עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by xena,

זה מה שזאפ נותן כרגע: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4158&DB4147=4150&orderby=price יש עדיפות? אם כן, תמליצו על חנות אם אפשר. רק לוודא: אין טעם לרכוש LCD ב 1000-1200 ש"ח נכון? עדיף להתרחק מפאנל TN ועדיף ללכת על CRT ב 800 ש"ח. לי יש כרגע DELL 2007FP וראיתי כמה מסכים נחותים ממנו אצל חברים. זה נראה לי ממש לא טוב. האם יש בכל זאת דגם עד 1200 ש"ח LCD שיהיה רכישה עדיפה על CRT ב 800?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by barnes,

קניתי כרטיס מסך חדש... albatron 6800 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=102 ואני מחפש לו דרייבר שיוציא ממנו את הביצועים המירביים. על איזה דרייבר אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  4. רציתי לדעת האם הגרסה הזאת של הGT עם קירור זלמן היא הכי טובה מבין כרטיסי ה8800GT או שיש יותר טובים ומומלצים.. וגם רציתי לדעת מדוע כרטיס GT רגיל ללא זלמן נראה רציני ויש עליו כיסוי פלסטיק והכול כמו שצריך ובגרסה של זלמן זה נראה די עלוב.. תודה כדי שתבינו למה אני מתכוון הנה דוגמא של GT רגיל ושל GT עם זלמן: http://tms.co.il/product/5033 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=841 דרך אגב המסך שאני קונה זה Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel.. אז אני מקווה שהכרטיס מסך יתאים לו..וגם אני צריך שיהיה יצאית טלוויזיה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 ואני רוצה לשים את הכרטיס הנ"ל עם ספק של 300 וואט.

6. Started by matrix91,

לקראת קניית מערכת אז יש לי שאלה מה עדיף לקחת את ה HD2900XT 512MB או ה 8800GTS 640 איך שראיתי בהרבה מבחנים שה 2900 לוקח .. אז אני מבקש את עזרתכם בדבר הזה תודה לכל עוזר

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by weamir,

מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by navid24,

שלום רב, אני מחפש כ.מסך עם קירור שקט ועם תמיכה של SLI מכיון ש הלוח תומך בזה,עבור המחשב שלי עיקר העבודה זה עריכת ווידאו וגם קצת משחקים ... תקציב של : 500-700 שקל הקונפורציה שלי: intel i7 920 assus p6t deluex מארז של ANTEC SONATA III ספק כח 500W רזולוציה מקסימלית של מסך: 1680x1050 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. אם יש לי לוח אם שתומך ב2 חיבורי PCI-E x16, אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? נגיד לוח אם Gigabyte GA-X48-DQ6 X48, תומך ב2 PCI-E x16 אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? והאם זה ישפיע על המשחקים? כלומר ישפר את החוזק של המחשב להריץ משחקים כבדים? מקווה שהבנתם אותי נכון

10. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת אם אני מחבר את הטלויזיה למחשב איך זה עובד.......האם זה עובד יחד אם המסך הקיים ,ואם משתמשים בטלויזיה במקום מסך איך זה יעבוד התצוגה תעבוד על כל המסך זה במחשב שיש בו יציאת S-VIDEO . מה כשיש רק יציאת VGA שאלה נוספת,יש לי כרטיס GF-6600 PCI-EX נכון לעכשיו מחובר מסך רגיל , אם אני מחבר מסך LCD עם DVI איך עושים הגדרה ל DVI ראיתי בהגדרות שאין בחירה כזאת אולי רק בזיהוי הצג יקבל אפשרות כזאת לאישור ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by DeadHunt,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה.. עכשיו קניתי כרטיס חדש אני מחבר אותו והמסך לא עולה כאילו הוא לא מחובר (נוצר מצב שיש 2 כניסות של המסך אחד של המובנה ואחד של החדש) עזרה בבקשה אגב אני כותב מהמחשב השני

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  13. לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. בבקשה תייעצו לי בפרטי מאיפה כדאי לקנות 6600GT במחיר סביר ושל איזה חברה הכי שווה - עם מהירות קלוק טובה והכי חושב עם בנדלים של משחקים בעיקר DOOM3..... בברכה,

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. שלום לכולם הלך לי הכרטיס AGP במחשב ישן של אחי P4 2.4 עם 512MB זכרון איזה כרטיס מסך כדאי לקנות שיריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה עד 450 שקל +-

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  16. לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. Started by ovadia10,

עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by 2Wire,

כדי לי להוסיף 200 שקל בשביל Fx 5200 מ gf 4mx 440 ?????????// חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!1 תודה מה יותר טוב אבל Gf 4 mx 440 or fx5200 ??????

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by asaf556,

אני מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני שיתמוך במדיה סנטר של ויסטה בתקציב של 400 שקל אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. אהלן, כרטיס המסך שלי שבק חיים.. איזה ייצרן הכי מומלץ (ברור לי שזה משנה מבחינת הקירור\האוברקלוק של הכרטיס\האיכות שלו)? לתגובתכם המהירה אודה! עריכה: אני חייב שיהיה בכרטיס VIVO מכיוון שהוא מחובר לי לי למסך ואני צופה דרכו בטלוויזיה..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by ozba77,

שלום, יש לי מחשב קצת ישן P4 3GHZ HT עם 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה וספק + מארז פשוטים אני רוצה לקנות לו כ. מסך כדי לשחק קצת במשחקים. המליצו לי לקחת HD2600XT עם זיכרון DDR4 256MG או כרטיס HD3650 עם 512MB זיכרון (שניהם באותו מחיר עם חיבורת pci express). מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

מה זה VERTICAL SYNC ? אני רואה את האופצייה הזאת כמעת בכל המשחקים השאלה היא מה זה עושה ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות לוח עם צ'יפסט nforce של NVIDIA וכרטיס מסך חדש. האם עדיף לקחת כרטיס של NVIDIA (אינטגרציה טובה יותר עם הלוח ?) או שזה לא משנה ? האם מישהו כאן נתקל בבעיות עם כרטיסי ATI על לוחות עם צ'יפסטים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by nrg man,

כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by a_beilis,

intel core 2 duo e6300 gigabyte ga-945-s3 twinmos 667 512*2 segate 80 gb 7200 rpm sata2 fsp 400thn COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU big typhoon LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW זה המחשב שאני קונה...עכשיו אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך או x1950 pro 512 1650 nis x1900xt 256 1650 nis x1950 pro 256 1350 nis מה הכי שווה ומשתלם?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.