כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבר שרוצה להחליף כרטיס מסך מדגם של 9800gt ואני ייתן לו 8800gt ה 9800 חדש ואילו ה8800 עבד שנה מה השווי של כל אחד מהם ! ואם אפשר פרטים על הבדלי הביצועים. בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בסוף קניתי ספק אחר יותר טוב מ hecעם 480w והכול טוב ויפה אבל יש בעיה אחת שלא משנה איזה משחק אבל מתי שהמשחק מבצע בדיקה אז הוא כותב שההגדרות הכי טובות למחשב שלי זה הכול low למה הוא כותב את הדבר הזה low הרי יש לי מערכת טובה למשחקים ועוד קניתי את6600gt אז בכלל זה צריך להיות מצויין ולא משנה ויהי מה הוא רק כותב שהמשחק ירוץ הכי טוב על low ורזולציה נמוכה למה הוא כותב ככה? מה הבעיה פה? מפרט המחשב: intel pentiuom 4ht 2600 dual 256 ddr לידטק 6600gt
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם שווה לקנות כרטיס מסך נוסף רק בשביל הphysx? אפשר למצוא כרטיסי יד שנייה ב 200 ש"ח שתומכים בזה, שווה את המאמץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ATI 9600PRO 256MB AGPx8 או N6200GE/TD 128MB PCI-E של NVIDIA ?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני "בניתי" מחשב ואני רק צריך לסיים אותו עם כרטיס מסך שיהיה חזק אני גיימר. זה המפרט שלו amd dual core am2 5200 לוח אם MSI K9N NEO דיסק קשיח mb16 rpm 7200' gb stat2 250 mhz800 1024mb dual ddr|| המוכר בחנות הציע לי את הכרטיסי מסך האלה RX1950PRO 256MB MSI VIVO 256BIT DUAL DVI Nvidia GeForce ,88xx בכל מקרה אני חושב שהם דיי חלשים למה שאני מחפש. אם תוכלו לייעץ לי אני אשמח מאוד
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה חבר שלי שמועניין לשדרג לכרטיס מסך חדיש יותר , בתקן AGP מחשב : סלרון 4 - 2400 לוח של אסוס , לא זוכר דגם 512 זיכרון ג'יפה 5200 מעפן דרישות : משחקים חדישים , כגון הוא נדלק על ה- PREY ששיחק אצלי ת'דמו .. עם ה- 9550 שלי ושיראה את הכי טוב שהוא יכול להוציא מהמחשב שלו כמובן גם מהכרטיס , אני יודע שסלרון זה שיט , לא צריך להסביר לי\לו אבל מה לעשות הוא תקוע במצב הזה ( ואין שום אפשרות לשדרג מלבד הכרטיס מסך ) . בכל מקרה המחיר שהוא כנראה יכול להוציא זה סביבות ה- 500-600 שקל .. אני צריך לשאול אותו שוב .. אז תנו בהצעות חברים . תודה רבה ול"ט
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סוף סוף את המפלצת שלי radon 9800 pro והתקנתי את הדריור שקיבלתי מתוך הדיסק ועובד לי טוב אבל אני רוצה את הדריור החדש וזה לא מתקין לי הוא רושם לי this display driver is not compatible with the display adapter(s) installd in your system עריכה טעות שלי בסוג הדריור
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי מסך 24" של דל, ובנוסף מחשב המכיל כרטיס Gigabyte 8600GT. את המחשב עוד לא קיבלתי ויש לי אפשרות להתחרט על חלקים. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט וסרטים ומעט מאוד משחקים. האם הכרטיס יספק את צרכי וידע להתמודד עם המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
*הכרטיס מופיע במקום הראשון בתמונה הלא מעודכנת, אם יצא כבר R9 FURY X2 אז זה לא הכי חזק. מחיפוש ביוטיוב של Titan X vs , Titan Z vs ו- 980Ti vs עולה מנצח 1.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי AGPx4 אבל הבנתי שגם כפול 8 יעבוד עכשיו יש לי פנטיום 4 1.7 אם אתם יכולים לתת המלצה לכרטיס מסך שיהיה מתאים לנתונים ושיפעיל לי גם משחקים בנתונים גבוהים אם יש תודה
-
- 19 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הציעו לי מסך.. הוא חדש, באריזה, כנראה כולל גם את האחריות, צריך לברר. בקשר למסך עצמו.. לא יכול לתת לכם דגם מדויק, אבל הוא של ViewPoint, 19 אינטש... האמת היא שניסיתי למצוא קצת מידע על ViewPoint ולא ממש מצאתי.. חברה גנרית? בכל אופן, המחיר הוא 1500 ש"ח. האם שווה? השימוש שלי הוא למשחקים, מה שמרתיע אותי במיוחד הוא זמן התגובה הארוך - 16 מילי-שניות. מה אתם אומרים? נדב.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה! בקיצור... רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שירזיק לי לזמן הקרוב ... משהו דיי מינימלי...ובמחיר סביר. אני לא צריך משהו חייתי... תודה לכל העוזר!
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חושב שאני בשלב אחד לפני האחרוןאני רואה את ולד הוא מטפס על איזה מרפסת שמוחזקת בעמודים אני יורה עליהם והוא נופל למטה אבל הוא עדין חי אני צריך לירות על החומים האלו שמחזיקים איזה עמוד שאם הוא נופל עליו הוא מת אבל אני לא מצליח בגלל שה הוא זורק כול הזמן פצצות וגם אם אני משתמש בדבר שעוצר את הזמן זה לא עוזר מה לעשות בתודה עמית ולמנהל הפורם בבקשה על תעיף אותי מהפורם אני מבטיח שזו שאלה אחרונה :-X
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-