כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בדרישות הכרטיס כתוב : An available 4-pin Molex hard drive power dongle, אינני מבין גדול במחשבים, אז למה הכוונה? והאם אוכל לחבר כ.מסך זה למחשב עם לוח אם מסוג Intel Rock Lake D865PERL? מפרט מחשב: לוח אם Intel Rock Lake D865PERL מעבד P4 3GHZ 512mb ddr pc3200 ספק כוח LC-B500E 2 כוננים קשיחים (30GB+80GB). תודה מראש. [code=actionscript-french]
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קודם כל...אני שמח שעידכנתם למעלה את הכרטיסים הממולצים!! לאחר שקראתי והבנתי כי עדיף X1800GTO על פני 7600GT (נכון????).. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים שהם בעצם הם אותו כרטיס, רק שחברות אוהבות לסבך לאנשים את החיים CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO עולה 1250 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 או SAPPHIRE RADEON X1800GTO 256MB PCI-E עולה 1390 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5019 "הבעיות" הם כאלה: 1. מצד אחד CONNECT3D היא חברה קצת עלומת שם..וSAPPHIRE חברה הרבה יותר מוכרת עם מוניטין.. 2. אבל מצד שני רשום שיש ב- GDDR3 CONNECT3D לעומת GDDR2 בוSAPPHIRE ...זה אומר שזה יפעל לי יותר מהר בקונקט? 3. ב-בוSAPPHIR…
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך..... אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב........... (תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל) תודה
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. אלו התוכנות העיקריות אבל מניח שיהיו גם תוכנות נוספות או גירסאות עתידיות של התוכנות הנ"ל. אפשרות אחת שהמליצו לי עליה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16700 מה אתם ממליצים? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש כזה דבר? ובכלל, איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי! ניסיתי להיעזר בסטיקי של הפורום, וגם בהודעות האחרונות אבל רק הסתבכתי. כרטיס המסך האחרון שקניתי היה FX 5900XT, ואני ממש לא מעודכן בכרטיסים החדשים שיש כיום בשוק, שלא לדבר על כך שאני מכיר רק AGP . יש לי חבר עם כרטיס מסך 7300 (לא זוכר איזה דגם בדיוק - אבל הוא עלה כ600 ש"ח) שרכשתי בשבילו לפני כחודש-חודשיים. הכרטיס לא מספק אותו, והוא רוצה כרטיס יותר טוב. תקציב: 800-1000 ש"ח. משחק לדוגמא: Spliner Cell Double Agent. חיבור: PCI Express. אולי חלקכם יגידו לי שהכרטיס הנוכחי אמור לספק את צרכיו, אבל גם במקרה כזה אני אזדקק להמלצה על כרטיס יותר חזק. אני אזדקק ל2-3 דגמים שווים פחות או יותר בכדי שאוכל לרכוש אותם דרך אותו ספק ולא לחפש ספק אחר(אבל גם המלצה על דגם אחד בלבד תתקבל …
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (בשעה טובה) ;D ;D ;D אני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך שונים על הלוח (לא SLI), הם אפילו בעלי ייעוד שונה. 1) Nvidia Quadro FX3400 256Mb 128Bit 2) לא ברור לגמרי עדיין אבל כנראה Nvidia GeForce 7600GT 256Mb עכשיו, הבנתי שהלוח הכי טוב לשים עליו שני כרטיסים הוא ASUS P5W Delux, שרק בלוח הזה שני הכרטיסים יעבדו במהירות מקבילה (X8), מישהו יודע איך אני עושה את הפרוצדורה שלהעביר מכרטיס אחד לשני ? האם אני פשוט מנתק ומחבר את כבל הDVI ??או האם אני צריך לנטרל את החומרה ? ואיך אני מסתדר מבחינת הדרייברים ? בנוסף אם מישהו חושב שיש לוח יותר טוב למשימה, אשמח לדעת..... :
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר לאפיק PCI-E x8, כרטיס מסך שהוא מתאים ל-PCI-E X16?. שאלה נוספת, האם אלו הם הדגמים הקיימים ל-PCI-E?: 1X 4X 8X 16X (מצטער שההודעה לא כתובה בצורה כל כך נוכה) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה כדאי? יש הבדל של 200 ש"ח בין שני הכרטיסים אני מחפש כרטיס TV למחשב נייד שאני אוכל לחבר אותו לממיר, גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם אוכל לחבר בנוסף למסך שלי גם טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו ואני צריך חדש צריך המלצה עד 1300 שח PCI-E
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מסך ומידע נוסף לפי דעתי זה צריך להיות איפשהו סטיקי http://users.rcn.com/chare/video.htm
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אפשר קישור לדריוור?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך X1600 PRO 256 MB הוא התקלקל לי מסר לי אותו לתיקון ובעל החנות מציע לי במקום כרטיס מסך 7300 GT 512MB מדובר בחיבור AGP . המפרטש לי הוא פנטיום 4 2.66 GHZ 768 זיכרון 80 ג'יגא כדאי לי לקחת או לא ?תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני פותח משחק כלשהו שאגב עבד לי פעם זה עושה מסך שחור ואז מופיע הסמל של ה"NO SIGNAL" וכתוב משהו שזה לא עובד כי זה לא בטווח של ההרץ של המחשק או משהו בסגנון. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה- GF6100 ל- ATI Radeon HD3200 ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-