עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. העפתי את טלויזה מחדר ואני רוצה עדיין מידי פעם לראות פה משהו... הבעיה שפעם בכבלים היו קולטים (אולי עדיין) תחנות רדיו דרך השקע של רדיו (לא לא השירות הזה עם הממיר של מוזיקה אלא סתם ככה), אז חיברתי את מערכת לשקע ובמקביל היה לי חיבור למחשב אז נוצר צליל תמידי של ממממ... (כל עוד המחשב היה דולק ושקע של כבלים היה מחובר) בסוף התייאשתי למרות שככה שמעו מצויין וגם היה אפשר לקלוט ערוץ 3 ו- 4 במערכת מה שהיה נחמד במיוחד לסרטים! בקיצור עכשיו אני חושש שאם אני יקנה כרטיס טלויזיה לצפייה בשידורים תווצר בעיה דומה משהו מכיר את תופעה ? נתקל בה? פתר? לחילופין עובד עם כרטיס טלויזיה מול הכבלים ישירות (ללא ממיר דיגיטלי או אחר? , בעצם תגידו גם אם כן רק תציינו למה הוא מחובר) חוץ מזה המלצה לכרטיס זול ו…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by eliil1,

LEADTEK WINFAST GTX260 EXTREME + BFG GTX260 OC MAXCORE 55nm 896MB Gainward GTX 260 Golden Sample GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB מה עדיף מבחינת קירור, רעש, צריכת חשמל, וביצועים? אם יש משהו יותר מתאים,ציינו. התקציב בערך 1000 ש"ח. אה ואיזה ספק צריך בשביל הכרטיסים האלה? 400 יספיק|?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by devzz,

הנה תמונתו: http://pink.serv.co.il/~dev/vc.jpg אם אפשר את הפרטים הבאים: כמה מגה מהראם הוא לוקח, מהו שמו, אני מתכון וודו אולי וכו'. פרטים אלו יכולים לעזור, תודה

5. Started by Tomerb1,

geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by RJ1,

מה הקטע שלכרטיסי מסך יש מהירות שעון נמוכה כל כך לעומת מעבדים רגילים?

7. Started by Pc-Master,

יש לי מצלמת וידיאו ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שיש על הקלטת שבמצלמה לתוך המחשב. כאשר אני מחבר את המסרטה לוידיאו ומנסה להעתיק את הסרט לוידיאו זה יוצא שחור לבן. לכן המליצו לי לקנות כרטיס עריכת וידיאו ולהעביר את הסרט לתוך המחשב ואז לצרוב את זה לדיסק- dvd. האם יש לכם המלצה לכרטיס עריכת וידיאו באיזור ה- 400 שקל? הכרטיס חייב להיות חיצוני כיוון שהוא מיועד לשימוש עם מחשב נייד. במחשב יש חיבור- usb2. http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp האם הכרטיס הזה יתאים לי? והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה או דומה לו? בתודה מראש, דורון ריבניק.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by yaron4500,

לאחרונה קניתי מסך lcd של חברת סמסונג עכשיו ברצוני לשדרג ולחבר אותו לחיבור dvi שרמת הביצועים של המסך תעלה עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי {dvi} -האם ככול שכרטיס המסך יותר מתקדם{יותר טוב מבחינת זכרון ddr וכו וממולץ יותר למשחקים וכו} אז זה משפיע על אופן האיכות שהכרטיס מסך משדר למסך? או שבעצם דבר זה הוא לא חשוב וכול כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי מסוגל להציג את אותה האיכות למסך? תודה לכול הנותנים תשובה מראש!

9. Started by 8-Ball,

האם יש כרטיס שעולה כ 400 ש"ח וכולל VIVO?! האם יש חברות שמוכרות את ה FX5200 עם VIVO? אם לא..אז תרשמו לי בבקשה את הדגם הכי זול של הכרטיס מסך שכן כולל VIVO תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by ilay22,

יש לי GF 6600 128MG AGP אני חושב שהזיכרון שלו נדפק, בגלל בעיות במשחקים ותוכנות שקורסות בטענה שחסר זיכרון וידאו יש תוכנה שיכולה לבדק אם אכן הזיכרון שלו פגום?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by JimmaH,

מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by Le0n,

קיצר קניתי את ה-X800 PRO עכשיו יש לי לוח אם די חלש באיזה 400 שקל.. ומעבד 2600 XP אני יודע שהם לא יתנו את המסימום של הכרטיס אבל חפיף.. קיצר השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך שיהיה לי כדיי שיחזיק לי טוב את הכל חלק.. שמעתי שה-X800 לא צורך משהו כמות גדולהשל חשמל ושיש לו חיבור נפרד למקור חשמל אבל אני לא בטוח ואני לא אומר כלום רק שמעתי ככה..

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by musari,

אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by BladeRunnerSting,

שלום, אני מתקין פה מחשב לחבר, המעלות במנוחה בכרטיס מעט מפחידות אותי, מצד שני אמרו לי שזה נורמלי. המעלות שלו (לפי אברסט) במנוחה הן: DispIO - 52 MemIO - 64 (!!!, לא מוגזם?!) Shader - 58 האם אילו מעלות נורמליות במנוחה? הכרטיס שלי למשל (285 GTX) היה יותר קר עם הקירור סטוק שלו. אגב, לפי ה"אוברדרייב" של ATI, הכרטיס על 55 מעלות והמאורר עובד על 52 אחוז, הם זה תקין כל זה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by Be BEN,

אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לקנות SLI של 9600 ואם לא יספיק הביצועים אני יוכל להוסיף עוד אחד אני עובד על מסך די גדול 24" וכנראה שאני קונה מסך בכלל גדול סביבות ה 50" לסלון שאני ישתמש בו הרבה גם למחשב יש לי לוח של NVIDIA ככה שאני יכול לעשות SLI רגיל וגם 3WAY SLI וכמובן גם QUAD SLI מה כדאי לי לעשות :s05: :s05: אני ישתגע אם אני יקנה מסך ענק ולא יוכל להשתמש בו

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by zniibidl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 הוא עולה 2500 אבל אני קונה אותו יד שנייה ב-1300 בערך....אפילו קצת פחות הוא עדיין באחריות במצב כחדש בלי פיקסלים שרופים. כדאי לי או שיש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה של יד שנייה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by maor1704,

מפרט: מעבד- intel core i5 2500 3.3Ghz1155 6MB לוח אם- Asus p8h67-pro זכרון- G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח- Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200RPM כונן דיסקים- Samsung SH223B ספק כוח- Chieftee 550W מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro אם אפשר כרטיס מסך עד 500 שקל בבקשה שלא יגלוש מן התקציב למטרה של גיימינג תודה. הכרטיס מסך הנוכחי Nvidia GeForce 220GT 1G-3

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by none11,

אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by liav12,

עריכה: מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיסי mx?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by W0lverine,

מה זה טריניטרון ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by bigman84,

קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  25. שלום לכולם, זה עתה סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה על המחשב החדש (XP SP3 ) וניגשתי לביצצוע OC לכרטיס. כהתחלה התקנתי את ה-Smart doctor (גירסה 5.08) שהגיע עם הכרטיס, אך להפתעתי התוכנה לא מראה כלום על המאוורר (לחצנית המאוורר אפורה ובלתי ניתנת לפתיחה). ניסית את NTUNES ואת RIVATUNER וגם בהם אין בכלל סימן למאוורר. האם מישהו נחשף בעבר לבעיה מסוג כזה? האם זו בעיית תוכנה או לדעתכם זו בעיה של איזה קונקטור שחסר לחיבור הכרטיס ? אבקש לציין כי אינני רואה סימנים לחימום יתר (אחרי שעה של משחק ב COD4 , תוכנת הSMART DOCTOR מראה טמפרטורה של 57 מעלות לכרטיס ). תודה מראש לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים