עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idan-h,

הCatalyst 5.1 או Omega 2.5.9.7a שמבוסס על הCatalyst 4.12? הכרטיס הוא רדאון 9550 128BIT שאני אקבל מחר או מחרתיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Life_SyStem,

יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by יניב קופר,

מה זה אומר [attachment deleted by admin]

4. איזה דרייור?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by amirxbox,

AOC 7KLR מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. זאת כל השאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by boten,

יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?

8. Started by Grr1967,

קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by idani1983,

האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב VISTA ? עם כרטיס מסך של NVIDIA תודה רבה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by tgen,

יש לי את כרטיס המסך (Radeon x1800 (512M אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא P5LD2 של אסוס, המעבד-Pentium D ויש לי 2 ג'יגה זיכרון בחלק מהמשחקים הצללים מאוד מפוקסלים ונראים זוועה בלי קשר להגדרות הגרפיות - גבוהות ככל שיהיו... לא משנה מה יהיו ההגדרות - הצל יישאר מפוקסל בדיוק באותה צורה! אם זה במשחקים חדשים כמו call of duty 4 ואם זה במשחקים ישנים כמו trackmania! הדרייבר של כרטיס המסך, הדרייבר של הצ'יפסט (אם זה משנה) וה- directx מעודכנים לגמרי וכבר אין לי ממש רעיונות מה יכול לגרום לבעיה... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by davidreznic,

שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל ולטלוויזיה שלי (CRT) יש חיבורי COMPOSITE וכניסת S-VIDEO. עם הכרטיס קיבלתי כבל שבצד אחד זה SVIDEO והצד השני מתפצל ל-3 בננות כחולה (כתוב עליה Pb out), ירוקה (כתוב עליה Y out) אדומה (כתוב עליה Pr out) מה אני עושה ??? תודה

12. Started by tomer12345,

אני בונה מחשב שהכרטיס מסך הוא320mb 8800GTS אמרו ל שבעוד חודש יוצא כרטיס חדש 9800 שבעיקבותיו ירדו המחירים של הכרטיסים הישנים יותר.. האם כדאי לקנות עכשיו את320mb 8800GTS או לחכות לעוד חודש שהמחיר של ה8800GTS 640mb ירד..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אח שלי קנה מחשב חדש וכדי לחסוך כמה שקלים הבאתי לו את הreadon 9600 הישן שלי (הוא רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ככה שזה אמור להספיק לו). הוא רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ואין לו LCD אז צריך בעזרת החיבור הצהוב. לקחתי את הכבל של הS-Video שיש לו בקצה יציאה צהובה וחיברתי את זה לטלוויזיה. זה לא עבד אז חשבתי שזה בגלל שהדרייבר לא מותקן כראוי אבל גם אחרי שהתקנתי את דרייבר אני עדיין לא מצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה. מה אני לא עושה טוב?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by alex15,

רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by ea666,

כמה לדעתכם שווה ati radeon 9800xt 256mb

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. יש לי את הכרטיס 5750 ומסך sumsung 943 bwx המסך תומך עד 900*1440 בכל פעם שאני שם רזולוציה גבוהה מזו מופיע לי הודעה על המסך שכאילו הרזולוצייה הכי טובה זה ה900*1440 שני דברים האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו והשני הוא אם אני שם במשחקים רזולוצייה כמו 1200*1600 זה לא עדיף בשבילי כאילו רואים יותר טוב לא , ועוד אם אני שם על הרזולוצייה הגבוהה אני מאבבד משהו בגלל שהמסך שלי לא תומך בה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. בזה עוד לא נתקלנו - בצעד חריג החליטה NVIDIA לבטל את השקו את ה-GeForce RTX 4080 12GB. הסיבה? ובכן, יש הרבה כאלהלכתבה

18. מעניין אותי האם הצלחתם להביא אותו למקסימום שהדרייבר נותן (790 ו4400 במקרה של 4870), כמה חום זה הוסיף לו, וכמה שיפור ביצועים זה נתן לו ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by fish123,

במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by Lirux,

יש לי בבית 3 מסכים: הראשון מסך לא דק mag 786pf2 השני lg 1730s והשלישי samsung 710n עכשיו השאלה שלי מי מבין המסכים האלו הכי טוב? וגם מי הכי טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. אני מחפש ביקורות על הכרטיס מסך הנל... וכמובן מה דעתכם על הכרטיס והקירור שלו? שמעתי Sparkle לא רעים אבל אני ממש מעוניין בחוות עת ובביקורות... והמחיר ¤ 1,958 שווה לכרטיס לא?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by wasermania,

דואל קור 6000 משו..קיבלתי מתנה מאח שלי איזה כרטיס מסך אני רוצה לקנות למחשב כזה? רוצה לשחק משחקים וגם לחבר אותו לטלויזיה HD ולראות סרטים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. אני רוצה להסיר קודם את כל הדרייברים של GTO איזו תוכנה מסירה לי את כל הדרייברים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים