כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם שווה להשקיע את ה-400 ש"ח נוספים מ-9600GT SLI ל-8800GT SLI. אני הולך כנראה לשחק על רזולוציה של 1680*1050 (מסך 22 אינץ') ואני רוצה שזה יחזיק לי לכמה שיותר זמן... או שבכלל כדאי ללכת 9800GX2 אחד? בנוסף, אם אני מחליט להשקיע את ה-400 ש"ח האלה, האם צריך לעשות שינוי בספק? זאת אומרת האם הספק 600W FOUR RAILS - Thermaltake ToughPower יספיק או שצריך לשפר גם אותו? תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שתיהם באים ב GDDR3 256mb , 256bit לממשק AGP מי יותר חזק? (עזבו אותכם SM3 ו HDR, פיזית מי יותר חזק)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקנות את ה 7800 GTX, עכשיו כשהסתכלתי באתר של החנות שממנה אני רוצה לקנות, ראיתי שתי גרסאות של ה GTX, שניהם של leadtek. אחד עולה 3000 שקל והשני 3500. חייב להיות הבדל כלשהו. הנה הם: הראשון (הזול יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 השני (היקר יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX780GTEX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 שמתי לב לשני הבדלים בינהם, שליקר יש שתי כניסות ל HDTV ולזול לא, ושליקר יש FX בשם ולזול PX. עכשיו השקטע עם ה PX אומר משהו? הוא לא FX כמו כל הכרטיסים החדשים של Nvidia? מה הכוונה? אז תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28377&ref=12 תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן, כרטיס המסך שלי שבק חיים.. איזה ייצרן הכי מומלץ (ברור לי שזה משנה מבחינת הקירור\האוברקלוק של הכרטיס\האיכות שלו)? לתגובתכם המהירה אודה! עריכה: אני חייב שיהיה בכרטיס VIVO מכיוון שהוא מחובר לי לי למסך ואני צופה דרכו בטלוויזיה..
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי sapphire radeon hd 6950 2 GB הגרסא הזאת: http://www.tweaknews.net/reviews/sapphire_hd_6950_review/img/sapphire_hd_6950_11.JPG ואני לא מצליח למצוא את הסיריאל לכרטיס הזה בשביל להירשם למועדון הוא לא נמצא בדף הצהוב הזה שרשום join and get rewarded ואין לי מושג איפה הוא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי היום 7600GT, אך פתאום יש לי מחשבות של התחרטות עקב הסיפור סביב DX10. אני גיימר ממוצע\קל למדי ואני לא מחליף מחשב\כרטיס מסך לעיתים תכופות (עד עכשיו יש לי NVIDIA GEFORCE MX 2) ופתאום חשבתי אולי כדי לשנות את ההזמנה ל 7600GS ובשנה הבאה לקנות כרטיס שתומך DX10 בסכום שדומה ל 7600GS כפי שהוא היום או שמא אני אצליח להסתדר עם 7600GT במשך שנה\שנתיים ואולי אף יותר ....(כלומר עדיין תהיה תמיכה בDX9) יש לציין שרק לפני חודש...נתקלתי במשחק שלא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי...אני חושב שאתם יכולים ללמוד מזה על אופיי השימוש שלי במחשב. מעצבן אותי המחשב שאני קונה כרטיס מסך יחסית חדש ותוך יומיים הוא לא יהיה שמיש יותר לחלוטין .... מקווה להתייחסות מהירה!!! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה עתה סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה על המחשב החדש (XP SP3 ) וניגשתי לביצצוע OC לכרטיס. כהתחלה התקנתי את ה-Smart doctor (גירסה 5.08) שהגיע עם הכרטיס, אך להפתעתי התוכנה לא מראה כלום על המאוורר (לחצנית המאוורר אפורה ובלתי ניתנת לפתיחה). ניסית את NTUNES ואת RIVATUNER וגם בהם אין בכלל סימן למאוורר. האם מישהו נחשף בעבר לבעיה מסוג כזה? האם זו בעיית תוכנה או לדעתכם זו בעיה של איזה קונקטור שחסר לחיבור הכרטיס ? אבקש לציין כי אינני רואה סימנים לחימום יתר (אחרי שעה של משחק ב COD4 , תוכנת הSMART DOCTOR מראה טמפרטורה של 57 מעלות לכרטיס ). תודה מראש לעזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחר אני מקבל את המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה דגמים ( PCI-E ) 1 . NVIDIA 5900 הרגיל לא XT .. 2. NVIDIA 6600 GT - לגבי הדגם הזה קיימים שני יצרנים. אחד של ג'יגהבייט והשני של לידטק. אשמח אם תגיבו מה לדעתכם עדיף מבינהם. 3. RADEON X700 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2168&catcode=247 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2544 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=2584 חשוב לציין שהתקציב הוא עד 2000 שקל. רצוי יותר לכיוון 1500 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי LEADTEK 6800 GT ומעלות שלי לאחרונה עלו בטירוף GPU 61 AMBIENT 44 ממוצע... וכן אני מנקה תמאורר של הכרטיס מסך פעם בחודש את כול האבק ובקיץ שעבר שקניתי אותו זה לא הגיע לי לכאלה טמפ' בחיים ועוד היה בהרבה יותר חם.. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות1?!? יש לי תדריברים הכי חדשים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי רדיאון 9800 פרו , איך אני מחבר לטלוויזיה?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שאלה שתשמע בודאי דבילית לרבים מכם, אבל בכל זאת: לפני כשנתיים קיבלתי שי פסח מסך דק Samsung SyncMaster 740B, ובערכה לא היה כבל DVI. כמה חודשים אח"כ קניתי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו חיבור DVI, אבל עוד לא קניתי כבל כי הוא עלה באזור ה 150 ש"ח באותה תקופה. השבוע ראיתי במקרה באופיס דיפו שכבל DVI עולה בסביבות ה 60, ולפני שאני קונה אני צריך לשאול שאלת דביל - האם יש בדברים האלו איכויות? האם יש פרמטרים שאני צריך לבדוק לפני הקניה? תודה מראש אלון
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם בכלל יש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים ועם כדי לשים עוד 200 שקל יותר ולקבל את הרדון 9800 256 ביט במקום ה128 ביט?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע ב100% עם ה -6800gt חייב ספק מעל 350 או ש350 מספיק ???? ואיזה נזק זה יכול לתת לכרטיס ?????????? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בונה -סרה קניתי כרטיס מסך ATI PCI-E ושנכנסתי לאתר ATI יש אפשרויות להתקין למערכת ויסטה בשני אפשרויות : 1. כיוון שיש לי לוח AMD cross fire xpress 3200 להתקין את הדרייבר מכאן : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/integrated-vista64.html רשום אופציה 1 או אופציה 2 מה זה integrated/motherboard ? 2. או להתקין את ההאפשרויות האלו : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html גם כאן אופציה 1 או אופציה 2 למסבירים ומבינים תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-