עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by asdasdasd,

זה בלי אובר קלוק עדיין ...לא רציתי לקחת סיכון ולשאול אתכם : לכמה לשנות ? CORE ו MEM ? עוד שאלה סתכלו על התמונה אמור להיות ה FILETRING על OPTIMAL ?... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by ITSIK86,

איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות {רק מקיאספי בבקשה-שם אני קונה את כל המחשב} חשבתי על ה7900 GT אבל אנשים פשוט אמרו שיש משתלמים וטובים יותר בפחות כסף אני פשוט ממש מעדיף כרטיס של נבידיה-אני מבין טוב בדרייבר שלהם ואני יודע לשחק עם ההגדרות מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. אז ככה, הכול מתחיל לפני כארבעה חודשים שנישרף לי הכ.מסך הישן שלי 9800pro (בגלל oc טיפשי שעשיתי לו). חיפשתי כרטיס חדש, מצאתי אחד לא יקר מידי פה באתר בהמלצות Radeon HD 3650. קניתי אותו ופירמטתי את המחשב. התקנתי את כול הדריברים הדרושים. התקנתי כמה משחקים די פשוטים שעבדו לי גם עם ה 9800PRO כגון Call Of Duty 2. עובד ממש על הפנים הדבר הראשון שראיתי יש מלא עיוותים וצבעים מוזרים כאילו הכרטיס בכול רגע קורס. עכשיו זה קורא רק במישחקים ובכול המישחקים, גם על דרישות נמוכות (אומנם פחות) אבל גם בנמוכות. דבר אחרון שרק רציתי לציין, המחשב עצמו כלל לא חדש. מקווה לפיתרון תודה לכול העוזרים.

5. כמה הוא יעלה בשבועות הקרובים שהוא יגיע לארץ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by Freddy,

ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. ....

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  8. יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by elearteam,

פרטי הכרטיס: מפורסם באתר כרטיס מסך 7800 PX GT TDH חברת LEADTEK 256MB 256BIT PCI-E כרטיס בן 1/2 שנה . ב-700 ש"ח? תודה חברה, רונן

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by Lirux,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב לעריכת וידיאו והוא רוצה כרטיס quardo של nvidia כי הוא חושב שזה יותר טוב לעריכת וידיאו... ואמרתי לו שעדיף לקחת לדוגמא geforce 7900 gt אתם לא חושבים ככה? אני צודק לגבי מה שאמרתי? עדיף לו לקחת quadro: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3291 או 7900gt: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4938

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. יש לי התלבטות קשה בין כרטיסי מסך שונים כאשר הכרטיס נועד בעיקר למשחקים קלים... ההתלבטות היא בין כרטיסי הסמך הבאים: ( כאשר אין במטרתי לעבור את ה1.3K במחיר לכרטיס) 1. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL 2. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL .3 4. GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL 5. SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL המפרט הוא--- מעבד: INTEL CORE 2 DUO …

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  13. כי אני עוד מעט קונה ati x1950pro אז אני רוצה לדעת עם המעבד ישפיעה על הגרפיקה או על משהו ....

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by shimon1,

כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להציג סרטים במחשב מבלי שהצבעים יתהפכו... כמו נגטיב..התקנתי מספר מקודדים על המחשב אבל הבעיה לא נפתרת. הבעיה מתרחשת עם כל התוכנות להרצת סרטים כמו מדיה פלייר..mv2player..ראייל וכ'.. הבעיה חוזרת גם באתרים המציגים סרטונים חוץ מהאתר יוטיוב.. מה לעשות??? בתודה..שמעון הבעיה נפתרה!! התקנתי דייבירים לכרטיס מסך..ישנים יותר ממה שהיה לי

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by ATL321,

איזה כרטיס מסך עם תקציב של 800-1100 יעבוד איתו הכי טוב בסרטים ומשחקים?

17. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת כאשר אני קונה כרטיס מסך מחו"ל האם האחריות שלו תקפה גם אצל היבואן בארץ ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. אני הולך ליקנות היום מחשב מסך 22" מעבד Q9300 אני צריך לוח אם שיתמוך CF של 4850 עכשיו לפי מה שראיתי X48 עדיף על P45 תמליצו לי פה מה כדאי ועוד התלבטות זה לקחת כרטיס אחד בנתיים של 4870 (תלוי בהצעה של החנות) ולחכות עוד קצת וליקנות תשני או שעדיף לא לחכות לעתיד וליקנות 9800GX2 של leadtek שעכשיו הורידו מחירים. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  19. מסך ומידע נוסף לפי דעתי זה צריך להיות איפשהו סטיקי http://users.rcn.com/chare/video.htm

20. Started by dreamboot,

Gainward Geforce 6600 Ultra/1760 AGP 128MB DVI Video Card איך הכרטיס הזה כמה זמן הוא יריץ משחקים כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by A2K,

שלום לכולם: ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי וחשבתי שבמקום לקנות כרטיס יותר חדיש לעשות מערך של CF עם אותו דגם של הכרטיס... הנה פרטים על המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) Video Adapte ATI Radeon HD 2600 XT 256 רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?ואם כדי בכלל לעבור למערך של CF? יש אפשרות לעשות OC עם הכרטיס?השמח למדריך בנושא? תודה והמשך שבוע טוב :]

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by ranuch,

נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך GeForce 5200 fx עכשיו יש לי פנטיום שלוש השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מנצל את הכל או רק רבע מיכולתו המירבית ? ומה יקרה אם אני ישדרג את לוח האם ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by mc_elad,

איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by mor_shalev,

יש לי 4850 וחיברתי אליו שני מסכים אחד רגיל ואחד lcd.. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד.. וגם כשאני מעביר את התצוגה למסך הרגיל אני לא מצליח להחזיר את התצוגה לLCD

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים