כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלם לכולם. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש... שאלתי היא, כמה זמן לפי דעתכם ישאר כרטיס Radeon 9800 Pro ככרטיס ש"עדבני" למשחקים. ז"א, אני יודע שאם הייתי שואל לפני 3 חודשים כולם היו ממליצים לי על הכרטיס הזה ורק הזה, השאלה היא אם אני אקנה אותו, מתי הצפי שבו אני אצטרך לשדרג שוב ? נ.ב. למרות שכיום תקציב זה לא כ"כ הבעיה, נשמע לי מגוכך לקנות כרטיס מסך כמו ה X800 Pro ב ~2500 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי מאיפה אני מוריד עידכון לכרטיס שלי ועם זה יגרום נזק לכרטיס
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני כחודש קבלתי את ה 9800 pro של חברת ספייר והכל נראה תקין משחקים רצו בצורה יפה מאוד. לאחרונה לעיתים רחוקות כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה המון נקודות קטנות על המסך והאייקונים נראים מרוחים. עוד פעם התופעה באמת קורת פעם ב... ולחר ריסט נוסף הכל מסתדר. רציתי לדעת ממה יכולה התופעה לקרות ? המאוורר שעל הסינק של הכרטיס עובד תקין , הכרטיס לא חם מידי ,האם יכולה התופעה לקרות גם מדרייברים לא תקינים ? התקנתי בהתחלה את ה catalyst 4.7 של ati ולאחר מכן מבלי להסיר את הדרייבר הישן התקנתי את ה 4.7 של אומגה . האם התופעה יכולה גם להגרם בגלל ספק כח ( יש לי ג'ינרי 300watt , מחשב p 3 866 עם 512 mb ) ? או פשוט משהו לא תקין בכרטיס ? נ.ב. לא בוצע O.C לא לכרטיס ולא למחשב
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו שההכרזה של הכרטיס תיהיה במאי בינתיים אני לא שומע כלום מישהו יכול לחדש לי בנושא?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לצערי אין לי שום ידע בנושא. אני הייתי שמח לקבל המלצה למכשיר שתומך DIVX6 וXVID עם תמיכה לתרגום כמובן. אני יודע שיש הרבה פורמטים של תרגום, אז אני מחפש מכשיר שיתמוך בהם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
(אל תגידו לי שנווידיה או ATI הם מיצרות את השבבים כי את זה אני יודע) כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מציעים לי אחד משני הכרטיסים הבאים . מה עדיף ????? Geforce FX6200 256MB TURBO Cache BULK ATI RADEON X300SE 256 mb PCIEX HYPER MEMORY צירפתי את מיפרט המחשב המלא
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.
-
השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 ותמיד אני מעדכן את הדרייברים , אך ללא ה CCC . רציתי לדעת מה זה בעצם משנה? מה ה-CCC מאפשר לי לעשות שהדרייברים הרגילים בלעדיו לא נותנים לי? והאם התקנתו משפרת את הביצועים של הכרטיס יותר מאשר הדרייברים בלעדיו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם מי שיכול להכניס תמונה של החיבורים שיכניס ומי שיודע מה ההבדל מה שיש למה והכל שרק יגיד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המחשב עם הוודו (יש אשכול בעמוד הראשון כבר של 5 עמודים) עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לקבוע למסך היא 800X600 וזה לא תופס את כל המסך ורואים מטושטש (זה מסך CRT של טושיבה) . יש אפשרות לסדר שיראו טוב מה כתוב כי מה שכתוב מטושטש. ועוד שאלה אפשר להעלות את הקצב ריענון של המסך? כאילו רק לדעת אם זה אפשרי במסך טלויזיה אני יודע שאתם לא מכירים את הפאנל שלו בעל פה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את המחשב עם כרטיס חדש מה יותר כדאי http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1309 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4595 למסך 19 למשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת, יש לי את הכרטיס 9800GT. והתקנתי לו את הדרייבר שבא עם המחשב, לפי מה שהבנתי הדרייבר הזה הוא ישן. רציתי לשאול אם דרייבר מעודכן יותר (הגירסה החדשה ביותר) ישפיע על הביצועים של הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-