כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שעובד בPCI עד 350 שקל ???
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Quadro FX 1500 256 MB GDDR3 ATI 1950 pro 512 MB GDDR3 ATI 1950 XTX 512 MB GDDR4 כמה שאלות: האם ההבדל בין GDDR3 ל - GDDR4 משמעותי ושווה הפרש של למעלה מאלף ש"ח אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות לדעתכם של הכרטיסים הנ"ל, ואם יש הערות ספציפיות - יתקבלו
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני קונה רדיאון 9600PRO 256MB ובמהלך חיפושי ברשת ראיתי שכרטיס אחד עולה 715 שקל ואחר 800 או 900 ואז שמתי לב שכתוב בדגם של הכרטיס RETAIL אז רציתי לשאול מה אומרת המילה הזו ??????????? http://glob-net.com/product_info.php?produ...5d0812b330e2c67 הנה הפרשי המחירים תגידו לי מה טוב: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17593&gsid=10-4 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. האם שניהם מבצעים אותה פונקציה של לכידת ווידאו וכך אפשר לחסוך קנייה בנפרד של כרטיס לכידה ולהשתמש ב-VIVO ? אגב,איך אני יכול לדעת אם הכרטיס שלי 7300GT תומך ב-VIVO ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
פתאום הממסר התחיל לתקתק כמו איתות של מכונית נראה לי שהספק כח שלו נשרף
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Gigabyte אני כנראה קונה אותו בארזיה בלי כל הדברים הנוספים OEM השאלה שלי יש לי מסך CRT אם לכרטיס יש חיבור רגיל לCRT או שצריך מתאם לפי מה שראיתי בתמונה שלו יש לו חיבור רגיל אבל אני לא בטוח בזה כתוב משהו על מתאם ל D-SUB מה זה ואם צריך מתאם אם המתאם מגיע בארזית ה OEM ואפיה אפשר לקנות מתאם כזה במידה וצריך ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יוצא ה 8800 gt אם הקירור החדש בערך למה אני מחכה כי החודש אני קונה מחשב אז רציתי לדעת אם זה יהיה החודש לפחות? :-X והאם שווה לחכות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11138 הכרטיס מסך הזה (בקישור) יתאים למחשב שלי ? מפרט לוח אם p5g41c-m lx ראם ddr2 3 gb מעבד core 2 quad Q6600 2.40 GHZ כרטיס מסך שאני מחליף NVIDIA Geforce 9500 GT ווינדוס 7 64 ביט יהיה הבדל שהכטיס מסך בקישור הוא ddr3 והראם שלי הוא ddr2? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התחרות הגדולה בשוק כרטיסי המסך המתקדמים מתחמתת - כמה נזק מצליח להסב Radeon RX 7900 XTX החדש של AMD לתחרות וכמה הוא משתלם לכם? בדקנו!לכתבה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
- 3 followers
-
-
אבא שלי חוזר מקנדה בקרוב והמכירים שם פשוט מדהימים, הוא יביא לי זיכרונות למחשב וכרטיס מסך שאני יגיד לו. תביאו לי פה שמות של כרטיסי מסך הכי מובילים היום.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA עבור קהל השוק הבינוני-גבוה, ה-GeForce RTX 4070 אשר מבוסס על ארכיטקטורת Ada המודרנית, במהדורה מבית אסוס. האם תג המחיר הנגיש משל אחיו יסייע להפוך אותו ללהיט במכירות?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
לי יש כרגע כרטיס מסך גיפורס 9800 gtx 512 מגה ואני רוצה להחליף אותו ל-כרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1GB PCIe הבנתי שזה אותו כרטיס מסך או שהוא שונה בהרבה מהכרטיס מסך 9800 gtx ,usv
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הכי טובה עד 500 ש"ח? שימושו העיקרי הוא לTV OUT ... תודה!
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
RADEON X800GT Club3D Radeon X800RX 256Mb PCI-E מה עדיף יש לי חבר שקנה מחשב הוא היזמין את ה x800RX וקיבל את הGT מה יותר טוב ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן יש לנו בבית מחשב נייד DELL XPS 1330 רציתי לחבר אותו לטלויזיה שלנו אבל הבעיה היחידה זה שהכניסה שלה היא COMPONENT ובמחשב יש רק HDMI בקיצור חפרתי על זה קצת ומצאתי שיש כבל שמעביר אבל השאלה אם זה יעבוד כי ראיתי שזה מיוחד לPS3 בכל אופן הנה הלינק לחנות היחידה שמצאתי http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=3794&affid=1492 השאלה קודם כל אם משהו ניסה וזה עובד לו על מחשב נייד או לא זה לא כלכך חשוב ואם כן אולי אפשר למצוא איפה שהוא קצת יותר זול אגב הכרטיס מסך זה 8400GS אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לו משחקים לזמן הרחוק, לא משנה אם זה GeForce או ATI העיקר שיהיה עד 600 ש''ח והכי טוב במחיר הזה. הוא חשב על ה9600GT אבל יש הרבה אופציות וצריך להתייעץ :] מפרט : מעבד intel Core2Duo E6600 2.4 זיכרון ראם : 2 ג'יג'ה 800 Mhz סה''כ מחשב ממש טוב שהיה עם כרטיס מסך 7600GT גרוע... אה ועוד שאלה, הוא רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות SLI עם ה7600.... תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המפרט שלי נמצא בפרופיל . כרגע יש לי כבר שנתיים X800XL -- הכרטיס סוס אבל לא מריץ משחקים שדורשים SM3 כדאי לשדרג? למה ? תקציב 2000
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
את כרטיסי המסך של ATI 5970 מיצרים כמה חברות השאלה שלי מה ההבדל למשל בין הדגם של גיגבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27938 לדגם של ספייר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27336 אשמך לדעת מה ההבדל מבכינת איכות כדאיות ומה ההבדל בגדול.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
i am buying a 19" monitor soon, and was wondering if anyone could recommend me of such a monitor, so far i have looked @ specs and the one on my list is the Hyundai Q995. i am looking for high res. @ high refresh rate, and so far this one provides it. if there are any other monitors capable of that, lemme know. price range is about 1500 nis. 10x all
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אם תוכלו אני ישמח כי אני עומד לקנות את הכרטיס יחד עם שידרוג המחשב שלי, ורציתי לדעת איך הוא מתוך ניסיון של אנשים. אם תוכלו תציינו גם מה ההבדלים בינו לבין ה-9700 PRO כי אמרו לי שאין הרבה מאוד הבדלים (במחיר יש). אני מחליף את הג'י פורס 2 שלי בכרטיס, תמורת 600 שקל (חלק מהשדרוג). עוד משהו- אתם רוצים להגיד לי שהכרטיס GF4 Ti4400 X8 "אוכל" את RADEON 9000 PRO ? כי אני רואה שהרבה מתלבהים מהג'י פורס הזה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Omegadrive has released a new version of his popular modified driver. These drivers are based on ATI's catalyst drivers 5.12 and they include a customized version of ATI Tray Tools instead of Radlinker. These drivers offer exellent performance versus great image quality and are known by their great reputation. These are "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. They work with ANY RADEON VIDEO CARD built/powered by ATI, including all Mobility chipsets (Mb and up) Radeon All In Wonder -Radeon 7x00/VE/LE -Radeon 8500/LE -Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX -Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE New in this release: * Based on the Catalyst 6.3 Official drivers. * Added a new wide…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-