כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 או אחד מאלה.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17883 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5848 ו KSP מוכרים את זה ב 315 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=150
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה והממיר לא נמצא בחדר שלי. אני מחבר את המחשב לממיר(HOT) יכול להקליט והכל אבל בשביל להעביר ערוץ אני צריך ללכת ולהעביר עם השלט של HOT ערוץ בממיר כדי שגם במחשב יתחלף הערוץ. האם יש דרך להעביר ערוץ בלי השלט של HOT? והאם אפשר לראות שני ערוצים שונים באותו הזמן - ערוץ אחד בטלויזיה ואחר במחשב? ויש לי עוד שאלה. לא מזמן התקנתי כרטיס מסך חדש ונשבר לי המחזק(פלסטיק לבן ליד הסלוט - AGP) אבל בכל זאת הצלחתי לחבר את המסך ובגלל שנשבר רק חצי מנו אז החצי השני מחזק אותו. האם זה בסדר? לא יקרה כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש כזה דבר? ובכלל, איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4627d79f3961197c.jpg הנה התמונה תודה 1
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה קטנה. ראיתי עכשיו שיש חברה של כרטיסים של nvidia בשם twintech. ראיתי שהיא חברה די חדשה אז אין הרבה ביקורות עליה כאן באתר... רציתי לשאול מבינים- האם כדאי לקנות מהם כרטיסי מסך? כאילו החברה בסדר? אמינה? אני שואל כי אני מתכנן עכשיו על 8800 gts, ובפוקס פיסי יש מחיר נמוך משמעותית ל 8800 gts של החברה twintech מאשר כל שאר החברות.... מה שכן גם יש להם איזה מבצע שלי לפחות נראה די משתלם- twintech gts 8800 512 m"b וגם 4 ג"ב זיכרון CL4, ב-1700 שקל- שזה די טוב לי עכשיו כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הבאנדל הזה מתיישב עליי מצוין וגם במחיר טוב... הנה כאן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108 הקיצר- כדאי לקנות מהחברה הזאת? או שעדיף להוסיף ולקנות מחברה נורמל…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אוקיי הכרטיס מסך הנוכחי שלי GEFORCE 4-440 MX התקלקל אני חושב.. כי בזמן האחרון במשחקים יש מין הפרעות במסך וכל מיני שטויות ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. אני מעוניין בכרטיס זול... בעל ביצועים סבירים העיקר שיהיה טוב מGEFORCE 4-440 MX גג עד 400 ש"ח רצוי שיהיה זול יותר...
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך לפני בערך חצי שנה, NVIDIA GFORCE 8800 GTS הוא אחלה, אבל למשל קרייסיס 2 (CRYSIS 2 ) הוא לא מצליח להריץ ברמה גבוהה... עכשיו חשבתי האם שווה לחכות עוד כמה חודשים? אולי תצא טכנולוגיה חדשה? אולי אני קונה יותר מידי מהר כרטיס מסך ולא מסתפקת במה שיש לי כרגע?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני לא גיימר ולא משתמש כבד בסך הכל רוצה לערוך כמה סרטי וידאו שיש לי וקצת עריכת מוזיקה רציתי שתציעו לי איזה חברה עדיפה בנושא הזכרונות וכרטיסי הטלויזיה.(מבלי להכנס לעומק השבבים) כרטיסי טלויזיה : LEADTEC , FLYVIDEO, PINNACLE,AVER (אני קונה את הדגםפ הטוב ביותר של החברה) זכרון : SAMSUNG , ADATA, CORSAIR , KINGSTON : DDR2 256MB 500MHZ
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למגבר הסטראו שלי אני שומע בשני הרמקולים משהו כמו הממממ........ כזה מעצבן, מפריע, ודי חזק גם מבלי שום יציאת סאונד( מבלי אפילו לנגן משהו) דרך הכרטיס. עליי לציין: גם כשחיברתי למחשב השני קיבלתי בדיוק אותה התופעה. כרטיסי הקול הם o.b בשני המחשבים. כאשר חיברתי דיסקמן למגבר עם אותם כבלים ולאותם הכניסות (וכיוונתי את הווליום למקסימום גם בדיסקמן וגם במגבר מבלי לנגן) הכל היה תקין. אגב גם יציאת הוידאו לא משהו. כרטים מסך: ג'יפה 4 עם יציאות s-video וגם rca - תוכנת tvtool . התופעה: תמונה לא משהו (divx) וקוים (גלים) רצים על מסך הטלוויזיה. מבקש ממי שיכול להנחות אותי לסדר את הבעיות להסביר לי בדיוק מה לעשות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
