עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Armageddon1,

עד היום לא שמעתי את המאוורר כמעט , במהירות סטוק ובלי לשחק וכו פתאום התחיל להרעיש כמו לא יודע מה.. וזה במהירות מאוורר של 26-28 .. כלום ממש אני כבר מימשתי פעם אחריות בקשר לבעיה הזו והנה עוד הפעם זה קורה. מוזר מאוד ( אולי בכלל עדיף לי להחליף לאיזה מערכת אוורור יותר טובה? Accelero twin turbo pro כמו זאת למשל ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה

3. 1024 * 768 אם בכלל הטלוויזיות לא תומכות ברזולוציה הזאת? כמובן דרך S-video/composite

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by iem,

אני מעוניין לקנות ATI HD 3650. עומדות בפני 2 אופציות: 1) SAPPHIRE בעל קירור אקטיבי. 2) ASUS בעל קירור פסיבי. שמעתי שהקירור האקטיבי של הכרטיס הספציפי הזה יחסית מרעיש ולכן אני שוקל לקנות הכרטיס של ASUS אך אני מתלבט בכדאיות הקנייה. יש לציין כי המארז שברשותי לא מאוורר היטב ויש לי בו רק 80mm בכניסה וביציאה. אשמח להמלצה בנוגע לאיזה כרטיס לרכוש. תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. סוף סוף מצאתי כרטיס שאני רוצה. אולי תוכלו להביע חוות דעת עליו? אני חושב על לקנות את כרטיס הטלויזיה הזה: leadtek WinFast TV USB II Deluxe. מה אתם אומרים עליו? איכותי? דרך אגב, 454 ש"ח זה מכיר סביר? יש מקומות יותר זולים שמהם אפשר להשיג אותו? (אין לי בעיה עם קניה מאתרים בחו"ל). אני יודע שיש לו אפשרות ל-Timeshifting. יש לי שאלה בנושא. יש אפשרות לחבר את הממיר (הוט) לכרטיס ומהכרטיס לטלויזה ואז לעשות Timeshiting? (זאת אומרת, לעשות פאוז, להריץ, וכו'..?) או שאין חיה כזאת? אני מדגיש, לחבר את הממיר לכרטיס ואת הכרטיס לטלויזיה. בלי מחשב בכלל. צריך את המפרט שלי? AMD sempron 3300+. 1GB +256MB ram. Ati xpress 200m (128MB(. HD 80GB אבל אני קונה חיצוני בכל מקרה... וזהו אני חושב. אשמח לדעות…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by TARON,

מזה VIVO ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה ישלי X550 של סאפירי רשום שהוא תומך ומה אני יוכל לעשות עם ה VIVO הזה מזה נותן עכשיו מזה "אול אין וונדר" של ATI מזה ?ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום! לאחר קריאת הכתבה פה באתר על המעבדים עם ה3 ליבות והליבה הסגורה, בסוף היה כתוב שאפשר לפתוח צינורות ב6800GS ולהפוך אותו ל6800ULTRA רציתי לשאול איך עושים את זה? ואם יש מדריך(עדיף בעברית) זה יהיה מעולה! הכרטיס נמצא בOC אם זה משנה. מפרט מלא בצד. תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by dabaz,

יש לי כרגע E700B, נמצא על 1024X768 85HZ הצבעים לא משהו ושאני עובד בוורד או באינטרנט כואבות העיניים משהו רציני... גם רק הזכוכית שלו שטוחה, כלומר הצג עצמו לא שטוח. בכל מקרה בהתחלה חשבתי על LCD ואז הבנתי שהוא לא טוב למשחקים, וגם הבנתי ש CRT 19 זה דבר בומבסטי ואני לא רוצה שהוא יהיה צמוד לפנים שלי. חבר שלי המליץ לי על המסך הנ"ל ורציתי לשאול את דעתכם עליו מאנשים שהתנסו איתו. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by ofir667,

?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? האם כדאי לקנות אותו? כמה שנים הוא יפעיל משחקים כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  12. אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by raficomp,

אהלן, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, לפחות ככה אני חושב.. השארתי את המחשב דולק עם משחק, בבוקר ראיתי שהמסך נכבה ולא היה ניתן לעשות דבר כדי להדליק אותו ונאלצתי לעשות restart. מאותו יום כל פעם שאני משחק כשעה - שעה וחצי המסך נכבה ככל הנראה שהכרטיס מסך התקלקל :-\ מדובר ב8800 GTS ויש לי אותו כ3-4 שנים ורציתי לדעת אם צריך לקנות חדש תודה לעוזרים

14. הכרטיס עושה יותר רעש מכל המחשב ביחד האם הגיוני??

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. יש לי מסך MAG עם גלגלת שאפשר לכוון את הצבע וכל האפשרויות.... אבל שאני רוצה לסובב את הגלגל הזה כדי לכוון את הגודל של המסך או כל אפשרות אחרת כתוב לי על המסך הדבר הבא: "KEYLOCK" ואני לא מצליח להכנס כדי לכוון.... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש יודה לו......

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by IMAGUY1X,

שמעו לפני ארבע חודשים קניתי מחשב.. אז יש לי hd6870 amd athlon x4 לא זוכר מספר מדוייק .. 4 GB RAM עכשיו השאלה יש לי צוואר בקבוק ? אם כן כמה אחוז בערך ? ד"א יש הבדל כזה גדול בין ATHLON X4 ל PHENOM X4 והאם זה משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by thegodx,

X700 או R9800P 256 BIT זה בישביל הידעה הכללי שלי עם אפשר גם השווה מאתר בחול..תודה מראש לא הצלחתי למצוא.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by mr hankey,

ברשותי כרטיס מסוג 9800 פרו של sapphire ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפוך אותו ל-xt?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by noy165,

אני מתלבט בקשר לרכישה של אחד משני המסכים האלה הראשון: ILYAMA 17'' E431S DVI LCD השני : HYUNDAI IMAGE QUEST Q17 DVI USB המחיר לא חשוב מבחינתי , מה שחשוב לי זה האיכות והאמינות של המוצר וגם של היבואן במקרים של תקלות תודה מקרב לב לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. Started by galfr,

שלום לכולם. יש לי שאלה קטנה. ראיתי עכשיו שיש חברה של כרטיסים של nvidia בשם twintech. ראיתי שהיא חברה די חדשה אז אין הרבה ביקורות עליה כאן באתר... רציתי לשאול מבינים- האם כדאי לקנות מהם כרטיסי מסך? כאילו החברה בסדר? אמינה? אני שואל כי אני מתכנן עכשיו על 8800 gts, ובפוקס פיסי יש מחיר נמוך משמעותית ל 8800 gts של החברה twintech מאשר כל שאר החברות.... מה שכן גם יש להם איזה מבצע שלי לפחות נראה די משתלם- twintech gts 8800 512 m"b וגם 4 ג"ב זיכרון CL4, ב-1700 שקל- שזה די טוב לי עכשיו כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הבאנדל הזה מתיישב עליי מצוין וגם במחיר טוב... הנה כאן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108 הקיצר- כדאי לקנות מהחברה הזאת? או שעדיף להוסיף ולקנות מחברה נורמל…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by Check_Point,

שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. 1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC

23. Started by A-L-o-n,

האם כדאי לקנות hd 4850 שהוא מעל 900? כאילו יש אנשים יקרנים שמוכרים אותו דיי יקר אבל תלוי גם איזה דגם... הדגם הזה היה כתוב באתר של המוכר... שווה לקנות את הכרטיס הזה!!! http://www.gal-comp.co.il/Product.asp?ProID=328 הוא טוב יותר מהרגיל או שזה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by blackbimer,

שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, והייתי מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח פלוס מינוס 10%. הייתי מעוניין שזה יהיה כרטיס מסך שכבר יש לו דרייבר לויסטה. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. (מפרט המחשב שלי בסה"כ טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי את גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)

• 5 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים