עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חיברתי עוד כמה מאווררים היום וזה התחיל לעשות בעיות כאשר במשך השבוע האחרון לא היתה שום בעיה עם ארטיפקטים בכלל והכל עבד יפה מאוד וטוב זה ספק 300 שלHEC לפי ההאתר של ספיר צריך שייהיה מינימום 20A על 12V+ אצלי זה 15 וגם לפי כמה אתרים של בדיקה של כמה כח צריכה המערכת זה רושם לי שאני צריך איזה 350 + יש לי פנטיום 4 1.6 לוח אינטל -כ.רשת מובנה מופעל כרטיס קול live מודם רגיל radeon 9800 5 מאווררים זה כולל את אלה של הספק כח +זה של המעבד וגם הרגילים של המארז 2 ארדיסקים 7200 RPM כונן דיסקטים כונן dvd צורב 4 סטיקים זיכרון RDR 3 USB (מדפסת,מקלדת,עכבר) אז כנראה הספק הזה באמת לא מספיק לי וזה מה שגורם לבעיות.... מה לקנות במקום? enermax טוב ? 420W?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by LazyBurger,

יש לי מסך 19' של LG ו StudioWorks עם רזולוציה מקסימלית של 1200 על 1600 במהירות 75Hz האם כ. מסך יקר כמו 8800GTX יהיה מיותר? כי יש לי רק תקציב של 7000 ואני רוצה שיספיק לי גם למעבד נורמלי וקירור מים וכו' ללכת על GTX, GTS 320 או GTS640? ואין כוונה לOC (אם זה קשור בכלל )

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by ולרי88,

איזה חברה הכי כדאי 7800GS אני מתכוון להזמין אותו אוטוטו .. ורציתי לדעת של איזה חברה להזמין ואם זה כל כך משנה .. קירור , ביצועים וכו...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. ההזמנה מחו"ל וזה דחוף...! אני מתלבט בין BFG שיש עליו אחריות לכל החיים לבין שאר החברות המוכרות.. לידטק ואלבטרון....???? בבקשה עזרה דחוף אני לפני קניה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ?? מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה....... או כרטיסים של msi מאותו דגם.... ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  6. שלום חברים! כרגע אני עובד עם מסך אחד אבל לצורך עבודתי אני נזקק לשניים. יש לי חיבור AGP (מה לעשות...) וחשבתי לחבר את המסך הנוסף שאקנה ל-N6200 של ASUS שאני מתכוון לרכוש (הכוונה מסך אחד ליציאת ה-VGA ומסך שני ליציאת ה-DVI ). הנה הלינק לכ. המסך: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=155&model=484&modelmenu=1 שם כתוב שהמסך תומך ב- multi-display technology . אה-מה : עובד בחנות מחשבים (חנות אהובה למדי כאן בפורום ..)התעקש שמנסיונו N6200 לא יכול להציג שני מסכים ביחד אלא להציג כל מסך לחוד...והכוונה שלי היא לראות בבת אחת בשני המסכים ,ובכל מסך משהו אחר- לא "cloning". עובד בחנות אחרת טען ההיפך....אז לפני שאני קונה אשמח לקבל חוו"ד מחברי הפורום. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by zahiz007,

ערב טוב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא משהו חדש... נאמר בסגנון דיאבלו, במילים אחרות... די ישנים), אשר יכלול גם כרטיס טלוויזיה. למחשב יש יציאת PCI וPCI EXPRESS המחשב עצמו די ישן. יש למישהו המלצות? תקציב - 300 - 400 - 500 ש"ח. תודה!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by raYo,

שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  9. אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by WN,

היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by ~Zeus~,

האם אחת החברות מפתחת כרטיס מסך (לעתיד הקרוב) בעל 512 ביט?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

קיים תוכנה שנגיד אתה עושה OC לכרטיס מסך ואתה רוצה שהמחשב יעשה Reset לכרטיס מסך מתי שהוא ייגיע ל-70C נניח.... זאת אומרת שהוא לא יוכל לעבור את ה-70?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת עם אני שם במחשב שלי שני כרטיסי מסך של 9800gt 512mg מה הכוח שלהם ?? לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותם ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by asdfasd,

תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך geforce של ASUS AGP-V7100 sdram 400mx ו-WIN98 הבעייה שבאתר של ASUS כאשר אני מקיש V7100 אני לא מוצא לו דרייברים. אבל באתר של NVIDIA אני מוצא את זה. האם אפשרי להוריד מ-NVIDIA? ובכלל, מה ההבדל במקרה זה בין ASUS ובין NVIDIA?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את הכרטיס מה אתם אומרים מה עדיף 1950 GT יש הרבה בעיות ככה שמעתי וגם אני מתלבט לגבי palit 8600 gt ן WinFast PX8600 GT TDH Extreme

18. Started by ofir667,

?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? האם כדאי לקנות אותו? כמה שנים הוא יפעיל משחקים כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  19. הזמנתי R9800P יש לי ספק של 300W רציתי לדעת עים הוא ישפיע לי על הביצועים של הכרטיס תודה לכל עונה!!!

20. Started by The UnKnown,

I am using LG795FT PLUS, my cuurent setting for the monitor are 1024*768 85HZ... should i increase the HZ to 100HZ, anyway, it has any influence on the frame rate in games ? Thanks! 8)

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by joni69,

רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by hi,

x3870x2 כדאי לקנות אותו? בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב עם 4/2 giga ram ו q6600...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. אלו התוכנות העיקריות אבל מניח שיהיו גם תוכנות נוספות או גירסאות עתידיות של התוכנות הנ"ל. אפשרות אחת שהמליצו לי עליה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16700 מה אתם ממליצים? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים