כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי: AMD 64 +2800 Kingston 512 DDR Motherboard Epox 8KDA3J ATI Radeon 9800 Pro (שדי נהרס לי, אני רוצה להחליף אותו במשהו שיהיה יותר טוב) התקציב הוא 500 ש"ח ואני לא מחפש משהו מקצועי אני לא גיימר רציני.. רק שיפעיל נגיד משחקים כמו BF2 חלק על בינוני+ ב-1024 נגיד.. חשבתי על ה-7300GT (DDR2) .. כדאי?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ואני משחק הרוב במשחקי ea games לכן מצד אחד אני חושב לקחת את הכרטיס מסך 7600gt במקום את ה 1800gto האם הדעה שלי נכונה ? יש לי כיוון להשקיע על הכרטיס מסך x1950p הבעיה שהוא reduon
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חבר של אחי דיבר איתי בקשר לכרטיס מסך ATI RADEON HD3870 הוא ביקש ממני לדעת מה יותר טוב ולא יכולתי לענות לן כיוון שאני לא מבין בזה כמוכם(אתם בשוק הזה הרבה זמן),מבין שתי החברות האלה מי יותר טוב מבחינת נתונים והכל? SAPPHIRE - http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=198&grp=3 GIGABYTE - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הגרסה הזאת של הGT עם קירור זלמן היא הכי טובה מבין כרטיסי ה8800GT או שיש יותר טובים ומומלצים.. וגם רציתי לדעת מדוע כרטיס GT רגיל ללא זלמן נראה רציני ויש עליו כיסוי פלסטיק והכול כמו שצריך ובגרסה של זלמן זה נראה די עלוב.. תודה כדי שתבינו למה אני מתכוון הנה דוגמא של GT רגיל ושל GT עם זלמן: http://tms.co.il/product/5033 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=841 דרך אגב המסך שאני קונה זה Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel.. אז אני מקווה שהכרטיס מסך יתאים לו..וגם אני צריך שיהיה יצאית טלוויזיה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלו ם חברים למרות שהוא כבר ישן יש לי שאלה יש ברשותי 7600 GT שמשרת אותי נאמנה אך לאחר עידכון תוכנה מעל 93.74 אני לא מצליח לצאת לטלויזיה כמו שצריך אני מקבל רק ריצודים אם אני חוזר לדרייבר ישן זה עובד יש לכם דעות בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא משהו חדש... נאמר בסגנון דיאבלו, במילים אחרות... די ישנים), אשר יכלול גם כרטיס טלוויזיה. למחשב יש יציאת PCI וPCI EXPRESS המחשב עצמו די ישן. יש למישהו המלצות? תקציב - 300 - 400 - 500 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סתם שאלה לידע אישי... מה אתם אומרים עליו?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם מעבד AMD 3500+, ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 7600GT. אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT, ורציתי לדעת האם לא יווצר צוואר בקבוק בהתחשב בשאר המרכיבים שמיושנים יותר. האם זו רכישה מומלצת כשמסתכלים על המפרט. דבר שני, נהרס לי הספק כוח ולכן אני צריך לדעת איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס מסך כזה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
החלפתי לאחרונה כרטיס מסך מ- NVIDIA GeForce 7300GT ל- ATI Radeon X1650 PRO. הכל עובד חלק חוץ מזה שמסך ההפעלה (שרשום בו את לוח האם שלי) של הביוס מופיע בצבעים מוזרים עכשיו. גם הצבעים של הביוס עצמו קצת השתנו. זה לא ממש מפריע אבל רק רציתי לדעת אם זאת בעיה ואיך אפשר לפתור אותה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI והספק 500W אני צריך שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של 350 ש"ח בלי לחרוג יותר מידי כי באמת אין לי יותר מזה עכשיו. אני חשבתי על הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים בבקשה רק מחנויות שבאזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הוא מריץ לי קריסיס על HIGH עם FPS בין 35 ל 40 עם רזולוציה של 1280 על 1024 יש לי כרטיס מסך CLUB3D READON HD 4850
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
9600gt של twintech. riva tuner ו ati tool לא מזהות לי את הכרטיס בכלל.. לעומת זאת כל המשחקים שניסיתי עובדים מעולה. אולי זה קשור שהכרטיס חדש מדי? או צריך דרייבר אחר? ??? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ביום יום אני שם פרופיל 35% זה לא כל כך מרעיש וזה מוריד 30 מעלות, אבל בלילה, זה יחסית מרעיש. ואני לא רוצה לכבות את המחשב, לפי מה שהבנתי הוא אמור לעבוד במעלות האלו, אז אני מניח שאין סכנה שבלילה אני אשים אותו על פרופיל אוטו ואתן לו להגיע ל 80 מעלות. למרות שזה נשמע, ומרגיש חם ( כן נגעתי וזה היה לוהט) ,אבל לא מפריע לי גם אם יגיע ל 1000 מעלות, כל עוד אין סכנה לכרטיס. אז מה אתם חושבים? , אני צודק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום , איזה מבין 3 הכרטיסים עדיף אני מתכוון כרטיס רגיל לא X2 HD4870 של : ספאייר ג'יגהבייט אסוס בתודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-