כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את כרטיס ה9800pro וידוע לי שה- pro תומך ב-video in השאלה איזה תוכנה אני צריך ללכידת וידאו בכרטיס זה? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום R9800P ורציתי את חוות דעתכם על התוצאות שקיבלתי , אני לא מצפה לשבור שיאים בכלל היות והמחשב הוא דיי ג'נרי (ראה מפרט), אבל רציתי לדעת אם התוצאות נורמליות ולא נמוכות מידי (עם ה 4200 נראה לי שהם היו ממש נמוכות) נ.ב ההיט-סינק של המעבד לא הכי טוב (מנוחה 55-65 ,מאמץ 80+ : ) כך שאולי זה פגע בתוצאות ...וכן אני מודע לזה שזה "גבוה" ;D With Gforce 4200 128 DDR 3DMark2001 SE = 7949 3DMark03 = 1355 AquaMark3 = 15433 With R9800PRO 3DMark2001 SE = 10672 3DMark03 = 5178 AquaMark3 = 29015 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , חיברתי את המחשב לטלוויזיה וראו בטלוויזיה את המחשב דרך הVIVO... , אבל עכשיו שאני מחבר את המחשב ליציאת הוידאו של הממיר הדיגיטאלי , אני לא יודע איך לסדר שיראו את הטלוויזיה במחשב.... , איך אני עושה את זה? , התקנתי WDM Drivers , אבל אני לא רואה שום אופציה כדי לאפשר צפיה במחשב של הטלוויזיה , למחשב מחובר RCA , ומהמחשב יוצא RCA שמחובר למתאם סקארט שמחובר לממיר ביציאה של הטלוויזיה , הייתי רוצה לקבל עזרה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני עובד בעריכת וידאו streaming ואני משתמש עמון בתורנית encoder מאז שאני עובד בwindows xp יש לי בעיות ש encoder 9 לא מצליח לעבוד עם הכרטיס ati all wonder pro וגם כרטיס פשוט כמו lifeview לא עובד יותר בwindows98 לא היו לי בעיות אני די מיואש האם אתם יכולים לעזור או אני חייב לקנות כרטיס עריכה יקר מאוד ? האם כרטיס Radeon 9200 Vivo TV-Out יעבוד לי עם encoder9 אני ראיתי את הרשימת של כרטיסי עריכה שאמור לעבוד עם encoder9 וזה כרטיסי יקרים ביותר . חבל שהמצב זה מחייב אותנו לעבוד עם כרטיסי יקרים אני חייב את לעבוד עם פורמת של : Windows media video - wmv :'(
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הכרטיס 64 BIT או 128BIT ואך הכרטיס הזה בקלליות יחסית ל R9200 או ל FX5200 מדובר על גירסת ה 64M...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ראיתי במחן בין שני הדרייברים וראיתי שבחלק מהדברים ה 4.3 יותר טוב בצורה ניכרת ובחלק מהדברים הם דיי זהים אני בדכתי את שניהם רק ב AQUAMARK והתוצאה הייתה יותר נמוכה באיזה 250 נקודות עם ה 4.3 אבל רציתי לדעת אך ה 4.3 במשחקים החדשים FAR CRY/UT2004/SPLINTER CELL 2 הבנתי שהוא יותר טוב ב SHADERS המשחקים האלה תומכים ב SHADERS הזה ?? מישהו בדק את שני הדרייברים על המשחקים האלה ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל, ולפני זמן מה כאשר ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, ה tv-out לא עבד לי. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להגדיר בדיוק בדריברים כדי שהוא יפעל? כי החלפתי דריברים כמה פעמים מאז הפעם האחרונה שה tv out עבד לי, מה שמוזר הוא שפעם גם ב dos היציאה הייתה עובד, אז ככה"נ זה לא שקור לדריברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום ;D אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר ושיתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: 1). כרטיס מסך עם TV OUT 2). משחקים חדשים כגון: MAX PAYNE 2 , NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני לא צריך בצועים מצויינים אלא אני צריך שהמשחקים יעבדו טוב ושלא יתקעו ושיהיה לי TV OUT טוב כדי שאני יוכל לחבר אותו לטלווזיה ולראות סרטים. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני לא רוצה שיעבדו עלי בחנות אז אני רוצה תמורה לכסף שלי חשבתי על הכרטיס המסך הבא: ASUS V9520 MAGIC/T - GeForce FX 5200 - TVOUT - 128MB DDR שעולה 540.87 ש"ח תגידו לי אם הוא טוב ואם לא אז תציעו לי משהו בסיסבות ה- 500-600 ש"ח ואני לא רוצה כרטיס מסך 3D CLUB כי הם יותר מדי יקרים בתודה GABIG12
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הבחירה של הרטיס מסך נכונה האם הכרטיב יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות ? ורציתי לדעת עם ה חברה של הכרטיס Sapphire טובה האם החברה טובה ?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום.. יש לי 2 מחשבים... amd2500+ and intel 1000 באינטל היה Geforce 4 64 שמכרתי אתמול ב150... ובאייאםדי יש Geforce 4 128 שעכשיו בשימוש שאני רוצה להחליף לאחד מאלה... בנתיים יש 2 הצעות... Radeon 9600SE - 460NIS Geforce 4 4200TI - 460NIS אז מה אתם אומרים? אחד מאלה... או כרטיס אחר בכלל... או משהו אחר בכלל לא כרטיס מסך... AMD2500+ Abit NF7SL 512MB DDR 400 160gb תודה...
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
radeon 9200 SE 128 MB או geforce 4 MX 440 64 MB אני יודע שאלו הם שני כרטיסים חלשים מאוד אך הייתיי מעוניין בחוות דעת איזה מהם הוא יותר טוב באופן כללי - מבחינת איכות תצוגה וביצועי תלת מימד (ביחס למגבלות בכרטיס) בברכה.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
קיבלתי 30.000 זה בסדר ?? או שאני צריך לקבל יותר ושיחקתי Far Cry על הכי גבוהה גבוהה הוא עובד מצויין אבל לא הכי חלק ! ואמרו לי שהכול יעבוד לי חלק יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512DDR מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי.. אם יש לי מסרטת וידיאו של סוני (לא דיגיטלית) האם אני יכול להקליט ממנה למחשב דרך כרטיס VIVO רגיל (לא AIW) ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה ויעלה עד 900 שקלים אולי טיייפה יותר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז יש לי תכרטיס הגעתי ל-OC הכי חזק שהוא עמד בו.. מה עוד אפשר לעשות? צריבת ביוס לכרטיס אחר תעזור? פתיחת צינורות עיבוד? משהו? יש איזשהוא משהו שאפשרי לעשות אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש בסביבות ה-900ש"ח, שיהיה חזק ושיתמוך ב-DX9.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה את המדריך הזה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי כדי לשים היום לכרטיס מסך מסוג radeon 9800pro?? (תתנו גם לינק אם אפשר??)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה?: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk עולה 1546 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail עולה 1598 ש"ח שימו לב שאחד זה Bulk והשני Retail. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-