כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש והזמנתי כ.מסך 260 GTX דגם 216 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 בינתיים קיבלתי זמני 9800 GTX רגיל ( לא + ) הכרטיס 9800 טוב אבל ציפיתי ליותר שאלה כמה הבדל אני ירגיש בין מה שהזמנתי לזה שקיבלתי אני משחק בינתיים ב 1680X1050 עד מחר צריך להחליט מה עושים מישהו יכול להביא השווה בין שני הכרטיסים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים יש לי בעיות שקווים כאלה ומלא באגים שיוצאים מתוך המשחק והבעיה היא לא במשחק כי פעם הוא עבד לי תמונה למה שאני מיתכוון: http://www.siz.co.il/my.php?i=zidwuy23tjzy.gif
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בהמשך ללינק שמינימייזר נתן לי, ראיתי בטום שני מסכים שמצאו חן בעיני, ושהוא המליץ עליהם. הBERILNEA 10 15 35 והHERCULES PROPHETVIEW 720. הברלינה זול מההרקולס ב500 ש"ח, ואני לא מוצא שום הבדל ביניהם, אותו אינצ'ים, אותו קצב ריענון מקסימלי(75MHZ) ואותו RESPONSE TIME, 40 MS. פשוט, מה יותר שווה? ההרקולס נראה יפה, אבל הוא העיצוב שווה 500 ש"ח?
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כן כן הוא הגיע!! ה6600gt הגדול שנהזרתי בסבלנותי למשך חודש שלם!! בשביל הדבר החמד מד הזה. בksp יש רק את ה6600 הרגיל לא יודע למה(כמובן לpci-e שעוד לא לא יצא) וכן כמו שחשבתי הוא עולה 1.280 זול יותר מה5950u ומהr9800p.r9800xt ומה radeon x-700 והוא יותר טוב מהם!!.x-700 שהיה אמור להיתחרות נגדו (חחח) וה6600gt כמובן שלקח בלי לראות בכלל והx-700 שעולה פי 2 מה6600gt מבחנים של tomshardware (אתר מספר אחד הראו את הכרטיס הזה בפעולהhttp://graphics.tomshardware.com/graphic/20040907/geforce_6600-03.html#3dmark_2003) כרטיס מעולה אך לא כמו ה6800 וה x-800 כרטיס זול מאוד!! 1.280 שקל בhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1295&products_id=7600 הוא הגיע היום בבוקר : ) כן…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי אותו בIQPC ב1063 ש"ח... איך הוא מבחינת ביצועים?? אם אפשר לקבל באנצ'מארק או ביקורת עליו. אשמח ביותר ערב טוב ולילה טוב...
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אבל אני לא יודע איזה גירסא.... קיצר הורדתי את מה שזכרתי שהורדתי לפני שנה כשאז גם פירמתטי את המחשב... קיצר אם אני טועה ומוריד אחד לא נכון מה יכול ליקרות למחשב שלי.. בתודה, בן
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מוסיף לי ה-VIVO בכרטיס המסך 7800GT?
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מה עדיף לקנות ללוח SLI 1.לקנות ג'יפורס 7800 ג'י טי אקס אחד ??? 2.לקנות שתי כרטיסים למשל ג'יפורס 6800GS לא דווקא אלו אתם תגידו מה דעתכם תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחפש מסך 17 CRT טוב.... אם אפשר כמה אופציות ולא אחת (בבקשה עוד משהו חוץ מLG700P)
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI באותו המחיר, מה לקחת??
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
p4 1.6mhz 512 rdr intel mv850 השאלה היא איזה כרטיס יהיה האופטימלי מבחינת ניצולו ע''י המערכת שלי
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הייתם מצפים שחברה כמו NVIDIA שניצבת בחזית של לא מעט טכנולוגיות הממממ .... תהיה מוגנת קצת יותר מאיזה תחנת שאיבה של מקורות .... אבל הנה, מסתבר שלא ממש https://www.geektime.co.il/nvidia-confirms-hack-but-the-hackers-want-something-else/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7317 אך אני לא יודע אם הוא יתאים למארז שלי יש לי מארז סטנדרט לוח אם ASUS p5qpl-am תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אז לבסוף קניתי את HD7950 (משומש מפלונטר) בזמן מאמן הוא עושה רעשים מוזרים קצת http://vocaroo.com/i/s0Odx37Hw9Fe לחבר שלי יש R9 290 שעושה גם רעשים כלשהם אבל הוא אמר לי שזה משהו שנקרא Coil Whine - יכול להיות שזה הרעש פה וזה תקין, ואולי אני סתם פרנואויד.. בזמן משחק (למשל watch dogs) - לפי MSI Afterburner הכרטיס מגיע ל57-61 מעלות וה Fan speed על 97-99% הוספתי למעלה קישור לרעש - מה דעתכם? זה תקין? אם יש צורך אעשה צילום מסך של תוכנת Afterburner אם זה יעזור. תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
Ok sorry for typping in English but i type faster this way i have Gainward Ultra/750 XP Geforce 4 TI-4600 and the results im getting with 3DMark 2001 SE are simply gross. The first time i ran it was right after i installed my Graphic card,so that way my computer was cool,the result was 7423 :AR15: now each time im running 3DMark im getting even lower results i have used Detonator 30.82,40.72,41.03 all on default setting,also tried to play with the AA and stuff....nothing can anyone help? this is so annoying
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…
-
שאני שם 85 אז ב1.6 המסך לא שלם הוא לא מתפרס על הכל וזה מגעיל וזה גם עושה בעיות עם עוד משחקים הם לא מתפרסים על הכל רק בגלל זה אני עושה 72 מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לקחנו לסבב של בדיקות ביצועים את GeForce RTX 4070 Ti של ASUS מסדרת ROG STRIX. האם הדגם המתקדם ביותר שווה את כספכם? כיצד הוא משתווה לתחרות עם דרייבר עדכני של NVIDIA? בדקנו וחזרנו עם תשובות עבורכםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
- 1 follower
-