כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי את ה8800GT של Club3D ולמרות שהוא מריץ משחקים כמו Crysis מצויין על רזולוציה 1024*768 אחרי חצי שעה בערך המשחק נתקע (קרה לי כמה פעמים) ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ מריסט. איך אני יכול לאתר מה גורם לקריסה? הדרייבר כמובן מעודכן.. ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין DirectX10 תודה עריכה: המפרט: Intel Pentium DualCore 2.8GHz D820 Asus P5LD2-VM Corsair 450W 2GB RAM OCZ CL4 667Mhz
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה שבשבל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ראיתי שיש 9800GTX רגיל ויש את 9800GTX פלוס אז רציתי לדעת מה ההבדל בניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חיפשתי כאן בפורום ובמקביל בGOOGLE אך לא מצאתי שום דבר שעונה לדרישות שלי. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
המעבד שאני רוצה לקחת Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB והזיכרון: DDR II 800Mhz 2GB התקציב 450 לכ. מסך מה עדיף? אני לא הכרתי את המותג Sapphire עד כה אני הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש דום 3 אמור לעבוד על שניהם בצורה מצויינת או ממוצעת?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש לכם את הנתון לגבי צריכת ההספק של המערכת ללא כרטיס מסך כלל (או עם כרטיס מסך מינימלי). הנתונים שמופיעים בטבלאות בביקורות מציינים הספק ב IDLE ו LOAD של כל המערכת, אני מנסה לבודד את צריכת ההספק רק של כרטיס המסך עצמו, ב IDLE וב LOAD, כאשר הנתון על צריכת ההספק של מערכת הבדיקה בלי כרטיס מסך יכול לפתור לי את הבעיה. נ.ב. זה למטרה טובה, מבטיח לשתף אתכם כשיהיה רלבנטי. עריכה: אם מישהו מכיר חברות שעושות את גופי הקירור ב OEM לחברות שמייצרות את הכרטיסים (נניח ASUS, LEADTEK, PALIT וכ"ו) אני אשמח לשמוע שמות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני יודע בקרוב NVIDIA הולכת להוציא את הכרטיס 295GTX , שיהיה זול יחסית מה 4870X2 , וביצועי יתר . אז אני מאמין שיהיה ירדת מחירים. אבל לדעתכם זה גם יוריד את המחיר של ה 4870 הרגיל ? או רק את ה HIGH-END ? כמו ה 4870X2.. וכו'
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
לצורך שימוש רגיל בוויסטה בריבוי חלונות (לא משחקים), יש חשיבות לכרטיס בעל 500 מגה זיכרון? או אפשר להסתפק בכרטיס פשוט יותר?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי לפני כשנה קניתי כרטיס RADEON 9700 של ATI ומאז נחתי על זרי הדפנה ולא התעניינתי בתחום. עכשיו פתאום התעוררתי וראיתי שהמון דברים זזו והשתנו (אני קונה רק כרטיסים מבוססי ATI). האם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר ? מה משמעות כל הגרסאות של ה RADEON 9800 (מה זה PRO, XT, SE וכ"ו ? מי מהם הכי טוב ומי הכי גרוע ?) ? האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי לבין הכרטיסים האלו ? זה לא שאני הולך לשדרג מחר בבוקר, אבל שנדע... תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני חסיד של ATI, אז בואו נוציא לרגע את NVIDIA מהחשבון. שמתי לב ש ATI מציידת ביכולת VIVO רק את כרטיסי ה LOW END שלה, כלומר RADEON 9000-9200 ואילו ה 9500 ו 9700 למיניהם מיוצרים ללא יכולת VIVO. האם יש סיבה מיוחדת לזה ? למה אי אפשר לקנות כרטיס שגם יאפשר עריכת וידאו מסויימת וגם יעבוד טוב עם משחקים ? (כל זה בהנחה שלא בא לי להוצים המון כסף על ALL IN WONDER למיניהם).
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד כדי להשתמש במסך דק. ורציתי גם לדעת מזה DVI.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לדעת אם הזיכרון של הכרטיס בתמונה הוא בצורת L(מה שמאפשר לו להפוך ל9700)? זהו כרטיס ראדון 9500 נון פרו. בתודה מראש שי.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה תודה מראש על התשובות זה קצת דחוף לי תכף תבינו למה אז ככה קניתי מסך 7klr של AOC לאחר שהובטח לי שהוא שטוח כמו פלטרון, טוב כמובן הוא בכלל לא אבל הם מוכנים להחליף לי בתוספת מחיר אבל ראיתי ביקורות רעות על ה f700b של lg. מה אתם מייעציים?? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_7Klr.html המסך של AOC http://www.lg.ca/computer/prodSpecification.asp?p=3003
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להתעניין בדגמי ומחירי כרטיסי מסך למחשבי משחקים. ראיתי שבעוד שרוב החברות מוכרות למשל את כרטיס ATI HD4850 512MB GDDR3 בסביבות המחיר 700 ש"ח (ממוצע - תלוי איזה חברה), חברת Power Color מוכרת את כרטיס זה עם זכרון 512MB GDDR5 ב550 ש"ח בלבד. איך זה ייתכן? האם יש פה קאץ'? רק אני חשדן בגלל זה והאם יש לחשדנות הזו סיבה? אגב, תופעה דומה לזו קוראת גם עם הרבה כרטיסים אחרים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מומלץ של Nvidia עד 1200 ש"ח, לגיימרים.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי הכרטיס מסך שלי כבר מתחיל לעשות בעיות ואני רוצה לרכוש כרטיס חדש, כרגע יש לי radeon HD 4850 1GB ובעיקרון התקציב שלי לכרטיס זה לא יותר מ750 ש"ח. סתם מתוך עניין הסתכלתי על שני דגמים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td][/tr][/table]בכל מקרה אני כרגע עם ראש פתוח בנושא אז עם יש דגם אחר שממליצים אני אשמח. תודה מראש[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-