עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shloosh,

מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??

2. מאחר והתברר שיש בעיות עם הכרטיס מסך שלי , אני צריך להחליף חדש. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים עד 1,000 ש"ח שיתאים למפרט שמופיע בפורפיל.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by kobibo,

נראה לי שכבר השבוע מחירי ה 3870 ירדו ויגיעו פחות או יותר לרמת ה 9600 ולכן רציתי לדעת מהן היתרונות והחיסרונות בין הכרטיסים.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by sirexrv,

מצטער אבל אני לא מבין, היום כשהתמיכה לDX10 עדיין לא נראת קרובה (תקנו אתי אם אני טועה...) והמחירים בערך אותו דבר וב3DMARK 2006 התוצאה לטובת X1950XTX (לפי http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=608&model2=606&chart=231 ההפרש הוא בערך 800 ברזולוציה הכי גבוהה ועם כל הפילטרים) למה בפורום מפרטים בכלל לא "שמים" על X1950XTX ומייד ממליצים על 8800GTS? בגלל התמיכה העתידית? או משהו שלא רשמתי?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by benshy,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן של AMD 3000 עם כרטיס מסך נוכחי GEFORCE 6600GT ו 756 RAM. כאשר אני מקרין סרטים בHD על ה (LCD (1366*756 אני מקבל חוסר סינכרון עם הקול ולעיתים גם גמגום של תמונה. הבנתי שהחלפה של כרטיס מסך לכרטיס תומך HD תסייע לפיתרון הבעייה. כמובן שיציאת HDMI או DVI תהיה עדיפה. חשוב לציין שכאשר אני מקרין סרטים בHD הCPU נמצא על 100% ושבסרטים רגילים אין בעיה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. אני מקווה שזה הפורום הנכון ??? מה הdriver שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by tibia,

כרטיס מסך ב 500 למשחקים ובבקשה אל תגידו לי תגדיל את התקציב ... אם זה משנה אז זה למשחק כמו counter strike חשבתי על ה6200 הגיגבייט לא TC !! אבל אמרו שהוא לא מהיר במשחקים אז לא יודע מה לעשות ... מבקש עזרה תודה.. תנסו עד הערב כי היום אני מזמין .. ואם זה אפשרי תתנו לי לינק למוצר באיזו חנות תודהההההההההההההההההה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by HeDesXs,

מישהו יודע מה צריכת החשמל של 8600GTS?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by iyehuda,

מכרו לי GT430 יותר יקר מ GT 520 בטענה שהוא יותר טוב האם ניתן לראות השוואת ביצועיים בין שני הכרטיסים ?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by Syrex,

שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  11. כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ) כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום. אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש. איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  13. יש לי ממיר דיגיטלי של "תבל" ועוד מעט גם כרטיס טלוויזיה (צפייה טלוויזיה במחשב) ויש לי גם מחשב ( ;D). תכננתי לחבר את הממיר לכרטיס הטלוויזיה וכך לראות את שידורי הממיר במחשב (אפשרי?). המטרה בחיבור הזה היא שאני רוצה להקליט סרטים שמשודרים בתבל למחשב, כאן אני צריך את עזרתכם - אני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש שתאפשר לי לשמור את מה שאני צופה על ההרדיסק בפורמט איכותי כלשהו. ובכלל אם זה אפשרי (וחוקי) לעשות דבר כזה?!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by RayZ,

לפעמים,המסך משחיר וחוזר לעצמו אחרי 5 שניות, לפעמים זה קורה 7 פעמים ברציפות. בדקתי, הכרטיס,הכבלים,הכל מחובר כשורה. המסך - תקין. הכרטיס מסך גם נתקע במשחקים ובסרטונים.. מה לא? והוא בעל הדרייבר הכי חדש שיש מאן-וידיה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by genia,

אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך להוציא אות ברזולוציה המתאימה לTV שלי (1366*768) הכרטיס מסך הוא FX5200 עם יציאת DVI.מערכת ההפעלה היא 7. יש תוכנה שמאפשרת להגדיר רזלוציה ידנית? ניסתי את powerstrip בלי הצלחה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Vodkaboy,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות, האם הכרטיס Asus GeForce 4 64MB הוא טוב? אני צריך כרטיס מסך טוב.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  17. מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  18. (ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. זה אמיתי? 9800GTX http://www.youtube.com/watch?v=g59QxCW_JaE http://www.youtube.com/watch?v=7Wwh1QdBWC0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=U2Cc_9CUIuQ&feature=related

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  20. כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by daviditzhaky,

אחד 3d של סמסונג והשני lg 1680 1050 768mb/1gb תודה לכם

23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב, לריבועים בתמונה.! מה עושים? תודה-גיל. 9550

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by pazer005,

קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 700-850 שקל גג ב-AGP בלבד! ראיתי כבר המון כרטיסי מסך אבל אני לא יודע מה הכי טוב, במחיר נורמלי בתקציב הכרטיסים שראיתי: Radeon X1600PRO 512mb Sapphire nVIDIA GeForce FX6600GT 128mb nVIDIA GeForce FX6800 128mb x800 לא נראה שהוא נכנס בתקציב בבקשה תעזרו לי לבחור מה הכי כדאי, ואם יש כרטיסים שהם טובים שהם לא ברשימה אז תרשמו תודה!

• 8 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים