עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nahum2,

מה מומלץ? אני בסך הכל רוצה לראות AXN בחדר שום דבר מסובך... אם אפשר אז כרטיס תומך בממירים דיגטליים וכאלה.. פשוט להפוך את המחשב גם לטלוויזיה. שיציג באיכות אבל זול.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. ההשוואות בין lcd ל-crt בפורומים שביקרתי הם מלפני יותר משנה, ככה שקשה להבין מהם מה עדיף היום. המליצו לי על LG flatron f900b שהוא 19". אני אתפשר על "lcd 17 אם האיכות והמחיר כמעט זהים (יש לי לפטופ והעומס על העיניים נמוך בהרבה מב-crt). אשמח לשמוע המלצות.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by GRiM,

1. האם ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) יעבוד על מחשב ישן, כמו זה: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm 2. האם כרטיס המסך ישפר את ביצועי המחשב במשחקים? לא חדשים (CS:CZ, GTA:VC..).

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by shibby15,

למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. מתלבט בין gtx 260 לבין gts 250. הדרישות הם משחקיות בצורה סבירה לא באיכות הגבוהה ביותר אבל עדיין שאני יוכל להנות. בעיקר המחשבה לשדרוג כרטיס המסך הוא המשחק starcraft 2 שיוצא בקרוב. אם יש לכם המלצה או תובנה אחרת בתקציב הזה אשמח לקרוא , בכל אופן אני מעדיף באופן אישי את nvidia תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  7. שלום לכולם אני מתלבט בין כרטיס מסך רדיאון 3870 או Nvidia 8800GTS מה אתם ממליצים לי יותר מבחינת ביצועים בסביבות ה1400+-100 תודה רבה. את הכרטיס אני יקנה עם מחשב חדש כמובן. עד היום יש לי כרטיס מסך 5900XT שעד היום הריץ כול מסך שיצא, רק בזמן האחרון עושה בעיות עם משחקים חדשים. ועוד שאלה הסיומות של NVIDIA בסדר העולה ככה: GTX, GT,GTS, GS , ULTRA?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by iyehuda,

1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by YARONGT,

שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .

12. יש לי חבר שרוצה להחליף כרטיס מסך מדגם של 9800gt ואני ייתן לו 8800gt ה 9800 חדש ואילו ה8800 עבד שנה מה השווי של כל אחד מהם ! ואם אפשר פרטים על הבדלי הביצועים. בברכה ארז

13. בסוף קניתי ספק אחר יותר טוב מ hecעם 480w והכול טוב ויפה אבל יש בעיה אחת שלא משנה איזה משחק אבל מתי שהמשחק מבצע בדיקה אז הוא כותב שההגדרות הכי טובות למחשב שלי זה הכול low למה הוא כותב את הדבר הזה low הרי יש לי מערכת טובה למשחקים ועוד קניתי את6600gt אז בכלל זה צריך להיות מצויין ולא משנה ויהי מה הוא רק כותב שהמשחק ירוץ הכי טוב על low ורזולציה נמוכה למה הוא כותב ככה? מה הבעיה פה? מפרט המחשב: intel pentiuom 4ht 2600 dual 256 ddr לידטק 6600gt

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shikasha,

שלום, האם שווה לקנות כרטיס מסך נוסף רק בשביל הphysx? אפשר למצוא כרטיסי יד שנייה ב 200 ש"ח שתומכים בזה, שווה את המאמץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  16. אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. ATI 9600PRO 256MB AGPx8 או N6200GE/TD 128MB PCI-E של NVIDIA ?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by wsw2,

שלום אני "בניתי" מחשב ואני רק צריך לסיים אותו עם כרטיס מסך שיהיה חזק אני גיימר. זה המפרט שלו amd dual core am2 5200 לוח אם MSI K9N NEO דיסק קשיח mb16 rpm 7200' gb stat2 250 mhz800 1024mb dual ddr|| המוכר בחנות הציע לי את הכרטיסי מסך האלה RX1950PRO 256MB MSI VIVO 256BIT DUAL DVI Nvidia GeForce ,88xx בכל מקרה אני חושב שהם דיי חלשים למה שאני מחפש. אם תוכלו לייעץ לי אני אשמח מאוד

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  19. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה חבר שלי שמועניין לשדרג לכרטיס מסך חדיש יותר , בתקן AGP מחשב : סלרון 4 - 2400 לוח של אסוס , לא זוכר דגם 512 זיכרון ג'יפה 5200 מעפן דרישות : משחקים חדישים , כגון הוא נדלק על ה- PREY ששיחק אצלי ת'דמו .. עם ה- 9550 שלי ושיראה את הכי טוב שהוא יכול להוציא מהמחשב שלו כמובן גם מהכרטיס , אני יודע שסלרון זה שיט , לא צריך להסביר לי\לו אבל מה לעשות הוא תקוע במצב הזה ( ואין שום אפשרות לשדרג מלבד הכרטיס מסך ) . בכל מקרה המחיר שהוא כנראה יכול להוציא זה סביבות ה- 500-600 שקל .. אני צריך לשאול אותו שוב .. אז תנו בהצעות חברים . תודה רבה ול"ט

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם קיבלתי סוף סוף את המפלצת שלי radon 9800 pro והתקנתי את הדריור שקיבלתי מתוך הדיסק ועובד לי טוב אבל אני רוצה את הדריור החדש וזה לא מתקין לי הוא רושם לי this display driver is not compatible with the display adapter(s) installd in your system עריכה טעות שלי בסוג הדריור

22. Started by marvje,

ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  23. שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by jitz,

אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by eLado,

קניתי מסך 24" של דל, ובנוסף מחשב המכיל כרטיס Gigabyte 8600GT. את המחשב עוד לא קיבלתי ויש לי אפשרות להתחרט על חלקים. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט וסרטים ומעט מאוד משחקים. האם הכרטיס יספק את צרכי וידע להתמודד עם המסך? תודה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.