עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ypaul123,

היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי

2. Started by vourt,

קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by rikus,

"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום לכולם.. יש לי ת'מסך הזה כרגע.. ואני משדרג בקרוב כ.מסך מהדור החדש.. האם המסך הזה יגביל אותי באיזשהו אופן ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה לקנות טלווזית 20 אינצ' lcd, והתקציב שלי ממש נמוך, הכי הרבה 3800 שקל, ואני רוצה להוציא הכי טוב מהתקציב הזה. אני יודע שזה לא גבוה, אבל מה לעשות. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2855&CatCode= מה אתם חושבים על זה יחסית לתקציב? תהיה איכות תמונה סבירה? וראיתי שזה 16 ms, זה יגרום לכך שנגיד בסרטי פעולה יהיו "רוחות רפאים"? ומה אתם חושבים על האתר? בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by amirfefer,

איך הGeforce 5900XT שלה? הוא יותר חזק ה9600XT של רידון?

10. שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by Gangster,

מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by domuzy,

יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by navit1,

היי שאלתי היא כזו בכל פעם שאני מנסה לסנכרן בין הטלוויזיה למחשב , כצג שני כמובן, מסך המחשב שלי הופך שחור , אין צג בטלוויזיה , ואני מצליחה להפוך מצב רק אחרי שאני עולה ב- safe mode ועושה system retore. מספר נתונים: מחשב חדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט המצב של מחשב ומסך tv עבד בעבר ופתאום השתבש התקנתי דרייבר מחדש , לא עוזר המחשב כן מזהה את הtv אשמח לכל עצה אפשרית

15. חיפשתי מלא פעמים ולא מצאתי ההוטפיקס הזה מעלה ת'ניקוד בבדיקה לא זוכר איזו גרסא אבח אני מקווה להכי חדשה היה לי אותו פעם אבל נמחק לי... תודה!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. אני רוצהלקנות את ה Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro אבל אני מפחד קראתי בפורמים שיש בעיות עם הכרטיס בעיות ריצוד מאוד חשוב לי לדעת אם לקנות אותו ואם אכן יש לו בעיות האם שווה לקנות במקומו GF FX 5600 של MSI

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

אני יודע שזה טכנולוגית תמונה דיגיטלית.. אני צריך איזה הסבר שיפרט לי. ושהמסך מחובר בDVI כל האפשרויות הרגילות שך הREFRESH RATE נשארות? או שהם מותאמות למצב הכי טוב? ובמה זה יותר טוב מתצוגה אנאלוגית? ומה היתרון הכללי של DVI על VGA? זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות *היום* מסך Mitsubishi 19 Pro 930 SB/-BK.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by IcE_MaN0,

עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by Classify,

במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by gnagar,

CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או sapphire ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? או PCX - Radeon X1950Pro 256MB DDR-III 256bit אם אפשר להסביר קצת אני אשמח ... תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by fish123,

אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?

23. Started by SuperStyle,

מחר אני מקבל עוד מסך של 19' והיה לי 2. אז האם זה אפשרי לחבר את שנהם למסך ואז במשחקים אני ישחק על שנהם?כי לפי היגיון צריך לזה רזולוציה מיוחדת.אם כל אחד זה 1280X1024 אז אם זה היה ביחד אז צריך לעשות 2560X1024 .אבל אין רזולוציה כזותי במחשחקים.אז זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. R(V)610 is already set to become the fastest-selling graphics chip of all time האתר הזה אמיתי או מכונת שיווק של ATI ? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38836

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים