כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה עדיף? viewsonic VP930b או VX924 השימוש העיקרי - משחקים ווידאו. ממה שראיתי ל930 יש קונטרסט מוצלח יותר אולם זמן התגובה ב924 מהיר בהרבה ההפרש הכספי אינו שיקול מבחינתי תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו החלטתי הכל חוץ מהכרטיס מסך כאילו החלתטתי איזה חברה והכל אבל אני מתלבט בינו לבין הגרסא המשופרת שלו: leadtek px7800gt my vivo leadtek px7800gt my vivo extreme ההבדל בינים הוא 255 שקל ולפי מה שהבנתי אין כמע ט הבדל מה לקנות....
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות (יותר נכון שאלה ראשונה זו בקשה), נתחיל: 1) אני צריך מסך LCD טוב, 17", עם איכות טובה ומבריקה בתקציב של 1200 ש"ח. 2) יש לי כרטיס מסך 6600 רגיל של GeForce, אני צריך להחליף אותו דרך היבואן עם האחריות בגלל בעיות צבע. כרגע, אני רואה שהמחירים ירדו, ו 6600GT שווה כעת במחיר ל 6600 (בזמנו, כשקניתי אותו). אם אבקש להחליף אליו, הם יחליפו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי על כרטיס מסך טוב בין 600-100 שקל
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניית כרטיס מסך חדש צריך עזרה! -------------------------------------------------------------------------------- קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אוקיי אני מתכוון בחודש הקרוב לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ורציתי להתעייץ איתכם בקשר לדילמה שיש לי לגביי הכרטיס מסך כרגע במחשב הנוכחי שאותו אני מעביר לשימוש של ההורים שלי יש radeon 9800pro מכווין שההורים לא צריכים כרטיס כזה רציתי לשאול אם כדאי לשמור אותו ולהחליף אותו בעוד X זמן שתצא הטכנולוגיה החדשה של DX10 או שבכל זאת כדאי להחליף לאיזה X1900XT תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב למשחקים וצריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך. המחשב עם מעבד AMD64 3200 VENIC , לוח אם ASUS A8N-SLI PRIMEUM ו 1GB DDR 400MHZ. רוצה כרטיס מסך חזק שיתאים ל SLI כמובן עם לפחות 256 מגה ביט, מהדגמים של 6800 ו7800, רוצה הכי חזק שאפשר אבל שהמחיר יהיה סביר . התקציב הוא גמיש אבל לא יותר מ-2000 שקל. בצודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס חזק כמו 1900 או 7800 וכשיצא משחקים שתומכים ב DX10 אני עדיין אוכל לשחק בהם ברזולוציות גבוהות? אם לא אז באיזה רזולוציה? ואפקטים אני אוכל?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שאלה כללית בכלל ובפרט לגבי 7900GT האם בכרטיסי מסך האלה יש הבדלים בחומרה , כמו זכרונות מהירים יותר ? בקיצור האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך מומהר ולשלם יותר , אם אני יכול לעשות את זה בעצמי ?
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הבנתי שבסדרת 7000 של NVIDIA זה לא עובד ביחד, הבעיה קיימת גם בX1950 ?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לבחור. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1500 שקל,אפשר לחרוג קצת... אני חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte FX7900GS PCI-e 256Mb Retail Video Card Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB עכשיו אני לא בטוח לגבי החברות של הכרטיסים אם הם בסדר אם לא תמליצו לי על אחרות. דבר שני אני לא יודע איזה מבניהם עדיף יותר. דבר שלישי אם אתם ממליצים על משהו שלא רשמתי פה והוא בערך בתקציב שלי אז תרשמו בבקשה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס זמין ב-KSP ב-220 ש"ח. אני צריך אותו רק להקלטות מתוזמנות ורציתי לדעת איך הכרטיס באופן כללי - איכויות, נפחים וכו' (בייחוד כמה תעלה הקלטה של 45 דקות ב-MPEG2 - יותר מ-300 מגה? ) אני אצטרך תשובה בשעה הקרובה[בבקשה] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-