עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itaysk,

היי, כמה נתונים לפתיחה: כ.מסך Gforce 3 TI200 64MB מסך ViewSonic Professional Series PF775 (trinitron רזולוציה 1024*768 היום חזרתי הביתה וגיליתי שהקצוות של המסך מעוותים. מזתומרת? יש כאילו 2 פסים דקים, בצד שמאל וימין לאורך המסך שכל מה שנמצא בהם נהייה קטן כזה. כאילו אם אני לוקח חלון ומזיז אותו לצד ימין של המסך, הטקסט מתכווץ בהדרגה. ניסיתי לשחק עם הגדרות מסך וכ.מסך לא עובד. ברצולוציות מסויימות זה לא קורה (800 *600). עד עכשיו עבדתי עם קצב רענון 85Hz אם אני מוריד ל 75 זה מסתדר אבל אני לא רוצה לעבוד ככה.. יש למישהו רעיון מה זה? המסך נדפק?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS 2 יעבוד אצלי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by blue wings,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300 GS והגעתי למסקנה שצריך להשתדרג. בעיקר בגלל FPS נמוך במשחקים ברשת כמו COD4 Multi... הצורך שלי בכרטיס מסך הוא למשחקים בעיקר עכשיו שאלתי היא כזאת הלוח אם שלי הוא: GA-8I945GZME-RH של GIGA-BYTE האם הוא תומך בכרטיסי מסך החדשים? (לא ידעתי אם לשים את השאלה כאן או בפורום לוחות אם, אז אם צריך להעביר מצטער על הטרחה) ועוד משהו קטן אם אפשר. איזו המלצה איזה כרטיס לרכוש ואני פתוח גם לגביי ATI רק שיעבוד ויפגין ביצועים כמו שצריך כמובן.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by ohad80,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך ולפי מה שקראתי ה 6850 במחיר הכי אטרקטיבי המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga z68x-ud3h-b3 כמה שאלות 1. האם PES/FIFA 2012 וסירטי 3D יעבדו חלק על LG LED "42 2.האם יש כרטיס עדיף בתקציב שלי 3.איזה ספק טוב במחיר מינימלי לכרטיס

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. יש לי קונה לכרטיס מסך שלי CONNECT3D X1950XTX CROSSFIRE(כרטיס יחיד) פלוס קירור של ACCELERO S1 הבן אדם רוצה לתת לי עליו 1000 שקל האם זה שווה? תודה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by Omri643,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by Omry,

http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by vista,

שלום לכולם רציתי בבקשה לקבל חוות דעת לגבי כרטיס מסך עד 2500 ש"ח. השימוש של המחשב הינו פוטושופ Corel אינדזיין וכדומה. מבחינת החומרה של המחשב לא קיים צאוור בקבוק (מפרט ב 7000K). השאלה היא האם המחשב ינצל את העוצמה של הכרטיס בתוכנות הנ"ל, או שאין הבדל בתוכנות הנ"ל בין כרטיס ב 1000 ש"ח ל 2500 ש"ח? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. בס"ד אני צריך כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה בלבד לא למשחקים וכו... הלוח אם הוא GA-P55-UD3L של גיגהבייט. התוכנות השימושיות הם פוטושופ קורל אקרובט אילוסטרטור. וכן "ווגאס" ואפטר אפקט. היתי מאד רוצה כרטיס לא יקר שמעולה בתחום הזה. לתחום אחר חבל לי על כל שקל. יש סיכוי למשהוא באיזור ה250 300 ש"ח ? ואם לא אז כמה צריץ להשקיע? האים יש ענין דווקא ב Quadro או שיש גם כרטיסים אחרים טובים לנושא זה? זה קצת חשוב לי קניתי עכשיו מחשב חדש ואיני יכול להשתמש בו בלי הכרטיס. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. אם אני רוצה שהמשחקים יפעלו בFHD בFPS נורמלי איזה דרישת מינימום אני צריך מהמערכת שלי? עדיין לא קניתי תמחשב לכן אני מתייעץ פה אבל מתוכן משהו בסגנון מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD זה יוכל לרצות אותי או שאני אצתרך את ה4870? אני לא גיימר... אני פשוט רוצה להנות מחווית המשחק כמה שאפשר.. אני משחק לרוב בFPS כגון BF2 COD4 CSS וכדומה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד כדי להשתמש במסך דק. ורציתי גם לדעת מזה DVI.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. עם 128 מ"ב

14. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by NeptuneMB,

טוב, הבנתי שעוד מעט מגיעים לארצנו כרטיסי המסך מסדרת X850. עכשיו רציתי לדעת: 1.הם יגיעו רק בתושבת pci-e? 2.כמה גרסאות יצאו? ומה הם? 3.כמה יהיה מחירם בארץ (בערך)?(כל הגרסאות..) 4.יהיה ניתן לעשות משהו אם "ו" הם יהיו רק לpci-e?,כלומר דרך כלשהי להתאים אותם לAGP?(כרטיס נוסף או משהו כזה..?!מתאם...) תודה מראש לבינתיים..!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by gemer4ever,

האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס

18. שלום חברים! כרגע אני עובד עם מסך אחד אבל לצורך עבודתי אני נזקק לשניים. יש לי חיבור AGP (מה לעשות...) וחשבתי לחבר את המסך הנוסף שאקנה ל-N6200 של ASUS שאני מתכוון לרכוש (הכוונה מסך אחד ליציאת ה-VGA ומסך שני ליציאת ה-DVI ). הנה הלינק לכ. המסך: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=155&model=484&modelmenu=1 שם כתוב שהמסך תומך ב- multi-display technology . אה-מה : עובד בחנות מחשבים (חנות אהובה למדי כאן בפורום ..)התעקש שמנסיונו N6200 לא יכול להציג שני מסכים ביחד אלא להציג כל מסך לחוד...והכוונה שלי היא לראות בבת אחת בשני המסכים ,ובכל מסך משהו אחר- לא "cloning". עובד בחנות אחרת טען ההיפך....אז לפני שאני קונה אשמח לקבל חוו"ד מחברי הפורום. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by danyboy,

אם אפשר אז באזור חיפה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by sh2006,

http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT-Sonic.html בקרוב בישראל

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by 4450gm,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב שמצורף בקישור http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=74700 כלל הנתונים מתאימים לי הנקודה המרכזית שמטרידה אותי היא כרטיס המסך 64MB DDR2 ATI X300 במה הוא יגביל אותי? אני עורך וידאו ברמה בסיסית + שימוש בפוטושופ, שוב ברמה בסיסית האם משחקי תלת מימד לא יעלו בכלל ? אשמח לעזרה בנושא

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by BURTON,

אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. אני מתכננן אוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה מיועד לגיימינג כבד אז מה עדיף: Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail או 2900PRO? אני חושב על הפרו לעשות לו אוברקלוק ולהגיע לXT וזה גם מה שרוב האנשים המליצו לי

25. Started by asdfasd,

תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.