כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כן אני יודע שיש מלא דיונים.... אבל לא מצאתי בדיון הראשי איך בדיוק הופכים אותו ל-XT !!?? מה חייבים לעשות? לצרוב ביוס? האם זה מסוכן? ולעשות OC? מה צריך בדיוק? מספיק שאני אעשה לו אוברקלוק נורמלי דרך הדרייברים? או מה? תודה לעוזרים, חשבתי פשוט לקנות את הכרטיס וכרגע יש לי 9700 פרו, אני לא רוצה לקנות אותו ולהישאר עם 9800 פרו שעלה לי 1300 שקל...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חברים ברשותי משהו כמו 500 שח לקניית כרטיס חדש.... מה9600se ירדתי כי הבנתי שהוא גרוע... מה שנישאר לי זה או הכרטיס הזה: http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4224&CatCode=4 שהוא 256 מגה בייט אבל לגבי הביט לא יודע.. בחנות אמרו לי 128 אבל לך תיסמוך על אנשים... מול זה עומד ה9550 הרגיל הינה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 מה ניראה לכם יותר טוב..? מצפה לתשובות...תודה
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי ati radeon 9200 se עכשיו יש לי כמה שאלות 1. הכרטיס עובד על agp 4x אם הוא היה על 8x הוא היה יותר טוב? כי כרגע בתוכנה ati tool איפה שיש את הריבוע המוזר הזה שמסתובב למטה כתוב 24 פריימים לשניה (איטי | אם הוא היה על agp 8x בלי oc בלי כלום הוא היה יותר מהיר? 2. יש הבדל בין 9200 ל 9200 se ? 3. האם קירור הסטוק הוא טוב ? כי הכרטיס עצמו הוא של ati כנראה ויש על זה קירוק פסיבי קטן יחסית והכרטיס עצמו חם זה בסדר? (אני לא עומד לקנות שום קירור מיצידי שישרף.) תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? Club-3D ATI Radeon 9800 Pro 128 MB ראיתי שמוכרים אותו במחיר של 1349 ש"ח(עם אחריות לשנתיים) אם כן-האם אתם ממליצים עליו(אין לי כוונה לעשות לו אוברקלוקינג או משהו כזה) תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך הזה, בגודל 19", ראיתי אותו אצל דוד שלי, ואהבתי איך שרואים בו, אבל רציתי לקבל עוד דעות, חיזוקים, אזהרות, המלצות וכדומה. כמו כן, הוא יהיה טוב למשחקים? תוכלו להכנס לאתר, לבדוק את הנתונים ולומר לי אם הם בסדר? (קישור לאתר יצרן: http://h18004.www1.hp.com/products/monitors/tft/l1925.html ) תודה רבה! יניב.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
אני משתמש בדרייברים של ati 4.7 שמעתי שאומגה גם נחשבים לטובים ומעלים את הביצועים! כדאי לי להתקין אותם? למישהו יש בעיות עם זה? וגם תמיד אני מתקין את הדרייבר של ati ישירות עלהדברייבר הקודם, אני יכול לנהוג גם ככה עכשיו? או שחייבים להסיר את הדרייברים של ati קודם?
-
יש לי תקציב עד 730 ש"ח: אני מתלבט בין: GEFORCE 5600 256 MB -665 SHEKEL GEFORCE 5700 128 - 730 SHEKEL מה עדיף לקנות? יש לי מחשב: P4 2400 Mhz 1024 (512x2) DDR Geforce 4 MX 440
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm מי שרוצה לנסות... אני מוריד עכשיו שימו לב השימוש אל אחריותכם בלבד!! האתר קצת איטי תחכו... ועוד דרייבר הפעם לכרטיסי נוידיה שמופיע באתר שלהם!! 61.77 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 פה זה כבר לא בטא אז אין מה להזהיר!! תהנו
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/mobile/20040727/index.html תראו מה זה יש לו אותה ארכיטיקטורה כמו ל-X800!! יש לו 3DC,SMOOTHEVISOIN HD,256BIT MEMORY,HYPER Z HD,8 PIPELINES וממש כל מה שיש ל-X800 רק שהוא בא אם 8 צינורות עיבוד קיצר דבר שווה ויקר :-\
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק..... עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!! כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר.... בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. Geforce 4MX440-8X 64MB של MSI שעולה 285 ובא עם 3 שנים אחריות. 2.XFX Geforce FX 5500 128MB שעולה 410 ובא עם שנת אחריות אחת. 3. Peak Radeon 9550 128MB שעולה 430 וגם כן בא עם שנה אחת אחריות. עכשיו אני יודע ששני האחרונים חזקים בהרבה מהGF4 אבל אני לא ממש גיימר, אני לא משחק הרבה וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יחזיק הרבה זמן ויוכל להריץ )רק להריץ באופן נורמלי, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה( משחקים בעוד שנתיים שלוש מה שאני מניח שהGF4 לא ייתן לי בגלל הDX7.1. אז על מה אתם ממליצים? ראיתי בביקורת אחת שה9550 חזק מה5500 אבל זו רק ביקורת אחת ואני גם מעוניין במידע על XFX וPEAK.
