כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
LEADTEK WINFAST GTX260 EXTREME + BFG GTX260 OC MAXCORE 55nm 896MB Gainward GTX 260 Golden Sample GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB מה עדיף מבחינת קירור, רעש, צריכת חשמל, וביצועים? אם יש משהו יותר מתאים,ציינו. התקציב בערך 1000 ש"ח. אה ואיזה ספק צריך בשביל הכרטיסים האלה? 400 יספיק|?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה...אין עוד כרטיסים אחרים....זה האפשרויות.... מה יותר טוב?? ה85GT או 76GT... ואם יש איזהשהי השוואה אז תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפני כחודש קבלתי את ה 9800 pro של חברת ספייר והכל נראה תקין משחקים רצו בצורה יפה מאוד. לאחרונה לעיתים רחוקות כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה המון נקודות קטנות על המסך והאייקונים נראים מרוחים. עוד פעם התופעה באמת קורת פעם ב... ולחר ריסט נוסף הכל מסתדר. רציתי לדעת ממה יכולה התופעה לקרות ? המאוורר שעל הסינק של הכרטיס עובד תקין , הכרטיס לא חם מידי ,האם יכולה התופעה לקרות גם מדרייברים לא תקינים ? התקנתי בהתחלה את ה catalyst 4.7 של ati ולאחר מכן מבלי להסיר את הדרייבר הישן התקנתי את ה 4.7 של אומגה . האם התופעה יכולה גם להגרם בגלל ספק כח ( יש לי ג'ינרי 300watt , מחשב p 3 866 עם 512 mb ) ? או פשוט משהו לא תקין בכרטיס ? נ.ב. לא בוצע O.C לא לכרטיס ולא למחשב
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך AGP X4 ולא יותר אני יכול להפעיל עליו כרטיס AGP X8 כמו ה- 9550 ? ? ? תודה ! ! !
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה אני משוטט לי בכיף ברחבי האינטרנט שפתאום אני נתקל בכתבה דיי מעניינת..!!. על כרטיסי 6800Ultra של חברת Gainward עם זיכרון של 512MB....(אני חשבתי לשנייה..512MBx2...כלומר 1024MB בSLI..."חרא קדוש"..או "ישו הצלוב"..)... והמחיר...אוייש המחיר..!!..קצת יותר מ700 יורו לכרטיס בודד...(בסביבות ה4100 ללא מע"מ)....או בSLI שזה משהו כמו 1500 יורו (בסביבות ה8200 שח ללא מע"מ)...וזה המחירים של החברה...והמדינה לא צריכה להרויח..כל מהכס וזה...אני נותן לזה...SLI באיזור ה10,000+... אז הנה הכתבה ישירות מהאתר של The Inquirer http://www.theinquirer.net/?article=21408 ואחרי זה היה עוד כתבה על כרטיס ATI כאלה... שהנה התשובה לnVidia http://www.theinquirer.net/?article=21407 The GPU World War 4 The…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
XFX GeForce FX 5900 XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI RAMDA Dual 400 MHz Vertices per Second 300 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memo 128MB Memory Type DDR SDRAM Core Clock 400 MHz Memory Clock 850 MHz eVGA GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI GPU/VPU nVidia GeForce FX 5700 Ultra RAMDAC Dual 400 MHz Fill Rate per Second 1 Billion texels Vertices per Second 356 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz …
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl איך הכרטיס הזה? נראה לי שהוא ממש טוב יחסית ל100ש"ח! לא? דרך אגב יש לי: HDD: 160GB 7200rpm WD Memory: 512MBX2 DDRII CPU: Pentium4 3.00GHz זה מספיק טוב בשביל 3 שעות הקלטה רצופות? תודה מראש לתגובות!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי נגיד בפאר קרי ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ובעוד כמה משחקים רמה של אנטיאליסטינג 6X וכל אלה ובהגדרות בדרייברים כתוב שהתוכנה קובעת (מסומן ב V כזה) אז הם פועלים? וד"א מזה ה VSYNC הזה? מה הוא נותן?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הכרטיס מסך החדש של ati שמבוסס על הR600 כמה הוא יעלה בערך וגם כמה יעלה ספק טוב שיהיה מסוגל להריץ אותו ומערכת מבוססת קונרו מבקש השערות אם אתם לא יודעים אין צורך להגיב
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר כ. גרפי יעיל וטוב שיוכל להריץ משחקים כגון : GTA -- COD -- FARCRY וכו' .. מעבד E8400 לוח P5Q PRO \ המסך שיהיה הוא 22 אינץ. חשבתי על הכרטיס HD4670 השאלה אם יריץ טוב משחקים וסרטים? האם כדאי להמתין עוד שבוע שבועיים לעוד הוזלה ולקנות כרטיס טוב יותר? עוד משהו : מישהו יודע אם ניתן להרכיב כ. מסך AGP על הלוח אם P5Q PRO ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני שחקן קאנטר סטרייק וחזרתי לזה לא מזמן....ושיפרו את המשחק אז עכשיו יש לי 10 FPS איך זה יכול להיות???בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה... אין סיכוי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן כמו שצריך או שמשהו לא מותקן כמו שצריך.... מפרט המחשב עם זה עוזר.... (CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3006MHz (ASUSTeK Computer Inc. P4P800SE mainboard) (RAM) 1GB, 380.81MB free (HDDs) 74.5GB, 1.4GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 7800 GS (256MB), 1280x1024x32, 60Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 3h 18m 14s uptime, 1d 8h 3m 47s uptime record העזרה שלכם שווה המון!!!! תודה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך שולטים במאווררים של ה TwinFrozr III אני לא מדבר דרך AfterBurner של MSI אלא דרך הפרופילים שמגיעים עם הכרטים לטענת MSI מקור: http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html#/?div=Overview
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
זהו הג'פה MX שלי שיגע אותי.... אני צריך דחוף לקנות כרטיס חדש או שהמחשב יתפוצץ (אני יפוצץ אותו)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מה השיא עולם ללידאק 6600TD לPCI-E במהירות ועל איזה קירור עמד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל בכל הפעלה של התוכנה. המחשב בלי OC. (אף פעם לא היה) הכל בDefault settings. מה בדיוק זה אומר והאם זה באמת מסכן את המחשב כמו שכתוב? רעיונות? פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כל האתרים בוחנים משחקי דום, אנריאל, אבל אף אחד לא ראיתי שבוחן דווקא דברים כבדים כמו סימולטורים של טיסה כגון: Flight Sim 2004, LockOn ןכו' האם מישהו יכול לתת פה לינק לאתרים כאלה שבוחנים כרטיסים בסימולטורים. חשוב לי מאד תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-