עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Life_SyStem,

קיבלתי את המחשב שלי לפני כמה ימים וגילית שGTAIV וCRYSIS פשוט עובדים זוועה התקנתי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT וקריסיס על ההגדרות הכי גבוהות ללא פילטרים על רזולוציה של 1050X1650 לא עובר את ה25 FPS שלא נדבר על GTAIV שעל ההגדרות הבינונייות שהוא מריץ בעצמו המחשב לא עובר את 20FPS. דרייבר 9.9 מותקן. נראה לי מאוד תמוהה הסיפור. למישהו יש מושג מה הבעיה? מפרט: פנום 2 720 2.8GHZ 4 גיגה זכרון של OCZ וכרטיס פאליט 4870 של פאליט 512 מגה. אשמח לשמוע תגובות כי אני כבר נואש...

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  3. מספר רבעונים של פריחה גדולה מסתיימים בכאב ראש עבור מפתחת השבבים עם קריסת הביקוש לכרטיסי מסך לכתבה

4. Started by Bear Cub,

אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Da MaStEr,

תקשיבו אחים שלי אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי אולי לקנות GeForce FX 5900 XT Golden Limited עכשיו אני לא יודע אם המערכת שלי תנצל אותו במלואו, יש לי: פנטיום 4 1.6 DDR 333 256MB RAM (אני חושב להוסיף עוד 256MB) הכרטיס מסך שלי עכשיו הוא nVidia GeForce 2 MX 400 מה אתה אומרים ? ממליצים לי לקנות את ה5900 ?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by efs sch,

ההפרש ביניהם הוא 200 שח. (1660Ti של PALIT) האם ההפרש מוצדק? איזה מהם הוא קניה יותר משתלמת בשביל 1080P. אפשר גם להגיד לי שאף אחד מהם כרגע אינו משתלם ועדיף לחכות. הבנתי שגם שה RX 570 צורך משמעותית יותר חשמל

7. Started by yair23,

האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך PCX6200 ? אם כן, מה עדיף ? GIGABYTE או PALIT ?? ועוד דבר, מה זה TURBO CACHE ? אני רוצה את הכרטיס 256MB אבל רשום שיש לו רק 128MB .. מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך זה בדיוק עובד ? כרגע אני רוצה להשקיע איזה 300-400 בכרטיס מסך, משהו זמני עד שיצא OBLIVION ואז אני אשדרג .. http://www.palit.com.tw/en/products/nv_gf6200tc.htm#spec http://www.gigabyte-usa.com/VGA/Products/Products_GV-NX62TC256DS.htm# REVIEW : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1805&page=2

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ומישהו יודע במקרה את ההבדל בפיצ'רים של DX10 ו10.1?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by Maor_T,

אהלן יש לי בעיה מזה מציקה בגרפיקה לרוב במשחקים אני רואה חלקים חסרים או חלקים שחורים למשל במורטל קומבט 4 הלוחמים נראים כזה חצויים ובתפריטים לא רואים את הכיתוב ושבוחרים איזה רמה לשחק עם הבניינים האלו לא רואים את הבניינים אלא רק את התמונות של הדמויות. *המשחקים שלא רואים בהם טוב עובדים טוב במחשב השני שלי המחשב: יש לי Win me זיכרון 196 פנטיום 2 400 וכרטיס מסך Gforce 2 32M הדרייברים שהורדתי מאתר Nvidia בגירסא 77.72 לWinMe איך לסדר את זה מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by mistaarvim,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by marik,

שלום נשרף לי כרטיס מסך במחשב 9400GT במסגרת אחריות החליפו לי ATI 5450 נאמר לי שאין יותר 9400 השאלה שלי אם לא עבדו עליי או שהייהו צריכים לתת לי משהוא אחר תודה

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. שלום, היום הלכתי עם חבר שלי לחנות בכדי לקנות לו מחשב. היה להם מפרט מוכן כבר עם מעבד אי 6300 לוח אם GA-945P-S3 וכו' הרבה דברים טובים... כי התקציב של החבר הוא 5000 והמפרט הוא ב 4500... אז הבעיה היא שיש שם כרטיס מסך ATI X800 PRO (כן 256 ביט ו 256 מגה דידיאר 3) אז השאלה שלי כי לא מצאתי באתר של טומס הארדוואר השווה היא לדעת האם הכרטיס הזה שווה משהו לתקופה שלנו? כמו כן לא מצאתי את הכרטיס בחנויות כמו נועה... או שממש פיספסתי אותו ולכן אני לא יודע מחיר שלו כי ראיתי זאפ 2000 ומשהו שקל שזה לא הגיוני... הבנתי גם שה- 7600GT כרטיס מאוד מספק וטוב לא? אז השאלה שלי האם הם שמו כרטיס נורמאלי? כמו כן יש אפשרות לשדרג במפרט דברים וכל זה... אז אני לא יודע למה להחליף כי נאי לא יודע מחיר…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. אם אין לי יציאת טלוויזיה בכרטיס מסך האם אי אפשר להעביר דברים מהטלוויזיה למחשב עם כרטיס טלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by dandy,

לפי מה שקראתי עד עכשיו לגבי ה2900 520 מול ה 8800 320 לאף אחד אין עדייןPRO 2900 והכל מסתמך על בנצ'ים וביקורות מפולין לא ידוע עד כמה הוא באמת מרעיש ומתחמם עם OC לשניהם אפשר לעשות OC למרות של 2900 יותר פוטנציאל אז אם אני רוצה עכשיו כרטיס מסך למשחקים לא הכי כבדים אז לקחת את ה2900PRO או ה8800 GTS?!?! שימו לב שכבר אין את הGECUBE שהיה יותר זול אלא רק את ה Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB שעולה 50 שקל יותר מה2900 אני יודע שהנושא כבר נטחן ועדיין אין מידע חדש אבל מנסיון עבר ועכשיו שהמחירים זהים, מה עדיף? בלי ועם OC עבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ …

17. Started by Sango,

יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שאוכל להריץ את המשחקים החדשים עם FPS טוב תחת EYEFINITY עם שלושה מסכים 2209WA של DELL. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים של SAPPHIRE: - 6850 - 6870 - 6950 תודה!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by menybo2,

תודה לכולם על העזרה אבל אני עדיין במבוי סתום אני לא מבין כלל בכל מיני המרות הללו בחומרה...

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by --Shadow--,

כבר תהיתי מתי יצוצו ידיעות בנושא.. Kepler 28nm taped out Works well The successor to Nvidia’s Fermi architecture, a certain GPU that goes by the name Kepler has already been taped out. We have multiple sources to confirm that the new 28nm chip is alive and that it looks quite well. Nvidia didn't have any major obstacles with the first tape out, but naturally there is still a lot of work to seal the leakage, and make the chip generally better. This is nothing unusual for a new chip, and getting from 40nm to 28nm is definitely not a walk in a park. Kepler naturally gets a lot of changes to Nvidia's GPU and you can imagine that with the same maximal TDP, you can squeeze…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  21. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הי, יש לי מחשב די ישן כמו שכתבתי בכותרת P4 1.6 512 RDRAM לוח אם מרוויל מארד וספק סבירים של פוקסקון ואה כרטיס מסך 5200 של INNO השאלה האם 6600GT יהיה אפקטיבי בתצורה הזאת או שיסבול מחסמים מהמעבד/לוחאם.זכרון וכו? אשמח לתגובות the Z-Guy

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by 111111,

בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by yisheti,

יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo . אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה. מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  25. שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.