עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ibm123,

שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך חדש, לצורך משחקים. חובה כניסת DVI וכניסת HDMI תקציב באיזור ה 800 ש"ח מפרט מחשב נוכחי: intel E5200 2.5GHz 4gb DDRII 800 Asus P5KPL Enermax Tomahawk 405W 12cm Fan מחפש לקנות מאיזור ת"א-הרצליה והסביבה (בבקשה לא מ KSP.. חשוב שיהיה מקום עם שירות טוב שיהיה לאן לחזור לממש אחריות) תודה רבה לעוזרים נ.ב המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 וגם ה 560 אך ראיתי שרשום מינימום ספק של 500W עד כמה זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  2. דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. אני רוצה להסיר קודם את כל הדרייברים של GTO איזו תוכנה מסירה לי את כל הדרייברים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  4. קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by סקיווקר,

התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?

7. שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להוריד , לצפות ולקודד סרטים ולעיתים רחוקות לשחק! מקווה שתוכלו להמליץ לי על כ. מסך שמיועד למטרות אלו. חושב גם על קניית אחד ממסכי DELL אבל לא החלטתי האם להשקיע בגדול ולקנות את ה-24" או להסתפק ב-20". אז מה אתם חושבים?

8. Started by OgANDi_BoY,

שלום אנשים ! אני הבאתי מחבר שלי כרטיס TV אין לי מושג איזה חברה הוא עם החיבור של האנטנה על הכרטיס כתוב פיליפס הגיוני שזה שלהם כי חוץ מזה כתוב על רק על הצ'יפים את החברות שייצרו את הצ'יפ איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך ואיך אני מחבר ממיר של יס ? יש לי חיבור לאנטנה וחיבור COMP ו- S-VHS מה אני מחבר ?? ועם איזה תוכנה אני רואה טלביזיה ?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  9. שלום אני בונה מפרט לחבר למשחקים , רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 1600 ש"ח . שאר החלקים הם: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על כרטיס טלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב על הפלאזמה וגם בשביל לקלוט ולהקליט את שידורי הלווין על המחשב. המפרט שלי הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512Mb x2 Radeon 9800np Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w והטלוויזיה שלי היא: Panasonic 42PWD8 DVD Pioneer 383 Receiver Pioneer VSX-515 ממיר 3100 של Yes אני מחפש כרטיס סביר בעיקר בשביל לצפות בסרטים שנמצאים במחשב על הפלאזמה, תרגישו חופשי להציע כרטיס יותר זול מבתקציב תודה מראש, אלמוג.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  11. זה לצורך בדיקה בלבד. אני צריך תשובה מהירה. תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by gil_elichai,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לחבר ממיר "יס" לכרטיס טלויזיה שמותקן במחשב ולראות בעצם את הערוצים של "יס"? אם אפשר אפשר לעלות לינקים לכרטיסים שתומכים בזה? תודה.גיל

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by ilay22,

יש לי GF 6600 128MG AGP אני חושב שהזיכרון שלו נדפק, בגלל בעיות במשחקים ותוכנות שקורסות בטענה שחסר זיכרון וידאו יש תוכנה שיכולה לבדק אם אכן הזיכרון שלו פגום?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by CoolOne,

אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי מה אני אמור לבדוק בכרטיס ובחומרת המחשב שלי כדי לבדוק שהכרטיס החדש יתאים למחשב שלי בדיוק? דהיינו אם יש לי עכשיו giforce 7300gt ואני רוצה להחליף אותו לדגם חדש יותר ואני רוצה להחליף רק אותו לא את שאר רכיבי המחשב איך אני ידע איזה כרטיס לבחור? אני מחפש כרטיס למשחקים תודה על העזרה ואגב איזה כרטיס באמת מתאים להחליף במקום geforce 7300gt? אני מודה לכם

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by hosham,

מה דעתכם? 8ms "19 אחלה חברה ומחיר משתלם יש משהו יותר משתלם? תקציב 2000 ש"ח. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1047

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. מלחמת מחירים אמיתית ברמות מחיר של פחות מ-500 דולר? זה מה שעשוי להיות צפוי לנו בתוך כחודשלכתבה

19. שלום, יש לי כרטיס מסך כמו שתוכלו לראות במפרט אם יציאת S-Video ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, עכשיו אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני רוצה שבמסך המחשב אני יראה משהו אחד ובטלויזיה אני יראה משהו אחר. השאלה שלי היא איך לעשות את זה? יש לי את הכבלים והכל, אך איך אני עושה שבמסך של הטלויזיה אני יראה משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס חזק שיפעיל את מירב המשחקים ברזולוציות רגילות איזה אחד משלושת אלו יתן את הביצועים הטובים היותר והאם כדאי לשקול את ה 8600GT עם 1GB זכרון !! והאם ה 1GB האלו לא סתם גימיק שיווקי ?? הכרטיסים 2600xt 512 vs 3650 512 vs 8600 1GB

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by shay33,

http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28377&ref=12 תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by Vova34,

זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מ KSP ב 630

23. Started by Lethal_Acid,

בגלל שמשהו פה ב פורום הלחיץ אותי ורמז שהתוצאה לא כולכך טובה. הייתי רוצה לדעת מה התוצאה שצריכה להתקבל עם מחשב וכרטיס כמו שלי? נ.ב תודה רבה SABOTAGE ;D

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני צריך המלצה על הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג ב200 שקל..

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים