עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 91.47 כ.מסך מימן.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  2. מדובר במחשב נייד ACER ASPIRE 5102, עם מאיץ גרפי ATI RADEON EXPRESS 1100. הדרייברים עודכנו לגרסה האחרונה והכול עובד מצויין, אבל האייקונים הקטנים (בסרגל הווינדוס וכו') נראים ממש רע, מרוחים ומפוקסלים. יש למישהו הצעה איך לסדר את זה? אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by g1zey,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' , השימוש העיקרי הוא משחקים . שמעתי שהBF של סמסונג על הפנים ושמעתי דברים טובים גם על הvp930 אבל זה מחוץ לתקציב . מה שאני מחפש זה מסך 19 אינץ' , בסביבות ה2000-2500 , ואין שום מצב שאני חורג מעל 2500 אז אל תנסו לשכנע אותי להוסיף עוד קצת :\ תודה מראש . *בטעות רשמתי את זה פה ולא בפורום LCD , אם אפשר להעביר , תודה . *

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by ~BaRaK~,

חדש פה!!!! הכרטיס עומד על 67 מעלות במנוחה כיביתי את המחשב כדי להרגיע אותו קצת וכשהדלקתי אותו כמה שניות אחרי שעלה הוינדוס המסך נהיה כחול... יש לי מסך LCD 20 וחשבתי שהגודל של המסך מעמיס על הכרטיס יותר מידי...מה דעתכם???

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.

6. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. Started by doker,

כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. אז ככה אני מריץ 3DMARK06 עם המערכת הבאה: E5200 @ 3100 4GB G.SKILL 1000MHZ HD4830 @GPU:690 MEM:1180 ואני מקבל רק 12000 ב3DMARK06 כשאני ראיתי ביקורות שבהן ה9600GT מביא תוצאות כאלה בלי OC.... מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by k_700,

למשל ה7800GT של EVGA הוא מגיע עם OC מהחברה, האם הטמפרטורה שלו תהיה גבוהה מכרטיס שלא מגיע עם OC למשל של POINT OF VIEW או FORCE? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. אני לא מתכוון לשחק איתו משחקים - רק לצפות בו בטלביזיה שיש בה רק כניסת RCA COMPOSITE - הכבל הצהוב... צריך להיות שקט מאוד לכן אני מחפש קרור פסיבי ללא מאוורר. יש המלצות? תודה רענן

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by The TrCkeR,

אני מעוניין לקנות בקרוב RADEON X800GTO2. עכשיו, באפשרותי לקנות ישירות מן החנות הספקית חומרת מחשב, אז שאלתי אותם אם יש להם את הכרטיס הזה, והם אמרו לי שעוד חודש יהיה להם כזה במלאי. ולשאלה המתבקשת, האם עוד חודש SAPPHIRE ימשיכו לייצר את הכרטיס הזה? אם זה הגיוני שכרטיס במהדורה מוגבלת יהיה לחנות רק בעוד חודש? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by omershak,

שלום לכולם רציתי לשאול האם בשביל פוטושופ כדאי להשקיע בכרטיס מסך רציני או שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט יותר והאם יש הבדלים בין הכרטיסים?. בכלל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחשב החדש. אני מתעסק לרוב בפוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וסולידוורקס. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by mystikal,

מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by babu,

הבנתי שלסרטים ה 3870 יותר טוב אבל מה אם משחקים ? וגם בכללי כזה !

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. צריך שהחנות תהייה א.מחשבים( iqpc.co.il)- יש לי שם זיכוי תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. רציתי להתייעץ איתכם , לאחר גישושים ארוכים כולל בפורום פה , החלטתי לקנות את המסך ? Samsung TFT 19'' 913B+DVI?. מה אתם אומרים ? יש לכם מסכים יותר טובים בסביבת מחירים הזאת ?? (חשוב שיהיה 19 ) .. והאם הוא טוב למשחקים ??

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. שאלה בכותרת .

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by Avi313,

היי חבר'ה, אולי תעזרו לי קצת.. אודה לכם מאוד... אני מתלבט באיזו חברה לבחור לכרטיס מסך GF7600GT עדיף לי eVGA או XFX?

21. Started by THE FOX,

מה תוצאות ה 3DMARK 05? תדרים שאליהם הגעתם ב OC עם הכרטיס? האם מישהו מצא קירור שמתאים לכרטיס? או דרך אחרת?....

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  22. אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by sgsg,

מישהו שמע על תקלות במסכים האחרונים שהגיעו לארץ? מחזירים מסכים ???

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750

25. היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים