עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GOVNER_T.S.Y,

ASUStec plans a tricore card carrying 3 3850 gpu chips. http://www.nordichardware.com/news,7543.html

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. הי חברים אני מתכנן להחליף את ה9500P המזדקן שלי בכרטיס חדש בגלל ריבוי המודים שראיתי ברשת, הכיוון הוא 6800LE ראיתי כמה וכמה סופטמודים והרדמודים שהופכים את הכרטיס הזה לבעל יכולות יוצאות מהכלל - כשהמוד מצליח כמובן אני מתכנן לעשות רק סופטמוד בתקווה שהוא יצליח, ואם הוא לא אז בעתיד אני אעשה לו הרדמוד אבל כל זה בתנאי שעדיין מיוצרים כרטיסים שעליהם אפשר לעשות את המוד הזה בהצלחה וזה מה שאני בעצם רוצה לדעת כי כל המדריכים שראיתי הם מלפני כמעט שנה הכרטיס שאני מתכנן לקנות הוא של XFX, מKSP במחיר של 1029 שקלים הכרטיס יהיה AGP וישתלב במחשב הקיים שיש לי בחתימה (עם תוספת זיכרון לג'יגה) במחיר של קצת יותר מ1000 שקלים, אני חושב שזה כדאי. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by hagay,

היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. טוב, ברור ש_כדאי_ להחליף...השאלה אם שווה לשלם על זה 510 שקל. מה אתם אומרים? כדאי? קצת דואג לכסף...יש אולי איזה בנצ'מרק שמראה כמה פריימים כל אחד מוציא על אותו מחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by night-fire,

אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by GREED,

איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  8. יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCR זה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריך ההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדול עזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by NHHEU,

היי אני מחפש איפה אפשר לקנות את הכרטיס בסביביות ה-1300 ש"ח תכננתי במקום מסויים אבל עלה להם היום המחיר באיזה 200 ש"ח אולי אתם מכירים מקום אחר GAID אמרת שקנית את הכרטיס מסך ב1300 ש"ח איפה בדיוק כי שהתקשרתי הם אמרו לי 1670 ש"ח

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by Alduin,

אני כבר הרבה זמן מנסה להזמין את המסך הזה וכבר 3 פעמים קיבלתי את הדגם הישן. פתחתי את התרד הזה כדי שכל מי שמעוניין להזמין אותו ידע רוב הסיכויים שהוא יקבל את הדגם הישן ולא החדש, ואם בכל זאת מעוניין להזמין שידע שקיימים שני דגמים (ה VP171-1 שהוא הישן, וה VP171-2 שהוא החדש) ויוודא שהוא מקבל את החדש. כדי לא להאריך אני רק אציין שלמרות שמצויין בכל האתרים שאנחנו בונים בהם את המפרטים שהמסך הוא 8MS אני ממליץ לכל מי שמעוניין להזמין את המסך להתעקש ולוודא שהם מקבלים באמת אותו ולא את הישן עם ה16MS. כל המקומות שמהם אנחנו מזמינים, לא מיביאם את המסך אלא קונים מיבואן. היבואן הכי גדול בארץ למסכי ViewSonic זה אומניטק ולהם לא היה מושג בכלל שקיימים שני דגמים של המסך כשאני התקשרתי להודיע להם …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. יש לי אפשרות לקבל אותו. הכרטיס עצמו מחו"ל. האם ישנה דרך להפוכו שיעבוד בארץ? האם הוא טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

13. Started by shay33,

http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28377&ref=12 תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. יש הבדל בין ה8600Gt 256MB לבין ה512 MB ? או שזה רק גימיק ואין הבדל

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by silky,

מה ההבדל שלו מ GEFORCE מאותה סדרה? האם הוא יריץ משחקים ? ובכלל, בשביל מה סרבר צריך כרטיס מסך(סילחו לי על הבורות-אני מבין למה תחנת עבודה גרפית כן)?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by bad-sector,

שלי 67 ב IDLE... חם או קר? מה שלכם?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by tophet,

קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב. המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ. לוח אם של GIGABYTE EP45 זכרון 4 ג'יגה ספק כח 600W וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק. אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ. ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי. בנוסף אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים כדי שאחי יוכל לשחק בו במשחקים החדשים שיצאו גם בשנים הקרובות בלי בעיה. אז יש לי 2 שאלות. האם עליי להסתפק בדואל קור או שכדאי לי להשקיע יותר ולשדרג אותו לquad.. ה…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. המסך הוא של HP דגם L2335 ביקורת לא רעה הוא קיבל אצל אנאנד - http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2467&p=1 לא מצאתי את המסך בחיפוש ב-ZAP מישהו יודע מי מייבא את מסכי ה-LCD של HP לארץ ? או לחילופין - מקום שדווקא כן מוכרים אותם תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by ^Z^,

כותרת

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  20. האם יש מידע מהתערוכה מה מתכנתת AMD בדור הבא ? 20NM 89XX 99XX האם לאיש שלכם יש קשר לנציגים של AMD ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by AtR,

YOYO יש לי R9800PRO כרטיס שאני מאוד מאוד נהנה ממנו אז החלטתי היום להריץ ת'תוכנת בנצ'מארק המפורסמת הזו והתוצאה שלי הייתה 6400 האם זה טוב לכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by paton1973,

מדוע יש כל כך הרבה כרטיסי מסך עם הקידומת 7600GT , איך מבדילים איזה הוא הטוב ביותר?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by Snowtk,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי 700 שקלים.(הכרטיס לגיימינג) יש לי מעבד DUAL CORE ספק כח 550W לא משנה לי אם זה NVIDIA או ATI

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by yamedi,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by Shlomi32,

השאלה הוא בין: Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card לבין geforce ti 4600 סתם לידע כללי.....

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים