עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Tomerm,

הערב אני טס לארה"ב ומתכוון לקנות HD4850 של חברה בשם VISIONTEK. http://www.circuitcity.com/ccd/Search.do?c=1&searchType=user&keyword=4850&searchSection=All רציתי לשאול אם מישהו שמע על החברה הזאת, או אם יש המלצה אחרת לכרטיס מסך באותו תקציב (200$) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by tomer12345,

בין GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe http://www.ewiz.com/detail.php?name=GA-2600XT ל Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164&prod_id=63438 מחפש כרטיס מסך בעיקר למשחקים.. ב2600XT יש DirectX 10 וMS4.0 ול 1950pro יש DirectX 9 וMS3 עם אפשר בבקשה גם פירוט על ה DirectX ועל הMS ואיזה כרטיס מסך עדיף... תודה..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. יש לי בעייה מוזרה, שהתחילה כשהתקנתי Vista 64bit והחלפתי כרטיס מסך [שני האחרונים קרו ביחד]. פעם בכמה שבועות כשאני משחק משחק כזה או אחר המחשב נתקע, עם צבע מסויים במסך, לפעמים כחול, לפעמים כתום, ועכשיו היה אפור. נתקע לגמרי, גם אחרי ריסטרט עדיין תקוע המסך המוזר. צריך לכבות ולהדליק על מנת שזה יסתדר. הכרטיס בOC ל 675/1455/1224, מעולם לא עבר את ה65 מעלות, גם אחרי כמה שעות טובות בCrysis Wars. המעבד בתדרי Stock. מעולם לא עבר את ה 55 מעלות. מפרט מלא בחתימה. במשך ארבעה חודשים זה כבר קרה לי ארבעה פעמים באקראיות, פעמיים בTeamFortress 2, פעם אחת ב Crysis, ופעם אחת ב Crysis Wars. מישהוא מכיר את הבעייה ? קרה לי שוב כרגע ב Crysis Wars הכרטיס היה ב60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by approx,

לא ידעתי איפה לשים את הנושא טוב אז אני רוצה לערוך וידאו (להתחיל ) לא משהו מסובך אלה סרטים ביתים כאלה מה אני צריך לעשות ובאיזה תוכנה להישתמש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by tsvika,

שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by Las@Vegas,

שאלה מה עדיף? כל הכרטיסים עולים לי אותו הדבר... GECUBE RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 GECUBE HD2600XT DDR3 256MB PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 384MB DDR3 והאם זה משנה אם הספק כוח שלי ENERMAX 525W CROSSFIRE READY האם הוא יכול להספק כוח גם לכרטיס מסך NVIDIA או רק ל - ATI? ? תודה מראש יבגני

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by N.S,

רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל ברדאון 9800 פרו לבין רדאון x800 gto

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by vourt,

קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Works4me,
    • 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by therdier,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס גרפי ומתלבט. המפרט שלי: Motherboard - Asus P4P800 SE 1024 MB RAM Inno3d GeForce FX5900XT אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות 1000 ש"ח. הכרטיס היחיד שמצאתי כרגע שעונה על הדרישות שלי הוא הGeForce 7600GT. יש למישהו הצעות נוספות? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום לכולם אז ככה מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון700 קיבלתי ב3d2006 3300 רציתי לדעת האם זו תוצאה טובה בנוסף תמיד אמרתם שזה כרטיס טוב לאובר קלוק הצלחתי להרים את הליבה ל610 מ560 ואת הזיכרון מ700 ל850 אך השיפור היה רק ב250 נקודות במקרה הטוב האם זה הגיוני שיפור כלכך מועט? כמובן קירור סטוק שאלה השניה שלי אתם תמיד אומרים ללכת להגדרות של הדריבר ולהוריד את הפילטרים אז סבבה אני מקבל יותר ביצועים אבל זה פוגע באיכות לא? אשמח לקבל תשובות

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שאני מחבר את המחשב לטיזוה בכבל svideo-rca אז אני רואה את הכל אבל כשאני מפעיל את הסרט במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובטלויזיה במקום את הסרט אני רואה סתם ריבוע שחור... זה לא שאני לא רואה כלום אני יכול לראות את הכל בטלויזיה את השולחן עבודה אבל המדיה פלייר אבל במקום הסרט יש שם ריבוע שחור תעזרו בבקשה....תודה!!

15. ASRock היא השותפה הראשונה של AMD שמציעה הנחה משמעותית כלשהי עבור דגם הדגל של הדור הנוכחי - בתקווה שזה רק הניצן הראשון למהלך רוחבי גדול יותרלכתבה

16. יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  18. היי טוב החלטתי שאין לי ברירה ואני צריך לקנות מחשב חדש. אז ככה אני צריך כרטיס מסך חזק שיכול להפעיל את התוכנה PRO Engineer בצורה טובה זה השימוש הראשוני.כרטיסים מסוג זה הם לרוב FIRE GL שגם מאוד מאוד יקרים. האם ככרטיס מסך למשחקים יעשה את העבודה גם טוב ואיזה כרטיס מסך? אני רוצה שהכרטיס מסך עם המערכת החדשה גם שאני אקנה יכול להריץ CC3 -TIBRIUM WARS SUPREME COMMANDER ו STARCRAFT 2 כשייצא...... על מה אתם ממליצים ? תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. שלום וערב טוב-הטכנאי המחשבים התקין לי כרטיס מסך שקניתי ממנו,הנה הקישור: http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html זה הכרטיס שהוא אמר שהוא מביא לי-אבל זה בא עם צלעות ולא מאורר ואני רציתי לשאול אם זה משנה או לא כי אני לא מבין בזה כלום ואני מאוד מודה לכם שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by liortaib,

תגידו יש תאריך יציאה לכרטיס מסך הזה 4870x2? והאם הוא יהיה יותר חזק ממערך cf4870? ושאלה אחרונה לגביו הוא צריך לוח x38\x48 שיתמוך טוב cf?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by yz101,

שלום, יש לי בבית שני מחשבים עם מפרט בסה"כ דומה: 1 המחשב שלי נקנה ב2003: P4 2.8Ghz socket 478(Northwood) Asus P4P800 Deluxe 865PE 2X512MB Geil DDR400Mhz (Dual Channel) Seagate 120GB SATA 2MBCache Leadtek Geforce 5600Ultra (AgpX8) 2 המחשב של האחיות שלי נקנה בקיץ 2005: P4 3Ghz Presscot socket 775 Intel motherboard 915 chipset 2X512MB DDR400Mhz (Dual Channel) Maxtor 80GB Sata 2MB Cache וכרטיס המסך שלו היה: Gygabyte x600xt 128MB(PCIE) ובשבוע שעבר החלפתי אותו ב: Powercolor x1650Pro 256MB (PCIE( השיפור בביצועים אחרי ההחלפה מהX600XT לX1650PRO הוא מדהים משחקים שקודם קירטעו עם 7-15FPS ב800X600 על ההגדרות הכי נמוכות רצים על בין 30-45 FPS ב768X1024 על ההגדרות הכי גבוהות עם ANTIALISIN…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. יש לי 1300 שח ולא יודע אזיה כרטיס יותר טוב : 1. Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express 2. XFX GeForce 6800XT 256mb DDR3 256bit, SLI PCI Express Retail PV-T42E-UDD3 אני הולך על השני אבל הוא לא 256 BIT הוא 128 BIT הראשון 256 BIT ... מי מהם כדאי יותר ... ומה הכרטיס הראשון יעשה עם ה 265BIT שלו יותר טוב מאשר הכטיס השני.. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים