עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ) כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום. אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש. איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  2. יש לי ממיר דיגיטלי של "תבל" ועוד מעט גם כרטיס טלוויזיה (צפייה טלוויזיה במחשב) ויש לי גם מחשב ( ;D). תכננתי לחבר את הממיר לכרטיס הטלוויזיה וכך לראות את שידורי הממיר במחשב (אפשרי?). המטרה בחיבור הזה היא שאני רוצה להקליט סרטים שמשודרים בתבל למחשב, כאן אני צריך את עזרתכם - אני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש שתאפשר לי לשמור את מה שאני צופה על ההרדיסק בפורמט איכותי כלשהו. ובכלל אם זה אפשרי (וחוקי) לעשות דבר כזה?!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by RayZ,

לפעמים,המסך משחיר וחוזר לעצמו אחרי 5 שניות, לפעמים זה קורה 7 פעמים ברציפות. בדקתי, הכרטיס,הכבלים,הכל מחובר כשורה. המסך - תקין. הכרטיס מסך גם נתקע במשחקים ובסרטונים.. מה לא? והוא בעל הדרייבר הכי חדש שיש מאן-וידיה.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by genia,

אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך להוציא אות ברזולוציה המתאימה לTV שלי (1366*768) הכרטיס מסך הוא FX5200 עם יציאת DVI.מערכת ההפעלה היא 7. יש תוכנה שמאפשרת להגדיר רזלוציה ידנית? ניסתי את powerstrip בלי הצלחה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by Vodkaboy,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות, האם הכרטיס Asus GeForce 4 64MB הוא טוב? אני צריך כרטיס מסך טוב.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  6. מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  7. (ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. זה אמיתי? 9800GTX http://www.youtube.com/watch?v=g59QxCW_JaE http://www.youtube.com/watch?v=7Wwh1QdBWC0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=U2Cc_9CUIuQ&feature=related

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  9. כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by daviditzhaky,

אחד 3d של סמסונג והשני lg 1680 1050 768mb/1gb תודה לכם

12. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב, לריבועים בתמונה.! מה עושים? תודה-גיל. 9550

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by pazer005,

קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 700-850 שקל גג ב-AGP בלבד! ראיתי כבר המון כרטיסי מסך אבל אני לא יודע מה הכי טוב, במחיר נורמלי בתקציב הכרטיסים שראיתי: Radeon X1600PRO 512mb Sapphire nVIDIA GeForce FX6600GT 128mb nVIDIA GeForce FX6800 128mb x800 לא נראה שהוא נכנס בתקציב בבקשה תעזרו לי לבחור מה הכי כדאי, ואם יש כרטיסים שהם טובים שהם לא ברשימה אז תרשמו תודה!

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by hakoki,

http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by tomz,

אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  19. כרגע קראתי ב-INQ ש-ATI מתכננת להוציא כרטיס מסך חדש ל-AGP בשם Torpedo 2 שיהיה החזק ביותר בשוק, כנראה יותר חזק מ-7800GS מן הסתם. הכרטיס יבוסס על ליבת RV560 שתפעל ב-450MHz וזיכרון 256MB GDDR3 שיפעל ב-650MHz ברוחב פס של 128bit. הכרטיס צפוי להגיע לחנויות בסביבות אוקטובר. מה דעתכם? מישהו שמע על זה בכלל? כדאי לחכות ל-Torpedo 2 או לחכות ל-7600GT או לקנות 6800 של Apollo?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by RoyShefy,

31K בAQU3 ע"י R9500 PRO זה הרבה?? אחרי OC

21. Started by raYo,

שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  22. בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  23. נראה שהלחץ של NVIDIA עשוי להביא את AMD להשקה מוקדמת מהצפוי של כרטיסי המסך החזקים באמת, תחת שם הקוד Vega במשך החודשים האחרונים קיבלנו את מפת הדרכים של AMD בכל הנוגע להשקת כרטיסי המסך הקרובים שלה, שיבוססו על ארכיטקטורות חדשות בתהליך יצור חדש לגמרי. דור ה-14 ננומטר של AMD יושק עם כרטיסי המסך הנושאים את שם הקוד Polaris 10, עם כרטיסי מסך פשוטים יותר שקרויים Polaris 11. ה-Polaris 10 צפוי ככל הנראה להיות R9 480, משמע כרטיס מסך מהיר למדי, שיהיו מהירים ממנו בהמשך. הדור שיגיע אחרי Polaris יקרא Vega והוא צפוי להכיל את מה שרבים מחכים לו, שדרוג אמיתי ומשמעותי על פני ה-Radeon Fury X ובעצם כל מה שראינו עד כה. כרטיסי המסך מבוססי Vega צפויים להגיע ברבעון הראשון של 2017. האמ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by a_halachmi,

כשאני משחק בכל מיני משחקים למשל vice city או san andreas אני רואה את האנשים שקופים והמשחק נתקע ואז משתחרר אחרי איזה דקה ניסיתי לעדכן את הדרייבר להכי חדש ואז לא רואים אנשים שקופים אבל שזה נתקע שוב ומשתחרר אז רואים את כל המסך בפסים צבעוניים ולא רואים את התמונה. ואותו דבר קורה לי עם דרייבר לא הכי חדש ולא הכי ישן. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 עם 128 mb זכרון

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by Chronick,

מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23929 לא בידיוק מה שציפו כולם מהכרטיס (היה מדובר על 22000 עם 2 כרטיסים האלו ב SLI) אבל יש שיפורים בGPU, נחכה לתוצאות של ATI החדשים.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.