כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI) : Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5 (256bit) (830/4000) (2xDVI, HDMI) (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) : /הג'יגה בייט מומהר יותר אבל האסוס נראה עם קירור יותר רציני שני הכרטיסים עולים אותו הדבר איזה כדאי לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב? אני הורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA לכרטיס 7600 למערכת שלי (XP 32bit) וכשאני בא להתקין בהתחלה זה מחלץ קבצים ואז בסוף החילוץ קופצת לי הודעה ואני לא יכול להמשיך בהתקנה. למשהו הפתרון? אם למשהו לא עולה התמונה, אז הנה http://img101.imageshack.us/img101/9936/83586868.jpg
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, יש לי 7800GT של לידטק, עם ספק 480W של TT , למערכת מחוברים: , שני הרדיסיקים של 200GB, צורב די וי די, צורב סידי רום, מעבד 3800 X2 , כרטיס טלויזיה וAUDIGY ו3 מאווררים של 80MM ו1 של 120MM . בכל הבנצ'ים אני לא מגיע לתוצאות שרואים באתרים רישמיים, כך למשל ב3DMARK05 אני מוציא 6600~6800, בFEAR 1280X960 X4AA X16AF 30 פריימים ממוצע. http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_6800_gs_performance/page13.asp בבנצ'מארק הזה למשל הוא מוציא 38 פריימים על אותן הגדרות. המחשב עבר פירמוט, כרגע אני מריץ 81.85WHQL. יכול להיות שהכרטיס תקול? חסר מתח? אני לא חושב שזה חוסר בכוח עיבוד של המעבד כי הוא בכל זאת חמוד וההפרש במשחקים האלו בין הבנצ'ים של האתר לבין שלי לא גדולים. למישהוא יש רעי…
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה פשוטה. מה זה DVI? את הראשי תיבות אני יודע, אבל מה זה עושה? אני יודע שיש לי את זה בכרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT PCX 256MB DVI Video Card ובמסך LCD: Samsung 740B אבל מה זה עושה? אני יכול לראות דרך זה סרטים שנמצאים במחשב בטלויזיה? אני יכול לחבר את המחשב בעצם לטלויזיה וההפך? צריך להיות לזה כבל כלשהו כדי לחבר? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך LAPTOP חסר שימוש לסטרימר, העיניין הוא שיש לו רק יציאת VGA. הבנתי שאין המרה פאסיבית ביו הפורמטים הנ"ל ובחיפושי מצאתי את הרכיב הזה Manhattan PC TV Converter http://www.manhattan-products.com/en-US/products/5914-pc-tv-converter מישהו מכיר אותו, או לחלופין יכול להמליץ על משהו אחר ? תודה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה משנה איזה חברה יהיה הכרטיס? שמתי לב שבכל החברות הקירור הוא אותו דבר בכרטיס הזה. ד"א הכרטיס של GECUBE הכי זול,עולה 2050 שקל בSKYPC,אבל לא יודע אם לקנות GECUBE למה שמעתי שהם לא משהו. מה אתם חושבים? האא ועוד משהו,התבלבלתי בקשר לספק חשבתי יש לי 500W LIBERTY. עכשיו הסתקלתי וזה הספק שיש לי: Chieftec 550W PSU 12cm fan,24pin,Active PFS,Retail. אני יודע שזה בטח ג'נרי או משהו אבל זה מספיק חזק לX2900XT? תודה לכם.
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338150.msg3019811#msg3019811 יש ביסוס למה שהוא אומר פה? קניתי HD4850 TOXIC ולוח P45 תומך CF,ובקרוב אני מתכנן להוסיף עוד אחד. האם באמת יהיה בעיה להוסיף עוד כרטיס עם קירור כזה? וכרטיס עם קירור רגיל? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן יש לידידה שלי מחשב דיי ישן אני כמעט בטוח פנטיום 4 , נשרף לה הכרטיס מסך, איזה כרטיס מסך מתאים למערכת כזאתי שעדיין נמכר בחנויות, כמה שיותר פשוט וכמה שיותר זול תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
וינדוס,סרטים...האם השחקים יוצגו רק על חלק ממנו,והשר שחור..למישהו יש מושג (אם אפשר תמונות)
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
עוד לא בדקתי אותם אבל קראתי שם שהם פותרים כמה בעיות. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.44.html http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=119
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך 19 אינצ' ואני עובד ברזולוציה של 1280/1024, הבעיה היא שזה לא מסתדר עם החיבור לטלוויזיה ואני חייב להחזיר ל 1028/768 בכדי לראות את המחשב על הטלוויזיה. הכרטיס הוא X1900GT עם דרייבר 6.11 של catalyst, יש למישהו רעיון איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום כולם, הזמנתי מחשב מחברת SkyPC ואין את הכרטיס הנ"ל של ASUS במלאי. הם אומרים שאין אותו בכלל בכל הארץ. בדקתי עם מס' חברות כמו אייברוי וחברת KSP הגודלה וקיבלתי את אותה תשובה. להתפשר על אותו כרטיס מחברת SAPHIRE? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך מהמחשב שלי למחשב אחר ומהמחשב באחר למחשב שלי () אני די מפחד לעשות את זה, אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך של מחשב נייד- בכמה הוא יותר חלש מהלא נייד המקביל לו בדגם? מדובר 9000 IGP כי ניסיתי לשחק COD בנייד, שאותו הרצתי בעבר בלי בעיות על מחשב לא נייד חלש כזה: GF4MX440 2GHZ P4 A 256SDRAM ועכשיו בנייד שהוא די הרבה יותר חזק (במספרים לפחות)- GHZ2.8 P4 B R9000 256DDR המשחק לא זז כמעט אפילו לא כשהכל על מינימום ברזולוציה נמוכה מאוד בערך 1-15 FPS, חוץ מעל SAFE MOD (שם הוא טס באיזה 60+ FPS לא יודע למה). מה הבעיה? יש בכלל בעיה או שזה פשוט שמחשבים נידים הם ממש חלשים בהשוואה ללא ניידים. ד"א השתמשתי בקטליסט 4.9. ד"א2 R9000 לא נדייד יכל להריץ את COD על רזולוציה גבוהה במהירות גבוה מאוד בסביבות ה 50FPS.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב די טוב עם מעבד מצוין: Intel® Core i7-3770T CPU @ 2.50GHz 8.2 ram כרטיס קול: Realtek High Definition Audio אבל כרטיס המסך יכול להרוס למפרט את המחשב: AMD Radeon HD HD7850M לא שהוא כזה גרוע אבל ב- can you run it במקום לעבור את הרקומנדד הוא בקושי עובר את המינימום. אז בקיצור משהו יכול להביא לי כרטיס מסך יותר טוב שיתמוך במחשב?(עד 1500 שקל)(המחשב הוא מחשב נייח אבל זה מחשב של מסך מגע לא מאק של סמסונג).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בארצות הברית. ראיתי את המלצות בדיון הנעוץ, אבל יש היום אפשרות לעשות DUEL לכרטיסי מסך ATI. מה הכרטיסים שאתם הכי הייתם ממליצים עד לתקציב אלף ש"ח. אין בעיה בהספק חשמל או לוח אם. (אחר כך אני אבדוק את המחירים שלהם בארה"ב) תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-