עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kidO,

ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Dilbert Marker,

והשאלות הן: 1) הHercules 920 PRO DVI הוא BIT-24 או 18-BIT (כלומר 16.7M או 16.2M צבעים)? 2) אם יש שני דגמים שונים עם אותו פאנל (נגיד Hydis 20ms ), במה בעצם הם יכולים להיות שונים אחד מהשני? מסך אחד יכול להיות בכלל רמה מעל השני? נ.ב. אני היחיד שאוהב את כתבות הLCDs של TOMS? תודה לעונים

3. במה יכול להיות הבעיה אני לא רואה צבעים אתמול ראיתי צבעים הורדתי משהו אז כיביתי את המסך מהכפתור לאחר שעתיים הדלקתי את המסך ואין יותר צבעים לא יודע מה הבעיה ! יש לי מסך LG F700B וכרטיס מסך חדש של ראדיון 9600XT מה יכול להיות הבעיה במסך בכרטיס מסך שתי הדברים חדשים תודה לעעוזרים !

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by zobi12,

המסך הוא lg flatron 700p יש לי רק משחק אחד כרגע במחשב ut 2004 אני רואה טיפה הבדל בין המסך proview שלי לlg צבעים יותר טבעים יפים מי שקנה את המסך איפה אתם ראיתם את ההבדל לראשונה ועוד שאלה איך מכוונים את המסך? בתודה עמית

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by rani_la,

שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

אחרי שראיתי כל בנצמרק אפשרי על הכרטיס הזה אני מאוד מאוכזב ב Nvidia הסיבות: ביצועים עדין לא מספיק טובים במיוחד עם ה פילטרים , עדין הקטע של הפילטרים מקרטע אצל nvidia דבר שני קירור ענקי שעושה הרבה רעש ( ברור שכל חברה תעשה קירור משל עמצה ,אבל לפי מה שאני מבין צריך קירור עוצמתי , וספק דיי עוצמתי , שוב חוזרים על אותה טעות של ה 5800) ושלישי ביצועים לא כאלו מרשימים הוא רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיסים של היום לא כזה ביג דיל...הבעיה באה שוב בפילטרים ששם הוא מת. כמו שתראו ב review של hexus נראה לי הם יתקנו את הבעיה ב 6900 הכרטיס הכי מצופה לדעתי זה ה x800 של ATI ATI הקירור שלהם בטח יהיה קטן ושקט (ואיכותי) הפילטרים יפעלו מעולה (עם עכשיו הכרטיסים של ATI קורעים את הכרטיסים…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by D-Bang,

יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by elad2k,

האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by dddd211,

לשנות כותרת? איזה מסך הכי טוב בה 1000 שקל מסך 17-19

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by wolf_silver,

אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף

12. Started by מוטי,

קניתי במרדנית מחשבים R9600 ULTRA של GIGABYTE ואני רציתי להחליף אותו לR9800 PRO128DD יש לך רק של GIGABYTE הוא עולה 1670 ואין אפשרות להחזיר תכרטיס ולקבל תכסף חזרה רק לקחת כרטיס אחר במקום האים ה9800 PRO של גיגה בייט שווה משהו? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

האם יש כרטיס שעולה כ 400 ש"ח וכולל VIVO?! האם יש חברות שמוכרות את ה FX5200 עם VIVO? אם לא..אז תרשמו לי בבקשה את הדגם הכי זול של הכרטיס מסך שכן כולל VIVO תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by mR.BomBasTic,

יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  15. מכרתי את ה9800NP ועכשיו אני צריך לקנות אחד חדש אני מתלבט בין 9800 פרו לבין הMSI 5900 שיש בזיגזאג אני יודע שהרדאון יותר טוב אבל הוא בא OEM והMSI בא ריטייל יפה מאוד וחוץ מזה בא לי יותר לקנות ג'יפורס כי היה לי רדאון ולא הייתי מרוצה מהביצועים שלו מספיק ראיתי בפנדס 9800 פרו ריטייל שווה לי לקנות אותו? תודה לכל העונים נ.ב אני עכשיו עם 2 GTS אז זה קצת דחוף לי לקנות מהר תודה

• 72 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by fkdskate,

חברה מה שונה בין Radeon 9600 256 mb dvi+tv לבין הגרסה הרגילה ??

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by mR.BomBasTic,

יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by sigald,

הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  19. תודה על התגובות

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by faza,

אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הוא באמת טוב, אבל האכות תמונה של הr98 עדיין יותר טובה. אבל הם שיפרו http://www20.tomshardware.com/graphic/20040414/index.html האתר איטי - עמוס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by f_b_i,

על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by asmon,

אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. עכשיו כשנכנסה החברה ELSA שהייתה ידועה בכרטיסים איכותיים, השאלה אם זה באמת משנה לקנות אותם או שאפשר גם לקנות ג'יגה בית וזה יהיה אותו הדבר...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על TV-0UT, 128BIT, AGP X8, DVI, CORE500M R9600PRO 128MB DDR ב-160$ של גיגהבייט והאם באמת שווה להחליף את ה 8500 128 שלי כי שמתי לב שהוא פשוט עושה קצת בעיות עם משחקים כגון הנסיך הפרסי פאר קראי וכולה מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים