כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי GEFORCE 6800 GT עכשיו הבעייה בדרייברים החדשים 70+ המעלות שלי עומדות במנוחה על 54 ככה וכשאני מתקין את הדרייברים המעלות עולה ב-10 ל-65 ככה במנוחה מישהו יכול להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ואיך מתקנים אותה..
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בהתבסס על המפרט הנוכחי שלי, אני רוצה לדעת אם החלפת כרטיס המסך שלי ב7800GS ישפר את הביצועים שלי בצורה משמעותית?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB - 1940 Nis Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB - 2550 Nis שאלה 1: האם ההבדל של 610 ש"ח עבור התוספת בזיכרון, שווה את זה? שאלה 2: מה המקבילים של הכרטיסים האלו ב- ATI? שאלה 3: האם חברה הזו טובה? שאלה 4: האם יש כרטיסים בסכומים האלו, טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מודע לעובדה שהכרטיס מגיע עם OC מוכן, אבל האם לבצע OC נוסף ישפר את הביצועים אפילו יותר? אני מקבל את הכרטיס שבוע הבא.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אחותי הולכת לקנות מחשב חדש: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX Abit NF7 Nforce 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 WD 80GB 7200RPM 8MB Club3D Radeon 9600Pro 128MB 128bit TV/DVI Video Card LITE ON CDROM X 52 Retail Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 אני לא מבין במסכים, אז לא יכולתי לבחור אחד לבד. אז אתם מוכנים בבקשה להמליץ לי על מסך 17" (CRT כי יותר זול, לא חייב שטוח) טוב? הוא מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט. התקציב של אחותי מאוד מאוד מוגבל, היא יכולה להוציא עד 900 ש"ח על מסך, ואפילו עדיף הרבה פחות אם אפשר. ועוד משהו: מה דעתכם על הכרטיס מסך שבחרתי? הוא טוב? אפשר להשיג כרטיס מסך שמיועד למשחקים, טוב יותר בתקציב הזה? עד 870 ש"ח. http://www.pandas.co…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לקבל חוות דעת לגבי כרטיס מסך עד 2500 ש"ח. השימוש של המחשב הינו פוטושופ Corel אינדזיין וכדומה. מבחינת החומרה של המחשב לא קיים צאוור בקבוק (מפרט ב 7000K). השאלה היא האם המחשב ינצל את העוצמה של הכרטיס בתוכנות הנ"ל, או שאין הבדל בתוכנות הנ"ל בין כרטיס ב 1000 ש"ח ל 2500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באזור ה300 ש"ח )כמה שיותר למטה יותר טוב(. אני מתלבט בעיקר בין ה3 שבכותרת. מי מהם עדיף? יש לציין שאני לא משחק ממש במשחקים כבדים וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות, אני משחק בעיקר דברים כמו NBA LIVE, EURO ולפעמים UT2004. הכרטיס אמור לשמש אותי בשנתיים הקרובות לפחות אז עדיף שתהיה תמיכה בDX גבוה ככל שאפשר )אני מניח שבגלל זה כדאי למחוק את הGF4).
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה חברה הכי כדאי 7800GS אני מתכוון להזמין אותו אוטוטו .. ורציתי לדעת של איזה חברה להזמין ואם זה כל כך משנה .. קירור , ביצועים וכו...
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב, הבנתי שעוד מעט מגיעים לארצנו כרטיסי המסך מסדרת X850. עכשיו רציתי לדעת: 1.הם יגיעו רק בתושבת pci-e? 2.כמה גרסאות יצאו? ומה הם? 3.כמה יהיה מחירם בארץ (בערך)?(כל הגרסאות..) 4.יהיה ניתן לעשות משהו אם "ו" הם יהיו רק לpci-e?,כלומר דרך כלשהי להתאים אותם לAGP?(כרטיס נוסף או משהו כזה..?!מתאם...) תודה מראש לבינתיים..!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT-Sonic.html בקרוב בישראל
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לחבר שלי מתנה- את המשחק pro evolution 2009, אבל הבנתי שהכרטיס מסך שיש לו כרגע לא יכול לתמוך במשחק. יש המלצות על כרטיס מסך שיתאים למשחק הזה? מה אני צריכה לבדוק במחשב אצלי?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 איך אני מכוון טמפרטורה של 6500 צבעים מעלות
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין את ה- 9800GTX+ ורציתי לשאול מספר שאלות כדי להיות בטוח בקניה שלי. 1.איך הכרטיס מתמודד עם משחקים על מסך 22'' ברזולוציה אופטימלית 1680 על 1050 עם פילטרים של 8xSAA ו- 16XAF 2.אני בעיקר משחק בMicrosoft Flight Simulator2004 ועתיד לעבור ל-FSX,איך הכרטיס יתמודד על הסימולטור עם הרזולוציה והפילטרים הנ''ל. האם הוא יתן לי 35 פריימים נעול כולל תוספים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ביום יום אני שם פרופיל 35% זה לא כל כך מרעיש וזה מוריד 30 מעלות, אבל בלילה, זה יחסית מרעיש. ואני לא רוצה לכבות את המחשב, לפי מה שהבנתי הוא אמור לעבוד במעלות האלו, אז אני מניח שאין סכנה שבלילה אני אשים אותו על פרופיל אוטו ואתן לו להגיע ל 80 מעלות. למרות שזה נשמע, ומרגיש חם ( כן נגעתי וזה היה לוהט) ,אבל לא מפריע לי גם אם יגיע ל 1000 מעלות, כל עוד אין סכנה לכרטיס. אז מה אתם חושבים? , אני צודק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום וערב טוב-הטכנאי המחשבים התקין לי כרטיס מסך שקניתי ממנו,הנה הקישור: http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html זה הכרטיס שהוא אמר שהוא מביא לי-אבל זה בא עם צלעות ולא מאורר ואני רציתי לשאול אם זה משנה או לא כי אני לא מבין בזה כלום ואני מאוד מודה לכם שתעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש בדרייבר של ati שתי אפשרויות בהגדרות של ה-3d: performance ו quality , באיזה אני צריך לבחור על מנת שהכרטיס שלי יציג ביצועים גרפיים טובים יותר? בתודה לעוזרים, אלי
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה אני מריץ 3DMARK06 עם המערכת הבאה: E5200 @ 3100 4GB G.SKILL 1000MHZ HD4830 @GPU:690 MEM:1180 ואני מקבל רק 12000 ב3DMARK06 כשאני ראיתי ביקורות שבהן ה9600GT מביא תוצאות כאלה בלי OC.... מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-