצאות של דיונים על בעיות בתצוגות אבל לא ללינק הורדה ..אגב , אני מקווה שזו התוכנה הכי מתאימה .

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Berg86,

בדרישות הכרטיס כתוב : An available 4-pin Molex hard drive power dongle, אינני מבין גדול במחשבים, אז למה הכוונה? והאם אוכל לחבר כ.מסך זה למחשב עם לוח אם מסוג Intel Rock Lake D865PERL? מפרט מחשב: לוח אם Intel Rock Lake D865PERL מעבד P4 3GHZ 512mb ddr pc3200 ספק כוח LC-B500E 2 כוננים קשיחים (30GB+80GB). תודה מראש. [code=actionscript-french]

5. http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=350&view=yes דגם מדויק זה:HIS HD 2600XT IceQ Turbo 512MB/256MB GDDR3[glow=red,2,300] AGP[/glow] והאם יעזור לסחוב עוד קצת ? והאם ניתן להזמין אותו בארץ ? [glow=red,2,300][/glow]

6. Started by avihy,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E תקציב 1000 ש"ח. הכרטיס מסך צריך להחזיק DELL 2007 WFP. הכרטיס יהיה בערך ל 6 חודשים ולאחר מכן יוחלף בחדש (יש לי תקציב כרגע של 4,000 לכרטיס מסך,אבל אני שומר אותו לדור הבא).

7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח המלצה בבקשה

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  8. חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

היי, יש לי את הכרטיס MSI GeForce 5900XT VIVO ואני מחפש דריבר לVISTA. האם קיים כזה? חיפשתי באתר של NVIDIA, אך יש דריברים לXP ולא לVISTA. תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. רציתי לשאול מה זה "פתיחת צינורות" ? מה זה עושה ואיך עושים את זה? תודה לעונים. נ.ב הכרטיס מסך שלי זה: רדאון 9550 128mb של ג'יגה בייט (הקטן יותר)

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. לפי תוכנת Everest במנוחה הטמפרטורה אצלי היא 55 מעלות. האם זה סביר?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. האם יש הבדל גדול בין הX1900GT לבין הX1900XT?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. אני מבין את ההקשר בין הרזולוציה והכרטיסי המסך. אני קונה מחשב חדש ומעונין להריץ את כל המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות , עם פליטרים כמה שאפשר. אני ישחק עם מסך 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שזה רזולוציה נמוכה , והרבה ממליצים על 9800GT בכך שהוא "מספיק" אני מתכנן על 4850. אתם רוצים להגיד לי שב1024X1280 במשחקים כמו FC2,CRYSIS GTAIV וכו' הם יניבו אותם תוצאות??? עם פילטירים והכל?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by avishai555,

שלושת הכרטיסים הבאים (מ KSP) הם : ASUS : http://www.asus.com/Graphics_Cards/A...69502DI2S2GD5/ SAPPHIRE : http://www.sapphiretech.com/presenta...=0001&pid=1021 GIGABYTE : http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3667#sp הספייר הוא הזול מביניהם והאסוס הכי יקר (120 שקל יותר מהספייר) איזה מביניהם כדאי לקחת? למי יש דרייברים יותר טובים? והכי חשוב מי נפתח ל6970?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by QQQ,

שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה

16. התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ משחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by Rיה,

שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by yotamavi,

יש לי את ה7950GT כרגע ,,רציתי לדעת איזה כרטיס היום הכי משתלם בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה שיפור בשבילי..

20. לאחרונה הבחנתי במסך הזה: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= וראיתי שיש לו תכונות די טובות יחסית למחירו (מפנדה): 1780 ש"ח. רציתי לדעת, האם מישהו התנסה איתו והאם הוא שווה משהו, למקרה שאני ארכוש אותו, על מנת לא לבזבז כסף.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. אהלן! בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך. רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4.... יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר). בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות. אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה. אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה? ודבר אחרון: כמה שני…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. ראיתי ממזמן באתר שהכרטיס מסך ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? של גיגהבייט(אני יודע שזה היה גם על גירסאות אחרות) אבל בכל זאת אם הייתם יכולים לתת לו ציון כמה הייתם נותנים בהתחשב לעלות ולביצועים? ואיפה מדרגים אותו בכרטיסי מסך?

23. Started by The Ripper,

אני עובד על השתקת המחשב ורוצה להחליף את הקירור לפאסיבי ובהזדמנות נעשה סופסוף אוברקלוקינג (יש יתרון לזה בכרטיס הנ"ל?) מצאתי כמה קירורים פאסיביים וגם אקטיבי שאמור להיות יחסית שקט של AC הנה רשימה של מה שראיתי בסדר לפי עלות: 1. AeroCool VM-101 fanless עולה 104 שקל בפנדס 2. Silencer Rev.3 עולה 120 שקל בנועה 3. ThermalTake Fanless VGA CL-G0003 עולה 124 שקל בלוגיק 4. Silencer 1 REV2 עולה 150 בנועה 5. Thermaltake Schooner Fanless עולה 180 בנועה - כאמור אני מעדיף פאסיבי אבל לא ברור לי מה ההבדלים בביצועים ואם הם מכסים גם את הזכרונות? - לAC יש שתי גרסאות של ה-Silencer מס' 2 ומס' 4 ברשימה, למס' 2 יש צלעות קירור גדולות יותר ואחריות של שנתיים לעומת שש שנים - האם יש שימוש במאוורר זול י…

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by djz,

שלום! יש לי לוח INTEL DB85FL עם מעבד I7 4770 אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקווה עד 1000 שקל למשחקים כמו פיפא וNBA 2K יש המלצות? משהו שכדאי לשים אליו לב במיוחד? תודה!

25. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים