עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kreedy,

שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים

2. Started by WN,

היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. יש לי כרטיס 8800 אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וליראות את המחשב בטלוויזיה הטלוויזיה היא לא LCD

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. יש לי כרטיס 4850 איך אני מכוון טמפרטורה של 6500 צבעים מעלות

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  5. שלום רב, היום קניתי כבל S-VIDEO של 4 פינים על מנת לחבר את המסך של המחשב הנייד לטלוויזיה. חיברתי את הכבל אך נתקלתי בכמה בעיות: א. התמונה נורא לא חדה. כלומר אני לא רואה את מה שכתוב על הטלוויזיה. ב. התמונה לא ישרה. כלומר, המסך שאני רואה על הטלוויזיה כולו מעוגל ולא תואם את הגבולות של הטלוויזיה. ג. כאשר אני מפעיל איזשהו סרט, מסך המחשב מראה אותו אבל הטלוויזיה פשוט לא מראה את התמונה של הסרט. זה קבוע על מסך שחור ולא מראה כלום. הסאונד עובד, אבל אין תמונה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? אולי צריך להתקין איזושהי תוכנה או משהו? בתודה מראש ובציפייה לתגובה מהירה. זה יעשה לאח שלי את היום , borissurets

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  6. שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by -killer-,

תראו אני קונה 7600GT AGP8X קירור פסיבי https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5135 עכשיו לשאלות 1. התקציב שלי הוא 500-550 הא זה הכי טוב לתקציב שלי? יש לי AGP8X 2. האם אני יכל להתקין קירור על הכ. מסך הזה? 3. האם הקירור הזה טוב? 4. איך הוא יריץ לי BioShock ,Lost Planet ,Compeny of Heroes?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by matanya,

לצורך שימוש רגיל בוויסטה בריבוי חלונות (לא משחקים), יש חשיבות לכרטיס בעל 500 מגה זיכרון? או אפשר להסתפק בכרטיס פשוט יותר?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by dad11223,

מה כדי יותר?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.

11. Started by dorviper,

המסך הזה טוב? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=70&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=11&aff=Zap# המחיר שרשום באתר הוא מחיר מתאים למסך כזה או שיש מקומות ביותר זול?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by skydancing,

שלום לפני כ4 חודשים קניתי כרטיס מסך לאחר בירור מקיף GEFORCE FX660GT AGP X8 128M אכשיו יש לי לוח אם שתומך X4 אבל אמרו לי שלא תהייה בעיה. הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים ברובם לאחר כמה זמן הגרפיקה נמרחת לי ונוצרים מין פסים. מה אני עושה? דרך הגב כבר ביקשתי מהחנות שתישלח את הכרטיס לבדיקה במעבדה הם שלחו ואמרו שאין איתו שום בעיה אני כבר לא יודע מה לעשות יש רעיונות? המפרט של המחשב: pentum 2.4 512mb memory

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. 7600GS Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP הוא זה X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP שתיהם כמעט באותו מחיר אז מה כדאי?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by ezx,

P 4 2.4 512 זיכרון 6200 של לידטק זה של חבר המערכת http://rotter.name/User_files/nor/429475f55c473a70.jpg ה 6200 עבר OC מחשב בלי OC !

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by carock,

תיראו זה ה88GTS עם 112 מעבדים במחיר סביר עוד..

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. זה אולי טיפה מטומטם אבל בחיים לא הבנתי את זה והחלטתי שהגיע הזמן לחכים (החחלטה הגיע מעצמי!) לפעמים אני רואה במפרטים וכאלה למשל NX8800 אבל יש גם GF 8800 ויש עוד פשוט שכחתי קיצור מה זה אומר כול אלה זה שיוני טכנולוגי בכרטיס או סתם דרך לחברה להפיץ את ראשי התבות שלה ואם כבר מי שיודע שירא לי עוד קידומות תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by kobibo,

רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. אוקיי הכרטיס מסך הנוכחי שלי GEFORCE 4-440 MX התקלקל אני חושב.. כי בזמן האחרון במשחקים יש מין הפרעות במסך וכל מיני שטויות ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. אני מעוניין בכרטיס זול... בעל ביצועים סבירים העיקר שיהיה טוב מGEFORCE 4-440 MX גג עד 400 ש"ח רצוי שיהיה זול יותר...

23. בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by AreaDooM,

אני צריך המלצה למסך LCD טוב17'' שיתאים למשחקי מחשב ורצוי חיבור DVI אני לא ממש מבין בזה אז תחליטו אתם מה התקציב הממוצע למסך עם דרישות כאלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך מחו"ל - תקציב 200$. המחשב הנוכחי קצת חלש- מבוסס אטלן 64 3000+ וגי'גה זכרון- -אפוציה שידורג ל2 גיגה. מחפש כרטיס עלות תועלת לטווח ארוך, למשחקים כמו MOH AIRBORNE , COD4, CRYSIS וכדומה חשבתי על 8800GTS או ATI 3870 HD מה דעתם? תודה AMIRBC

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.