כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" דק שיתאים למשחקי מחשב כמו משחקי פעולה, ירי, מכוניות, וסימולטורים. האם מסכים דקים בכלל טובים לגיימר או שהם עדיין לא ברמה של מסכים רגילים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
התקינו לי אותו אבל נשאר בקופסא כבל "E.I.C.E - CALL" שנקרא כמו כבל אודיו כזה שמחברים בין הלוח אם לסי די רום. אולי זאת הסיבה שבגללה אני לא שומע קול בטלויזיה כי פשוט לא חיברו אותו?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי של Power color ויש לו מין s-video מיוחד כזה שמסודר שונה מהרגיל... לרציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה או איך להשיג אותו ואיך קוראים ליציאה הזאת
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
SAMSUNG 17' 757NF עכשיו בחנות אמרו לי שיש למסך הזה מחליף מה השם של המחליף הזה? אמרו לי עכשיו שהמחליף של המסך 757MB 757MB זה מסך יותר טוב מי 757NF?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכונה ישנה עם חלונות 98, ושני כרטיסי מסך (אחד PCI השני AGP). לשניהם מחוברים מסכים, והצלחתי להגדיר את הצפייה בשני מסכים כאשר כל אחד מציג משהו שונה. אני מעוניין ששניהם יציגו את אותו הדבר. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים אמרתם שהכרטיס הזה: MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL הכי משתלם כרגע כי הוא בעצם 9800XT מוחלש שאפשר לעשות לו אוברקלוק זעיר והוא יוצא 9800XT לכל דבר. אני חושב שאני קונה מחשב מארצות הברית אז גם ככה שאחריות אין לי כל כך =\ אז אני רוצה לדעת אם יש באמת סכנה ממשית שיקרה משהו לכרטיס באוברקלוק? בבקשה עזרה והצעה האא ואחרי שאני יעשה את האובר קלוק לכרטיס הוא יריץ לי דום 3 פאר קרי ואף לייף 2 חלק? עם athalon 64 3200+ 512 x 2 mb (ocz)
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברה. רציתי להתיעץ לגבי הזמנת מסך LCD- samsung 172x הדי חדיש מאמזון. המסך, לצערי, לא נמכר בארץ (לפי מירב ידיעתי, אשמח לשמוע אחרת), לכן הפתרון הוא להזמין מאמריקה באינטרנט. המחיר של המסך באמזון הוא בסביבות 560$, שזה כ-2,500 שח כיום. השאלה העיקרית שלי היא, האם אמזון אמינים (אני משאר שכן), האם הם עושים Shipping לישראל? (האם ידוע לכם על מישהו שהזמין מהם), וכמה בערך אמור לעלות המשלוח לארץ. תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, אני קונה ביום שני מחשב חדש, עכשיו הכל סגור פרט לכרטיס מסך. אני מתלבט בין ה Sapphire "ATLANTIS" R 9800 Pro / 128MB / 256-bit ל Sparkle GF SP8835V-DT FX 5900 128MB DDR Retail . הRadeon עולה לי 1380 והGF עולה לי 1150. לפי מה שהבנתי לGF יש chipclock במהירות של 400MHZ ו memoryClock במהירות של 850MHz. ולATI יש chipClock במהירות של 380MHZ וMemoryClock של כ 680MHZ. ידוע שלשניהם יש Buswidth 256bit ו8 צינורות עיבוד. שתי שאלות לי אליכם: 1. לפי הנתונים הללו? למה הATI יקר יותר? 2. מה מבין השנים טוב יותר עבורי? (זה שרק רוצה לשחק בכיף...) נ.ב. 3. האם כרטיס של Sparkle יהיה בסדר? השם נשמע מפוקפק. ???
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש בחודש-חודשיים הקרובים,אני הייתי מעוניין או ב ATI 9800 למיניהם או FX59XX למיניהם אבל vivo חובה ו 256bit. התקציב שלי הוא 1400 אפשר לחרוג קצת (אבל קצת). אני מחפש כבר יומיים ונשבר לי הראש,או שאני מוצא כרטיס טוב אבל בלי vivo או אחד שעובד על 128bit. חבר שלי קנה Albatron 5900XTV שיחק איתו חצי שעה והכרטיס נשרף,יכול להיות בגלל שיש לו ספק כח ג'נרי? (380W).
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6766 או שכדי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 אני רוצה להחליף כי אני יקבל תוספת ביצועים גדולה ואם אני ידבר אם ני יעשה הזמנה טלפונית אני יבקש שיבדקו שהליבה של הכרטיס היא R360 מה שיתן לי אפשרות לעשות אוברקלוק גדול יותר ולהחליף את הביוס של הכרטיס ;D ;D ;D לביוס של 9800XT כמה למכור את הכרטיס שלי אני חושב משהו כמו 1100ש"ח... מישתלם?? אני חושב אל הכרטיס של MSI כי הוא גם יותר זול והקירור שלו מסיבי יותר...
-
כל מה שאני צריך זה 100 FPS קבוע ולא קופץ במשחק CS 1.6 ולא יותר. החלטתי לקנות אצל זיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1785 דעתכם? האם יהיה לי 100 FPS קבוע במשחק? מיכאל.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
Radeon 9550 vs. GeForce FX 5500 & 5700LE: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=649 R9600 NP/XT/PRO VS R9200 VS R9200SE VS G-FX 5700/5700U/5700U GDDR3/5700LE/5600/5600XT/5200 VS G-F TI4200: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mainstream-roundup.html RADEON X800 PRO/XT VS GEFORCE 6800 ULTRA/5950 ULTRA VS RADEON 9800XT: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/r420-2.html ;D
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי לוח של שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5700- AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT שקניתי אותו לפני ארבעה חודשים והוא עלה לי 3400 שקל ואני חייב לעשות ביטוח לאוטו ואני לא ממש עובד עכשיו... ואני חייב למכור אותו השאלה שלי בכמה כדאי לי למכור אותו כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים הכרטיס עם כל הבנדל שלו _ עוד 2 ושמונה חודשים אחריות + הקופון של האלף לייף...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול האם יש הבדל כולכך גדול בין שני הכרטיסים והאם 128 יספיק לי?מכיוון שיש בינהם הבדל של 400 ש"ח,והשאלה היא האם ההשקעה כידאית.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות 1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה 2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-