עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 כרטיס תואם ל-6800NU אבל אם עוד קיצוצים!! 8 צינורות עיבוד במקום 12 מהירות שעון 320מה'צ במקום 325 חוץ מזה הוא דומה ל-6800NU בכל דבר אחר!! ויתומכר במחיר 200 או פחות... ולפי מה שהבנתי הוא יהיה רק במערכות OEM אז אני לא ממש מבין למה הם רשמו שהוא יתומכר במחיר 200 טוב נו חחח קרטיד לפיסי ספוט

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by inXs2,

שלום לכולכם... חבר שלי עומד לקנות מחשב והוא בבעיה קשה בין איזה כרטיסי מסך לבחור: [glow=red,2,300][1) PowerColor Radeon X800 XT Platinum Edition ( R42-TVD3) 256MB GDDR3 ViVo- RETAIL 2)3 Albatron geforce fx 6800Ultra 256MB DDR[/glow] עכשיו אני מדבר מביחנת ביצועים איזה כרטיס יותר טובים ויותר חזקים ואל תתיחסו בידיוק לבאנצים של דום 3 מכיוון שהמשחק ניבנה על כרטיסי Nvidia כמו שהלף לייף 2 על ATi. בבקשה אנשים אני חייב עזרה ותגובות רציניות כמה שיותר מהר מכיוון שחבר שלי עומד לקנות מחשב אפילו מחר. תודה רבה לכולכם ;D.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by DarkSight,

שלום לכולם שמעתי מספר שמועות שכרטיס זה שעולה בסביבות ה1200 שקל יש אפשרות לפרוץ אותו ולהפוך אותו כמעט ל9800XT מישהו שמע על זה? חבר שלי אמר לי שהיה כתוב על זה ברוטר אם מישהו שמע על זה בבקשה שיכתוב הודעה ;D

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by TheWave,

אני לא ממש מבין בכרטיסי טלויזיה אז: איזה כרטיס טלויזיה עדיף: 1. ASUS TVFM http://usa.asus.com/products/vga/tvfm/overview.htm 2. Leadtek WinFast2000 DV http://www.leadtek.com.tw/multimedia/winfast_dv2000_1.shtml ויש לי עוד שאלה אני יכול לחבר לכרטיס טלויזיה ממיר של HOT או של YES? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  5. היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by de money,

אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. אם כן איפה אפשר לקנות כזה כי אני לא מצאתי!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  9. המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, ברשותי כרטיס SAPPHIRE 9600XT 128MB, השאלה היא כזאת האם הסילסר רב 3 מתאים לו? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044 שאלה שניה ויותר קשורה בניסיון של אנשים איתו, האים הוא מכסה את כל הכרטיס ככה שאני אצתרך להסיר את הסינקים של הזיכרון? ובעוד אנחנו בנושא, מה עדיף, סינקים של אלומיניום או נחושת? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  11. בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  13. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. Started by nim901,

אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  16. בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by WHITE_ZOMBIE4,

איך אפשר לנקות מסך lcd? מאבק וכתמים?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  18. שלום לכם. אני קודם כל מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב ומוכן להשקיע 400-500 ש"ח. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב עם כל האפשרויות העיקריות כמו הקלטה, אפשרויות תצוגה וכו'.. אבל אני בעיקר מחפש כרטיס טלויזיה שיודע להקליט וידאו זורם מהמסך. למשל אני נכנס לאתר ובו מוצג סרטון שמוקרן ישירות מהדפדפן אז אני לוחץ על הסרט ומגדיר אותו כמסך מלא ואז מקליט אותו. אם זה לא תפקידו של הכרטיס טלויזיה אולי כרטיס וידאו או משהו כזה, תעזרו לי בזה ותגידו איזו חומרה עושה את זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  19. חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by DosKey,

אני רוצה לקנות כרטיס חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל כדאי בכלל להשקיע עכשיו כסף בכרטיס חדש? בדור החדש של הכרטיסים יש פיקסל שיידר וורטקס שיידר 3 תוך כמה זמן הכרטיסים שתומכים בגירסא 2 יהיו חסרי ערך??, חוץ מזה עדיף לקנות 9800 AIW SE מנועה של Powercolor ב1285 ולעשות לו סופט מוד ל9800 AIW, לקנות מנועה 9800 SE של Club3d ב 1070 ולעשות לו סופט מוד ל9800 פרו, לקנות 9800 פרו של MSI מKSP ב1330 ולעשות לו קצת OC , לקנות איזה גיפורס 6800 או שבכלל כדאי לקנות סתם כרטיס מעפן ולחכות שהכרטיסים מהדור החדש יהיו יותר זולים? בקיצר אני ממש לא מבין בכרטיסים וכל מה שכתבתי זה מדברים שקראתי בפורום אז אם אפשר בבקשה עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by Chymes,

ראיתי בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6940 זה כרטיס מסך רק ל-OC? מה הכוונה ב-8 צינורות פתוחים?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  22. מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by PT,

לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים? אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.