עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. 1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC

3. לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750

4. Started by Lion,

אהלן חברה...אז נמאס לי שכל משחק שיוצא לא עובד אצלי בגלל הshader 3 המזדיין הזה... .. אני מחפש כרטיס שיריץ את COD4 נורמאלי...לא משהו מיוחד אתם יודעים אל תתפרעו אז הנה המפרט ממירק... 17:34:24 @vG|Lazy: (CPU2) Intel® Core2 CPU 4300 @ 1.80GHz @ 1808MHz ( 4CoreDual-VSTA mainboard) , 447.81MB free (HDDs) 309GB, 24.5GB free 17:34:24 @vG|Lazy: (VGA1) NVIDIA GeForce FX 5200 (128MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP1), 9h 8m 21s uptime, 2d 18h 48m 35s uptime record בקיצור.. מה אתם אומרים כמה אני צריך לבזבז (השקעה זה לא .. >.>)? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  5. מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. הת'רד הזה הוא בשביל להראות לחבר מהי התושבה הנכונה הוא אומר שאם הוא קונה 7800GTX כפול ליבה ושם את זה על לוח הSLI שלו ואז מחבר לחריץ השני 7800GTX רגיל אז הפ יעבדו אני אומר שהם לא יעבדו כי דבר אשון צריך לוח שתומך בquad sli ודבר שני צריך quad יכול לעבוד רק עם 4 GPU ולא 3 וSLI רגיל יכול לעבוד רק עם 2 ולא עם 3 מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

8. Started by rikus,

"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by VeR-MaN,

מחפש כרטיס מסך עד 300-400... תנוו לי את האופציה הכי טובה... כחו לדוגמה מהאתר ksp.co.il בשביל מחשב: אינטל דו קור של 1.6 512 זיכרון

10. Started by aviad13,

של AGP... FX5500 או ATI 3650 ?

11. אני קונה כ. מסך Sapphire RADEON 9600XT DVI. מישהו יודע מה ההבדל 128MB או 256MB? האם יותר זיכרון משפר ביצועים בצורה משמעותית? יש כאן שאלה של עלות מול תועלת - 128 - עולה 650 ש"ח, 256 - עולה 770 ש"ח. שווה להוסיף עוד 120 ש"ח וללכת על ה-256?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. אני סגור לחלוטין על הכרטיס הנ"ל. רק לא יודע של איזו חברה לקחת. מדובר בהפרשמי מחירים קיצוניים... אני מתכנן לבצע OC בכרטיס מסך. נראה שלTWITECH יש חתיכת אוורור רציני. אולי בגלל זה הוא עדיף למרות הקפיצה במחיר? INNO3D: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 830 שקל TWINTECH: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1683 1185 שקל, נראה מדהים.. כמו כן, יש גם של POINT OF YOU, עם מחיר של 1000 שקל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 מה אתם אומרים? להשקיע וללכת על הTWINTECH או שאין שום טעם? אני מוכן לשלם יותר, אם זה שווה. היה לי בעבר כרטיס של INNO3D והיו לו בעיות התחממות מזוויעות..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by alons,

הי, אני עומד לרכוש כרטיס מסך 7900GT וקצת מפחידים אותי עם בעית הHDR והAA של NVIDIA (לא עובדים ביחד). האם זו באמת בעיה והאם כגיימר כבד עדיף לי ללכת על המקבילה של ATI ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. ושתיהיה של חברה מצוינת עם קירור טוב ושלוש שנים אחריות או שנתיים.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by Maiasony,

שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by Yoav,

לאחי ככל הנראה נדפק כרטיס המסך, ואני זקוק להמלצה לטוב ביותר.. עד כמה שאני מבין, 8600GT ו-HD2600XT הטובים ביותר בטווח המחירים הזה, והביצועים דומים - מי לוקח? הכרטיס ככל הנראה יקנה בנועה מחשבים (שם המחשב יכנס למעבדה כנראה). המפרט הוא אטלון 3500+ (חד ליבה!) עם ג'יגה ראם. עד כה היה מותקן על המחשב 6600GT שסיפק את צרכיו, המשחקים שיורצו עליו קלים יחסית.(פיפ"א, RPG כאלה ואחרים, CS:S וכו').

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. Started by TNAfan,

שלום, אינני מצליח להפעיל את ה-AA עם המשחק הספציפי הנ"ל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של NVIDIA הגדרתי ב-DRIVER שיעשה OVERRIDE ועדיין זה לא עובד... אני אובד עצות..... מה לעשות ??

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by assaf144,

משהו יודע האם קיים דייבר ל4870 עבור vista 64 לא הצלחתי למצוא באתר הבית של ATI וגם לא באתר הבית של SAPHHIRE

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. לאחרונה הבחנתי במסך הזה: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= וראיתי שיש לו תכונות די טובות יחסית למחירו (מפנדה): 1780 ש"ח. רציתי לדעת, האם מישהו התנסה איתו והאם הוא שווה משהו, למקרה שאני ארכוש אותו, על מנת לא לבזבז כסף.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by solo53,

רוצה להקליט ממקור אנלוגי וידאו ואדיו האם לקנות כרטיס מסך התומך VIVO ולעשות זאת איתו אם אפשר האם מישהו הצליח להגיע לתוצאות נורמלית או ללכת על כרטיס מסך עם או בלי יציאת TV לא ממש חשוב ולקנות בנוסף כרטיס TV ולהקליט איתו לא מתכוון כלל לשחק במחשב אלא רק לצורך הקלטה כמו VCR אינני מיתכון להקליט מאנטנה כך שלא חייב טיונר

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. אני רוצהלקנות את ה Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro אבל אני מפחד קראתי בפורמים שיש בעיות עם הכרטיס בעיות ריצוד מאוד חשוב לי לדעת אם לקנות אותו ואם אכן יש לו בעיות האם שווה לקנות במקומו GF FX 5600 של MSI

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים