עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by BoRiS.K,

מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. מדובר במחשב נייד ACER ASPIRE 5102, עם מאיץ גרפי ATI RADEON EXPRESS 1100. הדרייברים עודכנו לגרסה האחרונה והכול עובד מצויין, אבל האייקונים הקטנים (בסרגל הווינדוס וכו') נראים ממש רע, מרוחים ומפוקסלים. יש למישהו הצעה איך לסדר את זה? אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל, אך מאחר שהיבואן מביא לי אותו ביבוא אישי, אני לא יכול לבדוק אותו. האם אתם מכירים מישהו שיש לו את המסך הנ"ל, שיסכים להראות לי אותו ו/או לתת לי חבת דעת אישית עליו, לפני שאני קונה. או איזה מקום מיוחד שאני יכול לראות אותו בבקשה זה דחוף אם אתם מכירים מישהו כזה, בבקשה תגיבו פה בפורום. תודה מראש לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. Started by hj4ever,

הזמנתי מחברה מחשב מותג DELL optiplex gx745, ורציתי לשדרג את כרטיס המסך המובנה לכרטיס 1950gt super. לאחר שקיבלו את החלקים והחלו להרכיב לי את המערכת, קיבלתי טלפון שכרטיס המסך לא נכנס לי במארז, רק בלי התופסנים שלו, דבר אשר עלול לגרום לקצר. המארז הוא מסוג mini tower (מסתבר), והנה שני לינקים לתמונות שלו שמצאתי בגוגל.. http://www.uhasselt.be/cid/aankoop-pc/gx_mt_front_314x314.jpg (תמונה יותר טובה) http://www.colindiponio.com/images_wp/gx1024x768.JPG השורה התחתונה היא: איזה כרטיס, עד 1000 שקל ככה, אתם ממליצים לי לקנות שבטוח ייכנס לי למארז? או שאין סיכוי ובכלל כדאי את המארז להחליף..? תודה מראש עריכה: מצאתי שגודל המארז באינצ'ים הוא: H: 16.20" W: 7.40" D: 17.00"

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by Raped,

שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by gshhar,

שווה 870 שקל? לצה הוא משתווה,ל-9600 פרו או שזו גירסה מוחלשת? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX60P128D.htm

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

I am using LG795FT PLUS, my cuurent setting for the monitor are 1024*768 85HZ... should i increase the HZ to 100HZ, anyway, it has any influence on the frame rate in games ? Thanks! 8)

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by shimon16,

שלום, לפני קניית מחשב חדש רציתי לברר מי מבין 2 הכרטסים התקציביים האלה יותר כדאי. 7600GS vs x1600 pro 256mb בנתונים שניהם מאוד דומים, והאם מוצדק להוסיף כסף ולקחת 7600GS? או שההפרש ממש זניח. ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות זולות שמוכרות את הכרטיסים הנ"ל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  10. איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. אלו התוכנות העיקריות אבל מניח שיהיו גם תוכנות נוספות או גירסאות עתידיות של התוכנות הנ"ל. אפשרות אחת שהמליצו לי עליה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16700 מה אתם ממליצים? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by amirxbox,

AOC 7KLR מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by guy_b,

כרגע קיבלתי כרטיס 8800GTX שני ואני רוצה לחבר אותו. יש שני חיבורי גשר SLI האם צריך לחבר את השניים או רק 1 ?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750

15. Started by Red-Devil,

שלום כול פעם שאני מפעיל את המסך הוא עושה רעש של: (סליחה על המילה) פוק ת'ררררר כזה וזה מעצבן אותי מישהוא יכול לתת לי סיבה או לי למה זה קורה? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by DeaglinG,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה גם מסך, אני מעדיף 17 כי ה-19 זה ענק :\ אני מחפש משהו טוב מצידי את הטוב ביותר כמה זה כבר יעלה אני צריך קצב רענון גבוה מאוד איכות צבעים מעולה בקיצור משהו מצויין שישאר להרבה זמןןן תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by tgen,

יש לי את כרטיס המסך (Radeon x1800 (512M אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא P5LD2 של אסוס, המעבד-Pentium D ויש לי 2 ג'יגה זיכרון בחלק מהמשחקים הצללים מאוד מפוקסלים ונראים זוועה בלי קשר להגדרות הגרפיות - גבוהות ככל שיהיו... לא משנה מה יהיו ההגדרות - הצל יישאר מפוקסל בדיוק באותה צורה! אם זה במשחקים חדשים כמו call of duty 4 ואם זה במשחקים ישנים כמו trackmania! הדרייבר של כרטיס המסך, הדרייבר של הצ'יפסט (אם זה משנה) וה- directx מעודכנים לגמרי וכבר אין לי ממש רעיונות מה יכול לגרום לבעיה... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by alons,

הי, אני עומד לרכוש כרטיס מסך 7900GT וקצת מפחידים אותי עם בעית הHDR והAA של NVIDIA (לא עובדים ביחד). האם זו באמת בעיה והאם כגיימר כבד עדיף לי ללכת על המקבילה של ATI ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by f1,

יש לי p4 2000 r9600p 512 ddr ואני משחק COD ברשת(המשחק העיקרי שאני משחק). אז איזה דריוור ועל על איזה הגדרות אני צריך לסמן כדי שיתן לי הכי הרבה FPS?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. ושתיהיה של חברה מצוינת עם קירור טוב ושלוש שנים אחריות או שנתיים.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by מתן דידרניק,

קניתי לפני יומים כרטיס מסך מדגם asus gtx560 ti 1gb במחיר של 1100 שקל רציתי לדעת: א. אם הוא טוב ב. אם הוא שווה תמחיר תודה מראש לעוזרים =] ;D

23. Started by solo53,

רוצה להקליט ממקור אנלוגי וידאו ואדיו האם לקנות כרטיס מסך התומך VIVO ולעשות זאת איתו אם אפשר האם מישהו הצליח להגיע לתוצאות נורמלית או ללכת על כרטיס מסך עם או בלי יציאת TV לא ממש חשוב ולקנות בנוסף כרטיס TV ולהקליט איתו לא מתכוון כלל לשחק במחשב אלא רק לצורך הקלטה כמו VCR אינני מיתכון להקליט מאנטנה כך שלא חייב טיונר

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by kob97ib,

לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים