כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני מתכוון בחודש הקרוב לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ורציתי להתעייץ איתכם בקשר לדילמה שיש לי לגביי הכרטיס מסך כרגע במחשב הנוכחי שאותו אני מעביר לשימוש של ההורים שלי יש radeon 9800pro מכווין שההורים לא צריכים כרטיס כזה רציתי לשאול אם כדאי לשמור אותו ולהחליף אותו בעוד X זמן שתצא הטכנולוגיה החדשה של DX10 או שבכל זאת כדאי להחליף לאיזה X1900XT תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מודע לעובדה שהכרטיס מגיע עם OC מוכן, אבל האם לבצע OC נוסף ישפר את הביצועים אפילו יותר? אני מקבל את הכרטיס שבוע הבא.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין למה זה חסום?? למישהו יש מושג איך לפתוח ת'אפשרות הזו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
1.האם ניתן לצמצם קריעת-תמונה מבלי להשתמש ב Vsync ?. 2.מדוע כשהוא כן מופעל, הוא מוריד ביצועים בצורה דרסטית (בחלק מהישומים, לא בכולם).
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
המחשב שלי דיי חדיש ואפשר להגיד טוב. אז למה לעזאזל הוא מוציא לי ב3דמארק 2003 רק תוצאה של 5491? אני לא מבין את זה.... אולי כי יש לי ספק מתח זול? אם יש לכם הצעות לפיתרון אני אעריך. ואם אין לכם אז רק תרשמו לי את התוצאות של המרק שלכם ואיזה מערכת יש לכם. אולי זה לא נמוך כמו שאני חושב.... :-\
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
9400GT הוא DDR2 512MB 4550 הוא DDR3, אותו זכרון אבל אני מניח שאתם יודעים את הפרטים.... בעיקרון רכשתי לפני שבוע HD2600XT מKSP, אולם הוא תקול ואני חוזר לשם היום. יש עצות??
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מסך 19' של LG ו StudioWorks עם רזולוציה מקסימלית של 1200 על 1600 במהירות 75Hz האם כ. מסך יקר כמו 8800GTX יהיה מיותר? כי יש לי רק תקציב של 7000 ואני רוצה שיספיק לי גם למעבד נורמלי וקירור מים וכו' ללכת על GTX, GTS 320 או GTS640? ואין כוונה לOC (אם זה קשור בכלל )
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה תודה מראש על התשובות זה קצת דחוף לי תכף תבינו למה אז ככה קניתי מסך 7klr של AOC לאחר שהובטח לי שהוא שטוח כמו פלטרון, טוב כמובן הוא בכלל לא אבל הם מוכנים להחליף לי בתוספת מחיר אבל ראיתי ביקורות רעות על ה f700b של lg. מה אתם מייעציים?? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_7Klr.html המסך של AOC http://www.lg.ca/computer/prodSpecification.asp?p=3003
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו שההכרזה של הכרטיס תיהיה במאי בינתיים אני לא שומע כלום מישהו יכול לחדש לי בנושא?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כבר שנה וחצי ורציתי לדעת אם אני יכול לשים בו 85Hz כי הוא נותן את האפשרות הזאת ודרך אגב אני על רזולוציה 1024x768 עד עכשיו הייתי עם 72Hz
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי Gigabyte 8600GT 512MB Silent Pipe II אחרי התקנות בלי סוף של דרייברים עדיין לא מצאתי את הטוב בשבילי,התייאשתי כבר, אם למישהו יש המלצות לדרייבר כמו שצריך שיעבוד טוב במשחקי DirectX שיכתוב אותן כאן, שיהיה דרייבר עם ביצועים איכות,בלי הבעיה של ''קריעת מסך'' קפיצות FPS. תודה ושבוע טוב.!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני כמה ימים מrsm ושהגעתי הביתה מסתבר שאי אפשר לשלוט על המאווררים שלו והוא רועש כמו משאית. יש למישהו אולי רעיון איך אפשר להתחבר לביוס שלו ושנות שכן אני יוכל לשלוט עליו? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4642fbd46f41c459.jpg Amd dual core 4/2 X1950 PRO ! ו גם SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/4642fc4a71299fd4.jpg
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ללא אחריות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150182 ההתלבטות שלי היא בינו לבית ה3D Fuzion 7600GS שיעלה לי אותו דבר... אני יודע ששכולכם תגידו על ה7600GT, אבל השאלה שלי היא על אחריות, האם צריך אותו מאוד, או מסתדרים בלעדיה ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה יותר טוב Radeon 9800 128 MB DDR(רגיל) או Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI שנהם אותו מחיר 1600 פחות או יותר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הכרטיס הזה - nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 יתאים ללוח אם ישן? אין לי כרגע את הדגם של הלוח אבל הלוח תומך AGP X 8 המעבד שיש במחשב הוא של AMD 1.2 (משהו כזה) אין לי כרגע יותר פרטים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש כבל מאריך למסך ( בין מסך למחשב ) באורך של 10 מטר ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אחרי שגיליתי שיש לי בעיות במשחקי 3D בדקתי לעומק וראיתי שהמאוורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול פירקתי אותו אבל אין לו שום פתח לשימון בקיצור כנראה הלך מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו ? איזה חנות נותנת שירות לכזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . חשבתי על כרטיס מסך עם ציפסט\מעבד 8600GT 512 MB של GEFORCE . האם מתאים לישומים שלי ? של איזה חברה אתם ממליצים לקנות רכיב זה - גיגבייט , אסוס או אחרים בברכה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, ואני רציתי להיות בטוח שהאפשר לשים עליו את ה8800 GF. להלן המפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 502.7 MB (אני עומד לשדרג ל 4GB) על XP. כדאי לי? אם כן איזה סוג הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב RADEON X800GTO2. עכשיו, באפשרותי לקנות ישירות מן החנות הספקית חומרת מחשב, אז שאלתי אותם אם יש להם את הכרטיס הזה, והם אמרו לי שעוד חודש יהיה להם כזה במלאי. ולשאלה המתבקשת, האם עוד חודש SAPPHIRE ימשיכו לייצר את הכרטיס הזה? אם זה הגיוני שכרטיס במהדורה מוגבלת יהיה לחנות רק בעוד חודש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-