כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, קראתי וקראתי ובסופו של דבר, עדיין קשה לבחור בין כל היצרנים שיש היום. אני משדרג את המחשב ומחליף כרטיס מסך, החלטתי ללכת על ATI 4870 אבל נראה שיש הבדלים במה שיצרנים שונים מציעים באותו מחיר: 1. HIS HD 4870 1GB (256bit) GDDR5 PCIe - מחיר: 1450 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 2. Gainward ATI Radeon 4870 512Mb DDR5 PCIe - מחיר: 1480 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 3. Palit Radeon HD 4870 1Gb DDR5 PCIe - מחיר: 1490 ש"ח. *אחריות לשנתיים 4. Sapphire Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail PCIe - מחיר: 1540 ש"ח. * אחריות ל-3 שנים. האם כולם אמורים לתמוך ב-HD 1080p, CrossFireX וכו' ? ושאלת השאלות - איזה כרטיס עדיף ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ה5770 (1GB) יותר טוב מה4870.? מחר הכרטיס מסך הזה יגיע אליי ונוכל להתחיל לשחק נורמלי..
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2 מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181. יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב (יד שניה) ויש לי מפרטים עם כרטיסי מסך הבאים: כרטיס מסך ATI 5650 עם מעבד Q6600 ב1200 שקל. ויש את אותו המפרט עם GF 9600 GT. ב1600 שקל. מה עדיף? כדאי בכלל לקחת אחד מאלה ביד שניה? אין לי כרגע כסף למחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי אני נמצא כרגע בארצות הברית וברצוני לרכוש כרטיס מסך רציני שני הכרטיסים שבכותרת עולים במחיר זהה פה 700 דולר (שני כרטיסי GF 700 דולר) כרטיס בודד של ATI 700 דולר השאלה שלי מה יותר טוב ראיתי מלא בינצמרקים שאומרים שGF לוקח אותו בביצועיים אבל עדיין קשה לי להאמין שזה יותר טוב מ ATI אשמח לקבל עצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את כרטיסי המסך של ATI 5970 מיצרים כמה חברות השאלה שלי מה ההבדל למשל בין הדגם של גיגבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27938 לדגם של ספייר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27336 אשמך לדעת מה ההבדל מבכינת איכות כדאיות ומה ההבדל בגדול.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קיבלתי היום ממישהו מהמשפחה את הכרטיס ati 6780 שכיום יש לי את ה9800gtx . רציתי לדעת אם שווה להחליף בינהם ואם יש הבדלים משמועתיים בינהם המערכת מחשב שיש לי מופיעה למטה לגבי שימושים אני משחק מידי פעם במשחקים החדשים שיוצאים וישחק גם במשחקים החדשים תרשמי לדעת אם שווה להחליף תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום,יש לי Sapphire 6950 HD 2G DDR5 ,ו שאני משחק Crysis 2 המשחק מקרטע לפעמים,ההגדרות מכוונות על הכי גבוהה . מחשב: Intel I5 2310 Gigabyte Z68p-DS3 DDR3 8Gigs G.Skill Sniper CorsairTX650 Watts ספק Antec Kuhler 920 H2o קירור מים הממ השאר לא הכי רלוונטי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסה סופית. הרבה בעיות תוקנו, בעיקר ב OPENGL ונוספה אפשרות לשליטה במהירות מאורר בצורה גראפית (כעט כל מה שצריך זה לגרור סמן, למאותגרים בינינו ) VISTA 32-64 http://www.megaupload.com/?d=HENC92XK XP 32-64 http://www.megaupload.com/?d=ZEC0EIV1 תהנו!
-
- 52 תגובות
- 5k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי המליץ לי על שני כרטיסים 850 X1650 עכשיו לא הצלחתי להבין מה יותר טוב מהם..איזה דגם בידיוק ואיזה חברה גם... מה המחירים שלהם ומה יותר שווה לקנות בקיצור.... ואיך הם בהשוואה ל7900GS ואם כבר מדברים עליו,איפה לעזעזל אפשר לקנות אותו בבאר שבע?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301&catcode=79 באתר מוצג הכטיס, עם דירקט איקס 9, האם לכזה כרטיס לא אמור להיות 8.1? במידה וזה נכון, שווה לי להחליף? כיוון שכרגע יש לי G-FORCE 2 64
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך דחוף יש לי מחשב חדש ומצויין (ראו מפרט מחשב) אני חייב כרטיס מסך כי יש לי RIVA 2 של CREATIVE. ראיתי את ה 9500 - מה יהיה סדר גודל של המחיר שיהיה בארץ ?. שאלה נוספת היא האם כדאי למרות זאת לקנות עכשיו LEADTEK 4200 ולא לחכות. או לחכות לכרטיסים החדשים של NVIDIA. הערה: אולי לא לקנות אף חד מהם כי הם לא מתאימים למערכת ??? סיכום כל ההודעות : לפי מה שהבנתי לפי ההודעות זה שבינתיים הGF4 כמעט ברוב גרסאותיו טוב יותר מה 9500 PRO אך בעתיד התמיכה שלו בDX9 ומשחקים תומכים יתנו לו את האפשרות לעקוף את GF4 בסיבוב. השאלה המתבקשת היא : זהו הכרטיס הראשון אם אני לא טועה שתומך בDX9 האם הוא מספיק טוב? כלומר משום שהוא הראשון הוא יהיה גם מלא בבעיות שיהיה קשה לפתור אלא בקניית כרטיס חד…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר חודשים של בדיקות וציפיה הגיע הכרטיס היום לביתי (הזמנתי אותו מהחנות שלהדובים לפני חודש!!!). הכרטיס מצויין השגתי תוצאה של 10000 ב3DMARK2001 אם המפרט שלי. שאלתי הראשונה היא האם זה טוב ?. שאלתי השניה היא בנוגע להגדרות האם ךהתקין את ה3.2 של ATI (מותקן עכשיו 3.1 של ATI) האם להתכין את התוכנות של HERC. אילו הגדרות לעשות בCONTROL PANEL של ATI כדי שיעבוד טוב יותר. כלומר מהיא הבחירה באופטימיזציה הטובה ביותר. תודה מראש. ;D
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני חולם על הכרטיס הזה בלילות (אוקי אני מגזים אבל) משהוא יודע מתי הוא בארץ ואיפה הכי מהר - אני יודע שהוא שוחרר בארהב השבוע
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרצתי את ה-3DMARK 2003 עם ה-CATALYST 4.2 בלי לשנות כלום בתוכנה, והתוצאה הייתה 5300 . השאלה שלי האם זה תוצאה טובה למפרט הנ"ל : פנטיום 1.8 256 מגה RDRAM ATI RADEON 9800 PRO האם קיים אתר שיכול להראות לי תוצאות של מחשבים אחרים עם הכרטיס הזה? אשמח לקבל לינק. ואחרון... האם דריברים של אומגה ישפיעו על הכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כותרת. * האחריות היא בחול ולא בארץ. תודה.
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :'( יום אחד לא הבנתי למה המחשב שלי כל הזמן קופא, במיוחד תחת משחקים כבדים. היום הסתכלתי ונוכחתי לדעת. :'( :'( :'( המאורר של ה ATI RADEON 9800 (original)OEM הפסיק לעבוד..... אפילו שנכנסתי לאתר הזה עכשיו המחשב מתחיל לקפוא... המצב עגום (אני נמצא על המחשב השני) הסיבה: ? אין לי מושג, אולי בלאי, קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים. אני ממש זקוק לעזרתכם. איני יודע אם אני יכול לתקן את זה לבד (אולי עם הלחמה או משהו) או מי היצרן, אני קצת אבוד. וד"א, ניקתי עם אויר את האבק, חיברתי שוב ועדיין לא עובד. אודה לכם על תשובה מהירה. ביי :-\ :'(
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-