כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
בהתחשב בעובדה שבארה"ב הוא עולה 400$ לפני מיסים ובהנחה שאתה יכול למצוא אותו (אם יש ותו במלאי אז רוב החנויות רוצות 430-460$). אז מה, שווה? עדיף לחכות? אלו הלבטים שלי .... יש לי מישהו שנוסע לארה"ב עוד חודש וקצת אז נכון ייתכן שאוכל להשיג במחיר יותר זול אבל מה עם אחריות? ניסיתי למצוא ב-ebay אבל לא שווה, רק משלוח זה 40-50$ שלא לדבר על 17% מע"מ לכשיגיע לארץ(אם אתה מבטח אותו בעלות אמיתית, אתה תמיד יכול להגיד שעלה 100$ולבטח בהתאם ומע"מ יהיה קטן אבל אז אם כרטיס מקולקל תקבל רק 100$ החזר!!!) קיצר מה אתם אומרים? ללכת על זה או לחכות? מה לגבי ירידות מחר? באהההה, אין לי כוח ללבטים האלה .... כהערת אגב שלום לכול, לכבוד לי להצטרף אליכם ^^, אני קורא את הפורום הרבה אבל זו הודעה ראשונה שלי
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5600XT וזה הורס לי את כל מחשב החלומות שבניתי.... יש לי אותו חצי שנה ואני שוקל לשדרג את כרטיס מסך ועלה לי רעיון לקנות את 6800.... מצאתי את המחשב במספר חנויות והמחיר הממוצע הוא 2500 שח... האם לדעתכם קניית הכרטיס מצדיקה את ההשקעה?? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מי המסך SAMSUNG 757NF + VIEWSONIC P70F יש עוד מסך באותו רמה שלהם שעולה במחיר שלהם 1300-1600 שקל? מה זה אומר.. אמרו לי שאין את SAMSUNG 757NF במליי מה זה אומר? איזה מסך יותר טוב הSAMSUNG או הVIEWSONIC?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD 19 אינץ'... אבל ממה שראיתי המסכים האלה גם קצת יקריםפ וגם זמני התגובה די בעייתים באלה שלא עולים 10 אלף שקל שאלתי היא - איזה מסכים מומלצים בתחום? עד כמה זה באמת יפריע לי זמן תגובה של 25MS במסך? כרגע אני משתמש במסך LCD 15 אינץ' של DYNAMODE המסך כבר בן למעלמה מ 4 שנים ועדיין עובד כמו גדול... אישית אין לי בעיה איתו והוא אחלה גם לסרטים וגם למשחקיםפ אבל הרזולוציה קצת מפריעה לי אז בגלל זה אני רוצה מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גבוהה... אגב אם כבר מדברים על רזולוציה 0 הקיימים מסכי LCD 19 אינץ' בעלי רזולוציה של 1600 על 1200 או שכולם מגיעים רק עד 1280 על 1068 אשמח לשמוע תגובות הצעות או רעיונות... (חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על…
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אחרי הרבה התייעצויות ובדיקות (במיוחד של התקציב) החלטתי לקנות כרטיס מסך: Radeon 9600Pro עכשיו כשאני מסתכל על הכרטיסים אני רואה שיש כמה חברות שמייצרות את הכרטיס ולכל חברה מחיר שונה... אז מאיזה חברה עדיף לקנות ומה ההבדל הגדול?? חלק מהחברות: ATI ASUS GECUBE GigaByte ATI Sapphire
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלווום תקשיבו הכרטיס מסך: Shappirh Ati 9800 Pro 128MB 256bit מזוהה גם כ-XT כמו ה-: Msi Ati 9800 Pro 128Mb 256bit כמו שאחד אמר בראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70075.0 שניהם פועלים על ליבת 360?! האם הסיכון באוברקלוק של שניהם אותו דבר.. ואם כן מה יותר כדי לקנות של ספיר או של MSI? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי ניסיון טוב עם Mag אבל מה אני מבין לא LG בערך 800-+ (אח שלי מביא לי מכות הוא אומר רק מינוס בלי פלוס) טוב למשחקים ואם אפשר תגידו לי מה אני צריך במסך שיהיה טוב עריכה ------------------ אחלה מסך רואים בו מצויין אוכל בלי מלח את ה-LG F700B יש רק בעיה אחת קטנה. יש בו שני קווים למעלה ולמטה יש אותם במסכים רבים שאני מכיר גם ב-mag הקודם שלי זה תקלה או שזה אמור להיות? אבל זה קצת מעצבן
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" דק שיתאים למשחקי מחשב כמו משחקי פעולה, ירי, מכוניות, וסימולטורים. האם מסכים דקים בכלל טובים לגיימר או שהם עדיין לא ברמה של מסכים רגילים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר שלי קנה Gigacube Radeon 9600XT 256 MB והוא מקבל ב3D MARK2001SE רק 11,200 לעומת הרדון 9500 פרו שלי של ATI שמקבל על אותו מחשב 12,000 נקודות. זה אמור להיות ככה או שיש בעיה בXT?
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
?שלום לכולם אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה: RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI הבעיה היא שהוא של חברת PEAK שאותה אני לא כל כך מכיר. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים (אמינות, קירור)? ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת !! שאני מחבר את המחשב לטלוזיה הכול טוב ויפה אבל בעיה שלי היא שהרזולוציה של הטלויזיה שלי(הרזולוציה שהמחשב נותן לטלוזיה ) היא הרבה יותר גדולה מהמסך הטלוויזיה שלי אבל הבעיה הזאת לא מופיע לי במסך של המחשב !! אני לא רואה את הסמליים הצדדים ואת ההמשך של של הסרגל ההתחל ושאני מגדיל את הרזולוציה הוא רק מרחיק אותי עוד יותר כזה (כאילו אני בכלל לא רואה את הסמליים הצדדים ואת הסרגל ההתחל שלי ) ושאני מקטין זה רק מקרב אותי כזה !!!! ועדיין לא רואים את הסמליים הצדדים ואת הסרגל כלים שלי אולי יש למישהו פיתרון זה מאוד יעזור לי אני משתמש בוינודס xp ובכרטיס מסך גיפורס 5700fx תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים אמרתם שהכרטיס הזה: MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL הכי משתלם כרגע כי הוא בעצם 9800XT מוחלש שאפשר לעשות לו אוברקלוק זעיר והוא יוצא 9800XT לכל דבר. אני חושב שאני קונה מחשב מארצות הברית אז גם ככה שאחריות אין לי כל כך =\ אז אני רוצה לדעת אם יש באמת סכנה ממשית שיקרה משהו לכרטיס באוברקלוק? בבקשה עזרה והצעה האא ואחרי שאני יעשה את האובר קלוק לכרטיס הוא יריץ לי דום 3 פאר קרי ואף לייף 2 חלק? עם athalon 64 3200+ 512 x 2 mb (ocz)
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכונה ישנה עם חלונות 98, ושני כרטיסי מסך (אחד PCI השני AGP). לשניהם מחוברים מסכים, והצלחתי להגדיר את הצפייה בשני מסכים כאשר כל אחד מציג משהו שונה. אני מעוניין ששניהם יציגו את אותו הדבר. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
פשוט בקרוב אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ואני רוצה לדעת מהם ההבדלים אם יש ומהו ההבדל במחירים תודה!
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בסרטים שאני מקליט אני לא שומע את הקול זה כאילו מקליט בלי הקול איפה צריך לבדוק ? אני משתמש בתוכנת WINDVR באיזה אפשרות לבחור בכניסת קול? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, אני קונה ביום שני מחשב חדש, עכשיו הכל סגור פרט לכרטיס מסך. אני מתלבט בין ה Sapphire "ATLANTIS" R 9800 Pro / 128MB / 256-bit ל Sparkle GF SP8835V-DT FX 5900 128MB DDR Retail . הRadeon עולה לי 1380 והGF עולה לי 1150. לפי מה שהבנתי לGF יש chipclock במהירות של 400MHZ ו memoryClock במהירות של 850MHz. ולATI יש chipClock במהירות של 380MHZ וMemoryClock של כ 680MHZ. ידוע שלשניהם יש Buswidth 256bit ו8 צינורות עיבוד. שתי שאלות לי אליכם: 1. לפי הנתונים הללו? למה הATI יקר יותר? 2. מה מבין השנים טוב יותר עבורי? (זה שרק רוצה לשחק בכיף...) נ.ב. 3. האם כרטיס של Sparkle יהיה בסדר? השם נשמע מפוקפק. ???
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
התקינו לי אותו אבל נשאר בקופסא כבל "E.I.C.E - CALL" שנקרא כמו כבל אודיו כזה שמחברים בין הלוח אם לסי די רום. אולי זאת הסיבה שבגללה אני לא שומע קול בטלויזיה כי פשוט לא חיברו אותו?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש בחודש-חודשיים הקרובים,אני הייתי מעוניין או ב ATI 9800 למיניהם או FX59XX למיניהם אבל vivo חובה ו 256bit. התקציב שלי הוא 1400 אפשר לחרוג קצת (אבל קצת). אני מחפש כבר יומיים ונשבר לי הראש,או שאני מוצא כרטיס טוב אבל בלי vivo או אחד שעובד על 128bit. חבר שלי קנה Albatron 5900XTV שיחק איתו חצי שעה והכרטיס נשרף,יכול להיות בגלל שיש לו ספק כח ג'נרי? (380W).
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מממ או זה ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB שאני משיג מפנדה אבל לא במחיר שנקוב באתר אלא במחיר של 1330 או זה MSI RADEON 9800 PRO (1390 נו זה שמופיע באתר של KSP קראתי פה את הידיעות שלכם שה MSI מתגלה כ9800XT מממ האם זה נכון? האם זה מאומת? כי לא מצאתי סיקור על הכרטיס הספציפי הזה. בכל מקרה, אשמח לקבל את העדפתכם מבין שני הכרטיסים הללו(כמובן מתוך התחשבות במחיר כי קשה לי לגרד אפילו את ההפרש ביניהם) ממש אפשר לצרף אליהם גם את SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT שעולה כ1330 כפי שמופיע באתר של KSP אבל יש שמועות שנגמר המלאי וכד'
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-