כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 5750 ומסך sumsung 943 bwx המסך תומך עד 900*1440 בכל פעם שאני שם רזולוציה גבוהה מזו מופיע לי הודעה על המסך שכאילו הרזולוצייה הכי טובה זה ה900*1440 שני דברים האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו והשני הוא אם אני שם במשחקים רזולוצייה כמו 1200*1600 זה לא עדיף בשבילי כאילו רואים יותר טוב לא , ועוד אם אני שם על הרזולוצייה הגבוהה אני מאבבד משהו בגלל שהמסך שלי לא תומך בה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בגלל שהתקציב שלי לא כל כך גדול, נראה לי שאני אלך על ה8800GT של palit שהוא הכי זול. השאלה היא, האם יש הבדל בין ה8800GT שלהם או בין ה8800GT של ASUS למשל? האם יהיה שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות את הכרטיס מחברה יותר אמינה? או שזה סתם שטויות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1.האם ה S-VIDEO זה IN או OUT? כלומר הוא קולט\משדר? יש חיבור של שני מסכים- האם אפשר לחבר אותם אחד לשני, כלומר שאחד ישדר את מה שהשני קולט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה אתמול ויש לי שאלה , בדרייבר יש לי אפשרות של Triple Buffer משהו כזה שאני יכול לסמן אותה , זה נמצא תחת OPENGL , מה זה עושה אם אני מסמן אותה ? על מה זה משפיע ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין זוג הכרטיסים הבא? סקאיי - 262 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אייבורי - 245 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 מה מומלץ מביניהם? הוספתי שאלה: המלצה לכרטיס זול ושקט - AGP - ביצועים נמוכים (סגנון 6200).
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי לינק שבו יש פירוט על מהיריות שעון של הרבה כרטיסי מסך מהחדשים וגם מהישנים כאילו לראות תמהיריות שעון של כרטיסי מסך ..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר קודם את כל הדרייברים של GTO איזו תוכנה מסירה לי את כל הדרייברים שלהם ?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי HD3870 חדש ועכשיו לא מזמן לא נגעתי במחשב איזה דק' ושאני חוזר אני רואה את ההודעה הזאת שאני מצרף.. ולפעמים אני רואה ריבועים צהובים,ירוקים וכחולים על המסך וכאלו דברים... הטמפ' היא 55 מעלות (מנוחה) אני חייב עזרה כמה שיותר מהר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
והאם זה יעבוד על מחשב רגיל ? איזה דגמים יש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עשיתי את כל מה שצריך אבל המסך בטלויזיה נשאר כחול מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך עם חיבור AGP שיתאים למחשב עם הרכיבים הבאים: PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 1GB DDR תודה לעוזרים ;)
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-