עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mistaarvim,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by marik,

שלום נשרף לי כרטיס מסך במחשב 9400GT במסגרת אחריות החליפו לי ATI 5450 נאמר לי שאין יותר 9400 השאלה שלי אם לא עבדו עליי או שהייהו צריכים לתת לי משהוא אחר תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. שלום, היום הלכתי עם חבר שלי לחנות בכדי לקנות לו מחשב. היה להם מפרט מוכן כבר עם מעבד אי 6300 לוח אם GA-945P-S3 וכו' הרבה דברים טובים... כי התקציב של החבר הוא 5000 והמפרט הוא ב 4500... אז הבעיה היא שיש שם כרטיס מסך ATI X800 PRO (כן 256 ביט ו 256 מגה דידיאר 3) אז השאלה שלי כי לא מצאתי באתר של טומס הארדוואר השווה היא לדעת האם הכרטיס הזה שווה משהו לתקופה שלנו? כמו כן לא מצאתי את הכרטיס בחנויות כמו נועה... או שממש פיספסתי אותו ולכן אני לא יודע מחיר שלו כי ראיתי זאפ 2000 ומשהו שקל שזה לא הגיוני... הבנתי גם שה- 7600GT כרטיס מאוד מספק וטוב לא? אז השאלה שלי האם הם שמו כרטיס נורמאלי? כמו כן יש אפשרות לשדרג במפרט דברים וכל זה... אז אני לא יודע למה להחליף כי נאי לא יודע מחיר…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  5. אם אין לי יציאת טלוויזיה בכרטיס מסך האם אי אפשר להעביר דברים מהטלוויזיה למחשב עם כרטיס טלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by dandy,

לפי מה שקראתי עד עכשיו לגבי ה2900 520 מול ה 8800 320 לאף אחד אין עדייןPRO 2900 והכל מסתמך על בנצ'ים וביקורות מפולין לא ידוע עד כמה הוא באמת מרעיש ומתחמם עם OC לשניהם אפשר לעשות OC למרות של 2900 יותר פוטנציאל אז אם אני רוצה עכשיו כרטיס מסך למשחקים לא הכי כבדים אז לקחת את ה2900PRO או ה8800 GTS?!?! שימו לב שכבר אין את הGECUBE שהיה יותר זול אלא רק את ה Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB שעולה 50 שקל יותר מה2900 אני יודע שהנושא כבר נטחן ועדיין אין מידע חדש אבל מנסיון עבר ועכשיו שהמחירים זהים, מה עדיף? בלי ועם OC עבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ …

8. Started by Sango,

יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  9. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שאוכל להריץ את המשחקים החדשים עם FPS טוב תחת EYEFINITY עם שלושה מסכים 2209WA של DELL. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים של SAPPHIRE: - 6850 - 6870 - 6950 תודה!

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by menybo2,

תודה לכולם על העזרה אבל אני עדיין במבוי סתום אני לא מבין כלל בכל מיני המרות הללו בחומרה...

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by --Shadow--,

כבר תהיתי מתי יצוצו ידיעות בנושא.. Kepler 28nm taped out Works well The successor to Nvidia’s Fermi architecture, a certain GPU that goes by the name Kepler has already been taped out. We have multiple sources to confirm that the new 28nm chip is alive and that it looks quite well. Nvidia didn't have any major obstacles with the first tape out, but naturally there is still a lot of work to seal the leakage, and make the chip generally better. This is nothing unusual for a new chip, and getting from 40nm to 28nm is definitely not a walk in a park. Kepler naturally gets a lot of changes to Nvidia's GPU and you can imagine that with the same maximal TDP, you can squeeze…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  12. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הי, יש לי מחשב די ישן כמו שכתבתי בכותרת P4 1.6 512 RDRAM לוח אם מרוויל מארד וספק סבירים של פוקסקון ואה כרטיס מסך 5200 של INNO השאלה האם 6600GT יהיה אפקטיבי בתצורה הזאת או שיסבול מחסמים מהמעבד/לוחאם.זכרון וכו? אשמח לתגובות the Z-Guy

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by 111111,

בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by yisheti,

יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo . אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה. מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  17. הכרטיס מסך הצנוע שלי (GT240) כבר לא עומד ברזולוציות גבוהות . היה עושה עבודה די יפה על רזולוצייה 1650X1050 . אתמול קיבלתי את הטלוויזיה 40 אינצ'י של סמסנוג FHD בסרטים הכרטיס עובד בלי בעייה אבל במשחקים כמו:COD,Homefront ודומהם הוא קשיש מדי ולא נותן להנות מהמשחק . תהיתי אם מסך יותר גדול צריך כרטיס יותר חזק,הרי אם שמים מסך 22 FHD ומסך 40 FHD הרזולוצייה אותו הדבר רק הגודל שונה. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 700 שקל שיעבוד יפה במשחקים FHD ולא יקרוס או יאט את המשחק . הבנתי ש ATI יותר משלמים כך שאיני רוצה לעשות קנייה עיוורת כמו בעבר. יחובר למפרט העכשוי במשך שבוע ואז יעבור לפלטפורמה ה I5 2500K שיגיע שבוע הבא אני מאמין . כרגע יש מעבד-Q8300 לוח אם-אינטל בסיסי עם PCI E . זיכרונות…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by se7en,

מוזר מאד כל הסיפור הזה עם הדום 3 וכרטיסים של ATI. לפי מה שקרמבק אומר אם יש לי GF4 Ti4600 שעולה בימינו 2000 + ש"ח אני אריץ את המשחק פחות טוב מכרטיס שעולה 900ש"ח ה-Radeon8500le איך זה הגיוני? ואני לא קונה את הסיפור הזה של המעברים: ה-GF4 TI4600 הוא כרטיס הרבה יותר חזק אפילו אם לוקח לו שני סיבובי שעון למעבר טקסטורה.

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by PSdesign,

שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by go_go,

לאחרונה ערכתי מספר שינויים במחשב למטרת אוברקלוקינג, השינויים כללו: קרור למעבד -THERMLRIGHT SP-94 +מאוורר 80 מ"מ קרור לכטיס מסך - ARCTIC COOLING SILENCER (GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ספק - ANTEC TRUE POWER 480 WATT כבלים עגולים - VANTEC מאווררים למארז -4 י"ח 80 מ"מ לאחר התקנת הרכיבים, גילתי תקלה שאיני מצליח להתגבר עליה-ה AGP אינו פועל,אינו ניתן לשינויים (כל הערכים מוצללים). ניסיתי כל דרך אפשרית לתקן את הבעיה, החל מהתקנת דרייבר חדש לכרטיס המסך (CATALYST 4.8),התקנת דרייבר חדש ללוח האם (ASUS P4C 800 E-DELUXE?, ןעדיין איני מצליח להתגבר על הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם לפתרון הבעיה. בברכה go_go

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין? ואם זה לא תקין מה אני יכול לעשות? ואין לי כבר אחריות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ymalool,

Does anybody know if this card and its drivers are good with ELSA 3d glasses(like NVIDIA stereo view?)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי לכולם, צריך עיצה ממכם יש לי כרטיס מסך די טרנטע ( tnt riva 2 64mb) ולאחרונה התחלתי לחשוב על החלפה לכרטיס יותר טוב, גם כי אני רוצה ביצועים יותר טובים של המחשב וגם כי אני רוצה tv out. ראיתי עכשיו מבצע על gecube radeon x1300 ומכיוון שהחברה לא מוכרת, רציתי לברר אם אתם מכירים וממליצים עליו לשימוש בעיקר עם אינטרנט ולצפות בסרטים, כמו כן חשוב לי שהtv out יהיה באיכות טובה. אני לא גיימר ולא מתעניין במשחקי מחשב ככה שהזווית הזאת לא מעניינת אותי. מה שקרץ לי בכרטיס זה המחיר שלו כי אין לי עכשיו יותר מדיי כסף להשקיע בכרטיס. תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by KF1R,

נכנסתי לחנות ברשת וראיתי את הכותרת הבאה: Gainward Geforce FX 5900 / Ultra1100 XT Gold Sample Video Card מה זה אומר?? Ultra 1100 XT Gold Sample? במה זה שונה מהכרטיס הזה: MSI Geforce FX 5900XTV 128MB DDR VIVO DVI Retail ? ואיזה מהם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by cha_had,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואני צריך את עזרתכם: התחדשתי היום בכרטיס R9 280X, ניסיתי להתקין אותו במחשב והצלחתי, יש לי ספק מתאים, כבלים וכו'. הבעיה היא כשאני מדליק את המחשב ומחבר אליו את המסך, המסך רושם שאין אות (no signal). בדקתי אם הכרטיס החדש בכלל עובד והמאוורים שלו אכן מסתובבים - אך עדיין המסך רושם שאין אות. ניסיתי לשחק עם הסלוט PCI EXPRESS, עם הכבל DVI (להפוך אותו ולחבר את הצד השני), שיחקתי עם כבלי המתח בצורות שונות- ובכל המצבים הכרטיס מסך עובד והמסך רושם שאין אות. לעומת זאת כשחיברתי את הכרטיס מסך הישן RADEN 5450, המסך חזר לעבוד כרגיל. ועל כן רציתי לשאול - אולי קיים סיכוי שהמסך לא תומך ברטיס מסך??? בכל זאת המסך לא הכי חדש -מסך 4:3 ברזולוציה מקסימלית של 1280x102…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.