כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום הרגע התקנתי את הכרטיס הנ"ל הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X והוא תומך ב8X AGP אך הכרטיס שלי רץ על 4 משום מה ולוח הבקרה של ATI לא נותן לי לשנות את זה מה לעשות? מצורפת עוד תמונה מהתוכנה EVERST שמראה 4 AGP [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1219&catcode=153 כיוון שיוצאים עכשיו המשחקים שחיכיתי להם שנים ואני עדיין תקוע עם הGF2 שלי החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש! מה דעתכם עליו ? והאם יש משהו יותר טוב באותו מחיר + - תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני הולך על הכרטיס שרשמתי בכותרת (vivo זה דבר שאני חייב). אף פעם לא היה לי כרטיס ATI אבל לפי מה שראיתי (וחיפשתי הרבה) הבדל גדול בין ה 9800PRO לבין הכרטיס שאני רוצה לקנות ממש קטנים (חוץ מהמחיר של ה 5900 הוא יותר זול עם משלוח ועם 5 תשלומים יוצא לי משהו בסביבות ה 1400 ש"ח). אם אתם יכולים להציע לי כרטיס יותר טוב ממה שאני מתכנן לקנות (vivo חובה),אז תנו לי בראש. אם למישהו יש את הכרטיס הזה,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350_tdh_myvivo_1.html תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני עוד שבוע קונה את הכרטיס ויש לי שאלה: הוא בא כXT מוחלש או שצריך לעשות לו פלאש כדי שיהיה XT? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
היה לי כרטיס טלוויזיה ישן, בן 9 חודשים בערך. עד עכשיו לא השתמשתי בו אפילו פעם אחת בגלל שלא היו לי את הדרייברים שלו וגם לא ידעתי את השם שלו. היום סוף סוף גיליתי מה השם שלו, הורדתי דרייברים ותוכנת הפעלה בשבילו והוא מוכן לשימוש. רק אני לא יודע איך אני אמור לחבר אותו לטלוויזיה. קיבלתי איתו רק שני כבלים (החנות שמכרה לי אותו לפני 8 חודשים עבדה עליי, ואפילו שלט לא הביאה לי): כבל אחד יש לו יציאות שדומות ליציאות של הרמקולים בשניי הצדדים, וכבל שני לשלט (כבל שני לא נחוץ כי אין שלט, יש "שלט מדומה" בתוכנת ההפעלה של הכרטיס ובו אני אשתמש, פחות נוח אבל זה מה שיש). וזהו, לא קיבלתי שום דבר נוסף עם הכרטיס. אז איך אני מחבר אותו לטלוויזיה? אני צריך לקנות כבל? איזה כבל וכמה הוא עולה? הכרטיס ה…
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
asus - V9520 GF FX5200 128MB,TV asus - RADEON 9200SE TV 128MB תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נתונים: CPU Info CPU 1/1 AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2000+ Internal Clock 1.7 GHz Internal Clock Maximum 1.7 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Type Central Upgrade ZIF Socket Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 2000+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB DirectX Info Version 9.0 Long Version 4.09.00.0902 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000000.900 …
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן איבדתי את הכבל של הTV-Out של הכרטיס מסך שלי. הכבל הוא לא S-Video, אלא מן חיבור מיוחד (אין לי שמץ איזה...) שממנו יוצא מפצל לנקבה של S-Video ונקבה של RCA. יש לי כבל דומה של כרטיס מסך אחר, אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה או איך קוראים לחיבור שבצד של הכרטיס מסך (ואז אני אוכל לחפש אחד בחנויות וכו')? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב ב 200-300 לא יותר! אני לא משחק משחקים רק סרטים ואינטרנט! אז שלכרטיס תייה איכות טובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הכרטיס X600 עם ה 256BIT של MSI .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6903 איך הוא משתווה לדעתכם לעומת ה MSI 9800P שעולה 200 שקל פחות ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D
-
המפרט שלי הוא : amd 3200+ nf7-s croseir twinx והכרטיס הנוכחי שיש לי הוא MSI GF FX5900 האם כדי לי להחליף ל-6800 GT ואם כן בכמה זה יעזור לי והאם המחשב שלי ינצל את הכרטיס כמו שצריך??? תעזרו לי פה..! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי באמצע המשחק C&C Zero Hour, התמונה קופצת - כלומר נתקעת לחלקיק שניה והמשחק ממשיך וזה קורא ממש ברצף. זה ממפרט של המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT 2x512Mb A-DATA FX 5900XT - Gigabyte זה הופיע בהתחלה כשהמחשב היה בOC של 25%-28%, אבל גם לאחר שהורדתי את ה-OC זה עדיין ממשיך. יש למישהו מושג אים זה קשור לכרטיס מסך, הרי הוא כרטיס דיי טוב ?
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברות הם: prolink leadtek asus מה אתם אומרים???? בבקשה זה חשוב לי מה שאני צריך בכרטיס שיהיה טוב הוא: כרטיס שיש לו איכות הקלטה מוידאו טובה!!!! כרטיס שיש לו איכות הקלטה מטלויזיה טובה!!!! בתודה מראששש
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס TV .. דיי ישן (BT848 למי שמכיר ) עכשיו בכרטיס יש כניסת Composite ו כניסת S-video בממיר HOT (מסוג Thomson ) יש יציאת Composite המצב הנוכחי הוא שאני מחבר Composite ל Composite (בין הממיר לכרטיס TV ) השאלה שלי היא כזאת: האם כשאני אחבר כבל S-video ל Composite (הממיר Composite והכרטיס TV יחובר ב S-video ) האיכות של התמונה במחשב תתשפר ? תודה ויום נעים INFERNo OuT.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן בשבילי להחליף מסך.. עדיין לא החלטתי אם ללכת על מסך דק או שטוח רגיל.. כי בכל זאת ההבדל הוא לפחות כפליים במחיר. איזה מסך אתם חושבים שכדאי לי לקנות? מה הכי כדאי מהמסכים הדקים ומה הכי כדאי מהרגילים? אין לי תקציב מוגדר אבל שיהיה הכי זול שאפשר תודה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם לקנות כרטיס של Nvidia או ATI במחיר הזה, איזה חברה, דגם???? שמעתי על חברה שנקראת BFG (נותנת אחריות לכל החיים)... ???