כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מממ כרגע יש לי ספק CODEGEN 300W אפשר לקרוא לזה ג'נרי מממ, ראיתי ספק של HEC בהספק 300W ב117 שקל, בידיוק במחיר שאני צריך רציתי לשאול, במידה ואני יקנה RADEON 9800 PRO או GEFORCE 5900XT, האם 300W יספיקו? אין לי הרבה דברים יחסית כונן קשיח 80GB, סי די רום, צורב, כונן דיסקטים, וזהו בעיקרון תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שרכשתי 9800PRO 128MB 256BIT של חברת ספייר , לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להגיע עם סינק חדש ( לא עם מה שבא עד עכשיו ) השאלה שלי : א. האם מישהו נוסף שמע על הסינק החדש שאמור להגיע עם הכרטיס והיכן ניתן לראות תמונות שלו ( ניסיתי באתר היצרן אך לא מצאתי ) ? ב. האם כדאי לרכוש קירור בנפרד לכרטיס או עם מה שהוא מגיע זה מספיק ? אני לא מתכוון לבצע O.C לכרטיס לפחות לא עכשיו . ג. יש לי P III 866 האם אני אמור לצפות לאיזשהי בעיה של תמיכה של הכרטיס עם הלוח והמעבד ( אני יודע שאני לא אקבל את הביצועים אילו היה לי מחשב יותר חזק וחדיש ) ?
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אם זיכרונות של HYNIX במהירות 2.8NS!! עכשיו מה אני בדקתי אם RIVA TUNER ורשום שם שהביוס שלי הוא של ATI RADEON 9700 PRO SAMSUNG BIOS למה??!!
-
http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שלא יודע הכרטיס הנ''ל היה בKSP ושני אנשים או שלושה למיטב ידעתי מכאן הראו שהכרטיס מזוהה כ9800XT עם ליבה של R360 עם מהירויות של כרטיס פרו ולכן הוא XT מוחלש. חשבתי לקנות כבר מKSP אבל שנה אחריות הרתיע אותי, לכן הלכתי על בטוח Elsa Radeon 9800 pro + הקירור החדש של זלמן שלא מבטל אחריות לפי מה שהחנות אמרה לי. אבל לאחר דיבור לפני כמה ימים עם מנהל חנות נועה מחשבים הלא הוא יובל בכבודו ועצמו אתמול הוא בישר לי על ה9800 פרו של MSI עם שלוש שנים אחריות והנה הוא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1623&catcode=80 לכן ביטלתי את ההזמנה של הElsa והזלמן. אולי בKSP יותר זול, אבל המחיר למזומן, השירות על הפנים, שנה אחריות ולא שלוש. מה גם שקיבלתי משלוח במידה ואני צ…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe ויש לי בביוס בקטגוריה של Advanced -> Chipset יש לי שם Graphic Aperture Size והערך שלו מכוון על 64mb עכשיו יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce 5600FX ורציתי לדעת מזה האופציה הזאת בכלל והאם היא קשורה לכרטיס מסך ? אם כן האם עלי לשנות אותה לערך גבוה יותר ? (יש לי עד 256 מגה אפשרות להעלות את הערך הזה)
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=d4af7d5ba409495e28be6d8ff675ac84&threadid=37839
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_287&products_id=2306 זה כבר הגיע לארץ? ועוד ב- PCI-Express? אני מנחש שלא יהיו להם הרבה קונים, אפילו אין עדיין בנצ'מרקים לכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך CRT בגודל 19 אינצ' לעבודה גראפית+תלת מימד(OPEN GL) לאחר בדיקות הגעתי להתלבטות בין שלושה מסכים האחד הוא של חברת VIEWSONIC מדגם- SERIES PRO P95F+B הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/proseries/p95fplusb/ השני הוא של חברת IIYAMA מדגם- VISION MASTER PRO 454 הלינק הלא הישיר למפרט של המסך: WWW.IIYAMA.COM השלישי הוא של חברת NEC-MITSUBISHI מדגם- DIAMOND PRO 930SB-BK הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.necmitsubishi.com/products/ProductDetail.cfm?Product=250&ClassificationFamily=1&Classification=1 1. האם למישהו יש ניסיון או מכיר את הדגמים הללו ויכול לתת לי חוות דעת נוספת עליהם הן מבחינת ביצוע…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אתם מבינים אני טס לארה"ב השנה ואני יודע שעולה כרטיס GEFORCE 6800 ULTRA 500$ וגם הכרטיס ATI X800XT עולה 500$ ואני מתלבט מה לקחת כל פעם אני שומע ביקורת אחרת מה יותר טוב ואני לא יודע כבר צריך עצות בבקשה!
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה R9800 pro ועדיין לא החלטתי אם לקנות מספיר או MSI באופן כללי הבנתי שלמעט הקירור של MSI ספיר יותר טובים אבל יש בעיה עם הBIT (כל הסיפור שלפעמים הם נותנים 128 במקום 256). אז יש איזו דרך לבדוק כמה ביט יש לכרטיס? ואם אני מוסיף קירור כללי למחשב (משהו בסיסי של Thermaltake) זה יהיה כמו הקירור של MSI?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לאלו שיתעסקו שם יש הגדרה של video memory cache mode שאצלי היא מכוונת על uc ויש שם עוד אפשרות לשים אותה על uswc שזה יותר טוב אבל זה רק אם הכרטיס תומך בזה איך אני יודע אם הכרטיס תומך בהגדרה הזאת יש לי fx5900xt gigabyte
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום ידידם הרבה זמן לא הייתי פה... בכל מקרה אחי רוצה לרכוש מחשב חדש, והוא מעוניין במסך LCD. אני יודע כמה ש CRT מעניק תצוגה ברמה גבוהה יותר במחיר זול יותר, ואין צורך הרצאה כמה שלא כדאי LCD... ??? בכל מקרה "מסך פלסמה... דק... תופס פחות מקום.. טכנולוגיה.." אמר אח שלי לנמק לי למה הוא רוצה LCD... לא ממש משנה מכיוון שתחום המסכים לא חזק אצלי, הייתי מעוניין לדעת באיזה מסך עליי להמליץ לאחי - מסך LCD 17" בסכום 2500 עם חריגות אפשריות של +- במידה ויש מסך זול יותר ואיכותי לא פחות ! אל תתבישו לרשום ... מה שאחי עושה עם המחשב זה תכנות וגראפיקה, ככה שחשוב מסך שיראה תצוגה בריאה ואיכותית לעניים ולא מסך מפוקסל ומגעיל (יצא לי לראות LCD כאלו NIPON ולא מיני שמות ג'נריק). בכל מקרה אני י…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אומר שזה DDRAM או SDRAM? אני רוצה לקנות את ה-9800PRO ובכרטיס של MSI רשום "DDR SDRAM" ובכרטיס של SAPPHIRE רשום "DDR Memory"!! מה זה אומר? תודה לעונים!!! ד"א מה יותר כדאי MSI או SAPPHIRE?? (מבחינת הכל) SAPPHIRE http://www.sapphiretech.com/vga/9800proult.asp MSI http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX9800PRO-TD128&class=vga
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה
-
ViewSonic G75f איזה שפורפרת יש למסך הזה? אני אולי קונה את המסך הזה יש מסך יותר טוב מי זה?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-