כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות לnVIDIA GeForce 8800GT של ASUS וכשסגרתי את העסקה ורציתי לבדוק מול המוכר האם הספק שלי יסחוב אותו כשאמרתי לו שיש לי GYRO 500W הוא אמרת שכנראה שלא ושצריך לקנות ספק חדש , רציתי לדעת האם זה באמת ככה ויש טעם לקנות ספק חדש ואם כן איזה מומלץ תודה רבה מראש אם זה רלוונטי כרגע יש לי: לוח אם - nforce4 K8triton PCIE/duak channel ddr400 מעבד - AMD athlon 64 3200 זיכרון של - 3G ram 2 כוננים קשיחים ו2 כונני דיסקים והכרטיס הגרפי שלי כרגע הוא 6600 GeForce
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לי הכרטיס AGP במחשב ישן של אחי P4 2.4 עם 512MB זכרון איזה כרטיס מסך כדאי לקנות שיריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה עד 450 שקל +-
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
התקציב הוא 1300 שקל 19 אינץ' מה אתם מציעים ואם אפשר תסבירו לי על הפרמנטים של המסך ומה הם אומרים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך לHTPC שיתמוך בHD 1080. מה מומלץ? תקציב 1000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחר כל השאלות.... היחס למחיר... היחס לצרכים... הDX10 שכנראה בדרך... וכל ההשערות שעלו פה.... קניתי 7600GT של leadtek היום עם המחשב החדש.. הכרטיס מצטרף לחבורה טובה...!!!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כחלק מאירוע GTC ויחד עם השקת כרטיסי המסך החדשים, אנחנו מקבלים הצצה לדור הבא של טכנולוגיית שיפור התמונה מבית NVIDIA - ה-DLSS 3לכתבה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני שיתמוך במדיה סנטר של ויסטה בתקציב של 400 שקל אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש למישהו משהו טוב או רע לומר על הכרטיס? (החלטתי אולי להתפשרעליו פשוט כרגע בלי ללכת ולהוציא יותר כסף על אחד עם 256MB DDR) עד כמה ה 128 מגה הפרש יוצרים אשכרה איזשהו הבדל? אשמח לשמועכל דעה טובה או רעה על הכרטיס הנל שיש למישהו וכן על נוטשא הבדלי הזכרון.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, כבר קניתי מחשב אבל עד מחר אני יכול לשנות את הכרטיס מסך. המטרה העיקרית של המחשב זה לראות סרטים במחשב ולראותם בLCD32. כרגע רכשתי את ה 4650, אולם אני מפחד שסרטים לא יעבדו חלק ממש עם כרטיס זה אלא יעבדו בסדר+. האם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות את ה4850(אני לא מתכוון לשחק משחקים)? האם אולי כדאי לקנות את ה4670 שבא עם ג'יגה ועובד במהירות של DDR3? שאלה נוספת, האם לוח אם שעובד עם DDR2 יצליח להתמודד עם כרטיס מסך של DDR3? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן P4 3GHZ HT עם 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה וספק + מארז פשוטים אני רוצה לקנות לו כ. מסך כדי לשחק קצת במשחקים. המליצו לי לקחת HD2600XT עם זיכרון DDR4 256MG או כרטיס HD3650 עם 512MB זיכרון (שניהם באותו מחיר עם חיבורת pci express). מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מפרט- זכרון- 2GBRAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W ( או 400 , אני לא בטוח) לוח אם - Asus P4S800D-X יש לי שלוש אפשרויות בקשר לכרטיס מסך- כולם AGP 1. הכרטיס HD6350 (אם זה 400, הספק יחזיק?) 2. הכרטיס HD2600XT 3. הכרטיס X1950GT (אם זה 500, הספק יחזיק?) -אם אני בוחר באפשרות הזאת אז אני מוריד 1GB זיכרון ) מה אתם מציעים? אולי יש הצעה אחרת? בכל מקרה, אבא שלי הולך לקנות את זה מחר....אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עד אז... תודה מראש -=] עריכה: צפויה ירידת מחירים בשבוע הקרוב?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח עם צ'יפסט nforce של NVIDIA וכרטיס מסך חדש. האם עדיף לקחת כרטיס של NVIDIA (אינטגרציה טובה יותר עם הלוח ?) או שזה לא משנה ? האם מישהו כאן נתקל בבעיות עם כרטיסי ATI על לוחות עם צ'יפסטים של NVIDIA ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
האם המסך הבא שווה את המחיר שלו: מסך LCD גודל "17 LG L1770HQ ב1327 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-