עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כן או לא? ועד לאיזה רזלוציה הוא יכול להגיע והאם זה נחשב בסדר?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את הכרטיס מה אתם אומרים מה עדיף 1950 GT יש הרבה בעיות ככה שמעתי וגם אני מתלבט לגבי palit 8600 gt ן WinFast PX8600 GT TDH Extreme

3. אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by tm1988,

http://www.mabat2005.com/store/viewItem.asp?idProduct=4014 שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. אז ככה אני מריץ 3DMARK06 עם המערכת הבאה: E5200 @ 3100 4GB G.SKILL 1000MHZ HD4830 @GPU:690 MEM:1180 ואני מקבל רק 12000 ב3DMARK06 כשאני ראיתי ביקורות שבהן ה9600GT מביא תוצאות כאלה בלי OC.... מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. אני צריך כרטיס שבטוח נתמך ע"י אוויד ויעמוד ברינדורים יחסית כבדים תודה.

7. Started by shimon16,

שלום, לפני קניית מחשב חדש רציתי לברר מי מבין 2 הכרטסים התקציביים האלה יותר כדאי. 7600GS vs x1600 pro 256mb בנתונים שניהם מאוד דומים, והאם מוצדק להוסיף כסף ולקחת 7600GS? או שההפרש ממש זניח. ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות זולות שמוכרות את הכרטיסים הנ"ל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by omershak,

שלום לכולם רציתי לשאול האם בשביל פוטושופ כדאי להשקיע בכרטיס מסך רציני או שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט יותר והאם יש הבדלים בין הכרטיסים?. בכלל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחשב החדש. אני מתעסק לרוב בפוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וסולידוורקס. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by ozwrx,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 או אחד מאלה.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17883 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5848 ו KSP מוכרים את זה ב 315 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=150

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. מחפש המלצה לכרטיס מסך. שימושי המחשב העיקריים: * 3D Studio * AutoCAD תודה על העצה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424450 אם תוכלו, תביעו את הדעה בקשר לכרטיס מסך הזה, אני פשוט לא מכיר ממש ת'חברה ולא יודע אם היא טובה, ובנוסף, תתנו המלצות לאחרים תודה

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  13. שלום,אני קונה מסך lcd LG L1950B ורציתי לדעת אם אני בודק בחנות ואין זכר לפיקסל שרוף האם יש אפשרות שהוא ישרף במשך הזמן?? אולי מנגיעות?? עידו

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. שלום קניתי כרטיס מסך ati hd 3650 agp סבבה והכל חיברתי אותו התקנתי דרייבאים כמו שצריך ושאני בא להפעיל משחקים קופץ לי דבר כזה VPU RECOVER ואני רואה מסך שחור אני שומע את המוזיקה אבל אני לא רואה כלום ושלא תגידו שהכרטיס לא טוב כי הלכתי והחלפתי אותו תראו נגעתי קצת בהגדרות של הכרטיס ופתאום התחלתי לראות את המשחק אבל בדפקות כאלה אז בבקשה תביאו לי מדריך שייסדר לי אותו שאני יידע מה לשנות בהגדות ורק שאנשים שמבינים בATI שיענו לי תודה לכל העונים.!!!

15. Started by עומרי שקד,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP בטווח מחירים של 1500-2000 שהוא הכי משתלם ועושה את העבודה. וגם רציתי לדעת מה יותר מהיר כרטיס עם 512MB ו-128BIT או כרטיס 256MB ו-256BIT ? תודה! עומרי

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  16. שלום , הכרטיס מסך שלי נדפק ואני צריך לקנות משו חדש ואין לי כל כך תקציב גבוה , אני צריך כרטיס מסך לא משהו להיט , העיקר שיריץ משחקים יפה כמו מוסט וונדט , פיפא 08...בגרפיקה יפה...כי אני שם גם עוד 1GB זיכרון ככה שיהיה לי 2GB זיכרון כי גם שאני רואה סרטונים ברשת למשל קטעי וידאו באתר ספורט 5 הוידאו נתקע לי תמיד אז סביר להניח שזה מהכרטיס מסך ... חשבתי על משהו בכיוון הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 אז אם אפשר המלצות תודה רבה, אור פרג'

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by vourt,

קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. יש לי בעיות עם הדרייבר החדש של ATI אני רוצה להחזיר את הקודמים 5.12 OMEGA עכשיו שאלה כדי להסיר עם הדרייבר קלינר דרך SAFE MODE.... אני מסמן בעצם את כל מה שרשום בו "ATI" ועושה START ? שאלה שניה לגבי CAB CLEANER שבתוכנה לעשות גם ל DRIVER.CAB וגם ל SP2.CAB ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  22. קניתי כרטיס מסך לפני בערך חצי שנה, NVIDIA GFORCE 8800 GTS הוא אחלה, אבל למשל קרייסיס 2 (CRYSIS 2 ) הוא לא מצליח להריץ ברמה גבוהה... עכשיו חשבתי האם שווה לחכות עוד כמה חודשים? אולי תצא טכנולוגיה חדשה? אולי אני קונה יותר מידי מהר כרטיס מסך ולא מסתפקת במה שיש לי כרגע?

23. Started by motion,
    • 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by arkadur,

עקב המעבר ללוח חדש אני צריך כ.מסך חדש לבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200 קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-X עכשיו הייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינק עוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי) השאלה שלי היא כזאת האם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל? או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Solutioner,

שלום, קניתי היום ת'כרטיס מסך 8600gt של ג'יגהבייט. בחוברת שקיבלתי רשום לי שאני צריך לחבר כבל מהספק כוח לכרטיס מסך, אבל אני מחפש ולא מוצא שום חיבור! עכשיו, נכנסתי לכל מיני משחקים והמחשב כבה. מישהו יודע מה הסיבה? (ד"א הספק כוח שלי הוא 480 ואט).

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.