עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !

2. Started by Dmoney,

יש לי פנטיום 4 256DDR, 1.7ghz וכרטיס מסך Ge-Force4 MX440 64mb, מערכת ההפעלה היא WinXP Pro.. אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להתקין את הדרייבר הכי טוב שאני יכול..אז השאלה שלי היא איזה דרייבר אני צריך להתקין? האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 הוא הכי טוב עבורי? אותה שאלה יש לי עם מחשב פנטיום 3 128sdram ,450mhz וכרטיס מסך Ge-Force 2. מערכת ההפעלה היא Win98SE אז האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/win9x_45.23 הוא הטוב ביותר עבורי? *או שאולי עדיף לי להתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס... 10x

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by NTT,

שלום,מצאתי ברשת את הבנצ'מארק הבא של הכרטיס 4870 http://www.guru3d.com/news/ati-radeon-hd-4870-vs-geforce-9800-gx2-benchmark-results/ זה אמיתי? והכרטיס יהיה בארץ כבר ביום של ההשקה כמו עם הסדרה של ה9000? ומה יהיה המחיר בערך?(אמרו לי 1400 ש"ח בערך,זה נכון?) תודה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מיועד למשחקים ועדיף שיהיה בו VIVO .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי מבקש את תגובתכם לכרטיס מסך הזה אם הוא שקט וטוב ומביא ביצועים טובים במשחקים של היום. תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. כ.מסך לא למשחקים, אבל שיהיה חזק יחסית(לעבודה עם גרפיקה פשוטה מאוד) אולי עדיף שכבר יתאים לויסטה טוב עם DX10. שיהיה עם DVI יש לי מסך מסך ''19 LCD (דק) 2ms מבית: BenQ דגם: FP93GX כולל DVI שיתאים למפרט מארז ------- ANTEC SONATA III 500W SONATA III WD 160GB-16MB YS - 7200RPM S-ATA - RAID EDITION Intel Core 2 Duo 4400 - 2.0 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3R (P35) - ATX תודה.

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם מחיר 5000 ש"ח +-

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by AlexG Respect,

אממ לחבר שלי כרטיס מסך FX5200 128MB DDR ומישהו רוצה להביא לו FX5200 128MB DVI מה ההבדל בין DVI ל - DDR....? תודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. חבר הביא HD4850 עם שתי יציאות DVI (מן הסתם חחח) הוא מחבר את שתי היציאות באופן הבא: 1) DVI --> HDMI ברסיבר 2) DVI --> COMPONENT גם לרסיבר השאלה שלו האם ניתן להגדיר לכל יציאת DVI רזולוציה שונה באחת 1080P ובשנייה 1080I ניתן לעשות דבר כזה? אם כן איך מה למה?? המון המון תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. שלום היה לי כרטיס 4870 שהתקלקל ונתתי אותו לאחריות ובינתיים עבדתי עם כרטיס אחר של nvidia יש לי XP ווינדוס 7 מותקנים בdual boot. בזמן שהכרטיס היה באחריות, לא הפעלתי בכלל את 7. כעת הכרטיס חזר - נראה לי אחד חדש. שמתי במחשב והפעלתי את וינדוס 7 - הוינדוס הגיע למסך שבו רשום windows is starting ואז נהיה מסך שחור וריסטרט. safe mode עובד כמו שצריך. החלטתי לנסות את xp, מכיוון שהיו דרייברים של nvidia, אז הוא עבד. הסרתי את הדרייברים של nvidia והפעלתי מחדש. לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של ati 9.4 והפעלתי מחדש שוב. בעלייה XP קרס בדיוק באותה דרך כמו 7. האם הכרטיס שלי תקול? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by Joe Blow,

שלום לכולם. אני מתלבט בין כרטיס מסך radeon 9800 pro של ATI שעולה 1850 ש"ח ובין כרטיס radeon 9800 של sapphire שעולה 1600 ש"ח. לשני הכרטיסים יש זיכרון בגודל 128MB. מה כדאי לקנות אם לא משנה לי המחיר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מתלבט אם לקנות בקרוב את הHD4850 או אף את ה-HD4870, או שלא ארגיש הבדל בינם לבין 8800GT עקב היווצרות צוואר בקבוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by ThaPhoeniX,

שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  16. אני מתלבט בין השניים: SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI דרך אגב,שמתי לב שהרדאון 9600 פרו עולה אותו הבדר. האם הוא באותה הרמה כמו ה-XT או שיש הבדלים מורגשים?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by avihu28,

בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לביצוע חישובים מתמטיים כבדים. על מנת להתאמן בתכנות על כרטיסים כנ"ל חשבתי לקנות את הכרטיס 4870X2. המחשב שלי מורכב ממעבד Q8300 וזיכרון של 4GB. כרגע קיים במחשב ספק כוח גנרי. הבנתי שעל מנת שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה אני אדרש להחליף את הספק כוח לאחד בעל הספק של לפחות 650W. זה הספק הזול ביותר שמצאתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 האם הוא מתאים? בנוסף, הבנתי שהכרטיס הנ"ל נוטה להתחממות. איזה קירור ניתן להרכיב עליו? אם יש למישהו המלצות לכרטיסים אחרים שיכולים לעבוד ללא תוספת של ספק כוח (או עם אחד זול יותר) וללא קירור נוסף אני אשמח לשמוע (הדרישה שלי מהכרטיס היא כוח חישוב של יותר מ - 1GFlop ובסדרה חדשה יותר מ8XXX של nv…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by moshel7,

האים כדאי להחליף את ה-9600GT 512MB OC ל-4850 האים אני ארגיש הבדל במישחקים על מסך 17" CRT רכשתי את ה-9600GT בפנדה באר-שבע ןאחר כשבוע+- יצאו ה-4850 והיו ויש ביקורות טובות מאוד לגבי הכרטיס פניתי למנכ"ל פנדה במייל והוא הסכים להחזיר את ה-9600 GT להוסיף קצת ולקחת את ה-4850 האים כדאי והאים בספק שלי TT TR-2 430W יחזיק את ה-4850 כי את ה-9600GT הוא מחזיק

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חיברתי את הכל, והתקנתי דרייברים של ATi שתומכים בזה, אך לצערי התמונה מופיעה בשחור לבן. נתקלתי בבעיה זו בעבר בשימושי ב-98, והבעיה נפתרה ע"י שינוי סוג הכבל (או משהו דומה) ל-Composite Video Out. לצערי אבל אני לא מצליח למצוא את הפראמטר ב-XP. אנא הושיעני!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Denver,

בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Lapland,

מישהו יכול להביא לי ? פשוט קראתי פעם ועכשיו אנלא מוצא ומישהו יכול להביא לי השוואה שלו ושל HD4850 ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שאני בונה. בכללי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6, מעבד Intel Q6600, ספק Thermaltake ToughPower 600W, זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL4. באופן כללי אני לא משחק במשחקי מחשב אבל עובד הרבה עם המחשב וידאו ותוכנות גרפיות. מכוון שאני משקיע מאוד בחומרה חשוב לי גם שכרטיס המסך יהיה טוב (עד כמה שניתן בסכום כזה) עם מערכת קרור שקטה. מכוון שהמפרט החדש אמור לשרת אותי בערך 3 עד 4 שנים (אני לא נוהג להחליף כרטיס מסך כל שנתיים!), האם כדאי לחכות לסידרת הכרטיסים החדשה עם DX10 או פשוט לקחת כרטיס טוב תומך DX9 שישרת אותי בשנים הקרובות ולנצל את ירידת המחירים של הכרטיסים "הוותיקים". אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי NVIDIA ו - ATI (אם אפשר גם לינקים)…

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by FeraRi,

מה נשמע חברים? אני חדשדש. אני מעוניין לקנות מקרן, בסדר גודל של 8000 שקל עד 9000 שקל, משהו בגודל סדר הנ"ל. עכשיו אין לי ממש ידע במקרנים, רציתי לדעת מה טוב יותר, מה פחות טוב? כל כמה זמן הנורות מחזיקות, כמה אינץ זה אומר אם יש לי מקרן(בהשוואה לטלווזיה, אני מתכוון כמה אינץ). אני לא קונה טלווזיה 40+(מקרן אחורי), כי אני יודע שאתה לא יכול לראות מהצדדים טוב, אז רק בא בחשבון המקרן. אני אשמח לקבל כל מידע!! מה היתרונות והחסרונות ומה יותר שווה, והכל. תודה לעוזרים. נ.ב כתבתי גם בפורום "חומרה אחרת" כי אני לא יודע למה זה שיך הנושא הזה. מקווה שתעזרו לי. :-*

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  24. היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. גירסת 32 ביט שמתאימה לרובם- Windows XP Professional/Home Edition http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html שאר הגירסאות באתר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.