עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rhx,

שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. ביום יום אני שם פרופיל 35% זה לא כל כך מרעיש וזה מוריד 30 מעלות, אבל בלילה, זה יחסית מרעיש. ואני לא רוצה לכבות את המחשב, לפי מה שהבנתי הוא אמור לעבוד במעלות האלו, אז אני מניח שאין סכנה שבלילה אני אשים אותו על פרופיל אוטו ואתן לו להגיע ל 80 מעלות. למרות שזה נשמע, ומרגיש חם ( כן נגעתי וזה היה לוהט) ,אבל לא מפריע לי גם אם יגיע ל 1000 מעלות, כל עוד אין סכנה לכרטיס. אז מה אתם חושבים? , אני צודק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by dad11223,

מה כדי יותר?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. זה המחשב שלי כרגע - Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX PATRIOT Sector5 Gaming Dual Channel DDR3 4GB 1333MHZ 9.9.9.24 PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA 1 אני מחפש לשדרג לו את הזיכרון, לקנות כונן SSD וגם להחליף את הכרטיס מסך לאחד שמיועד לעריכת ווידאו בתוכנת פרימייר, אפטר אפקטס ואביד. מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לתוכנות אלה (כשקטגוריית המחיר היא בסביבות ה-2000 ש"ח) תודה רבה, יואב

5. Started by eli20,

יש בדרייבר של ati שתי אפשרויות בהגדרות של ה-3d: performance ו quality , באיזה אני צריך לבחור על מנת שהכרטיס שלי יציג ביצועים גרפיים טובים יותר? בתודה לעוזרים, אלי

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. לדוגמא, מהירות גישה של 3.3NS לעומת 2.86 (R9600P). והאם למשתמש אשר לא מתכוון לבצע OC מהירות הזכרון רלוונטית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by gaby1992,

טוב אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בערך אמצע ינואר) והמפרט בנוי לגיימר כבד (תקציב 7K) והוא יהיה על מסך 24" אז ככה..... אני החלטתי לשים את הHD4870x2 במפרט אבל עכשיו אני רואה את יציאתו של הכרטיס הנ"ל והרבה אנשים אומרים שעדיף לחכות לכרטיס הזה.. אז רציתי לשאול בכמה מגמת השיפור בין הכרטיס החדש של NVIDIA לכרטיס של ATI תהיה ניכרת? כמה הוא יעלה בערך? והכי חשוב מתי ישווקו אותו לארץ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by seren99,

מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שלום קניתי כרטיס מסך ati hd 3650 agp סבבה והכל חיברתי אותו התקנתי דרייבאים כמו שצריך ושאני בא להפעיל משחקים קופץ לי דבר כזה VPU RECOVER ואני רואה מסך שחור אני שומע את המוזיקה אבל אני לא רואה כלום ושלא תגידו שהכרטיס לא טוב כי הלכתי והחלפתי אותו תראו נגעתי קצת בהגדרות של הכרטיס ופתאום התחלתי לראות את המשחק אבל בדפקות כאלה אז בבקשה תביאו לי מדריך שייסדר לי אותו שאני יידע מה לשנות בהגדות ורק שאנשים שמבינים בATI שיענו לי תודה לכל העונים.!!!

11. שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?

12. Started by kisin,

קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by Lirux,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב לעריכת וידיאו והוא רוצה כרטיס quardo של nvidia כי הוא חושב שזה יותר טוב לעריכת וידיאו... ואמרתי לו שעדיף לקחת לדוגמא geforce 7900 gt אתם לא חושבים ככה? אני צודק לגבי מה שאמרתי? עדיף לו לקחת quadro: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3291 או 7900gt: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4938

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by יניב קופר,

מה זה אומר [attachment deleted by admin]

15. Started by vourt,

קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך מחו"ל - תקציב 200$. המחשב הנוכחי קצת חלש- מבוסס אטלן 64 3000+ וגי'גה זכרון- -אפוציה שידורג ל2 גיגה. מחפש כרטיס עלות תועלת לטווח ארוך, למשחקים כמו MOH AIRBORNE , COD4, CRYSIS וכדומה חשבתי על 8800GTS או ATI 3870 HD מה דעתם? תודה AMIRBC

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. אני רוצה שיהיה למשחקים כבדים אז איזה כדאי לי לקחת אני מתלב בין שניים: הראשון: http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 השני: http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 מה עדיף הראשון או השני ושוב למשחקים כבדים בעיקר

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה כדאי? יש הבדל של 200 ש"ח בין שני הכרטיסים אני מחפש כרטיס TV למחשב נייד שאני אוכל לחבר אותו לממיר, גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה!! תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. היי, אני בדרכי לקנות מחשב חדש, המליצו לי על הכרטיס הזה...אבל... כרגע יש לי מחשב ישן, ואני מחובר לטלוויזיה דרך S-VIDEO בצד המחשב, וכניסת בננה ל-VIDEO IN בצד הטלוויזיה שזוהי הכניסה היחידה לטלוייזיה. ממה שראיתי הכרטיס לא תומך ב-S-VIDEO (בטח תצחקו עליי) , מה האפשרויות שלי? אני CLUELESS בנושא עוד קצת פרטים: משחקים ברמת גרפיקה בינונית ומעלה, התקציב הוא עד 800 שקל(מצאתי את הכרטיס הספציפי הזה ב-680 שקל) , יכול להיות שתהיה לי אפשרות להביא מארה"ב המחשב כנראה יהיה עם 2GB 800MHZ, QUAD 2.4 רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Yaniv.E,

שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by com555,

עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה.. מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Gangster,

מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by Yoav,

לאחי ככל הנראה נדפק כרטיס המסך, ואני זקוק להמלצה לטוב ביותר.. עד כמה שאני מבין, 8600GT ו-HD2600XT הטובים ביותר בטווח המחירים הזה, והביצועים דומים - מי לוקח? הכרטיס ככל הנראה יקנה בנועה מחשבים (שם המחשב יכנס למעבדה כנראה). המפרט הוא אטלון 3500+ (חד ליבה!) עם ג'יגה ראם. עד כה היה מותקן על המחשב 6600GT שסיפק את צרכיו, המשחקים שיורצו עליו קלים יחסית.(פיפ"א, RPG כאלה ואחרים, CS:S וכו').

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים