עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by or,

ראיתי שיש אחד של וויו סוניק בארץ... ורציתי לדעת אם אתם יודעים על עוד דגמים של חברות אחרות? (עדיף 19 אינץ או יותר...) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by tomystein,

מסך "19 CRT שטוח דגם Q995 מסדרת ImageQuest HYUNDAI אל תגידו בלי לברר בבקשה כי אולי הרושם הראשוני לא טוב.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של בערך 1000 שקל.. יש לו פנטיום 4 2000 מגהרץ... חשבתי על ה6600 gt מה אתם אומרים? ותנו עצות... תודה!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by YinnoN,

עריכה - נפתרה הבעיה, התקנתי את ace mega pack codecs. תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. ati radeon 9250 128mb ddr 64 bit fx5200 128 mb ddr 64 bit איזה? ואל תגידו לי שאף אחד מהם, פשוט תגידו לי איזה מהם טוב יותר... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  8. אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by boten,

יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?

12. Started by omri_ro,

התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי

13. Started by nim901,

כן כן סוף סוף אני קונה כרטיס מסך חדש! ומקווה שגם הוא יהיה נורמאלי אז ככה זה בכללי מה שאני רוצה מהכרטיס - חייב! יציאת tv ouT ושיריץ משחקים חדשים נורמאלי ד"א אני חושב שכל דבר יהיה שיפור עצום לעומת ה R9200 SE או ה גיפה MX אה והתקציב עומד על משהו כמו 600 - 700 אפשר קצת יותר אם זה ממש שווה את זה. (הכל מהכסף שלי ואני לא מקבל דמי כיס או משהו, אני גונב מאחותי ) תודה ומצפה לתגובות נ.ב הנה המפרט שלי ספק גנרי 300 ואט "מותאם ל P4" (ממש) P4 1.8 256 RAM מקלדת, עכבר וכל השטויות אני יודע שזה חרא של מפרט במיוחד הספק אבל אני אקנה מתי שהוא מחשב חדש אז זה יעבור אליו

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by BlackDiablo,

יש לי את המסך הזה וכבר דיי נמאס לי לסחוב אותו כל פעם לLP ואחר כך שנה בשביל להושיב אותו על הבסיס שלו (צריך להכניס את זה בידיוק שזה יהיה יציב שלא יפול איזה 15 דקות עד שאני מצליח) אז אח שלי אמר לי שאני יכול להביא לו את המסך והוא מביא לי F700P או כל מסך אחר חדש מהחברה בטווח מחירים כמו של הF900B כמובן... אז רציתי לדעת איזה מסך הכי כדיי לי לקחת את הF700P או שיש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by dan_dekel,

השגתי מחבר שלשום ב300 שקל Radeon 9500 Pro התקנתי אותו, הוא פועל מצויין... אבל, התקנתי דרייברים של קטיליסט... וב HL2 יש לי בעיה שמשחק נורא חשוך... גם בgamma הכי גבוה... מה אני יכול לעשות?? תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by giloman,

עוד כמה זמן יהיה חייבים 256 כדי להריץ משחקים ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Dano,

קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by ran123,

שמעתי שאפשר להגיע איתו לרמות של ההאולטרה בנה זה מתבטא כאילו רק מהיריות השעון משתנות או עוד דברים

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  19. המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by asdasdasd,

זה בלי אובר קלוק עדיין ...לא רציתי לקחת סיכון ולשאול אתכם : לכמה לשנות ? CORE ו MEM ? עוד שאלה סתכלו על התמונה אמור להיות ה FILETRING על OPTIMAL ?... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין את ה- 9800GTX+ ורציתי לשאול מספר שאלות כדי להיות בטוח בקניה שלי. 1.איך הכרטיס מתמודד עם משחקים על מסך 22'' ברזולוציה אופטימלית 1680 על 1050 עם פילטרים של 8xSAA ו- 16XAF 2.אני בעיקר משחק בMicrosoft Flight Simulator2004 ועתיד לעבור ל-FSX,איך הכרטיס יתמודד על הסימולטור עם הרזולוציה והפילטרים הנ''ל. האם הוא יתן לי 35 פריימים נעול כולל תוספים? תודה.

22. אז ככה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GT. המעבד הוא E6750 כפול ליבה של אינטל. יש ממש מעט משחקים שאני מוגבל בהם... וגם אז רק טיפה בVery High.... אבל עדיין, אני רוצה לשדרג למשהו טיפה יותר חדש... שמתי עין על ה4870HD של ATI... וגם על ה9800GX2 וה9800GTX של NVIDIA. התקציב שלי להחלפה מכסה מקסימוווםםם את הGX2 ב1910 שקלים כפי שהוא מוצע בSKYPC. בכל מקרה אני מתכוון למכור את הכרטיס הנוכחי שלי אז אם למישהו יש הצעות לאיך למכור אותו אני ישמח. לסיכום... שאלתי היא מה הכי מומלץ ומשתלם מבין ה-3 שהזכרתי והאם יש כרטיסים אחרם מומלצים..? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by greataviv,

מה עדיף ? 8600GTS 256MB או 8600GT 512MB או Sapphire HD 3650 512MB DDR3 שלושתם במחיר של 550 ש"ח זקוק לעזרתכם הדחופה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים