עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fkdskate,

האם זה טוב ? SAPPHIRE RADEON 9600 256MB DVI + TV והאם יש במחיר הזה משהו יותר טוב ? אבל במחיר הזה!!! לא חמישים שקל יותר ,במחיר הזה!!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  2. הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש

3. Started by windshear,

שלום, רצ"ב 2 תמונות שאני רוצה שתעיפול עליהן מבט. האחת מובאת מהתוכנה ADIA 32 והשנייה מה- RADLINKER שמגיעה עם OMEGA DRIVERS FOR ATI רציתי לדעת האם באמת יש לי RADEON 9800 PRO והנתונים שכתובים תואמים או ש-KSP מכרו לי משהו אחר כי אני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by TheWave,

האם השפורפרת DynaFlat היא שפורפרת טובה? האם המסך Samsung 955DF הוא מסך טוב? (גודל נקודה של 0.20) תודה!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by dddd211,

זה כותרת טובה:<? RADEON X800 SE RADEON X800 PRO יש סיכוי שהכרטיסים האלו יעלו איזה 2000 שקל?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by yuraxp,

שלום,יש לי את הכרטיס של חברת SPARKLE FX5700,התקנתי את ה דרייבים 56.72, ומשחקים כמו הנסיך הפרסי וNFS7 יש בהם עיוותים, זה קרה גם ב FAR CRY אולם כשהעלתי את סינון אניזוטרופי בהגדות ל *4 הכול היפה יפה ומשחק עבד בצורה ממש חלקה, אולם במשחקים הללו זה לא פועל, ניסיתי להתקים גם דרייבים אחרים ,53.03,56.55 מהאתר של SPARKLE ושום דבר לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by Bug2000,

תמליצו לי על הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה. בעצם מה שיש במחיר הזה זה : R9600 עם 256 MB . R9600 PRO LITE (אבל הוא עולה 750 ואני לא בטוח אם חבר שלי יסכים). ויש את ה GF FX 5600 (שלפי מה שאני יודע הוא כמו ה GF 4200 או אפילו פחות טוב). זהו נראה לי ... אני בזמן האחרון לא מעודכן בחומרה כמעט :\ .

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by darkman,

או קי התקציב הוא 1200 ש"ח LG לא בא בחשבון-אני שונא את הצבעים. מה שכן בא בחשבון זה samsung\mag מה יותר שווה לקחת מסף 19 או 17? בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רדאון 8500 אל אי 128 הבעיה היא שמעט מאוד מהמשחקים העדכניים עולים לי הורדתי את הנסיך הפרסי וכל הזמן מופיע לי ה וי פי יו ריקובר ניסיתי לבטל אבל זה לא ממש עזר וגם בסטינגס low זה לא ממש עוזר מה שמוזר זה שמשחקים כמו מקס פיין 2 וניד פור ספיד אונדר עולים לי פיצוץ ממש עם סטינגס גבוהה בדקתי את הכרטיס והוא נראה לי ממש חם למרות שהחלפתי את המאוור הישן שלו עם מאוורר של גי פורס וזה עובד טוב יש לי דרייבר 4.4 מה הבעיה לדעתכם????? האם יתכן שהכרטיס עשה את שלו?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Pikaboo,

שלום לכולם! לאחרונה השגתי את הכרטיס המדובר (מבית Hercules), עובד כמו שעון שוויצרי עם קוקיה. למרות זאת, להפתעתי הרבה הוא עובד בטמפ' 57-63C במצב רגיל ועד 10 מעלות (!) יותר במצב עומס. זה מאוד מוזר, שכן המעבד שלי (XP 2800+) עובד בטמפ' 40C במצב רגיל ו-45C בעומס (עם SLK-900A ומאוורר 90MM), וכל המארז עצמו מקורר ע"י 4 מאווררים (2 מאחור, 1 מלפנים ואחד מהצד) ועובד בטמפ' 22C~ במצב רגיל ומקסימום 28C במצב עומס. סה"כ לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל הטמפ' הזו פשוט נראית לי גבוהה מדי. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by chris_u16,

אז ככה, FarCry, על הגדרות הכי גבוהות, AF על 2 ו AA על Medium, רזולוציה 1024x768x32bpp x 85Hz. הבעייה היא כזאת, המשחק ברובו עובד חלק ויפה אבל יש במשחק קטעים שזה פשוט מקרטע והFPS יורד באופן דראסטי לפעמים גם מתחת ל20FPS (השיא היה 13FPs), חוץ מזה שהוא קורא לפעמים מהדיסק קשיח גם אחרי הטעינה (שגם היא אורכת המון זמן יחסית) וזה גורם למשחק לקרטע עד שהוא מפסיק לקרוא וזה מעצבן! אני פשוט ציפיתי שזה יעבוד לי חלק עם מערכת כמו שלי ושזה לא יקרטע ככה לפעמים. יש לציין שאני מפעיל את המשחק אחרי סגירת כל התוכניות שפועלות ברקע כולל אנטיוירוס וכל מה שאפשר לסגור, בדקתי בTask Manager ואין שום דבר שמנצל משהו מהמעבד, ניצול מעבד ב 0%. בנוסף אציין שגם אם אני שם AA על Low וAF על 1 עדיין יש קטעים שזה מ…

• 61 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני מתקשה להחליט בין הכרטיסים... מישהו יכול להביא לי מפקט טכני של הכרטיסים האלה?? איזה כרטיס עדיף?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  13. מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש

14. Started by Pure-Gold,

שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by מוטי,

לקחתי לבנתיים מהחנות RADEON 9600 ULTRA של GIGABYTE אני לא כל כך מתמצא בATI זה הכרטיס הראשון שאני קנה של החברה אולי תוכלו לעזור לי להחליט מה לקחת או אולי להשאיר את הכרטיס הזה הוא עלה לי 970 שקל אולי במחיר טיפה יותר גבוהה אבל משהו חזק תודה מראש חברים!!!!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by gnk,

שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE 64MB ... האם ניתן ע"י עדכון ביוס להפוך אותו ל-8500 בבטחה? תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by fkdskate,

יש לי פנטיום 4 ,1500 מגה הרטז שאלתי היא האם כרטיס חדש וחזק,כגון readon 9600 pro lite יצנל את מלוא כוחותיו ?? ויפעיל כמו שצריך על המחשב שלי ??

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by shlomik_i,

יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חלש: p-3 933mhz 128+256 sdram g-force 2 mx 400 אין באפשרותי נכון לעכשיו להחליף מחשב אבל אני יכול אולי להחליף כרטיס מסך כדי שלפחות משחקים חדשים יעבדו אצלי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בהתאם לחומרה של המחשב שינצל את המחשב שלי. ( כמובן שעם כרטיס מסך טוב אני לא אצליח להוציא כלום, ככה שאין טעם לקנות ) איך הכרטיס זה: Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by MarkK2003,

לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. לבן דוד שלי יש במחשב שלו כרטיס של ATI R9200. ואני אם אני לא טועה למחשבים ניידים יש דרייברים אחרים לא?? אשז מה הם הדרייברים הכי חדשים ומאיפה להוריד אותם?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by itaysk,

יש איזשהו קאצ' במסכים הדקים הזולים? מה צריך לדעת בקניית מסך דק?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9700פרו אם VIDEON OUT ויש לי את הכבלים שמקבלים איתו... ויש לי ממיר של YES יש דרך כלשהיא לחבר את זה ככה שאני יוכל לראות את הדסקטופ בטלויזיה? כדי לראות סרטים כמובן כי יש לי עכשיו מסך מעפן 15 אינץ

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by Mortar,

כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by -Maoz-,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו: Avermedia AverTV Box3 External Pinnacle Studio PCTV Leadtek Winfast DV2000 התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל.. אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי). ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו). תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים