עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת כאשר אני קונה כרטיס מסך מחו"ל האם האחריות שלו תקפה גם אצל היבואן בארץ ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by 2good4u,

שלום אני רוצה לעדכן את כרטיס המסך שלי רדון 9800 128 מגה ביט לא פרופשיונל אלא הרגיל כמה שזכור לי מהגיפורס 4 שהיה לי הייתי מוריד עידכון בלי בעיה דרך האתר איוודיה היה כל למצוא עידכונים אבל אני מסתבך באתר של ati אז אולי מישהו יכול להביא לי לינק ישירות להורדה שאני צריך? יש לי וינדוס אקס פי אשמח אם מישהו יביא ליי...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by lipa,

אני קונה מחשב מבוסס על ערכת השבבים 915P ואני לא יודע על איזה כרטיס ללכת חשבתי גם על האפשרות ללכת בנתיים על 915G (שזה כולל כרטיס מסך OB פשוט) ויותר מאוחר לקנות כרטיס מסך טוב מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by Voodude,

המחשב של סבתא שלי פועל כרגע עם מסך 15' של Hitachi שכבר מזמן עבר זמנו. היא מתכוונת לרכוש אחד חדש. חשבתי על ה LG 700B אבל קשה למצוא אותו עכשיו. באחת החנויות הציעו כאלטרנטיבה את הLG T710BH. איזה מסך מומלץ בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. מעניין אותי במיוחד ב OpenGL

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by david18,

אני עובד בעריכת וידאו streaming ואני משתמש עמון בתורנית encoder מאז שאני עובד בwindows xp יש לי בעיות ש encoder 9 לא מצליח לעבוד עם הכרטיס ati all wonder pro וגם כרטיס פשוט כמו lifeview לא עובד יותר בwindows98 לא היו לי בעיות אני די מיואש האם אתם יכולים לעזור או אני חייב לקנות כרטיס עריכה יקר מאוד ? האם כרטיס Radeon 9200 Vivo TV-Out יעבוד לי עם encoder9 אני ראיתי את הרשימת של כרטיסי עריכה שאמור לעבוד עם encoder9 וזה כרטיסי יקרים ביותר . חבל שהמצב זה מחייב אותנו לעבוד עם כרטיסי יקרים אני חייב את לעבוד עם פורמת של : Windows media video - wmv :'(

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Idan-h,

עד עכשיו תמיד עבדתי עם הCRT שלי ב1024X768 עם 85HZ. אני רוצה לעבור ל1152X864, הבעיה שאז קצב הרענון הוא רק 75HZ. האם זה מספיק 75HZ או שעדיף שאני ישאר על 1024X768 עם 85HZ. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by stingeR-,

בכל משחק(כרגע RAINBOW SIX VEGAS ובTDU) כאשר אני מפעיל HDR לפעמים הוא פועל לכמה דקות ואז המסך הופך שחור(יענו הגרפיקה.. הHUD וכל התפריטים נשארים כרגיל) ולפעמים הוא ישר נכנס למצב HDR עם מסך שחור... מה הבעיה כאן? זה קורה גם ללא אוברקלוק.. אין לי כאן עוד כרטיס של NVIDIA כדי לנסות אבל אני חושב שזה בעיה בדרייברים.. מישהו שמע על זה? דרייברים - 93.71

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by fish123,

אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?

11. Started by yaadhadar,

יש לנו מסף דק 17. האם כדי לחבר עם הכבל DVI שקיבלנו או עם הכבל הרגיל? מה ההבדל? מה יהיו השינויים? בתודה גדולה. יעד.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by Vissor,

אני קונה כרטיס מסך חדש של הסדרה 8800 gts ,האם ספק של (2 מסילות)hec 500watt יספיק?? או שעדיך ללכת על enermax liberty 500 watt שעולה פי2 ממנו...??

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by blueman1,

יש לי בבית מערכת מבוססת קונרו 6400 ולוח אם של אסוס P5B Deluxe וזכרונות של קינגסטון עכשיו השאלה שלי היא שאני אמור לקנות עכשיו כרטיס מסך כאשר השימושים שלי הם משחקים וקצת גרפיקה כמו פוטו שופ ופלאש השאלה שלי אם להשקיע על כרטיס מסך X1900XT שיעלה לי 2000+ או שבכלל לא שווה בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו ובכלל מה ששוה זה להשקיע על כרטיס מסך בינוני כמו ה x1600 שעולה באיזור ה 1000 ש"ח וכש ה DX10 יתחילו להיות קצת יותר זולים אז להשקיע על אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך, כבר קראתי פה בפורום שה X800GT 256MB עדיף על ה 6600GT 128MB אבל עכשיו ראיתי כרטיס 6600GT עם 256MB כמעט באותו מחיר ורציתי לשאול אם הוא עדיף על ה X800GT 256MB GAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E TV-OUT/DVI 3Y 1216 ש"ח לעומת: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E 1100 ש"ח תודה.

15. Started by eglon1,

Amd Athlone 3800 + 64 Bit @C 2900 2.5 GB ddr2 RAm HardDisk WS 250 GB MotherBoard - KN9S מה הכרטיס מסך הכי מומלץ ? [ספק ייקנה במידת הצורך, כרגע אני עם ספק 500 W של L&C והוא מחזיק אותי בקלי קלות בלי קריסות באוברקלוק , האם נכון הדבר שהספק יזחיק גם כרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1000 שקל ? אשמח להמלצות והעדפות, תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. אז ככה, בהתחלה רציתי ללכת על הBFG OC 2 ואז ראיתי שדווקא הULTRA של LEADTEK לא הלויתן כמובן,עולה 100 שקל יותר. אז בשורה התחתונה, האם כדאי ? האם הוא באמת יותר טוב בתור אולטרה ? והאם למישהו יש המלצה אחרת בכלל ? תודה לכולם =]

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  17. זה רושם את מה שרשום למטה בבקשה עזרה! :s05: :s05: כרטיס מסך 9250 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by itay8zilka,

סתם שאלה לידע אישי... מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by GPS,

אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…

20. שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by random dude,

משחק בעיקר פיפא, אולי פעם ב.. איזה משחק פעולה, רוב הזמן בצבא אז לא נוגע במשחקים? שווה הכרטיס? מחפש משהו בטווח מחירים שלו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  22. שלום, מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין זוג הכרטיסים הבא? סקאיי - 262 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אייבורי - 245 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 מה מומלץ מביניהם? הוספתי שאלה: המלצה לכרטיס זול ושקט - AGP - ביצועים נמוכים (סגנון 6200).

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by seladlev,

הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש במסך LG דגם E700B ושמתי לב שבתפריט של המסך יש אופציה של שינוי טמפ' במסך... המסך שלי עובד על 9300K והורדתי אותו ל6500K והצבעים במסך נהפכו לגוון צהוב... יש לכם מושג מה בדיוק האופציה הזאת ולמה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. זה לא זול מידי? club3d 9600XT 256M משהו בסגנון הזה 'http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=703

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים