עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tharbad,

או 280$. לאור נפילת שער הדולר חשבתי לעצמי שאולי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכי טוב במגבלות המחיר יועיל. מה אני עושה איתו: * רואה סרטים. * משחק במחשב (בעיקר אסטרטגיה אבל גם גוף ראשון) * קצת גרפיקה. כרטיס נוכחי: ATI Radeon X1950 לוח אם: GA-m55s-s3 שבת שלום

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים

3. מחפש ביוס ל X1800XT 256 של CONNECT 3D תודה ואיך אני מתקין אותו? יש סיכון כלשהו? :-X

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by artv8,

שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by NJorl,

מחפש המלצות למסך LCD 17 בתקציב של עד 1800 ש"ח על איזה תכונות לשים לב לא חשוב לי רמקולים מובנים מה הקטע עם פיקסלים מתים ? האם יש יצרן שאצלו זה לא קורה ?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by hadar84,

אהלן לא בטוח אם זה מתאים לפה או למדור אחר אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה OVER CLOCK לכרטיס 9600GT על ידי הגדלת התדר של PCI-E? אם כן אז: 1- עד איזו תדירות? 2- האם ההבדל היה מורגש?(יותר FPS?). 3- האם זה יציב. 4- ושאלה אחרונה חביבה בכמה הטמפרטורה שלו השתנתה? וכמובן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין החברות השונות ובין הכרטיסים שמגיעים בתדירויות רגילות ואלה שבאים עם OC מהמפעל. אגב למי שאין מושג על מה אני מדבר אז זה על סמך הכתבה הבאה: http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by tomer12345,

בין GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe http://www.ewiz.com/detail.php?name=GA-2600XT ל Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164&prod_id=63438 מחפש כרטיס מסך בעיקר למשחקים.. ב2600XT יש DirectX 10 וMS4.0 ול 1950pro יש DirectX 9 וMS3 עם אפשר בבקשה גם פירוט על ה DirectX ועל הMS ואיזה כרטיס מסך עדיף... תודה..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by zerocool15,

האם אני יכול לחבר ישירות מהקיר לכרטיס כדי לצפות טי וי או שאני צרי ךלחבר ממיר? בארץ יש לנו Pal או Ntsc? אני יודע שאירופה זה פאל, ואיך האיכות של הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. טוב אחרי ת'רד קודם שרשמתי שאחי איבד לי את הכבלים לחיבור הטלויזיה למחשב, לקחתי לו את הכ.מסך וכרגע אני עם 7600 gs של ג'יגהבייט בכל אופן, חיברתי את המתאם שהגיע עם הכ.מסך, ממנו הוצאתי בננה אל הטלויזיה כאשר המחשב עולה, רואים את התמונה על הטלויזיה, עד שהויסטה מופעלת ואז הוא מפסיק הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם בויסטה, אבל כרגע זה בלי צבע בכלל וזה לא עושה לי שכפול אלא ממשיך את הדסקטופ אני מתעסק עם זה פה כבר שעה.. חייב שמישהו ייתן לי איזה טיפ כי אני משתגע פה.. תודה [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:18:36 טוב יש עדכוןהצלחתי לחבר HDTV בעזרת שלושה בננות ורואים בצבע בטלויזיה אבל זה לא משכפל את התצוגה, אלא מאריך אותה אל הטלויזיה אין לי בעיה שיראו תצוגה רק בטלויזיה, ולא במסך מחשב…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. Started by lama husamo,

שלום לכולם אני חדש כאן אודה לכם על כל עזרה יש לי מסך lg 995ft plus שקנית ממישהו רק לאחרונה ושמתי לב שיש לו מן מדבקה בצד ימין למעלה שלא יורדת היא נראית פנימית (בתמונה שצירפתי זה החלק שכמו מראה) האם למישהו שיש את המסך הזה זה גם אצלו ככה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by lipa,

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/pro_list.asp#2 http://www.albatron.com.tw/images/product/it/vga/picture/big/6600gt.jpg

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתמוך במשחקים כבדים... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte M61PME-S2 בתקציב של עד 1000 ש"ח... עוד שאלה : האם אתם ממליצים לקנות רכיבי מחשב ב KSP ולמה?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by Omry,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. אם אני רוצה שהמשחקים יפעלו בFHD בFPS נורמלי איזה דרישת מינימום אני צריך מהמערכת שלי? עדיין לא קניתי תמחשב לכן אני מתייעץ פה אבל מתוכן משהו בסגנון מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD זה יוכל לרצות אותי או שאני אצתרך את ה4870? אני לא גיימר... אני פשוט רוצה להנות מחווית המשחק כמה שאפשר.. אני משחק לרוב בFPS כגון BF2 COD4 CSS וכדומה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by YinnoN,

שלום אינ רוצה להוריד את הפילטרםי הradeon 9800pro אבל אינ צריך הסבר באנגלית כי הwin באנגלית, אם יש עם תמונות זה מאוד מאוד יעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by shay360,

כרגע יש לי ג'יפורס 2 64MB 400MX זה מה שאני יודע יכול להיות שיש עוד פרטים שאתם צריכים ואני לא יודע לא משנה.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש התקציב שלי הוא משהו בין 400 ל 500 שקל... צריך הצעה לכרטיס טוב שיחזיק זמן בתקציב שיש לי... תודה מראש! ד"א שגם יעבוד בו ה GTA החדש ושאלה אחרונה יש איזה כבל שמחבר בין הטלויזיה ליציאה של המסך?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by Potter,

יש לי כניסת PCIMCI ואמרו לי שאפשר לחבר לשם כרטיס TV רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם זה ועד כמה הדבר טוב והאם ניתן להקליט תוכניות בכבלים עם זה ?ועל איזה כרטיס TV הוא ממליץ, תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by DrizziTx,

להלן הידיעה: http://www.digitimes.com/news/a20040930A7056.html וואו, XBOX2 עם R500 שיוצא ברבעון ראשון 2005 וR480 שיוצא בקרוב .... ATI ממש עסוקה טוב הנה *לחיים*, להמשך קרבות מהנים בין ATI, ל-NVIDIA ולעוד כרטיסים מדהימים שיגיעו ויפילו אותנו מהכיסא עכשיו אני אשב בצד ואחכה לכל ה-FANBOYS שיפלטו את השטויות המתלהבות שלהם כתמיד

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by -R-E-L-,

יש מלא 7600 אבל איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור ומהירויות שעון.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by japaN,

כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by matizami,

אני רוצה לחבר את המחשב הישן לLCD. אחרי שראיתי סרט HD בקובץ MKV, כנראה הכ.מסך-GEFORCE 6600GT נשרף. אני צריך המלצה לכ.מסך הכי זול שאפשר שלא יקרוס שאני רוצה סרטי HD. זה המפרט AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ ספק 400W

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by shaharyog9090,

אני קונה מחשב בסביבות 3000 אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אחי טוב!! PCI-Express x16 GeFORCE 6600GT 128mb ddr3 8500GT 512mb 2DVI 7600GS 512MB DDR2 8600GT 256mb 2DVI ATI X1650PRO 256MB ddr3 7600GS 256mb hdtv tvAti 9600xt w/256mb AGP ATI PowerColor Ati 9800 w/256mb se dvi Ati 9800 128mb 256bit x700xt 256mb x800gto256m 256bit ddr3

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by 4450gm,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב שמצורף בקישור http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=74700 כלל הנתונים מתאימים לי הנקודה המרכזית שמטרידה אותי היא כרטיס המסך 64MB DDR2 ATI X300 במה הוא יגביל אותי? אני עורך וידאו ברמה בסיסית + שימוש בפוטושופ, שוב ברמה בסיסית האם משחקי תלת מימד לא יעלו בכלל ? אשמח לעזרה בנושא

• 8 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים