עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by tsvika,

שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. לחבר שלי יש 6600GT, יש לו ארטיפקטים מטורפים בכל משחקי התלת מימד,כמו מין קרעים מטורפים ומודלים חצויים.. בדסקטופ ומחוץ למשחקים הכל בסדר...ניסיתי לעדכון לו את הדרייברים ואת הDX..כלום לא עוזר,מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by RayZ,

שלום, יש לי 2 שאלות (יותר נכון שאלה ראשונה זו בקשה), נתחיל: 1) אני צריך מסך LCD טוב, 17", עם איכות טובה ומבריקה בתקציב של 1200 ש"ח. 2) יש לי כרטיס מסך 6600 רגיל של GeForce, אני צריך להחליף אותו דרך היבואן עם האחריות בגלל בעיות צבע. כרגע, אני רואה שהמחירים ירדו, ו 6600GT שווה כעת במחיר ל 6600 (בזמנו, כשקניתי אותו). אם אבקש להחליף אליו, הם יחליפו? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  5. עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. Started by Ibrow-Now,

חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by orlupo,

מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום! לאחר קריאת הכתבה פה באתר על המעבדים עם ה3 ליבות והליבה הסגורה, בסוף היה כתוב שאפשר לפתוח צינורות ב6800GS ולהפוך אותו ל6800ULTRA רציתי לשאול איך עושים את זה? ואם יש מדריך(עדיף בעברית) זה יהיה מעולה! הכרטיס נמצא בOC אם זה משנה. מפרט מלא בצד. תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. שמעתי שיש לnvidia דריבר חדש גרסה 75.90 אולם בבדיקה באתר שלהם מופיע גרסה 71.84 האם זאת סתם שמועה ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. Started by crackeh,

אני מרכיב עכשיו מפרט למחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425885.0 למי שמעוניין) והומלץ לי לקנות את הכרטיס את הנ"ל, התייעצתי עם מספר אנשים שאמרו לי להימנע מכרטיסים של ATI עקב בעיות דרייברים קשות, יש לי באמת מה לדאוג מזה? חוץ מזה, הבנתי שבקרוב צפוי לצאת דור חדש של כרטיסי מסך, האם שווה לי להמתין להורדת המחירים שתבוא בעקבות יציאת הדור החדש? ואם כן אז איזה כרטיס יהיה כדאי לי להביא

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  13. היי, אני מחפש פאטצ' שיאפשר לי להריץ את הדמואים החדשים של ATI על ה7800GT שלי. מישהוא מכיר\שמע\ מצא משהוא כזה? חיפשתי שנים בגוגל, לא מצאתי. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by g1zey,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' , השימוש העיקרי הוא משחקים . שמעתי שהBF של סמסונג על הפנים ושמעתי דברים טובים גם על הvp930 אבל זה מחוץ לתקציב . מה שאני מחפש זה מסך 19 אינץ' , בסביבות ה2000-2500 , ואין שום מצב שאני חורג מעל 2500 אז אל תנסו לשכנע אותי להוסיף עוד קצת :\ תודה מראש . *בטעות רשמתי את זה פה ולא בפורום LCD , אם אפשר להעביר , תודה . *

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by Boidem,

שלום לכולם. רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס מסך חדש Sapphire 4870 1gb . התקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI ובאתי להפעיל את המשחק NFS UNDER COVER, ואני קולט במשחק שכל שניה המסך עוצר לפריז קצר תוך כדי אני שומע את הסאונד של חיבור וניתוק USB או התקן PNP אחר, והמשחק ממשיך להתקע. עברתי למשחק אחר PES 08 . הוא טוען ש"הכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי לשחק במשחק זה" ניסיתי להפעיל את הSETTINGS של המשחק וגם הוא טוען שאין לי מספיק זיכרון בכרטיס מסך , שצריך מינימום 64 MB RAM ... ושוב, אותו כנ"ל לגבי הרעשים של החיבור וניתוק בכל פעם שיש אינטראקציה עם הכרטיס. חשוב לציין שאני עובד עם מתאם DVI-HDMI שמחובר לטלויזיה שלי LCD 42 . ניסיתי להחליף מתאם, לא עוזר, ניסיתי לחבר ל DVI ללא מתאם, לא עוזר, החלפתי מע…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm וגם איזה עוד כרטיסים ממולצים יש של Nvidia יש עד 550 ש"ח

17. שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by skydancing,

שלום לפני כ4 חודשים קניתי כרטיס מסך לאחר בירור מקיף GEFORCE FX660GT AGP X8 128M אכשיו יש לי לוח אם שתומך X4 אבל אמרו לי שלא תהייה בעיה. הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים ברובם לאחר כמה זמן הגרפיקה נמרחת לי ונוצרים מין פסים. מה אני עושה? דרך הגב כבר ביקשתי מהחנות שתישלח את הכרטיס לבדיקה במעבדה הם שלחו ואמרו שאין איתו שום בעיה אני כבר לא יודע מה לעשות יש רעיונות? המפרט של המחשב: pentum 2.4 512mb memory

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. רק PCI-E בשביל משחקים גובהה תודה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. זאת התוצאה שאני מקבל כרגע עם המיפרט הבא: AMD64 3000+ 2000mhz@2200 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data ?Radeon 9600XT TV, DVI 128MB ? מה תיהיה התוצאה בערך עם הכרטיס 6800GS ללא OC ?(סטוק )

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  21. ראיתי X1900XT ב 2100 של ספייר , אבל כבר אין אותו במלאי מה הכרטיס המקביל לו מצד NVIDIA ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_8800_gts_320mb_fatal1ty_edition/1

23. Started by weissby,

הDVI יותר איכותי מהVGA, איך בדיוק? מה היתרון של הDVI מול הVGA כרגע אני על חיבור VGA בקרוסב אעבור לחיבור DVI (באותו במסך) השינוי הוא ברמה כזאת שגם אני עם העין הבלתי מזוינת שלי אוכל לשים לב לשינוי?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  24. אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by ezx,

P 4 2.4 512 זיכרון 6200 של לידטק זה של חבר המערכת http://rotter.name/User_files/nor/429475f55c473a70.jpg ה 6200 עבר OC מחשב בלי OC !

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים