עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by composite,

אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by TheWave,

אני מחפש מסך LCD 17בעיקר למשחקים אני לא מבין ממש במסכים אז בבקשה אם אתם יכולים להסביר לי על כל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by nahonh,

יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by zobi12,

מה תפקיד הcontrast ?

5. Started by 8-Ball,

שלום אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב הנ"ל..חשוב לי הקצב ריענון כי אני כן אנצל אותו למשחקים אבל בעיקר לעריכת וידאו ולכן אני לא מעוניין במסך ש"מאבד צבעים" בגלל קצב ריענון מהיר מדי, לפני כמה חודשים המסך שהכי התאים היה או SAMSUNG 172T או HYUNDAI Q17, כחצי שנה כבר לא התעניינתי בתחום ולכן אני שואל אותכם, המומחים פה.. מה כדאי? מה אתם מציעים אם תוכלו תרשמו לי דגמים ויתרונות וחסרונות שלהם אחד ביחס לאחר בתודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by Kermit,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. והנה לכם התוצאות : http://forums.extremeoverclocking.com/atta...achmentid=34293 http://forums.extremeoverclocking.com/atta...achmentid=34294 תירשמו ותורידו. אנחנו רק באים להראות לכם שלא שיקרנו בקשר למהירויות , ולא לתוצאות. תסתכלו על המהירויות.

• 53 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by gabig12,

שלום אני רציתי לקנות כרטיס מסך RADEON 9600 128MB אבל אמרו לי שזה לא יעבוד על המחשב שלי כי זה ישן (יש לי פנטיום 3 1300 מגה הרץ) ליורציתי לדעת אם מי שאמר לי את זה צודק והוא גם אמר לי לקנות RADEON 9200 128MB ואמר שזה יעבוד אצלי. האם הוא צודק שהRADEON 9600 128MB לא יעבוד אצלי? האם הRADEON 9200 128MB טוב למשחקים וטוב לTV OUT ושווה לי לחסוך כסף ולא לקנות את ה9600? אמרו לי גם שהכרטיסים האלה צריכים הרבה קירור האם הכרטיס מסך בא עם מאוורר או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם אני התקנתי את cat 4.4 ומשום מה זה עדין מראה לי באפרות של הinf שזה 4.3 אבל זה החליף לי את כול התפרטים וגם מה אין בכלל שליטה טובה על האפשרות של ה tv out ואז לא רואים את הסרט אם התרגום שזה ממש מבאס רק לי זה קרה או לעוד מישהו???

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by Mortar,

כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by pcmaster,

יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  14. יש לי 9500np והתקנתי softmod ויש לי ארטיפקטס... והכרטיס הוא הכרטיס הטוב power color 9500np 256bit והוא פותח הכל טוב אין ב 2d שום דבר הכל פועל טוב אבל במשחקים יש ... הנה תמונה רציתי לדעת אולי יש איזה משהו שיכול לסדר את זה...או שזה אבוד? יש הרבה מאוד גם ב 3dmark 2003 במיוחד ב nature דווקה ב 2001 לא היו וזה מאוד מוזר... זה מ sof 2

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  15. יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 אני רוצה להיות מסוגל לראות טלויזיה על- גבי המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי בחדר ליד המחשב), ואני רוצה להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה שנמצאת בסלון (בעזרת איזה כבל שאני אצטרך להעביר...). האם הכרטיס הזה מספיק טוב בשבילי מבחינת היציאות שיש לו? ואיזה חיבורים אני צריך לעשות כדי שהעסק יעבוד? תודה!

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by tom123,

יש לי R9800P של גיגהבייט ואני רוצה להוריד את הדרייברים החדשים... 4.4 אני מוריד אותם מהקישור מהאתר? אפילו שזה של גיגהבייט?

17. Started by Holography,

זכינו לראות את התוצאה הלא שגרתית, 12,535. בכרטיסי המסך החדשים של nVidia היום מפרסם Inquirer שזה עוד תרמית של nVidia עם אופטימיזציות לתוכנות הבנצ'מרקינג *שיעול*FX*שיעול* לכתבה: http://www.theinquirer.net/?article=15169

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by stingeR-,

שלום , קניתי היום 9600פרו משומש , בינתיים , הליבה על 500 והכל יציב והוא מקבל 3700נקודות ב3dmark03 , שזאת תוצאה בסדר גמור(בערך כמו 9600XT) , עכשיו , שאני מעלה את הזיכרונות ל330MHZ מ300MHZ בסטוק , הכל עובד חלק יפה ואפילו יותר חלק מאשר רק הליבה , אבל באיזהשהוא שלב במבחן , המסך נכבה ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק(לא לעשות ריסט , זה לא עוזר) , אני לא יודע מה הבעיה? מכיוון שלפני שהוא מכבה את המסך הכל פועל חלק וללא ארטיפקטים בכלל , צריך את עזרתכם , דריברים גירסא 4.3

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  20. מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. שלום, יש לי כרטיס טלויזיה FASTCOM TV PAL-BG קיבלתי איתו דיסק דרייברים לווינדוס95ו98 אני לא מצליח למצוא דרייברים לאקספי.. אודה למי שימצא לי דרייברים ותוכנה לכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Transfer,

אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by demonshlomo,

שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.