עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.tomshardware.com/2006/03/09/ati_and_nvidias_same_day_mega_launch_mayhem/ תיהנו...

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by contA-,

מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  3. זה מה שיקרה לפי דעתי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Hartley,

משהו פה לא מסתדר: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=3073&afid=1036

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by _DavidB,

אממ שבת שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי כנראה סיים את עבודותו , זה היה ati 4850 1gb הריץ לי את את כל המשחקים על הכי גבוהה . ראיתי עכשיו את הכרטיסים החדשים של ati גרסאות 5000 6000 עכשיו ראיתי שהם זולים מאוד גם בערך 200-500 שקל משהוא כזה אני מחפש כרטיס מסך יותר חזק מה4850 אבל גם זול בסביבות ה200-500 שקל אתם יכולים להמליץ לי למה אני לא עדכני בנוגע לביצועים של כל הכרטיסים החדשים . שבת שלום לכולם

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  6. טוב קניתי RADEON 8500 LE של הרקולס והוא בנתיים עושה רק בעיות: 1. המסך מעוות לגמרי, לא משנה כמה אני משחק עם ההגדרות 2. העיניים כואבות לי רצח, ולא הייתה לי את הבעיה עם הכרטיס הישן שלי, לא משנה כמה אני משחק עם הרזולוציה והריפרש רייט

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by ולרי88,

אם יש כמה הוא עולה בארץ??? ברצוני להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ה-6600GT כמובן בSLOT של AGP

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הרצון של AMD להנגיש למשתמשים כרטיס מסך לגיימינג במחיר נמוך יותר וזיכרון גרפי של 16GB מקבל צורה - RX 9060 XT סוף כל סוף מגיע לשוק. בדקנו את ביצועיולכתבה

9. Started by dot com,

יש לי GEFORCE 2 והוא פעל לי בXP ולפני כמה שבועות אחרי שפירמטטי את המחשב הוא התחיל להשתגע, המחשב עשה ריסט לבד ואחרי זה היתה הודעה שהכרטיס עשה את הבעיה, הורדתי מהאתר (HERCULES) דריברים חדשים ותואמים לXP והמצב לא השתפר! עכשיו החלפתי אותו זמנית בכרטיס אחר ממש גרוע, האם יש איזה שהיא דרך לפתור את זה או שעדיף לקנות כרטיס חדש, אם לקנות כרטיס איזה עדיף, למשחקים אבל לא יקר כל כך.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שאלה] ישא איזה כרטיס מסך AGP שיכול להראות לי סרטים באיכות HD זה למחשב לקולנוע ביתי פנטיום 4 1 גיגה זיכרון תקציב עד 600 שקל תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מסך LCD אם זה משנה כל פעם שאני לוחץ ימני על האייקון של הדריבר למטה שמה איפה שהשעון אז המסך נהפך כזה לאור כתום נכבה ונדלק שוב וזה ממש עיצבן אז אמרתי נוריד את הדריבר הכי חדש אז הורדתי ועכשיו זה יותר גרוע עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה מעלה את הווינדוס ועושה לי את זה ואותה בעיה גם נשארה מה החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

בכותרת.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by or,

ראיתי שיש אחד של וויו סוניק בארץ... ורציתי לדעת אם אתם יודעים על עוד דגמים של חברות אחרות? (עדיף 19 אינץ או יותר...) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by lumi,

ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  15. Started by shibby15,

לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. רכשתי את הכרטיס ואני מאוד מרוצה מהביצועיים שלו...חוץ מהמאורר הרועש(לא ממש מזיז לי) יש בעיה מוזרה מאוד... כשאני ניכנס לאיזה משחק או משהו תלת מימדי שמאמץ את הכרטיס אני שומע מן קול סטטי חשמלי כזה מהכרטיס...מאוד מוזר.... כל פעם שהכרטיס ניכנס למאמץ יש את הקול הזה...קשה להסביר...כאילו זרם חשמלי זורם כזה...זה מגיע מהכרטיס בטוח וזה לא הקול של המאורר.. מישהו מוכר עם הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום לכולם, בשעה טובה קיבלתי את ה GIGABYTE 9550 שהזמנתי השאלה שלי האם כדאי להתקין את הדרייבר המצורף בדיסק או להוריד משהו מהאתר של ATI תודה

18. Started by sh_idan,

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים. אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי. המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים. בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר. תודה לעונים עריכה: שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק. ספק סיסוניק 500 מעבד AMD ATHLON X4 2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לאחר חודשים של בדיקות וציפיה הגיע הכרטיס היום לביתי (הזמנתי אותו מהחנות שלהדובים לפני חודש!!!). הכרטיס מצויין השגתי תוצאה של 10000 ב3DMARK2001 אם המפרט שלי. שאלתי הראשונה היא האם זה טוב ?. שאלתי השניה היא בנוגע להגדרות האם ךהתקין את ה3.2 של ATI (מותקן עכשיו 3.1 של ATI) האם להתכין את התוכנות של HERC. אילו הגדרות לעשות בCONTROL PANEL של ATI כדי שיעבוד טוב יותר. כלומר מהיא הבחירה באופטימיזציה הטובה ביותר. תודה מראש. ;D

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by ELiA,

אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  21. שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by liores121,

שלום יש לי מחשב ניד ורציתי לדעת מה זה אומר : http://imageshack.us/photo/my-images/829/36548465.png/ כתוב לי שיש 256 מ"ב או 2G ?? לא הבנתי.. ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני? ואיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג כדי שהביצועים יהיו יותר טובים? המפרט שלי : intel core 2 dou cpu 2.20ghz 4 gb ram win 7 64-bit כי נכון לעכשיו אני לא יכול להריץ שום משחק נורמלי וזה די משגע אותי....

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by IlanF,

אני מתלבט בין שני כרטיסי 9800GTX+, אחד עם 512 MB זכרון DDR3 ועבר OC, והשני רגיל עם 1 גיגה זיכרון DDR3. INNOVISION Geforce I-CHILL 9800GTX+ Accelero Xtreme OC 512MB DDR3 PCI-E GIGABYTE GEFORCE 9800GTX PLUS 1GB DDR3 PCI-E שניהם בערך באותו המחיר 1100, כך שההתלבטות פה זה מה יביא לי ביצועים יותר טובים? הכרטיס בעיקר למשחקים ברזולוציה 1680X1050 (ופחות אם יצטרך כמובן...) אז מה מהכרטיסים האלו יתן לי ביצועים יותר טובים יותר במחיר הזה? (כרטיסים יותר חזקים במחיר הזה יתקבלו בברכה, העדפה לכרטיסים של NVIDIA )

• 53 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by SunMen,

חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.