כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס מסך Low-End כזה, שמתאים יותר לעבודה עם תוכנות מוזיקה, גרפיקה פשוטה מאד, אינטרנט וכו' אבל מה, שהטי וי אאוט שלו יהיה מעולה כי אני רואה המון סרטים דרך המחשב, ואני פעם בשנה אולי משחק במחשב. חשבתי על ה Radeon 9200 או על ה Geforce 5200 ואמרו לי שיספיקו לי כרטיסים אחרים יותר זולים, השאלה אם כדאי כבר לעתיד לרכוש משהו יותר חזק והכל. תודה מראש :-)
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
Hyundai HL-2882 (DeluxScan 21) רציתי לדעת איך המסך הזה? מישהו הציע אותו למכירה באתר גרפיקה ורציתי לדעת איך המסך לגרפיקה? האם הוא מדויק ונוח וטוב? אשמח לדעת איך המסך.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 775FT. התצוגה על המסך לא ממוקדת (קצת מטושטשת) ולא הצלחתי לתקן זאת(גם בעזרת ה-OSD וגם בעזרת בעזרת מאפייני התצוגה). כיצד ניתן לשלוט ברמת המיקוד של המסך (בהנחה ששינוי בהירות וחדות בעזרת כפתורי המסך עצמו לא משפרים את הבעייה) yvkr
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני בטוח שחלקכם מרים גבה בקשר לכותרת ותוהה "מה הוא רוצה מאיתנו, הרי MX440 הוא כרטיס Low-End?" טוב, אז הסיפור הולך ככה (אולי מישהו כבר נתקל בו בפורום של התמיכה הטכנית, כתבתי על זה לפני כמה שבועות, למי שאיך כוח, שיקפוץ ישר לחלק שמתחיל בוכאן אני צריך את עזרתכם): המחשב, כמו שניתן לראות בחתימה - AMD AXP 2000, לוח Gigabyte 7VAX, כרטיס מסך GeForce4 MX440. עד לפני כ-11 חודשים, המחשב עבד עם כרטיס מסך ישן ונחמד בשם Riva TNT2 עם 32MB. הכל עבד כמו שצריך. לפני 11 חודשים התקלקל הלוח והחולף בחדש. באותה הזדמנות אמרתי - טוב, אם אני כבר כאן, אני אקנה כ. מסך "נורמלי" (נורמלי בשבילי - לא במחיר גבוה, לא צריך להריץ את המשחקים הכי חדשים) וקניתי את ה MX440 הנוכחי. מאותו יום, ועד היום, יש לי בעיו…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה משנה לאיזו חברה שייך הכרטיס מסך? ואם כן איזה חברה כדאי לקנות? בכלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום לקנות?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בשבועיים הקרובים אני צריך לקנות כרטיס מהונג קונג. ואני לא יודע מה לקנות מצד אחד אני יודע שהX800 XT הוא יותר חזק וצריך פחות כוח ומצד שני הGEFORCE 6800 בעל PS3 שכרגע אין לATI עכשיו השאלה שלי אם באמת ויש כבר משחקים שתומכים או מתוכננים לתמוך בPS3 הבנתי ששניהם אותו המחיר. אז על מה עדיף על קצת יותר כוח או על טכנולוגיה חדשה?(שעדיין לא בטוח שתכנס לשימוש רחב במשחקים העתדיים) עיזרו לי כמה שיותר מהר!!! תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקן אצלי במחשב הדרייבר windows xp unified driver v3.13 INETRNATIONAL ראה לינק -> http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13.html יצא דרייבר חדש unified driver v4.24 אבל אין בו את האפשרות להוריד כ-INTERNATIONAL אלה רק בENGLISH. ראה לינק -> http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_4.24 אצלי מותקן ווינדוס XP בעיברית! רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הדרייבר החדש למרות שהוא לא INTERNATIONAL תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הפכתי פורומים וקראתי השוואות ישנות עוד לפני שה-R9800PRO יצא (אני מדבר על ה128MB בשניהם) ואז הכל היה השערות וניחושים. האם אפשר לדעת כיום מה עדיף למשחקים כמו פאר קריי, ספלינטר סל ודומיהם? האם המנצח יחזיק גם לHALF LIFE2 ? ההבדל במחיר הוא משמעותי (כ400ש"ח) ולכן הדילמה. זה מיועד למחשב AMD חדש שעיקרו יהיה למשחקים, ולכן זה חשוב.
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
רואים מדהים! יפה, מלא צבע, בהירות שלא מורידה מהאיכות! אבל... ברזולוציה 1600X1200 רואים מטושטש. ואני לא רוצה לכוון את הפוקוס בשביל הרזולוציה הזו, כי יכול ליהיות שאני ארצה להשתמש ברזולצויה אחרת אולי, אני לא יודע! יש איזו תוכנה או משהו אחר שיעזור לי עם הפוקוס? ד"א- פשוט לא רואים טוב ב1600X1200, הכל פשוט לא נראה טוב, זה כמו לשים מסך "17 על 1600X1200.. אני אנסה לסדר את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek: WinFast A180 TDH CINEMA הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד. ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-Direc…
-
קניתי לפני חודשיים את הכרטיס של Gigabyte 5900xt , לאחר ששיחקתי כמה מישחקים שמתי לב שכאשר אני מגזים עם ה AA מתחילים להיות כל מיני פיקסלים לא קשורים על מסך המשחק. התקשרתי לחנות והם החליפו לי את הכרטיס. בכרטיס השני היתה את אותה בעיה, לאחר שהחליפו לי גם אותו, בחנות טענו שזה לא בעיה בכרטיס , והסיכוי ששלוש כרטיסים יהיו תקולים ברצף הוא קלוש. לאחר בחינות מקיפות על הכרטיס הגעתי לכמה מסקנות : 1. הארטיפקטים נוצרים אך ורק על AAx4 כשה Vertical Sync הוא על Off. אם ה Vertical Sync על ON אז הם נעלמים. ניסיתי הרבה שילובים של הגדרות גם שה AAx8 אבל אין ארטיפקטים. 2. דווקא ב AAx4 אני הכי נהנה לשחק, מבחינת גרפיקה וביצועים של הכרטיס, ולפעמים ה Vertical Sync הורס את הביצועים אבל צריך להסתדר א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי לא מזמן מחשב חדש ועמו כרטיס של gigabyte radeon 9800pro 128MB. הרצתי עליו משחקים כבדים כמו FARCRY ו UT 2004 בגרפיקה גבוהה, והם רצו מצויין. פתאום היום, שאני מפעיל את המחשקים הללו, יש המון שיבושים בגרפיקה כמו נקודות וקווים, וכל מיני שיבושים של חלקים מהטקסטורה במשחק. התקנתי מחדש את ה CATALYST 4.5, אך זה לא עזר. מה אפשר לעשות ?!?!
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם הרבה זממן לא ההתי פה אבל לא נורא יהיה טוב , קיצר תראו אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך )GEFORCE MX 2 יש שם יצאיה נוספת של S-video אבל האיכות בטלויזיה היא חרא של דבר רואים שם תמונה אבל לא ברורה וען צבעים עקומים משהו פחד איך אני יכול לסדר את זה נ.ב חשבתי זה בגלל הדרייברים אבל הורדתי עכשיו מהאתר של nvidia את האחרונים
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....
-
- 15 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-