עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. [br]פורסם בתאריך: 20.12.2009 בשעה 19:28:29 מצטער, משהו התפקשש לי כאן וזה מופיע כציטוט, לא יודע איך לתקן.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. מה יותר טוב? והאם יש בשניהם VIVO? זה: ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB , 256BIT , VIVO או זה: Prolink PixelView GeForce FX 5900XT 128MB AGP 8X, 128MB DDR (-2.8ns,Memory Clock :700MHz), nVidia GeForce FX 5900LE GPU (core Clock : 400MHz), Cooling fan, w/TV-OUT, DVI. w/DVI to VGA adapter, bundle with WinDVD, Power Director and 3D game בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by Little_AKA_Or,

שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי מחשב עם מעבד AMD X3 720 2.94GHZ וכרטיס מסך HD4870 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 RTM, רציתי לדעת אם אפשר להתקין DX 10? ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by f1,

יש לי p4 2000 r9600p 512 ddr ואני משחק COD ברשת(המשחק העיקרי שאני משחק). אז איזה דריוור ועל על איזה הגדרות אני צריך לסמן כדי שיתן לי הכי הרבה FPS?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by domuzy,

יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

שלום =] אוקי אני רוצה לרכוש עד 200 ש"ח כ.טלוויזיה.. יש לי מסך פשוט של MAG מחובר באמצעות S-VIDEO (חיבור רגיל) אוקי השאלות שלי הן כאלו 1. איך אני מחבר את הכרטיס טלווזיה? לפי מה שאני יודע רגיל ופשוט פשוט מחברים ומתקינים דרייברים, האם יש משהו שצריך לעשות חוץ מזה? ואני מדבר על הכל גם אם זה הכי מובן מאליו. 2. יש לכם המלצה כלשהי על כרטיס ב200ש"ח? 3. הממיר HOT שיש לי בבית יתאים 100%? 4. האם הכרטיס אחראי על האיכות או שזה מוטל על הכרטיס מסך?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2007 בשעה 22:52:15 אני שמתי לב שיש עוד חיבורים של הממיר האם הכל נכנס לכרטיס הזה או שיש כמה שנשראים בחוץ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by Na7an,

טוב אני חדש בפורום ואני קניתי כרטיס מסך חדש! תכתבו לי בבקשה את הדעה שלכם שם: RADEON X700 חברה:SAPPHIRE זיכרון:512 יציאות:DVI,TV-OUR תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by AsDoNaTiOn,

שלום מישהו שמע על הכרטיס מסך GeForce 9800GT Super+1GB ? איך הביצועים שלו לעומת 9800GTX? תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by aviramb,

שלום אחרי שנים של שימוש בכרטיס Voodoo5 שידרגתי מחשב עם כ.מסך nVidia. החבילה מגיעה עם התוכנה nView של nVidia. שתי שאלות: 1. התוכנה מותקנת by default בעברית וזה דיי מעצבן. ניסיתי להוריד גרסה אחרונה מהאתר שלהם ולהתקין וזה עדיין בעברית (אני משתמש ב XP Enabled). ניסיתי גם להעביר בלוח הבקרה את המיקום שלי לארה"ב וזה עדיין התקין בעברית. מה קורה פה?? 2. אני חושב שהתוכנה שימושית - מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by gania23,

אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. היה לי כרטיס 9600SE המוחלש ביותר בסדרת ה 9600, אז אמרתי נשדרג ל 9600XT ביד שניה, אבל מאז ששידרגתי הרעש שהוא מפיק בלתי נסבל! האם זה נורמלי, האם אפשר להפחית קצת את הרעש? על ה SE לא היה מאוורר. ועל ה XT יש. גם הבנתי שהXT מומלץ OC. יש לי מחשב ישן יחסית: פנטיום 4 1600 512 זיכרון DDR במהירות של 266 והכרטיס 9600XT האם שווה לי לעשות OC כלשהו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by NJorl,

אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI

17. Started by mostwanted,

אני צריך תוכנה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי אלא סתם כדי לערוך קצת סירטונים למישהו יש המלצות? וה-MOVIE MAKER עושה לי בעיות בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בו..

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by Kazuma,

היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. שלום לכם, יש לי ספק כוח Enermax Pro82+ 525W וכ. מסך Asus 8600GT. אני רוצה להחליף את הכ. מסך וחשבתי גם להחליף ספק בהתאם לצורך. אם נגיד שאני לא מחליף ספק, מה הקוניפגורציה הטובה ביותר שאני כול להעמיס עליו ? כ.מסך בודד או אולי מערך של שני כ.מסך ? המפרט הוא כזה: Q9450 EP43-DS3 4 GB DDR2 800MHz SATA HDD * 2 IDE HDD * 1 צורב DVD רגיל קירור למעבד Zalman 7700 2 מאווררים 120mm וכמובן כל הדברים הרגילים שמחוברים למחשב ב USB (מקלדת, עכבר ושאר שטויות) תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by zorba17,

היי הכרטיס מסך שלי כבר מתחיל לעשות בעיות ואני רוצה לרכוש כרטיס חדש, כרגע יש לי radeon HD 4850 1GB ובעיקרון התקציב שלי לכרטיס זה לא יותר מ750 ש"ח. סתם מתוך עניין הסתכלתי על שני דגמים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‎GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td][/tr][/table]בכל מקרה אני כרגע עם ראש פתוח בנושא אז עם יש דגם אחר שממליצים אני אשמח. תודה מראש[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by ran123,

שמעתי שאפשר להגיע איתו לרמות של ההאולטרה בנה זה מתבטא כאילו רק מהיריות השעון משתנות או עוד דברים

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  22. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי לינק שבו יש פירוט על מהיריות שעון של הרבה כרטיסי מסך מהחדשים וגם מהישנים כאילו לראות תמהיריות שעון של כרטיסי מסך ..

23. הדור הראשון היה לא רע בכלל, הדור השני יצליח לזנק מעל ליכולות של המתחרה העיקרית?לכתבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by K_D,

איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by asafgolan,

כבר המון חודשים שאני מחפש מתאם TV-OUT לRADEON 9800 PRO הקשיש שלי ולא מוצא. מישהו יודע אולי מאיפה בכל זאת אפשר להשיג את המתאם? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00r9800promsi00000r9800pro0105&file=panel.jpg

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים