עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dzbeda,

את המחשב כבר הזמנתי כרטיס מסך RADION 9600 XT 256M עכשיו אני צריך מסך שימוש:משחקים סוג מסך : TFT גודל: 17 חברה : כאו אני חושב שיש לי בעיה, LG אני יכול לקנות רק מסך של LG או PHILIPS כי יש לי זיכוי של 2000 שקל בערך יש לכם המלצות...אני לא רוצה להידפק במשחקים ויהיה לי יותר קל עם מסך של LG תגידו לי שיש דגם טוב....ואני כמובן מוכן להשקיע יותר מה 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  2. יש לי את 2 הכרטיסים פשוט יש לי מחשב ישן ואני רוצה לדעת איזה כי כדאי לי להשים בו. (לא מצאתי בנצמרקים של שני הכרטיסים אחד נגד השני)

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  3. אז ככה מה כדי יותר לקנות עכשיו איזה 9800פרו או לחכות לכרטיסים חדשים?(ושהמחירים ירדו) (התקציב שלי לא עולה מעל ל 1000 שח-בגלל זה ה 9800 יהיה כנראה יד שניה) מה אתם אומרים?אמור לצאת משהו בקרוב שיתחרה ב 9800 פרו ויעלה באיזור ה 1000 שקל? בטוח שעוד איזה חודשיים ה 9800 יעלו איזה 1000 שקל , ואז יד שניה של כרטיס יעלה איזה 700-600שקל... אז מה אתם אומרים? יש משהו מעניין באופק ? או לקנות עכשיו ממישהו 9800 פרו ב 900 שקל?

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

עפ"י האתר pc-spot המשחק הזה ידרוש דרישות לא חזקות במיוחד , לא כמו שציפינו לפחות. הנה קישור לידיעה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEplAZElplpKruWhlCl עוד קישור למקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56017 תרדו קצת למטה ושם נמצאת הידיעה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. שאני משחק במשחק.. אז לפעמים הוא יוצא לי ככה באמצע מהמשחק וצריך להתחיל הכל מהתחלה. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128M. מה הבעיה? האם למישהו זה קרה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by danh74,

שלום, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים טוב יותר ולמה. asus fx520064mb או msi gf4mx4000 128mb אני יודע ששניהם שיכים ל low level אבל המחיר שלהם זהה. מי מבינהם טוב יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by Itamaro,

שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך משחקים רצים לכם עם הדרייבר החדש? קצב פריימים טוב? למישהו יצא להשוות לדרייבר קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by Idan-h,

מי מנצח באיכות התמונה? בביצועים ראיתי שברוב ה6800GT. ממה שאני הבנתי ATI רימתה ושלNVIDIA יש איכות תמונה יותר טובה ב6800, מה נכון? ולא הבנתי מה אומרות כל הרמאויות האלו. תודה.

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  11. והנה ההוכחה הניצחת ש-PS3 אכן שווה ועוזר, מה המשמעות שלו בגרפיקה תכלס ומה ההשפעה על 6800 כנגד חוסר שימוש ב-X800 http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040705/index.html יופי, חיכיתי הרבה זמן לקצת נתונים, סבבה. האמת בהתחלה כיוונתי לעבר X800 PRO אבל לאור הביקורות האחרונות 6800GT נראה יותר טוב, בייחוד אחרי הכתבה הזאת : (אבל מה עם OC של X800 PRO .... החלטות החלטות ... ???) ובבקשה, בלי שטויות של "תום בעד נוידיה", המטרה פה היא לקיים דיון מועיל שיתרום לכולנו בהבנה של מי יותר טוב וכדאי עכשיו אני צריך קצת מספרים על HL2 וDOOM3 ואני אוכל להחליט באופן סופי איזה כרטיס יותר כדאי, למרות שלא ניראה לי שאוכל להיתאפק ;D

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה יש לי אחיין קטן שרוצה לקנות מחשב... והוא כמובן רוצה את זה למשחקים וכל הפרצדורה... אבל הוא מתעקש על LCD לא יודע , הוא קטן בן 13 והוא מתלהב מהסכים האלו אפילו מהדגמים הכי דפוקים שיש...והסברתי לו איזה 200 פעם שמסכי LCD הם חרא למשחקים, וגם אמרתי לו שבמקום לקנות מסך LCD יקר אפשר עם הכסף לקנות כרטיס מסך איכותי , הוא לא מבין שעם הוא לוקח מסך התקציב של המחשב יותר וחלקים יהיו יותר חלשים (התקציב שלו זה בערך 6000-5800 שקל) וראיתי בכמה מקומות שהמליצו על המסך הזה גם למשחקיםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=6728 ורציתי לדעת מה אתם אומרים? שווה בכלל קנות מסך כזה? או מסך LCD למשחקים? (אני ישלח לו את ה תראד הזה שיקרה קצת )

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק שנתנו לי את הכ. מסך שביקשתי אז איך אפשר לבדוק כמה ביט הכרטיס המסך ושל איזה יצרנית הוא (זה R9800 PRO אם זה משנה). וחוץ מזה איך הציון 5606 ב3DMARK2003?

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by boogala,

אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים. אני רוצה כמה שיותר מידע על: *רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש? איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור? האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו? כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה? וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'. היו שלום, בזעם, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובו…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך Radeon 9800Pro 128MB 256Bit עם ליבה R350 התוצאות של ה-3DMark03 שקיבלתי היו 5756. לא עשיתי שום OC כלשהו. ד"א המערכת שלי היא: A64 +3000 MSI K8N Platinum DDR400 512MB רציתי לדעת אם התוצאות טובות או שהן נמוכות מדי? אם המערכת טובה זה מהשפיע על הכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  16. אני צריך המלצות לכרטיס טלויזיה שיהיו בו את מירב הפונקציות שיכולות להיות ושיהיו שימושיות. מה שאני רוצה שיהיה חובה!! בהמלצה על הכרטיס את הדברים הבאים: חיבורים ל: וידיאו,מצלמת וידיאו, dvd אפשר לראות איתו טליויזיה במחשב(לזה הכרטיס משתמש אבל בכל זאת...) להקליט דברים שמשודרים בטלויזיה למחשב באיכות טובה!! וזהוו עכשיו התקציב הוא עד 350 ש"ח בתודה מראששש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tbm,

אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT) אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה לינק לתוצאה: http://grm.m.walla…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי כרטיס מסך פשוט on board עם יציאת למסך VGA, אני מחפש את הפתרון הכי זול לחבר אותו לטלויזיה, אם זה בסה"כ כבל שמעביר ל RCA (בטלויזיה יש רק RCA) או כרטיס מסך הכי זול עם יציאת TV שאפשר להמיר לRCA. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by orrm,

שלום כולם, בימים האחרונים אני מתחיל לראות ריצודים על המסך שלי, כלומר המון המון פסים מטושטשים מרצדים על התמונה ובאים והולכים. הASUS PC PROBE מודיע על ירידה של יותר מ10% ב3.3V - אין לי מושג מזה אומר (?)... יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro 128mb, מעבד Intel P4 2.4C, לוחם אם Asus P4P800 עם 1 ג'יגה זכרון Corsair PC3500

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by johny,

אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by Flip-Mode,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עסקה מצויינת, לכל מי שמחפש לקנות את ה 9800 זו העסקה. סיכויים מהגבוהים ביותר לקבל כרטיס בעל ליבת הR360 + באנדל פשוט מעולה. בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג 173V "17 או LG L710S מה אתם אומרים? יש לכם אולי רעיונות יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by tembo,

שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים