עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AvigdOr.GT,

אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by hi,

x3870x2 כדאי לקנות אותו? בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב עם 4/2 giga ram ו q6600...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. זה יישמש כטלויזיה אבל לפעמים לצפייה בסרטים ומשחקים (כתבתי את זה כדי לחסוך פה ויכוחים איתי למה כן ולמה לא ) אני אהיה מעוניין לחבר אותה לכרטס מסך . יש לי x1600XT ואני רואה שיש לי חיבור לטלויזיה .. (אני חושב שזה זה .. -- חיבור עגול שחור ) בכל מקרה מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה את טלוויזיה ? היום בכל טלויזיה יש יציאות לכרטיסי מסך ? (יש לי כבלים והכל .. )

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by Life_SyStem,

יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by babu,

הבנתי שלסרטים ה 3870 יותר טוב אבל מה אם משחקים ? וגם בכללי כזה !

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. Started by עומרי שקד,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP בטווח מחירים של 1500-2000 שהוא הכי משתלם ועושה את העבודה. וגם רציתי לדעת מה יותר מהיר כרטיס עם 512MB ו-128BIT או כרטיס 256MB ו-256BIT ? תודה! עומרי

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by elearteam,

פרטי הכרטיס: מפורסם באתר כרטיס מסך 7800 PX GT TDH חברת LEADTEK 256MB 256BIT PCI-E כרטיס בן 1/2 שנה . ב-700 ש"ח? תודה חברה, רונן

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by pumbatal,

הביקורת ממש יפה ומקצועית למעט דבר אחד אם תבדקו בZAP אפשר לראות ש8500GT אפשר למצוא במחיר של 350-400 ש"ח ויתן למצוא 8600GT באזור 500-550 ש"ח אז כדאי להשוות אותו ולא את ה 8500GT שזול משמעותית זה מטעה את הקוראים נ.ב חשוב לציין שכרטיס 8600GT לוקחת יותר חשמל ומצריך ברוב המקרים ספק יותר חזק

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. הריצו מחדש את תוכנת הכיול שלכם זו הודעה שאני מקבל מהפוטושופ, איך אפשר לתקן את הפרופיל? ורק תוכנת פוטושופ מספקת את ההודעה הזו

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by Sheirf,

אהלן חברה .. רציתי לדעת קצת פרטים על הכרטיס 7300GT הוא יצא בגירסאת AGP גם? מתי הוא מגיע לארץ? מה יהיה בערך המחיר שלו בארץ? ואם יהיה אפשר להגיע איתו בערך לרמה של 7600GS?(באוברקלוק/פתיחת צינורות) תודה רבה מראש לעונים יום טוב :]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by rikus,

"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. Started by Little_AKA_Or,

שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by aviad13,

של AGP... FX5500 או ATI 3650 ?

17. Started by JustinCause,

שיריץ משחקים חדשים על הגדרות נמוכות-בינוניות ושלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד E6300. (מפרט בחתימה) ה9800GT שלי גוסס כמה קבלים התבקעו..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by foxil821,

ברשותי סמסונג B450 חיברתי את כבל ממחשב בחיבור VGA‏, אני שוקל לחבר את מDVI‏ ל-HDMI‏ ויש לי מספר שאלות: 1. ברשותי כרטיס מסך 7600GS‏ לא הצלחתי למצוא באתר על איזה רזלוציה מקסימלי יכול להגיע בחיבור DVI‏ לטלוויזיה? 2. ברשותי מסך מחשב LCD‏ בחיבור DVI‏ יכול להגיע מקסימום עד 1440X900, האם חיבור חלופי VGA‏ יכול להגיע למקסימום זהה לחיבור DVI?‎‏ ואין שינוי משמעותי באיכות המסך? (המסך המחשב לא תומך בHD FULL‏)‏. 3. איך אני יכול לחבר קול ממחשב לטלוויזיה עם חיבור DVI‏ לhdmi‏ בערוץ אחד?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by amirfefer,

איך הGeforce 5900XT שלה? הוא יותר חזק ה9600XT של רידון?

20. Started by ATL321,

איזה כרטיס מסך עם תקציב של 800-1100 יעבוד איתו הכי טוב בסרטים ומשחקים?

21. Started by yossi_s1,

יש לי כרטיס X1950PRO בין חודשיים+- ולאחרונה מופיעות לי בעיות בצבעים שלא היו פעם.. מבחינים בבעיה במיוחד בצבע השחור.. כמו כן התקנתי גירסאות שונות של דריברים ונסיתי הגדרות מסויימות אבל לא עזר.. צירפתי תמונות, תגידו מה אתם חושבים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by aerocool,

אתר לסופט מוד ל ATI כולל ביוסים ודריוורים. http://www.ocfaq.com/ ERO

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by domuzy,

יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. שלום, המחשב שלי: Amd 64 3000 Gigabyte Ga-K8nf9 nForce4 Adata 1024DDR (dual channel) Albatron FX-6600GT WD 160GB 8MB 6.93 NVIDIA FORCE FARE (הרשמי האחרון) בקיצור קיבלתי ב3D Mark 2005 3200, זה נמוך נראה לי לא ? יכול להיות שמשהו לא בסדר במערכת שלי ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. חיפשתי מלא פעמים ולא מצאתי ההוטפיקס הזה מעלה ת'ניקוד בבדיקה לא זוכר איזו גרסא אבח אני מקווה להכי חדשה היה לי אותו פעם אבל נמחק לי... תודה!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים