כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעבד Q6600 מסך 24'' האם 2600pro יחזיק משחקי RTS סטייל starcraft2 ברזולוציה 1920X1200 עם אפקטים מלאים?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך שיתאים ל- 1920X1080 כנראה ששלי כבר לא סוחב את הרזולוצייה הזאת. מעבד AMD II X4 965 3.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מארז COOLERMASTER ELITE 335 ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך 5770 עכשיו אני רוצה שהכרטיס יוכל להיכנס פיזית למארז וללוח אם כי ראיתי שהכרטיסים החדשים דיי גדולים, הייתי מסתדר עם שלי אבל המסך שלי FHD וכל רזולוצייה נמוכה מזאת המשחק פשוט לא נראה טוב. תקציב בואו נגיד משהו כמו 1500-1700 רק שיתמזג כמה שיותר טוב עם המפרט שלי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שום agp aperature או שום דבר אחר שאפשר לשנות בו כמות של זיכרון הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800 איפה זה נמצא שם? תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי לינק שבו יש פירוט על מהיריות שעון של הרבה כרטיסי מסך מהחדשים וגם מהישנים כאילו לראות תמהיריות שעון של כרטיסי מסך ..
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם לא תהיה ירידה בביצועים במצב כזה? לדוגמא: כרטיס מסך AMD 4870 בלוח אם p35...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
הי חברים אני מתכנן להחליף את ה9500P המזדקן שלי בכרטיס חדש בגלל ריבוי המודים שראיתי ברשת, הכיוון הוא 6800LE ראיתי כמה וכמה סופטמודים והרדמודים שהופכים את הכרטיס הזה לבעל יכולות יוצאות מהכלל - כשהמוד מצליח כמובן אני מתכנן לעשות רק סופטמוד בתקווה שהוא יצליח, ואם הוא לא אז בעתיד אני אעשה לו הרדמוד אבל כל זה בתנאי שעדיין מיוצרים כרטיסים שעליהם אפשר לעשות את המוד הזה בהצלחה וזה מה שאני בעצם רוצה לדעת כי כל המדריכים שראיתי הם מלפני כמעט שנה הכרטיס שאני מתכנן לקנות הוא של XFX, מKSP במחיר של 1029 שקלים הכרטיס יהיה AGP וישתלב במחשב הקיים שיש לי בחתימה (עם תוספת זיכרון לג'יגה) במחיר של קצת יותר מ1000 שקלים, אני חושב שזה כדאי. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס 9600XT של SHAPPIRE עכשיו ידוע לי שקיימים 2 סוגים של דרייברים לכרטיסי מסך מסוג RADEON והם או המקוריים של ATI או של אומגה שאני לא בדיוק יודע מה זה ... עכשיו השאלה שלי היא: מה שונה באומגה שאין במקורי של ATI? האם ה ATI מועדף על פני האומגה? אם לא למה האומגה מועדפת? תודה מראש נ.ב אם אפשר לינק לאתר של אומגה אני אשמח.. שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות לnVIDIA GeForce 8800GT של ASUS וכשסגרתי את העסקה ורציתי לבדוק מול המוכר האם הספק שלי יסחוב אותו כשאמרתי לו שיש לי GYRO 500W הוא אמרת שכנראה שלא ושצריך לקנות ספק חדש , רציתי לדעת האם זה באמת ככה ויש טעם לקנות ספק חדש ואם כן איזה מומלץ תודה רבה מראש אם זה רלוונטי כרגע יש לי: לוח אם - nforce4 K8triton PCIE/duak channel ddr400 מעבד - AMD athlon 64 3200 זיכרון של - 3G ram 2 כוננים קשיחים ו2 כונני דיסקים והכרטיס הגרפי שלי כרגע הוא 6600 GeForce
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום..אני משתמש בנייד של טושיבה עם כרטיס geforce go 7300 פרמטתי תמחשב והתקנתי דרייבר (לכרטיס) מהאתר של טושיבה ההתקנה הלכה בסדר..וב"מאפיניים" "תצוגה" המחשב באמת מזהה את הכרטיס למרות זאת אני לא מרגיש הבדל בפיקסליים ודבר מוזר שקורה זה שהשעון בצד ימין למטה משום מה עולה על 2 שורות אחת שעה ואחת תאריך מן הסתם הסמלים שם נראים גדולים ומכוערים ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה יותר אבל שאני משנה אז המסך נמתח ואני לא רואה את החלק התחתון (רק אחרי שאני גורר לשם את העכבר רואים אותו) ניסיתי גם להחליף דריברים ולר עזר תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוווזיה WinFast PVR במחשב וקראתי בביקורות כאן שיש פונקציה עצירת שידור חי פונקצית ה-PVR, עצירת שידור חי Time-Shifting w/ Hardware MPEG - פונקצית ה-PVR, מאפשרת עצירת שידור חי להמשך צפייה בזמן מאוחר יותר (תוך יצירת Buffer)
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מפרט- זכרון- 2GBRAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W ( או 400 , אני לא בטוח) לוח אם - Asus P4S800D-X יש לי שלוש אפשרויות בקשר לכרטיס מסך- כולם AGP 1. הכרטיס HD6350 (אם זה 400, הספק יחזיק?) 2. הכרטיס HD2600XT 3. הכרטיס X1950GT (אם זה 500, הספק יחזיק?) -אם אני בוחר באפשרות הזאת אז אני מוריד 1GB זיכרון ) מה אתם מציעים? אולי יש הצעה אחרת? בכל מקרה, אבא שלי הולך לקנות את זה מחר....אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עד אז... תודה מראש -=] עריכה: צפויה ירידת מחירים בשבוע הקרוב?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-