כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS 2 יעבוד אצלי
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300 GS והגעתי למסקנה שצריך להשתדרג. בעיקר בגלל FPS נמוך במשחקים ברשת כמו COD4 Multi... הצורך שלי בכרטיס מסך הוא למשחקים בעיקר עכשיו שאלתי היא כזאת הלוח אם שלי הוא: GA-8I945GZME-RH של GIGA-BYTE האם הוא תומך בכרטיסי מסך החדשים? (לא ידעתי אם לשים את השאלה כאן או בפורום לוחות אם, אז אם צריך להעביר מצטער על הטרחה) ועוד משהו קטן אם אפשר. איזו המלצה איזה כרטיס לרכוש ואני פתוח גם לגביי ATI רק שיעבוד ויפגין ביצועים כמו שצריך כמובן.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי בשני לבטים. הראשון לגבי כרטיס המסך והשני לגבי המסך עצמן. תקציבי נמוך והמחשב מיועד בעיקר לעבודה ולא למשחקים(סליחה מהגיימרים). עדיין מבין הבחירות הבוודאי "עלובות" שאציע פה אנו ציינו את העלובה פחות: 1)כרטיס מסך - Geforce6200 256mb או Ati Radeon x300HM 128mb 2)מסך - acer1715, BenQ fp71g, Mag ms776- כולם LCD 17' 12MS
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי קונה לכרטיס מסך שלי CONNECT3D X1950XTX CROSSFIRE(כרטיס יחיד) פלוס קירור של ACCELERO S1 הבן אדם רוצה לתת לי עליו 1000 שקל האם זה שווה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מעבדי Ryzen 7000 החדשים של AMD מגיעים כולם עם ליבה גרפית מובנית לראשונה בסדרה - בחנו אותה מול התחרות בשביל לראות כיצד היא מתמודדת עם משחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי חנות זולה מאוד לדעתי! הם מוכרים ספקים של ENERMAX וחברות אחרות במחיר ממש טוב, http://digma.co.il/shop/index.php?cPath=27_67&sort=4a&page=2&osCsid=75ec4bb82262541a0b822a936e7eb87d תראו בדף הזה יש שתי כרטיסי מסך של 6600GT AGP,אחד לידטק השני GIGBYTE, זה של GIGABYTE עולה 960 בזמן שהשני של לידטק 1050 כמעט הבדל של 100 שקלים! למה יש הבדל כל כך גדול במחירים, האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בס"ד אני צריך כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה בלבד לא למשחקים וכו... הלוח אם הוא GA-P55-UD3L של גיגהבייט. התוכנות השימושיות הם פוטושופ קורל אקרובט אילוסטרטור. וכן "ווגאס" ואפטר אפקט. היתי מאד רוצה כרטיס לא יקר שמעולה בתחום הזה. לתחום אחר חבל לי על כל שקל. יש סיכוי למשהוא באיזור ה250 300 ש"ח ? ואם לא אז כמה צריץ להשקיע? האים יש ענין דווקא ב Quadro או שיש גם כרטיסים אחרים טובים לנושא זה? זה קצת חשוב לי קניתי עכשיו מחשב חדש ואיני יכול להשתמש בו בלי הכרטיס. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח. מאד חשוב לי יציאת hdmi buit-in (לא רק תמיכה ב-hdmi ע"י מתאם). אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה אך נתקלתי בכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3 PCIe http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=366 869 ש"ח. גם יש יציאת hdmi וגם הכרטיס נראה לי דיי חזק. יש למישהו נסיון איתו, המלצות אחרות? כל דעה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
6600GT with 3dmark04beta result http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4243268&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 פה המבחן!! בדף שלישי תראו למטה תוצאה של הכרטסיס http://www.d-cross.com/show_article.asp?ARTICLE_ID=56&ARTICLE_DETAIL_ID=161&gpoint=1 אם זה אמיתי אז אני חושב כל מי שיש לו 9800פרו\5900אולטרה ומטה אכל אותה כמוני :lol:
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רכשתי 8800 GTS ,האם יספיק לי ספק כח חדש של ENERMAX 400W LIBRITY ???
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מצליח להציג את התמונה על הטלוויזיה, הבעיה היא שהתמונה מהמחשב יותר גדולה מהטלוויזיה, ולכן אני לא רואה את כל התמונה על הטלוויזיה, אלא רק חלק ממנה וכדאי לראות את חלקים שונים מהתמונה אני צריך לזוז עם העכבר ולכוון. מה שאני צריך לעשות זה להקטין את התמונה ומהמחשב שתהיה מותאמת בדיוק לטלוויזיה. בהגדרות של הטלוויזיה כתוב לי שהרזולוציה בטלוויזיה היא 1024*768, וזה נראה לי גבוה אבל אין דרך להקטין. ניסיתי לשחק גם עם ההגדרות של המידות זה לא עוזר (תמונה מצורפת) יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? הכרטיס הוא Radeon 9550 עם דרייבר 5.7. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפני כ-3 חודשיים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של אסוס 88GT ...הכרטיס היה מצוין..והריץ את כל המשחקםי בהגרדות הכי גבוהות...לפני כחודש...הכרטיס התחיל להשמיע קולות (המאוורר של הכרטיס) במשחקים כבדים כמו קרייסס וCOD4..רעש מטריד ביותר...למישהו יש הצעה מה לעשות ? לפנות לחנות ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
היי... עד לפני היום הFPS שלי היה 60-80 בגרפיקה בינונית (5700le) והיום אחרי העידכון האחרון של המשחק הFPS פשוט צנח ל5-20 על גרפיקה הכי נמוכה!!!! פשוט אי-אפשר לשחק ככה.... עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במחשב שלי או בעידכון האחרון, ביררתי עם חברים שלי וגם אצלם אותה בעיה...אבל לחלק הFPS עלה (והגיע ל250!!!) יכול להיות שיש בעיות תאימות עם הדרייבר שלי? (71.89...) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח של MSI דגם: MS-6147. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 המחשב עובד אבל לא רואים כלום על המסך. אני מניח שהבעיה נובעת מהכ.מסך המובנה שנדפק כנראה. (חשוב לציין שאני מעולם לא השתמשתי במחשב כשהוא עבד - תקראו את הנושא שקישרתי אליו ותבינו). הכרטיס המובנה: (מדף של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 ) מכיוון שללוח הזה אין חריץ AGP אני קונה כרטיס המתחבר ל PCI. השאלה שלי היא בעצם איזה מבין הכרטיסים הבאים מתאים, ואיזה כדאי לי לקחת? : (1) ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI (2) ATI RAGE PRO 32MB PCI (3) SIS 6326 4MB PCI במחשב לא ירוצו משחקים בכלל. אלא רק שימוש בסיסי כך שאני לא חושב שיש …
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי Gigabyte 8600GT 512MB Silent Pipe II אחרי התקנות בלי סוף של דרייברים עדיין לא מצאתי את הטוב בשבילי,התייאשתי כבר, אם למישהו יש המלצות לדרייבר כמו שצריך שיעבוד טוב במשחקי DirectX שיכתוב אותן כאן, שיהיה דרייבר עם ביצועים איכות,בלי הבעיה של ''קריעת מסך'' קפיצות FPS. תודה ושבוע טוב.!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ישנה. במחשב יש לי רק כניסת VGA ובטלוויזיה כניסת RCA ו S-VIDEO בחיפוש אחר פתרון ראיתי שיש כבלים vga to rca אולם באחת התשובות נאמר שזה עבודה בעיניים וצריך ממיר שמחירו כמה מאות שקלים. איך אני עושה זאת שיראו טוב ובמחיר זול? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce של ASUS AGP-V7100 sdram 400mx ו-WIN98 הבעייה שבאתר של ASUS כאשר אני מקיש V7100 אני לא מוצא לו דרייברים. אבל באתר של NVIDIA אני מוצא את זה. האם אפשרי להוריד מ-NVIDIA? ובכלל, מה ההבדל במקרה זה בין ASUS ובין NVIDIA?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הכרטיס radeon 9600pro lite 256mb 128bit מהחנות pcnow אני יודע שהוא ישן אבל בכול מקרה זה לבינתיים כי בקרוב אני יחליף מחשב עכשיו ברשותי כמה שאלות: 1.האם יהיה לי צוואר בקבוק במערכת הבאה p4 2400 256mb 400 mhz(אני שוקל להוסיף עוד סטיק של זכרון של 256 או 512)? 2.איך הכרטיס ביחס למחיר שלו(313 ש"ח)? והאם הוא הכרטיס המשתלם ביותר לתקציב של 350ש"ח? 3.איזה משחקים חדשים בערך הוא יפעיל לי לא משנה לי באיזה הגדרות העיקר שיפעלו נורמלי(יש לציין שאני לא גיימר אז אני לא משחק במשחקים כבדים)? 4.יש באינטרנט מבחני ביצועים שלו?אם יש אפשר לתת פה קישורים? 5.איך הכרטיס בכללי? 6.יש למישהו את הכרטיס והוא יכול הלגיד איך הוא? תודה לעונים ומצטער על כול השאלות פשוט אני רוצה לדעת…
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-