כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי פורום תצוגה וגרפיקה יש לי את הכרטיס nvidia geforce 5200 fx 128 mg ומחובר לו מסך LCD LG FLATRON L1511S ואני מעוניין להוסיף למחשב עוד מסך 4.5" כמו של רכבים וכתוב באתר שבשביל לחבר מסך כזה צריך שבכרטיס מסך יהיה Dual Display ואני לא יודע איך בודקים אם יש בכרטיס אז אם מישהו יודע אם Dual Display ל nvidia geforce 5200 fx 128 mg אז שיגיד לי ואם מישהו יודע איך בודקים אני גם ישמח לדעת תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה יותר מומלץ? ה XFX 8800GTS 320MB XXX או ה BFG 8800 OC2 320MB מה יותר מומלץץץ?? מה לקחת?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי איזה כרטיס חזק יותר? ואולי ידוע לכם כרטיס שמישתלם היום למישחקים עד 600 ש"ח? רוני
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי... ברשותי לוח אם ULTRA DURABLE 3 ep45 - ud3l האם צריך להחליף את לוח האם הקיים שברשותי אם ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך GTS 660 TI???? או להחליף מעבד... 840 intel core 2 duo cpu E 3.GHZ שברשותי... בבקשה צריך עזרה דחוףףף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסכום של בערך 1500ש"ח אני לא יודע מה עדיף NVIDIA או ATI ואיזה דגם. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: 1.8Gh לוח : intel marivile זכרון : 256MB RDRAM תודה מראש לכל העונים
-
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל המכיל את הליבה הגרפית HD4000 מספיקה בשביל לחבר 2 מסכי טלויזיה 42אינץ + מסך מחשב ? (שלושתם fullHD) להזכירכם אין לי שימוש במשחקים, אבל שימוש בסרטי HD מלאים. האם יעבוד חלק? ללא קרטועים ללא בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי כרטיס מסך gf3 של הרקולס פרופט 3 64MB DDR עד עכשיועבדתי עם מסך 1 והכל היה בסדר עכשיו אני חיברתי מסך נוסף ליציאת dvi רגיל 17 במסך הראשון אני רואה רגיל ובשני אני לא רואה כלום צריך להגדיר ? אם כן איך מגדירים ואיפה חיפשתי בקונטרול פנל ולא מצאתי כלום אני משחק ב פלייטסימולטור ואני רוצה לראות בכל מסך משהוא אחר תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך: G-Force 3 Titanium 200 128M DDR. יש לי שתי שאלות קטנות שדיי מציקות לי לאחרונה: 1. איך אני יודע שאני מפיק את המקסימום מהכרטיס? 2. במשחק מסויים (לצורך העניין: Flight Simulator 2004), ה-"פריימים לשנייה" לא עוברים את ה-25. מה בעצם קובע את זה? כרטיס המסך או המחשב? - כלומר, האם אני צריך לשפר את ביצועי המחשב (זיכרון, מעבד...) או לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר? מצטער על הבורות, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן עם AGP8 מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך ATI9600XT , האם הכרטיס Sapphire Radeon HD3650 512MB AGP ישפר את הביצועים למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה דרייבר כדאי להוריד ל EVGA 76GT KO שלי? מדי פעם אני שומע על דרייברים שנופלים מהקודמים שלהם ולא תמיד יותר מתקדם במספר מציג שיפורים מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש טל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, הנני מחפש כרטיס מסך LOW PROFILE (נמוך) באפיק PCI-E X16 בעל יציאת HDMI. שמתי עין על שני כרטיסים: PowerColor X1600 PRO HDMI http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=121 EAX1600PRO/I/256M http://www.asus.com/news_show.aspx?id=3799 (הכרטיס השני ברשימה) האם למישהו יש ניסיון או מכיר כרטיסים נוספים כאלו, מי מביניהם יתן ביצועים/תמורה טובים יותר? והיכן ניתן להזמינם? (בארץ / חו"ל) תודה מראש... עריכה: הייתה טעות בשם הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי חברים שוב אני! לפני כשבוע הזמנתי מחשב מפנדה מחשבים עם כרטיס מסך 9800GTX אחרי שלוש ימים יצא החדשות שאמור לצאת כל יום הכרטיס החדש של ATI אז כמובן ביטלתי את ההזמנה וביקשתי מנם להחליף לי את הכרטיס ל4870 הם אמרו לי שיקח שבועיים עד שהמחשב יגיע עכשיו? העם עשיתי בשכל? שהחלפתי א הכרטיס 9800GTX לHD4870 ? כי זה באותו טווח מחירים אולי סטיה קלה של 100 ש''ח לכיוון הHD4870 אבל עכשיו אני טקוע בלי מחשב לעוד שבועיים העם היה שווה לי?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי ואני יש ויכוח עם אפשר להחילף כרטיס מסך או אי אפשר אז תגיבו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה נובעת מכך שנראה בבירור כי באופן כללי, מסך CRT 19" עולה כמחצית ממסך LCD 19" (כמובן שזה קשור לדגם וכו', אך אני מדבר בכלליות). אצלי אין בעיה של מקום ולא יפריע לי מסך 19" CRT גדול, מה שיותר חשוב לי זה איכות התמונה, לא שמעתי על הימרחויות ובעיות פיקסלים וכד' במסכי CRT ולכן נראה באופן הגיוני כי עדיף לקחת מסך CRT, אך אם איכות של מסך LCD טובה יותר... זה משנה את התמונה. לכן נשאלת השאלה - מה היתרונות של CRT על LCD, ולהיפך :s05:
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שווה לי למכור 7800GT ב1100 שקל?? הכרטיס מסך הכי קרוב אליו מבחינת מחיר הוא 7900GS וההבדל ביניהם נראה לי ממש לא משמעותי שווה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו והשתמשתי ב ATITOOL 2.4 ל OC קטן הגעתי ל 2650 לאחר עלאה קטנה כאשר לפני התוצאה היתה 2300 האם התוצאה משפרת את היכולות ובמה זה מתבטא! או בשביל האינדיקציה בכמה פריימים כללית זה יכול להעלות לי את רמת המשחק! עוד שאלה היא מדוע הATI TOOL לא עולה לי ישר עם העלאת המחשב מה שאומר שאני חייב להעלות אותו כדי לקבל את ה OC או שאין צורך לפתוח את התכנית? שמתי לב שהכרטיס לא נתקע לי במהלך משחקים אבל המחשב עם דלת פתוחה אבל יותר חם ב 2 מעלות האם זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-