-
- 18 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא לא שואל שאלה של כסף אז מה שמשנה לו זה איזה חברה הכי כדאי G6800Ultra XFX Albatron MSI Prolink Elsa או כל חברה אחרת שהכרטיס G6800Ultra שלה נמכר בארץ איזה הכי כדאי מבחינה של איכות יצור וקירור טוב + באנדל ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל, יש חנויות בארץ שכבר משווקות אותו? איזה וכמה זמן יקח עד קבלת הכרטיס? ראיתי בלמיר ובKSP, אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני יקבל אותו ואני כבר רוצה להזמין את המחשב... תודה על העזרה עריכה: יש למישהו פה את הכרטיס? מותקן במחשב ומשתמש בו?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
אני קונה היום כרטיס טלויזיה רציתי לדעת מה כדאי לקנות : איזו חברה, דגם וכו... אני רוצה את זה למטרות הקלטה מהטלויזיה וצפיה אני גם צריך שזה יהיה בתקציב סביבות ה250 שח תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמיועד רק לצורכי עבודה, אני רוצה להריץ עליו את תוכנת "solidworks" ?((במקרה ומישהו מכיר), תוכנה לתכנון עצמים בתלת מימד על קצה המזלג) לשם מטלה זו אני צריך לשפר את כרטיס המסך, כרגע voodoo 3 3500.( מגמגם לחלוטין כאשר אני מנסה להריץ אותה ) חשבתי בכיוון של GeForce MX440 64MB אולם אני רוצה לדעת אם זו הבחירה הנכונה ביותר, כיוון שאני רוצה כרטיס שיספיק בדיוק למטלה ולא יותר אף במעט. כמו כן הקצבתי לשם כך 200 ש"ח, אחרי הכל מדובר בכרטיסים ישנים. אם תוכלו לומר לי איזה כרטיס יהיה מספק (אך ורק לשם מטלה זו), ואיפה ניתן להשיג כרטיס כזה במחיר המקסימלי שצויין אודה לכם מקרב לב תודה מראש גיא
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למסך רגיל וגם לטלויזיה כל מה שרואים במסך המחשב רואים גם בטלויזיה עכשיו רציתי לדעת עם זה אפשרי לעשות שאני יוכל לראות בטלויזיה סרט דרך המחשב ובמסך של המחשב לעשות משהו אחר כמו לשחק או ליגלוש אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפני שנה, שקניתי את המחשב שלי (2.8C , Asus P4P800 , Radeon 9800PRO) , התוצאה שלי ב3DMark01 הייתה כל פעם בסביבות 17700. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב, ולהתקין 3DMark, ולהפתעתי התוצאה ירדה בכ1000 נקודות, ל16500 בערך. חשבתי על הגורמים שיכולים לגרום לזה, אבל לא מצאתי כלום. אני חושב שהבעיה היא לא הכרטיס מסך, כי בניגוד ל2001, ב2003 התוצאה עלתה לי ל6000 מ5800. יכול להיות שפשוט החומרה התיישנה והביצועים ירדו? אני משתמש בדרייברים 4.7, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, ואנשים ממשיכים להגיד לי ש-IBM לא טובים.. אני רואה את התמונה של המסך, יש לו עיצוב שאני מאוד אוהב, אבל ממשיכים להגיד לי שהוא לא טוב.... אני בעיקר צריך אותו בשביל משחקים וסרטים. הנה פרטים: http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=-840&langId=-1&partNumber=9818AC0&storeId=1 אני רוצה לדעת למה הוא לא טוב. והאם Iiyama טובים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI Cat 4.7 Omega 4.7 ATI Radeon DNA-drivers 2.7.4.7 אפשר לדעת איזה מביניהם הכי טוב? שמעתי שהDNA הוא דרייבר שפרץ את ה cat 4.7 ושיפר איכות תמונה + FPS....
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אחי המפגר שקרא מאמר מנענע, אומר שלפלאפון המפגר שלו יש יותר צבעים מהמסך שלי ושלו. עכשיו, הוא אומר, שלפלאפון שלו יש 65000 צבעים (16 ביט, נכון?), ולמסך שלי (lcd) יש 3000 צבעים, ושלמסך שלו יש 4000 צבעים (12 ביט, נכון?). בבקשה עזרו לי להוכיח שהוא, ונענע, טועים, וחושבים כמו אוטיסטים מפגרים שיכלית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, מחרתיים חבר טס לגרמניה וחשבתי שהוא יביא לי אותו, רק חבל שאין לי מושג איפה אני מברר כמה הוא עולה שם (ביורו כמובן), אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד.
-
יש לי כרגיע פנטיום 2.4B עם 1024MB וגיי פורס TI4400 128 MB האם לקנות בכסף את הX800 XT PE ולהישאר עם המעבד?? או לקנות מעבד איי אמ דיי 3400 + לוח אם ולהישאר עם הכרטיס מסך?? בבק' עזרו לי כמה שיותר מהר....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-