עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by QQQ,

שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה

2. יש לי TV OUT עם מסך X300 ATI

3. Started by dj shay 30010,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי מאיפה אני מוריד עידכון לכרטיס שלי ועם זה יגרום נזק לכרטיס

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by liav12,

ערכתי את ההודעה והכותרת מחדש: מה אתם אומרים על המסך הזה שקניתי? http://www.iodata.com/products/products.php?cat=LCD&sc=LCD17&ts=2&tsc=13&sc=LCD17&pId=LCD-A171VS%2FE

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. [br]פורסם בתאריך: 20.12.2009 בשעה 19:28:29 מצטער, משהו התפקשש לי כאן וזה מופיע כציטוט, לא יודע איך לתקן.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. מה יותר טוב? והאם יש בשניהם VIVO? זה: ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB , 256BIT , VIVO או זה: Prolink PixelView GeForce FX 5900XT 128MB AGP 8X, 128MB DDR (-2.8ns,Memory Clock :700MHz), nVidia GeForce FX 5900LE GPU (core Clock : 400MHz), Cooling fan, w/TV-OUT, DVI. w/DVI to VGA adapter, bundle with WinDVD, Power Director and 3D game בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Pac Pac Chick,

הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. אני בונה מערכת מחשב לעבודה יומיומית במחשב בסביבת מערכת הפעלה וינדוס ויסטה. (אפקט ה- AERO יהיה מופעל) מפרט חלקי נוכחי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 אני מחפש כרטיס מסך איכותי ומשתלם שיתן לי תמורה טובה. השיקולים הם שאני משתמש במסך 19 אינץ' רחב, מריץ וינדוס ויסטה עם אפקט האירו ומשתמש לעיתים בפוטושופ לעריכות קלות בלבד. כמו כן, המחשב מיועד להשמר לטווח ארוך אז אורך חיים גם חשוב. אפשרות נוספת שמצאתי זה: PowerColor Redeon HD3650 Xtreme 512MB GDDR3 PCIe אודה לעוזרים.

9. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by solo53,

רוצה להקליט ממקור אנלוגי וידאו ואדיו האם לקנות כרטיס מסך התומך VIVO ולעשות זאת איתו אם אפשר האם מישהו הצליח להגיע לתוצאות נורמלית או ללכת על כרטיס מסך עם או בלי יציאת TV לא ממש חשוב ולקנות בנוסף כרטיס TV ולהקליט איתו לא מתכוון כלל לשחק במחשב אלא רק לצורך הקלטה כמו VCR אינני מיתכון להקליט מאנטנה כך שלא חייב טיונר

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by asmy999,

רציתי חוות דעת על מסך "19 AOC 9K PLUS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by bad-sector,

משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by stingeR-,

בכל משחק(כרגע RAINBOW SIX VEGAS ובTDU) כאשר אני מפעיל HDR לפעמים הוא פועל לכמה דקות ואז המסך הופך שחור(יענו הגרפיקה.. הHUD וכל התפריטים נשארים כרגיל) ולפעמים הוא ישר נכנס למצב HDR עם מסך שחור... מה הבעיה כאן? זה קורה גם ללא אוברקלוק.. אין לי כאן עוד כרטיס של NVIDIA כדי לנסות אבל אני חושב שזה בעיה בדרייברים.. מישהו שמע על זה? דרייברים - 93.71

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  15. חבר שלי מעוניין במחשב שישמש בין היתר למשחקים קלים. הוא מתלבט בין שדרוג הכרטיס המובנה ל-8400GS - בעלות 150 ש"ח, או לבין שדרוג הלוח ללוח עם כרטיס x1200/x1250 מה מבין האופציות האלו עדיף?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by Vissor,

אני קונה כרטיס מסך חדש של הסדרה 8800 gts ,האם ספק של (2 מסילות)hec 500watt יספיק?? או שעדיך ללכת על enermax liberty 500 watt שעולה פי2 ממנו...??

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1775 אני מחפש ביקורת בונה מאתר עולמי\ישראלי על המוצר הזה בדיוק. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  18. לפני כמה ימים לקחתי את הסך לתיקון והביאו לי מסך חלופי שלא עובד ברזולוציה של המסך הקודם, וכשאני מדליק את המחשב אז רק כאשר הוא מגיע לווינדוס הוא נכבה... אני צריך לדעת איך אני יכול דרך "מצב בטוח" (במצב בטוח הוא עובד) להקטין את הרזולוציה ושאני יוכל אח"כ להפעיל את המחשב מחדש ושזה ייפעל כשורה... (בעקרון לי אין בעיה להשאר בלי מסך כמה ימים אבל אבא שלי צריך את המחשב כי כל העבודה שלו על המחשב) תודה לעוזרים.. )

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. שלום לכולם, התקציב הוא עד 600 שקל(!) ראיתי את הכרטיס הנ"ל בחנות SKYPC שקרובה מאוד לביתי. השימושים הם משחקים דיי ישנים כגון Q3, CS1.6 וגם חדשים כגון Q4, אולי UT04 קצת AOE3 ומדי פעם גם NFS MW. רציתי לדעת אם הכרטיס הנ"ל יספיק לי לשימושים אלה, ובמיוחד רציתי לדעת על הכרסא הזאת של פליט האם היא שווה לקניה כי הבנתי מהפורום שהכרטיסים של פליט הם ככה ככה ויכולים להשרף ביום בהיר אחד.. תודה רבה קובי

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. למסכי CRT, אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by maor1style,

שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by Ido.G,

היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview flytv prime 30 ולוח אם GIGABYTE GA-8I945PG ואין לי כרטיס קול. איך אני מחבר ממיר של יס למחשב? הצלחתי לחבר את הוידאו אבל האאודיו לא מצליח (במחשב הקודם היה לי כרטיס קול וזה עבד מצויין....)

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by someone5,

שלום, אני מחפש כרטיס טלווזיה, שאני יוכל לחבר אותו ל-YES ולהקליט ממנו תוכניות הישר אל ה-PC. אני מחפש כרטיס שלא עולה הרבה כסף ושהאיכות תהיה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם, מחירים וכו... תודה כמו כן אבקש את דעתכם על הכרטיסים הבאים: LIFEVIEW FLY VIDEO 2000 LIFEVIEW FLYTV PRIME30 INTERNAL TV

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by Oranili,

7800GS 256MB DVI AGP איך הוא ? סוחב ? ... תודה ..

• 14 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים