עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R0ck,

http://www.theinquirer.net/?article=15169

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gandolf,

על איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שקל לעריכת וידיאו באיכות טובה עד טובה מאוד.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי אני עומד לשדרג את המשב וכניראה אני יקנה ASUS 9800XT ואז ראיתי את ה ASUS NVIDIA 5950 ULTRA ושמתי לב שהוא יותר מהיר בכמה דברים: של 5950 ULTRA: Engine Clock: 475MHz Memory Clock: 950MHzHz(475MHz DDR) RAMDAC: 400MHz http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9980%20Ultra&langs=01 ושל 9800XT זה: Engine Clock: 412MHz Memory Clock: 730MHz(365MHz DDR) RAMDAC : 400MHz http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Radeon%209800%20XT/TVD&langs=01 אז רציתי לדעת בכלליות מי יותר טוב , ולא מי יותר מישתלם מבחינה כספית?!?!?!?!? ורק לידיעה: ה5950U עולה יותר זול ב150$

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by nadav1379,

אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Id0,

אז ככה, אני משחק הרבה במחשב במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לקנות אחד שיעמוד בדרישות לכמה שנים, אני מחבר גם את המחשב לטלויזיה ורואה סטרים לכן אני צריך שלכרטיס גם יהיה tvout... אין לי כל כך הרבה תקציב זתומרת בסביבות 300-400 בלחץץץ אם משהו יכול למצוא לי כרטיס מתאים אני מאוד ישמח.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by DXT,

שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Drx,

שלום לכם! ראיתי בעיתון סופהשבוע של נתניה (אמצע נתניה, אבל בטח זה מפורסם בעוד מקומות) פרסומת של מבצעי חג הפסח של שמיר מחשבים. המבצע שלכד את עיניי היה כרטיס מסך GeForce FX 5600XT 256MB +TV Out + DVI ב-600 ש"ח כולל מע"מ. אני מעוניין לקנות מחשב חדש עכשיו ואני די סגור על הלוח אם, מעבד (AMD Athlon XP 2500+) וכד' אבל עדיין לא על הכרטיס מסך, וחשבתי שזו יכולה להיות אופציה טובה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס עצמו. איך הכרטיס, האם הוא בכלל טוב? איך המחיר שלו, האם זה מחיר טוב לכרטיס כזה? והיה אם לא - איזה אופציות אחרות יש לי בסכום פחות או יותר כזה? (אני מוכן להוציא סכום כזה על כרטיס מסך, אולי בעוד 100-200 ש"ח יותר אבל לא יותר מזה). בתודה על התשובות... שיהיה לכולנו חג פסח שמח…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. לא מזמן רכשתי לי את ה9600 אקס טי. מה לא אמרו לי עליו? "אתה מוכן לדום3 עכשיו"... "מריץ חלק משחקים חדשים על פירוט גרפי הכי גבוה ורזולוציות גבוהות"... בלאט ממש לא ככה =/ למעשה הוא מאט הרבה במשחקים. לפעמים אפילו זוחל (בחלקים מסויימים של ספלינטר סל 2 לדוגמא). אם העין שלי לא הטעתה אותי - ראיתי אצל חבר עם ג'יפורס 4 אמ איקס ביצועים יותר טובים ב-UT2004. הדרייברים שלי בשפה לא מובנת אבל הם הורדה של דרייבר למשפחת הרדאון מאתר ATI.COM שנקרא CATALYST. ניסיתי דרייברים של OMEGA אבל הם גרמו למחשב להתקע לעיתים אז חזרתי למקורי מאתר החברה (ההאטות היו קיימות מאז ומעולם...) יש לי פנטיום 4 2.4 , 512DD RAM . אני די בטוח שהביצועים אמורים להיות טובים יותר, מגיע לי לשחק בספלינטר סל 2 ברמת פירוט גבוה…

• 72 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate. ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה. תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TermiNal,

יש פרו יש אקסטנדד יש NP לא פרו אבל מה זה SE ? תודה.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

יש לי ראדון 9500 פרו של ATI ולפני כמה זמן הסתכלתי בדריבר וראיתי שה-AGP SPEED שאמור להיות על X8 נמצא על X4 ואפשרות הFAST WRITE שהייתה על ON עכשיו על OFF. עשיתי גם בדיקת ביצועים וראיתי שהוא ירד בביצועים בהרבה. יש איזושהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ct-32,

שלום לכולם.... אני מחפש המלצה על כרטיס מסך של ATI (בלבד) בשווי עד 1000 שקל ... יש לי מחשב חזק (P4 2GHZ , 256 MB) שיתמוך בכל כרטיס מסך חדיש.. כרגע יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 2MX 64MB ואני מעוניין להחליף ל-ATI ... אשמח לקבל הצעות מניסיון !! תודה רבה וחג שמח !

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by gamer-8,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581479

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by miki03,

שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  17. מסך בסביבות ה-800 ש"ח, אפילו פחות

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by Chaos,

שלום לכם חברי הפורום, שהוא ככל הנראה הפורום המקצועי בארץ. באפשרותי לקנות R9800P במחירי ארה"ב, שהם בערך כ 230$, ולקבלו בייבוא אישי. מחיר מצוין עבור כרטיס מצוין. אך, דבר אחד מעיק על החלטתי לקנותו, והוא הידיעה הזאת: http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7700. בידיעה, הפריעה לי במיוחד הקטע הזה: איני רוצה לקנות כרטיס אשר לא יוכל להריץ את המשחקים החדשים שאמורים לצאת, ומהגדולים שבהם הוא ללא ספק DOOM 3. בנוסף, לא השכלתי להבין מדוע חברה מוציאה משחק אשר 90% מהמחשבים הביתיים לא יוכלו להריצו? מבקש את עזרתכם בהתלבטויותיי. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. קניתי לפני כחודשיים מצלמה דיגיטלית של קאנון עכשיו שאלתי היא כזו. איזה כרטיס עריכת וידיאו אתם ממליצים לחובבן מתחיל משהו פשוט לא מסובך מדי בסביבות ה - 500 שקל אם יש וכמו כן אם יש תוכנה ממולצת לעריכת ויודיאו או שאפשר להשתמש בכול דבר גם התוכנה אני מוכן להוציא בסביבות ה - 1000 שקל האם זה הרבה בשביל לקנות תוכנ האיכותית אשמח לקבל תשובה בהקדם. ברדק

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום... המסך שעכשיו בשימוש במחשב הוא- Packard Bell 15' Model 1015 המסך 19 שלי בתיקון כבר שבוע הוא יחזור עוד שבועיים.. בנתיים אני לא יכול לשחק בכלל על רזולוצייה 800 600 ולא ניתן להעלות מעל זה... המסך משתגע.... ניסיתי 3 דברים.. דרייברים שונים למסך גם לכרטיס מסך וגם את העוזר של מייקרוסופט... אלה לא עזרו.. אולי אתם תוכלו?.... תודה.... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by abnatan,

קניתי מחשב חדש ואיתו מסך viewsonic p70f, במסך רואים מצויין בדרך כלל, אבל לפעמים מופיעים קווים דקים שנראים בעיקר איפה שיש צבע לבן או אפור המסך עובד על 85 הרץ וכרטיס המסך הוא albatron geforce fx 5900xt ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של הג'יפורס יש משהו, או שאפשר לסדר את זה דרך הכיוונים של המסך(ה-OSD)אך לא מצאתי שום דרך מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת או בעיה דומה עם המסך המסויים הזה, או עם מסכים אחרים של החברה? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by tavor21,

חיברתי את המחשב הנייד לטלויזיה בעזרת חיבור SVIDEO והתמונה שאני רואה על המסך כאילו שיש גלים מעיין תנודות והיא לא כל כך טובה האם אפשר שתהיה אותה תמונה כמו במחשב ?? ואיך אני פןתר את הבעיה שלי?? למה אף אחד לא נותן לי עצה או טיפ כבר שבועיים ???????

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. טוב תראו יש לי כמה שאלות אליכם...... האם זה נכון שכרטיסי ATI אינם תונמכים בתוכנה Tv-Tool? אם כן איזה עוד תוכנות אפשר לראות את המחשב שלך בטלויזיה אם יש לך Tv-Out עוד שאלה אם התקנתי את כל הדרייברים וכול הדברים של ATI וכשאני מחבר לטלויזיה זה קופץ לי מה אני יעשה? המסך פשוט רועד ולא רגוע וכשהיה לי Ge-Force 32MB והשתמשתי עם Tv-Tool המסך היה בסדר גמור אז אני מבקש את עזרתכם תודה לעוזרים ;D נ.ב זה האתר לכרטיס מסך אם תטרכו http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R92128TE.htm

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by JT,

יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים