כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיב מסך בכ-550 ש"ח. הכרטיס צריך להיות PCI. המחשב משמש גם למשחקים חדשים ורציניים אבל אני לא לחוץ על רזולוציה גבוהה. אם אפשר גם לתת הסבר לבחירה. תודה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי ליקנות (AGP X2)?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך עם חיבור AGP שיתאים למחשב עם הרכיבים הבאים: PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 1GB DDR תודה לעוזרים ;)
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. יש לי תקציב של 1200 ש"ח איזה כרטיס הכי משתלם ומאיזה חנות? לא משנה החברה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חברים..רק היום שמעתי על האתר הזה והתרשמתי אז נרשמתי. אולי תוכלו לעזור לי.. אני רוצה כרטיס מסך בשביל הgta 4 . אתם ממליצים על זה?מה שמפתה בו זה שהוא גיגה זיכרון Zotac nVIDIA GeForce 8500GT 1024MB PCIe זכרון 1024MB DDR2 128BIT תומך DIRECTX 10, OPEN GL 2.0 חיבור PCIeX16 הוא עולה 380 ש"ח..
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, התמונה במסך כאילו "נלחצת" לחלקו העליון של המסך, ולאחר זמן מה היא נעלמת. => לאחר כמה דפיקות על חלקו העליון של המסך התמונה מסתדרת אבל גם זה לזמן מוגבל, והעניין חוזר חלילה. אם מישהו נתקל בבעיה או פשוט יודע מה גורם לה ומה צריך לעשות אז... תודה, נ.ב המסך לא תחת אחריות
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם הכרטיס x600xt PCI-E יתאים ללוח אם biostar p4533 מלפני שנתיים? נוגע גם לחריץ הרחבה ול agp
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מפרט: מעבד- intel core i5 2500 3.3Ghz1155 6MB לוח אם- Asus p8h67-pro זכרון- G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח- Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200RPM כונן דיסקים- Samsung SH223B ספק כוח- Chieftee 550W מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro אם אפשר כרטיס מסך עד 500 שקל בבקשה שלא יגלוש מן התקציב למטרה של גיימינג תודה. הכרטיס מסך הנוכחי Nvidia GeForce 220GT 1G-3
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם - Gigabyte - GA-P31-DS3L ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC צורב - AD7200S Sony דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II7200RPM 16MB BUFFER) ורציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך כי אני ממש לא מבין בזה. כפי שאתם רואים המחשב לא מיועד לגיימרים למרות שנראה לי שאפשר להפעיל עליו משחקים לא חזקים במיוחד. הסתכלתי באייבורי וב-KSP על דגמים ומחירים וקראתי פה בפורום קצת. רציתי לשאול האם ה- MSI GeForce 8500GT 512MB מתאים למפרט ? האם יש למישהו המלצה אחרת ? אני צריך אותו לשימוש ביתי ( אינטרנט,אופיס,הורדות,משחקים בינוני…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שבכותרת, ויש לי איתו בעיה, אני מנסה לפצל את ה DESKTOP ל2 מסכים שיש לי ככה שאני אוכל לשים אותם אחד ליד השני ולראות חצי מסך על כל אחד מהם. התקנתי CATALYST אחרון, וה הATI Catalyst Control Center לא עולה, אי אפשר להיכנס אליו, כשאני מנסה להיכנס ל WIZARD הוא גם רושם לי שהוא נכשל. מה אני עושה? ניסיתי גרסאות יותר ישנות של ה CATALYST אבל שם אין תמיכה באפשרות עם ה2 מסכים כמו שהסברתי.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה לכרטיס מסך שמשמש גם למשחקים וגם לטלויזייה במסך מחשב 22" הסכום בערך של 1000ש"ח +\- חריץ PCI EX לוח אם GA945PS3 תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בטח שאי אפשר, אבל בכל זאת אני שואל להיות בטוח כי שמעתי שהוא כרטיס PCI-E במקור. אני שואל פשוט כי יש לי מחשב די מעפן עם מעבד יחסית ישן שלא תומך בכרטיסי המסך של PCI-E ואני מנסה לקצץ בהוצאות.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לא יקר שיריץ fifa 2009. אשמח לשמוע המלצות + מחיר. תומר
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצאות לכרטיס מסך 1. nVIDIA FX 5500 256 ב 450 שקל 2. רדיון 9600 256 של גיגביט ב 650 3. רדיון 9800 256 של ATI ב 750 הדרישות שלי זה משהו שיחזיק לי זמן ויתמוך במשחקים החדשים ויעבוד חלק וטוב ושאני לא יצתרך להחליף אותו אחרי שנה..משהו שיחזיק לי זמן במחר סביר עד 800-+ אז אם יש לכם הצאות יותר טובות תשתפו אותי בבקשה רון
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל כזה שמתחבר לאחד יציאות הטלוויזה של הכרטיס הוא עגול יש בו שני פינים בכל צד ועוד אחד בין שניהם למטה אז עשיתי חיפוש קטן והבנתי שאני צריך כבל עם יציאות לטלוויזה של Svideo ועוד אחד לא זוכר אז עכשיו מה אני אמור לקנות?! האם הכל שיש ברשותי בכלל מתאים או שאני צרך לקנות אחד וחדש מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן לא בטוח אם זה מתאים לפה או למדור אחר אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה OVER CLOCK לכרטיס 9600GT על ידי הגדלת התדר של PCI-E? אם כן אז: 1- עד איזו תדירות? 2- האם ההבדל היה מורגש?(יותר FPS?). 3- האם זה יציב. 4- ושאלה אחרונה חביבה בכמה הטמפרטורה שלו השתנתה? וכמובן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין החברות השונות ובין הכרטיסים שמגיעים בתדירויות רגילות ואלה שבאים עם OC מהמפעל. אגב למי שאין מושג על מה אני מדבר אז זה על סמך הכתבה הבאה: http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-