עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by naoriko,

אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by ozeini,

שלום, אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm הכרטיס הוא למשחקים בלבד! תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by eranisra,

רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.

4. Started by Potter,

יש לי כניסת PCIMCI ואמרו לי שאפשר לחבר לשם כרטיס TV רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם זה ועד כמה הדבר טוב והאם ניתן להקליט תוכניות בכבלים עם זה ?ועל איזה כרטיס TV הוא ממליץ, תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by yossi555555,

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. Started by eegg,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה עד 250 שח והיעוד העיקרי הוא בשביל העברת קלטות לdvd

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by danielsoro,

אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by MaoR_KilleR,

שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. לא לכעוס אני אשאל גם בפורום השכן

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by MODY69,

שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by yariv12,

שלום אני יביא לכם את המפרט של המחשב שלי ותגידו איזה כרטיס מסך טוב וזול יעבוד לי. CPU Speed-2.41 GHz System RAM-511 MB Video Card-RADEON 9200 PRO Family Video Card Driver Version (DirectX-6.14.10.6462 DirectX Version-9.0c Sound Card-C-Media Wave Device וד"א אני רוצה לשדרג את הram שלי לאיזה 2 ג'יגה ככה כמה יעלה ואיזה מתאים? לילה טוב

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by gman27,

שלו ם חברים למרות שהוא כבר ישן יש לי שאלה יש ברשותי 7600 GT שמשרת אותי נאמנה אך לאחר עידכון תוכנה מעל 93.74 אני לא מצליח לצאת לטלויזיה כמו שצריך אני מקבל רק ריצודים אם אני חוזר לדרייבר ישן זה עובד יש לכם דעות בנושא ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by carman6,

יש לי לוח אם ASrock k7vm3 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שתואם ללוח. אני די בטוח שהסלוט הכי חדש שיש ללוח זה AGP אז אתם יכולים למצוא לי כרטיס מסך חדש תואם בטווח מחירים עד 500 שקל ועדיף פחות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. שלום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by wais ass,

מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  17. שלום, אני צריך כ.מסך לביצועים במשחקי מחשב כמו קרייסס לדוגמה, שיריצו משחקיים כמה שיותר חלק ושיראה כמה שיותר יפה, אני פשוט קונה מחשב חדש ב3 אלף, וכל פעם שמים לי משו אחר, פעם זה 8800GT או 9600GT או Radeon 3850 ואיזה ספק כח דרוש להפעלת הכרטיס? אז קיצר איזה מהכרטיסים האלה הכי מומלץ (ביצועים\תצוגה) ואם יש כרטיס אחר טוב יותר עד 1,200 ש"ח אז זה מאוד יעזור לי. תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Quickly,

טוב חברים אני כבר המון זמן לא מתעדכן במה שקורה בשוק של כרטיסי המסך כרגע יש לי X800XL כרטיס טוב אבל הוא כבר לא מספיק לי יש משחקים כמו ספלינטר סל למשל שלא עובדים כל השאר במחשב מספיקים לי זה המפרט AMD 3000+ venice @ 2200 HEC 400 X800XL MSI NEO4 PCI-E PQI 512X2 dual אני מתבלט בין 2 כרטיסים X1950XT ו7900GS אני יודע שהרדאון הרבה יותר חזק השאלה אם שווה לי להשקיע תעוד כסף כי אני לא בטוח שהמחשב שלי תוכל למצות את הכרטיס אם היא תריץ אותו בכלל? אז השאלות שלי הם ככה האם המחשב שלי יכול להריץ ולמצות את הכרטיס X1950XT או שאולי אני צריך להחליף משהו כמו ספק או להפך לרדת בביצועים(ובמחיר)ולקנות 7900 GS? האם דור הכרטיסים החדש של הDX10 שווה שאני יחכה בשבילו? לדעתי במילא כרטיסים מהדור הבא לא…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by headg,

מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. שלום חברים. יש לי כרטיס מסך 9800GTX BFG OVERCLOCK EDTION (הכרטיס הרגיל ולא הפלוס!) אני רוצה לחבר לו כרטיס מסך נוסף שיהיה לי ב SLI והכרטיס הוא GTX רגיל אבל של חברה שונה. השאלה האם זה יעבוד לי ???? יש לי לוח DQ6 - 680i SLI . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by maxxy,

משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by gaby1992,

טוב אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בערך אמצע ינואר) והמפרט בנוי לגיימר כבד (תקציב 7K) והוא יהיה על מסך 24" אז ככה..... אני החלטתי לשים את הHD4870x2 במפרט אבל עכשיו אני רואה את יציאתו של הכרטיס הנ"ל והרבה אנשים אומרים שעדיף לחכות לכרטיס הזה.. אז רציתי לשאול בכמה מגמת השיפור בין הכרטיס החדש של NVIDIA לכרטיס של ATI תהיה ניכרת? כמה הוא יעלה בערך? והכי חשוב מתי ישווקו אותו לארץ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by roei88,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך מסך שטוח 17/19 בתקציב גג 1100 (אני יודע לא הרבה אבל זה מה שנשאר לי..)

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. אהלן, אני עומד לקנות מחשב ומתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : LEADTEK WinFast PX8500 GT TDH 256MB PCI-E GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe שניהם עולים בסביבות 500 ש"ח שזה התקציב שנתתי לכרטיס מסך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט,הורדות,וסרטים. אשמח לקבל הצעה לכרטיס טוב יותר בתקציב הנ"ל . תודה לכל המשיבים.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  25. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי תלת מימד מתקדמים כמו WC3, DOOM, CARBON וכו'. אני לא מבקש עכשיו ביקורת על כל המחשב - לכן אני מפרסם כאן את הודעתי. המחשב יכלול את המעבד Core 2 Duo, זיכרון 1GB, ועוד הרבה חלקים מתקדמים, אך אני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור מבין השתיים הבאים: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II או ATI X550 PCI-E 512MB DDR II שימו לב - שניהם כרטיסי 512MB, ושניהם PCI-E. מה עדיף להרצת משחקים מתקדמים? ה-ATI או דווקא ה-GForce? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב! אני קונה אותם מחנות שאני משער שאף אחד מפה לא מכיר, חנות של החברה אריקום, לכן יש לי שם הנחה גדולה על כרטיסי המסך ובגלל זה לקחתי 512MB - כרטיסי 256MB יעלו אותו ה…

• 8 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים