כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אם כן איפה אפשר לקנות כזה כי אני לא מצאתי!
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס SAPPHIRE 9600XT 128MB, השאלה היא כזאת האם הסילסר רב 3 מתאים לו? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044 שאלה שניה ויותר קשורה בניסיון של אנשים איתו, האים הוא מכסה את כל הכרטיס ככה שאני אצתרך להסיר את הסינקים של הזיכרון? ובעוד אנחנו בנושא, מה עדיף, סינקים של אלומיניום או נחושת? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני קודם כל מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב ומוכן להשקיע 400-500 ש"ח. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב עם כל האפשרויות העיקריות כמו הקלטה, אפשרויות תצוגה וכו'.. אבל אני בעיקר מחפש כרטיס טלויזיה שיודע להקליט וידאו זורם מהמסך. למשל אני נכנס לאתר ובו מוצג סרטון שמוקרן ישירות מהדפדפן אז אני לוחץ על הסרט ומגדיר אותו כמסך מלא ואז מקליט אותו. אם זה לא תפקידו של הכרטיס טלויזיה אולי כרטיס וידאו או משהו כזה, תעזרו לי בזה ותגידו איזו חומרה עושה את זה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל כדאי בכלל להשקיע עכשיו כסף בכרטיס חדש? בדור החדש של הכרטיסים יש פיקסל שיידר וורטקס שיידר 3 תוך כמה זמן הכרטיסים שתומכים בגירסא 2 יהיו חסרי ערך??, חוץ מזה עדיף לקנות 9800 AIW SE מנועה של Powercolor ב1285 ולעשות לו סופט מוד ל9800 AIW, לקנות מנועה 9800 SE של Club3d ב 1070 ולעשות לו סופט מוד ל9800 פרו, לקנות 9800 פרו של MSI מKSP ב1330 ולעשות לו קצת OC , לקנות איזה גיפורס 6800 או שבכלל כדאי לקנות סתם כרטיס מעפן ולחכות שהכרטיסים מהדור החדש יהיו יותר זולים? בקיצר אני ממש לא מבין בכרטיסים וכל מה שכתבתי זה מדברים שקראתי בפורום אז אם אפשר בבקשה עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ראיתי בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6940 זה כרטיס מסך רק ל-OC? מה הכוונה ב-8 צינורות פתוחים?
-
מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים? אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך למצוא מסך lcd טוב בתקציב הזה. לא משנה 17 או 15. צריך שיראו מדויק וברור. בעיקר לעבודה בווינדוס,אינטרנט ומידי פעם משחקים.... אני יכול להביא את המסך הזה ב-1700 ש"ח. MAG LCD MS576 http://www.lamco.com.ph/index.asp?pgid=380 נראה לי די חמוד,קונטרסט 1:400 וזמן תגובה 16ms שזה לא רע בכלל. שוווווה???? ועוד שאלה,יש איזה קשר בין מסך lcd לבין ה-fps במשחק? מה יעני אם המסך לא משהו אז המשחק יעבוד לאט? מוזר... מה הכוונה?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
AGP שניהם ואם למישהו יש השוואה מקצועית בין השניים אני אשמח לקבל לא רק להגיד :"כן אחי, קח את ה6800 הוא תותח אל תהיה מפגר!" אם לא הייתי רוצה להיות מפגר לא הייתי שואל שאלות כאלה (?) הקיצר, אני בעבודה ואני מת ללכת והראש שלי מתפוצץ... אז אני אשמח לתגובה 8)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי את האשכול על החבוב שלא מאמין לכך שהGT טוב יותר ואחרי שקראתי קצת ביקורות מהארכיון הגעתילהחלטה לוותר על הקניה העתידית שלי - Elsa x800pro ולקחת 6800GT. איזו חברה עדיפה כרגע - 1.ממה שיש בארץ:XFX PVT40AUA GeForce 6800 GT, Albatron GeForce 6800 GT.. 2. ממה שיש בחול - כלומר האם באמת שווה לחכות או שאין כמעט הבדל..? 3. אולי בכל זאת X800Pro - ? תודה! ועוד משהו, במידה ואקח את הGT האם כדי להפיק ממנו את המקסימום אני צריך להתקין את הדרייברים הכי חדשים או עוד משו? והאם ניתן לעשות לו סופט מוד? בעצם.. השאלה כוללת גם את הX800.. שוב תודה.
-
- 66 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_nvidia.html כן עכשיו זה רשמי ואפשר למצוא את הדמאוים באתר של NVIDIA
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-