כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
*הכרטיס מופיע במקום הראשון בתמונה הלא מעודכנת, אם יצא כבר R9 FURY X2 אז זה לא הכי חזק. מחיפוש ביוטיוב של Titan X vs , Titan Z vs ו- 980Ti vs עולה מנצח 1.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי AGPx4 אבל הבנתי שגם כפול 8 יעבוד עכשיו יש לי פנטיום 4 1.7 אם אתם יכולים לתת המלצה לכרטיס מסך שיהיה מתאים לנתונים ושיפעיל לי גם משחקים בנתונים גבוהים אם יש תודה
-
- 19 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הציעו לי מסך.. הוא חדש, באריזה, כנראה כולל גם את האחריות, צריך לברר. בקשר למסך עצמו.. לא יכול לתת לכם דגם מדויק, אבל הוא של ViewPoint, 19 אינטש... האמת היא שניסיתי למצוא קצת מידע על ViewPoint ולא ממש מצאתי.. חברה גנרית? בכל אופן, המחיר הוא 1500 ש"ח. האם שווה? השימוש שלי הוא למשחקים, מה שמרתיע אותי במיוחד הוא זמן התגובה הארוך - 16 מילי-שניות. מה אתם אומרים? נדב.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה! בקיצור... רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שירזיק לי לזמן הקרוב ... משהו דיי מינימלי...ובמחיר סביר. אני לא צריך משהו חייתי... תודה לכל העוזר!
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חושב שאני בשלב אחד לפני האחרוןאני רואה את ולד הוא מטפס על איזה מרפסת שמוחזקת בעמודים אני יורה עליהם והוא נופל למטה אבל הוא עדין חי אני צריך לירות על החומים האלו שמחזיקים איזה עמוד שאם הוא נופל עליו הוא מת אבל אני לא מצליח בגלל שה הוא זורק כול הזמן פצצות וגם אם אני משתמש בדבר שעוצר את הזמן זה לא עוזר מה לעשות בתודה עמית ולמנהל הפורם בבקשה על תעיף אותי מהפורם אני מבטיח שזו שאלה אחרונה :-X
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 256DDR, 1.7ghz וכרטיס מסך Ge-Force4 MX440 64mb, מערכת ההפעלה היא WinXP Pro.. אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להתקין את הדרייבר הכי טוב שאני יכול..אז השאלה שלי היא איזה דרייבר אני צריך להתקין? האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 הוא הכי טוב עבורי? אותה שאלה יש לי עם מחשב פנטיום 3 128sdram ,450mhz וכרטיס מסך Ge-Force 2. מערכת ההפעלה היא Win98SE אז האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/win9x_45.23 הוא הטוב ביותר עבורי? *או שאולי עדיף לי להתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס... 10x
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום,מצאתי ברשת את הבנצ'מארק הבא של הכרטיס 4870 http://www.guru3d.com/news/ati-radeon-hd-4870-vs-geforce-9800-gx2-benchmark-results/ זה אמיתי? והכרטיס יהיה בארץ כבר ביום של ההשקה כמו עם הסדרה של ה9000? ומה יהיה המחיר בערך?(אמרו לי 1400 ש"ח בערך,זה נכון?) תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועד למשחקים ועדיף שיהיה בו VIVO .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מבקש את תגובתכם לכרטיס מסך הזה אם הוא שקט וטוב ומביא ביצועים טובים במשחקים של היום. תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כ.מסך לא למשחקים, אבל שיהיה חזק יחסית(לעבודה עם גרפיקה פשוטה מאוד) אולי עדיף שכבר יתאים לויסטה טוב עם DX10. שיהיה עם DVI יש לי מסך מסך ''19 LCD (דק) 2ms מבית: BenQ דגם: FP93GX כולל DVI שיתאים למפרט מארז ------- ANTEC SONATA III 500W SONATA III WD 160GB-16MB YS - 7200RPM S-ATA - RAID EDITION Intel Core 2 Duo 4400 - 2.0 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3R (P35) - ATX תודה.
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם מחיר 5000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אממ לחבר שלי כרטיס מסך FX5200 128MB DDR ומישהו רוצה להביא לו FX5200 128MB DVI מה ההבדל בין DVI ל - DDR....? תודה מראש, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חבר הביא HD4850 עם שתי יציאות DVI (מן הסתם חחח) הוא מחבר את שתי היציאות באופן הבא: 1) DVI --> HDMI ברסיבר 2) DVI --> COMPONENT גם לרסיבר השאלה שלו האם ניתן להגדיר לכל יציאת DVI רזולוציה שונה באחת 1080P ובשנייה 1080I ניתן לעשות דבר כזה? אם כן איך מה למה?? המון המון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום היה לי כרטיס 4870 שהתקלקל ונתתי אותו לאחריות ובינתיים עבדתי עם כרטיס אחר של nvidia יש לי XP ווינדוס 7 מותקנים בdual boot. בזמן שהכרטיס היה באחריות, לא הפעלתי בכלל את 7. כעת הכרטיס חזר - נראה לי אחד חדש. שמתי במחשב והפעלתי את וינדוס 7 - הוינדוס הגיע למסך שבו רשום windows is starting ואז נהיה מסך שחור וריסטרט. safe mode עובד כמו שצריך. החלטתי לנסות את xp, מכיוון שהיו דרייברים של nvidia, אז הוא עבד. הסרתי את הדרייברים של nvidia והפעלתי מחדש. לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של ati 9.4 והפעלתי מחדש שוב. בעלייה XP קרס בדיוק באותה דרך כמו 7. האם הכרטיס שלי תקול? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין כרטיס מסך radeon 9800 pro של ATI שעולה 1850 ש"ח ובין כרטיס radeon 9800 של sapphire שעולה 1600 ש"ח. לשני הכרטיסים יש זיכרון בגודל 128MB. מה כדאי לקנות אם לא משנה לי המחיר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מתלבט אם לקנות בקרוב את הHD4850 או אף את ה-HD4870, או שלא ארגיש הבדל בינם לבין 8800GT עקב היווצרות צוואר בקבוק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים: SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI דרך אגב,שמתי לב שהרדאון 9600 פרו עולה אותו הבדר. האם הוא באותה הרמה כמו ה-XT או שיש הבדלים מורגשים?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-