כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
R(V)610 is already set to become the fastest-selling graphics chip of all time האתר הזה אמיתי או מכונת שיווק של ATI ? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38836
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלווזיה, שאני יוכל לחבר אותו ל-YES ולהקליט ממנו תוכניות הישר אל ה-PC. אני מחפש כרטיס שלא עולה הרבה כסף ושהאיכות תהיה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם, מחירים וכו... תודה כמו כן אבקש את דעתכם על הכרטיסים הבאים: LIFEVIEW FLY VIDEO 2000 LIFEVIEW FLYTV PRIME30 INTERNAL TV
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ההבדל הוא 20 שח ביניהם ב SKYPC ה 1950PRO זול יותר ב 20 שח. מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על מקצה שיפורים עבור דרייבר כרטיסי המסך שלה לגיימינג וגם מקצצת במחיר הרשמי של ה-ARC A750, שחולם לזכות בליבם של ההמוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
-
עם חומרה מרכזית על טהרת הצד האדום של AMD והחייאה של מותג ה-Voyager ששימש עבור כונני USB אי-שם בעבר - יש לנו מתמודדת טרייה מסקרנת בעולם ה-PC הניידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
כנס 2025 GTC: חברת NVIDIA הכריזה היום על NVIDIA Blackwell Ultra, השלב הבא באבולוציה של פלטפורמת מחשוב העל של החברה להנעת מפעלי בינה מלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
זה מה שזאפ נותן כרגע: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4158&DB4147=4150&orderby=price יש עדיפות? אם כן, תמליצו על חנות אם אפשר. רק לוודא: אין טעם לרכוש LCD ב 1000-1200 ש"ח נכון? עדיף להתרחק מפאנל TN ועדיף ללכת על CRT ב 800 ש"ח. לי יש כרגע DELL 2007FP וראיתי כמה מסכים נחותים ממנו אצל חברים. זה נראה לי ממש לא טוב. האם יש בכל זאת דגם עד 1200 ש"ח LCD שיהיה רכישה עדיפה על CRT ב 800?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
עשיתי את כל מה שצריך אבל המסך בטלויזיה נשאר כחול מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך LCD ג'נרי למדי של '30, שנקנה במקור כדי לשמש כטלויזיה, ואני רוצה לחבר אותו למחשב. כדי לראות סרטים ואולי גם בשביל משחקים. הבעיה היא שהכבל הנדרש הוא כבל VGA שבשני הצדדים יש לו חיבור זכר. ניסיתי לחפש בהמון חנויות, ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, או מתאם שיהפוך נקבה באחד הצדדים לזכר (לצורך העניין יש לי כבל VGA שהוא בצד אחד זכר ובצד השני נקבה). שקם אלקטריק, באג (שני סניפים), אופיס דיפו (שני סניפים) ועוד מספר חנויות קטנות העלו חרס. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל להשיג כבל או מתאם כאלה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-