עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nesber,

אני משתמש בתוכנה AIDA32 שנותנת נתונים מפורטים על המחשב. תחת הכותרת memory bus properties (של הכרטיס מסך) מופיעים שני נתונים: REAL CLOCK ו EFFECTIVE CLOCK. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם? באתר של ATI צוין שמהירות זיכרון של הכרטיס שלי היא 600MHZ, וזה תואם את ה EFFECTIVE אצלי דווקא. למה הכוונה? כמו כן ראיתי שאותו סיפור קיים גם בזכרונות של המחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by lavi_aviv,

שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

3. Started by asmon,

אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. האים כרטיס מסך זה יתן ביצועים טובים במישחקים כגון: COD4 CRYSIS ומה ההבדל בינו לבין ה- INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E חוץ מהמחיר שהוא הבדל של 10 ש"ח והאים שני הכרטיסים הנ"ל יתאימו למארז שלי: NZXT ALPHA

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. Started by dor18,

כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  6. לדוגמא, מהירות גישה של 3.3NS לעומת 2.86 (R9600P). והאם למשתמש אשר לא מתכוון לבצע OC מהירות הזכרון רלוונטית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by אוD,

יש כזה דבר? ובכלל, איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?

9. Started by Yaniv11,

שלום, ניסיתי למצוא כ.מסך שיתאים למה שאני מחפש,קיבלתי כמה הצעות,ראיתי כמה אחרות באשכולות אחרים,ראיתי המלצות ליד שניה, ובנוסף ראיתי את הכרטיסים מאשכול המומלצים,אך אני מחפש AGPX8 ולא ברור שם מה מתאים למה. לא עכבתי אחרי כל התקדמות הכרטיסים בשנתיים האחרונות,וכל מספר שמישהו כותב שולח אותי לעוד חיפוש בכל מיני אתרים כדי לבדוק איפה הוא משתלב ומי יותר טוב ומי פחות טוב וממש אין לזה סוף(לפחות ככה ההרגשה). מישהו מכיר רשימה של הכרטיסים העיקריים מסודרים לפי ביצועים,עם כוכבית כשיש קפיצה בביצועים ו/או במחיר? (ואני מתכוון ממחיר 0 עד מה שיש) זה יעזור לי מאוד ואולי גם להרבה אחרים. תודה.

10. התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

12. Started by marlboro,

http://shop.vgames.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=400&CategoryName=Vgames_all&AuctionId=5999834 האם שווה ללכת על זה יותר מעל gigabyte כי החברה הזאת טובה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ותוספת להארד דיסק והמליצו לי על הפורום הזה. אני מחפש משהו בסביבות ה160-200 GB מבחינת הארד-דיסק, וכרטיס מסך משהו מאחת מהסדרות הבאות נראה לי: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI Radeon 9800 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series אבל אני ממש לא סגור על זה.. אני צריך כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה הקרובה לפחות (שלי כבר לא הצליח לגרום לOblivion השמן לזוז). ואני צריך כרטיס לAGP. סוקט 478 של אינטל. אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסים ולתת לי מחירים שלהם במקומות זולים (אני חושב שהטווח שלי הוא עד מקסימוווםםם 1500 ש"ח אבל אני גמיש אז תגידו מה שיש לכם..). אגב…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by tom123,

יש לי R9800P של גיגהבייט ואני רוצה להוריד את הדרייברים החדשים... 4.4 אני מוריד אותם מהקישור מהאתר? אפילו שזה של גיגהבייט?

15. Started by arkadur,

עקב המעבר ללוח חדש אני צריך כ.מסך חדש לבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200 קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-X עכשיו הייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינק עוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי) השאלה שלי היא כזאת האם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל? או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by graeme,

תראו את התמונה הזו - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/images/image009.gif זה סקר יחיסית מאוד מאוד אמין... זה אומר שעדיף לי ללכת על GFORCE או על RADEON (לגיימינג) ? אם יש לכם מקורות שונים של השוואה אני אשמח... מה אתם אומרים על ה- Gforce 6600 (לפי סי אי אקספרס) ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

המחשב שיש לי הוא כזה: מעבד: intel core 2 duo e6300 ghz 1.86 כרטיס מסך:nvidia 7600 GT של ג'גהבייט זכרון:2x 512 mb 800 MHz נראה לי אלה הדברים החשובים השאלה אם המחשב יריץ את המשחק אה ויש לי וינדוס אקס פי פרופישונל

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by TNAfan,

שלום, אינני מצליח להפעיל את ה-AA עם המשחק הספציפי הנ"ל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של NVIDIA הגדרתי ב-DRIVER שיעשה OVERRIDE ועדיין זה לא עובד... אני אובד עצות..... מה לעשות ??

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. דגם הביניים מדור ה-Turing מאמץ את מספר היחידות הפעילות בגרסת ה-Super המרועננת שלו, מצטייד בנפח כפול של זכרון גראפי - ויוצא לספק מענה על חלק מהביקוש הבלתי פוסק לעוד ועוד כרטיסי מסךלכתבה

21. Started by AsDoNaTiOn,

שלום מישהו שמע על הכרטיס מסך GeForce 9800GT Super+1GB ? איך הביצועים שלו לעומת 9800GTX? תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by gania23,

אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. שלום לכולם, למען האמת אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה יותר מתאים אבל אני מניח שלכאן. יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו כמחשב נייח. כלומר אני לא משתמש במסך שלו, אבל מחבר אליו שני מסכים חיצוניים. הבעיה שיש מן הסתם רק כניסת HDMI אחת ובנוסף כניסות USB 3.0 SSD נוספות (ללא TYPE C) מסך אחד אני מחבר דרך כניסת ה-HDMI הרגילה, ואת המסך השני אני מחבר באמצעות מתאם USB ל-HDMI. אני משתמש במסנן אור כחול דרך הווינדוס וגם דרך FLUX. הבעיה היא שמסנן האור הכחול עובד אך ורק במסך שמחובר ישירות ל-HDMI, ולא במסך שמחובר דרך המתאם ל-USB. מישהו מכיר את התופעה או יודע על הפתרון? האם זה משהו שמתאם אחר יכול לפתור או שפשוט דרך כניסת ה-USB 3.0 זה ככה? כי אני יודע שדרך TYPE C המסנ…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Lol10k,

אני מחפש אחד שיחבר לי את הTV והPS2 למחשב. לא צריך שלט וחיבור של כבלים הכי זול שיש ד.א יש בעיות בזולים? איכות? זה מתאים? http://www.digitalcenter.co.il/Product.asp?Pid=5478&Cat2Cat1ID=7020&Cat2ID=9725&aff=Zap〈=he# מזה החיבור השחור?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. היי.. יש לי כרטיס מסך מהסוג INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB איך לשנות לו את מהירות המאווררים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים