כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למי יש PCB יותר ארוך? ל-7800 או ל-x1800xt ?? יש לי בעיה פשוט אני מתכנן בקרוב להתקין מערכת קירור מים ולעשות אוברקלוק קצת רציני הקטע שעם ה-lanparty שלי ה-7800 יושב בול על הצ'יפסט וזה דפקט ממש רציני כי אני לא יכול לשים בלוק קירור על הלוח ככה בקיצור יעזור לי אם ה-x1800xt קצר יותר כי חשבתי להחליף אותו גם ככה בכרטיס שלי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
האם כרטיס מסך geforce gtx530 עם מעבד intel i5 עם 7 ליבות הוא טוב? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
geforce 7800 256mb GS או הכרטיס geforce 7600 256mb gt
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה כדאי במחיר 1580 ש"ח (3 שנים אחריות) Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 או שכדאי כרטיס של חברה אחרת או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי אבל יותר יקר? או 5850
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT-Sonic.html בקרוב בישראל
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שוקל לקחת כרטיס מסך Bliss 8600GT 256MB GS-GLH HDMI DVI Gainward NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, HDMI-DVI-VGA http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=139 1. למישהו יש נסיון איתו או עם החברה? אמין? 2. האם יתאים למארז HTPC שך ANTEC NSK2480? איך אני יכול למצוא מה המידות שלו ( גובה וכו'?) http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00280 תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני חדש וכרגע יש לי גי פורס 2 אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות ה 100 שקל ככה קצת פחות , ורציתי שם של כרטיס גרפי שאפשר לעשות לו אוברקלוק וכאלה כדי לעשות אותו הרבה יותר מהיר , אז איזה הכי טוב? ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://ynetcenter.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=3413&g_id=4526263
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום הממשק הוא אי גי פי,ככל הנראה נשרף לי ה 6800 גי טי.רציתי לשאול האם 7600 גי טי חזק ממנו? כי הבנתי שהוא רק 128 ביט לעומת 256 ביט של ה 6800,וגם יש לו רק 12 צינורות עיבוד לעומתץ 16 ב 6800... ו22.2 גיגה לשנייה מהירות העברת נתונים לעומת 32. משהו ב 6800..... אז מי מבינהם יותר טוב? המהיריות של ה 7600 גבוהות יותר בזיכרון.....האם ארגיש נפילת ביצועים ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>הR600 של ATi שמתוכננת לתמוך תמיכה מלאה בSM4.0 שתכלול כמובן תמיכה בUnfied Shaders צפוייה להיות מהירה מאוד בישומי D3D10, אך מה בנוגע לישומי DX9 שאינם יודעים לנצל את ארכיטקטורת הUnfied Shaders? איך הכרטיס ידע אם המידע שמגיע אליו צריך להיות מעובד כגאומטריה או כפיקסל? לשם כך ATi יתכננו את הR600 עם יחידה מיוחדת שתדע לסנן ולהבדיל בין הסוגים השונים של המידע בDX9 ותדע לסווג אותם לגל צינור עיבוד, ביחד עם יחידות חלוקת העומס המאוד יעילות בליבות של ATi אנחנו צפויים לקבל ביצועי DX9 מרשימים לא פחות מביצועי הD3D10 המעולים שצפויים לליבה.</p><p><a href="<a …
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם SLI של 8800GTS 512MB מוגבל בביצועים במסך 22? אוברקיל ?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב (יד שניה) ויש לי מפרטים עם כרטיסי מסך הבאים: כרטיס מסך ATI 5650 עם מעבד Q6600 ב1200 שקל. ויש את אותו המפרט עם GF 9600 GT. ב1600 שקל. מה עדיף? כדאי בכלל לקחת אחד מאלה ביד שניה? אין לי כרגע כסף למחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בלי פירוט על הסיבות נשבר אחד הפינים בחיבור של המסך, עכשיו את הכבל לא ניתן להחליף בקלות כנראה כי הוא מולחם לבפנים, אז איך מחליפים כבל כזה ? אפשרי לעשות את זה לבד ? ואם לא אז איפה עושים את זה ? מצאתי מקום שמתקן את זה אבל הוא רוצה 40$ ! ד"א המסך הוא Mag 786fd
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וזהו הסיפור המלא - לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר. לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר. שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך ח…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המליצו לי בחנות (אדם שאני סומך עליו) על כרטיס 6200 עם 64 מגה זכרון נאמר לי שהכרטיס יודע לעשות שימוש בזכרון של המחשב עד 256 מגה האם מישהו יודע במה מדובר? האם זה מומלץ? המחיר 90 $ ואני לא משחק על המחשב אף פעם. אני עושה עיבוד תמונה או תכנות ולא יותר האם כדאי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה. יש לי כרטיס מסך 260 GTX מהמחשב הישן. בעבר חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור HDMI והוא שרף פעמיים את הכניסות HDMI בטלויזיה. עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת חושש להעביר אותו למחשב החדש. יש מצב שכרטיס מסך יכול לעשות נזק ללוח אם/ספק?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא של חבר ולא שלי(אז אין להתייחס למפרט בצד): "היי, יש לי בעיה מאוד מטרידה. אני משחק לי להנאתי ואחרי זמן קצר של משחק (משחקים די כבדים סטייל ביושוק 2 ועוד - לא משחקי דפדפן) המסך פשוט נכבה ולא יכול להדלק .. שומעים את המשחק עוד זז קצת אחרי זה ואז הוא גם מפסיק לעבוד. זה ממש מעצבן וגם מדאיג כי הכל די מחדש. יש לי WIN7 64BIT מעבד AMD ATHLON X4 630 מסך LG W2262TQ כ.מ HD5750 וספק 500W של סיסוניק. הדרייבר תמיד מעודכן , כרגע אם אני לא טועה גרסא 10.7 טמפ במנוחה(כשמאוורר על 100%):45-50 מעלות טמפ במאמץ(גם על 100%):55-60? טמפ מעבד במנוחה:45-50+- טמפ מעבד במאמץ:55-62+- טמפ ע"פי PCWIZARD וSPEEDFAN איך אני מטפל בבעיה הזו? "
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן פתחתי אשכול לא מיזמן על בעיה במשחקים שהכרטיס מסך מפסיק לפעול אז היום שחקתי בעוד משחק ועכשיו לא רק שהכרטיס מפסיק ליפעול אלה שהמחשב עושה ריסטרט .. היה לי תבעיה הזאת ממש מיזמן היה לי אחריות אז שלחתי אותו לתיקון תיקנו לי ועברה הבעיה הטכנאי אמר שהוא החליף לי את הכרטיס הספק והמעבד עכשיו בדקתי טמפרטורות והכול תקין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-