כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן עם AGP8 מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך ATI9600XT , האם הכרטיס Sapphire Radeon HD3650 512MB AGP ישפר את הביצועים למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה דרייבר כדאי להוריד ל EVGA 76GT KO שלי? מדי פעם אני שומע על דרייברים שנופלים מהקודמים שלהם ולא תמיד יותר מתקדם במספר מציג שיפורים מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש טל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, הנני מחפש כרטיס מסך LOW PROFILE (נמוך) באפיק PCI-E X16 בעל יציאת HDMI. שמתי עין על שני כרטיסים: PowerColor X1600 PRO HDMI http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=121 EAX1600PRO/I/256M http://www.asus.com/news_show.aspx?id=3799 (הכרטיס השני ברשימה) האם למישהו יש ניסיון או מכיר כרטיסים נוספים כאלו, מי מביניהם יתן ביצועים/תמורה טובים יותר? והיכן ניתן להזמינם? (בארץ / חו"ל) תודה מראש... עריכה: הייתה טעות בשם הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי חברים שוב אני! לפני כשבוע הזמנתי מחשב מפנדה מחשבים עם כרטיס מסך 9800GTX אחרי שלוש ימים יצא החדשות שאמור לצאת כל יום הכרטיס החדש של ATI אז כמובן ביטלתי את ההזמנה וביקשתי מנם להחליף לי את הכרטיס ל4870 הם אמרו לי שיקח שבועיים עד שהמחשב יגיע עכשיו? העם עשיתי בשכל? שהחלפתי א הכרטיס 9800GTX לHD4870 ? כי זה באותו טווח מחירים אולי סטיה קלה של 100 ש''ח לכיוון הHD4870 אבל עכשיו אני טקוע בלי מחשב לעוד שבועיים העם היה שווה לי?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי ואני יש ויכוח עם אפשר להחילף כרטיס מסך או אי אפשר אז תגיבו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה נובעת מכך שנראה בבירור כי באופן כללי, מסך CRT 19" עולה כמחצית ממסך LCD 19" (כמובן שזה קשור לדגם וכו', אך אני מדבר בכלליות). אצלי אין בעיה של מקום ולא יפריע לי מסך 19" CRT גדול, מה שיותר חשוב לי זה איכות התמונה, לא שמעתי על הימרחויות ובעיות פיקסלים וכד' במסכי CRT ולכן נראה באופן הגיוני כי עדיף לקחת מסך CRT, אך אם איכות של מסך LCD טובה יותר... זה משנה את התמונה. לכן נשאלת השאלה - מה היתרונות של CRT על LCD, ולהיפך :s05:
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שווה לי למכור 7800GT ב1100 שקל?? הכרטיס מסך הכי קרוב אליו מבחינת מחיר הוא 7900GS וההבדל ביניהם נראה לי ממש לא משמעותי שווה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו והשתמשתי ב ATITOOL 2.4 ל OC קטן הגעתי ל 2650 לאחר עלאה קטנה כאשר לפני התוצאה היתה 2300 האם התוצאה משפרת את היכולות ובמה זה מתבטא! או בשביל האינדיקציה בכמה פריימים כללית זה יכול להעלות לי את רמת המשחק! עוד שאלה היא מדוע הATI TOOL לא עולה לי ישר עם העלאת המחשב מה שאומר שאני חייב להעלות אותו כדי לקבל את ה OC או שאין צורך לפתוח את התכנית? שמתי לב שהכרטיס לא נתקע לי במהלך משחקים אבל המחשב עם דלת פתוחה אבל יותר חם ב 2 מעלות האם זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המפרט שלי מעבד- Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד- ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם-Gigabyte GA-Z77-DS3H Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS ספק - SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון- Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9 כונן אופטי-SAMSUNG SH-S222A IDE X22כ האם הספק יספיק לכרטיס מסך זה GTX 660 יש אומרים שכן ויש אומרים להפך , לא הצלחתי למצא כמה ההספק שלו במאמץ או רגוע( לא במאמץ) יש הבדל מהותי בין סוגי כרטיסי המסך הנל? כאילה שיתאימו וכאילה שלא ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהתחדשתי לי ב GTX 295 רציתי לשאול שאלה שמענינת אותי למי שכבר יש את הכרטיס ויכול להשוות זאת על הכרטיס הנ"ל ישנם 2 סוגי לדים המציינים 2 דברים שונים לד אחד = ירוק / אדום = המציינת האם הכרטיס מסך מקבל מספיק כוח מהספק. לד כחול = למי שיש ריבוי כרטיסים לד זה מראה איזה מהם הוא הראשי המוציא סינגל למסך. עכשיו אצלי הלד הזה דלוק לאחר שמחובר ל DVI Primary כבל Dual-Link מבלי שיש לי SLI חוץ מהכרטיס עצמו האם גם אצלכם זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
ניסיתי להעביר סרט לטלויזיה בעזרת יציאת ה-tv-out, הבעיה היא שכל התמונה מלאה בהפרעות, מן "גלים" כאלו בתמונה. בלתי אפשרי לצפות ככה. בעבר הייתי מקבל תמונה עם פחות הפרעות, אין לי מושג למה זה נהיה ככה פתאום. ניסיתי לשחק בתדר דרך ההגדרות של הדרייבר. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של דרייבר. אך כל אלו לא פתרו את הבעיה... help! תודה.
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תזכרו ATI ניצחה ובגדול בסיבוב הקודם. מה אתם חושבים? על מי אתם מהמרים שינצח הפעם, ולמה? לדעתי, הפעם NVIDIA ינצחו, למה? כי הם יודעים שהם לא יכולים להפסיד פעם שנייה ברצף, זה יפריח את כל האמון של המשקיעים והלקוחות בחברה וזה אף פעם לא טוב מבחינה טכנית קשה מאוד לדעת כי הNV 40 והR420 בנוים כמעט בדיוק אותו דבר (אותם מרכיבים).
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מי יכול לעזור בדילמה על כרטיס מסך פשוט למחשב שצריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? אנא צרפו הסבר קצר מדוע הכרטיס המומלץ הכי טוב כרטיס מסך : DDR3 ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT 256MB 8600GT 512MB silent GeCube Radeon HD X2600XT 256MB PCIe
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני מריץ את ה-670 שלי די טוב, כלומר עשיתי לו OC קצת gpu boost = 1228mhz : memory clock 3445(x2) mhz (ומשחקים כגון BF3 עובדים על 1900X1020 באולטרה על 60fps ׁ(בגלל Vsync) יש לי 3770K שרץ על 4.7, 16 גיגה זכרון 2400MHZ של Kingston beast וספק 750W... רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמותי ב-FPS בהנחה שלא אהיה במצב VSYNC ON ? האם -750W של croasir tx הם מספיק למערך SLI של שני 670 (של אסוס ) ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי לי את ה9600 אקס טי. מה לא אמרו לי עליו? "אתה מוכן לדום3 עכשיו"... "מריץ חלק משחקים חדשים על פירוט גרפי הכי גבוה ורזולוציות גבוהות"... בלאט ממש לא ככה =/ למעשה הוא מאט הרבה במשחקים. לפעמים אפילו זוחל (בחלקים מסויימים של ספלינטר סל 2 לדוגמא). אם העין שלי לא הטעתה אותי - ראיתי אצל חבר עם ג'יפורס 4 אמ איקס ביצועים יותר טובים ב-UT2004. הדרייברים שלי בשפה לא מובנת אבל הם הורדה של דרייבר למשפחת הרדאון מאתר ATI.COM שנקרא CATALYST. ניסיתי דרייברים של OMEGA אבל הם גרמו למחשב להתקע לעיתים אז חזרתי למקורי מאתר החברה (ההאטות היו קיימות מאז ומעולם...) יש לי פנטיום 4 2.4 , 512DD RAM . אני די בטוח שהביצועים אמורים להיות טובים יותר, מגיע לי לשחק בספלינטר סל 2 ברמת פירוט גבוה…
-
- 72 תגובות
- 5.7k צפיות
-