דוד שלי קנה 9600 PRO אבל הוא עשה השהייה. יש לו מעבד 2.6 אני חושב שעם HT, ג'יגה זכרון וכרגע אנובורד אבל הוא כבר מת להחליף אותו.. הצרכים העיקריים שלו זה משחקים אבל לא יותר מידי כבדים וגם חשוב מאוד שתיהיה יציאה נוחה וטובה לטלוויזיה ! ראיתי בנעוץ ש 9600 PRO LITE מומלץ אבל מה שהוא קנה זה לא LITE והוא קנה את זה מפה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=372&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a מה אתם אומרים ^^^ משתלם ? אני חשבתי לקחת את ה- 6800 אבל הוא עם 128 זכרון, זה יפריע ? והאם יש עוד כרטיסים טובים בטווח מחירים הזה ? ולאיזה מהכרטיסים שהוזכרו עד עכשיו יש יצאיה לטלויזיה ?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים והתקציב הוא עד 550 שקל... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני קונה כ. מסך Sapphire RADEON 9600XT DVI. מישהו יודע מה ההבדל 128MB או 256MB? האם יותר זיכרון משפר ביצועים בצורה משמעותית? יש כאן שאלה של עלות מול תועלת - 128 - עולה 650 ש"ח, 256 - עולה 770 ש"ח. שווה להוסיף עוד 120 ש"ח וללכת על ה-256?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך שבכותרת. הבעיה היא שבדרישות (בלינק: http://www.gecube.com/products-detail-sas.php?prod_id=65313#Requirements) כתוב שצריך ספק של 450W ואני רוצה לקנות את המארז HEC 6A19B 400W. האם יהיו לי בעיות עם הספק הכוח בשביל הכרטיס? ובכלל - מה אתם אומרים על הכ. מסך? יש טוב ממנו ב-1K ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אינני מצליח להפעיל את ה-AA עם המשחק הספציפי הנ"ל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של NVIDIA הגדרתי ב-DRIVER שיעשה OVERRIDE ועדיין זה לא עובד... אני אובד עצות..... מה לעשות ??
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום =] אוקי אני רוצה לרכוש עד 200 ש"ח כ.טלוויזיה.. יש לי מסך פשוט של MAG מחובר באמצעות S-VIDEO (חיבור רגיל) אוקי השאלות שלי הן כאלו 1. איך אני מחבר את הכרטיס טלווזיה? לפי מה שאני יודע רגיל ופשוט פשוט מחברים ומתקינים דרייברים, האם יש משהו שצריך לעשות חוץ מזה? ואני מדבר על הכל גם אם זה הכי מובן מאליו. 2. יש לכם המלצה כלשהי על כרטיס ב200ש"ח? 3. הממיר HOT שיש לי בבית יתאים 100%? 4. האם הכרטיס אחראי על האיכות או שזה מוטל על הכרטיס מסך?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2007 בשעה 22:52:15 אני שמתי לב שיש עוד חיבורים של הממיר האם הכל נכנס לכרטיס הזה או שיש כמה שנשראים בחוץ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני יודע שזה טכנולוגית תמונה דיגיטלית.. אני צריך איזה הסבר שיפרט לי. ושהמסך מחובר בDVI כל האפשרויות הרגילות שך הREFRESH RATE נשארות? או שהם מותאמות למצב הכי טוב? ובמה זה יותר טוב מתצוגה אנאלוגית? ומה היתרון הכללי של DVI על VGA? זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות *היום* מסך Mitsubishi 19 Pro 930 SB/-BK.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היה לי 6800GT עכשיו הוא נשרף בקיצר אני חושב על 7600GT או משהו בסיגנון מה מהם יותר שווה מה שהיה לי או ה-7600GT או שיש לכם עצה אחרת?? תודה :]]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-