עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by artv8,

שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by NJorl,

מחפש המלצות למסך LCD 17 בתקציב של עד 1800 ש"ח על איזה תכונות לשים לב לא חשוב לי רמקולים מובנים מה הקטע עם פיקסלים מתים ? האם יש יצרן שאצלו זה לא קורה ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. שלום רב ! אז כאמור בכותרת - יש לי מערכת AMD Athlon Tbird 1333mhz עם לוח Asus A7M-266 וזכרונות 512MB PC2100 DDR266 mhz סלוט 256 של סמסונג סלוט 256 של קינגסטון. במערכת מורכב אצלי כרטיס GeForce 2 GTS Pro 64MB של MSI והוא אוברקוקר מעולה והגעתי איתו מ 400/201 default ל 250/500 בקירור סטוק שזה יותר מה ULTRA . רציתי לשאול - האם החלפת כרטיס מסך לGeForce 3 Ti200 - המערכת תקבל בוסט אמיתי במשחקים ? או שזה לא שווה את ה200-250 ש"ח ? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by ilaysk,

בדריבר של הכרטיס (7800 GTX ) כתוב טמפרטורה 54 ובאותו זמן כתוב בתוכנה של EVERST שהטמפרטורה היא 46 אז למה להאמין?!? ולמה יש הפרשים כאלה P: ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by butz10,

שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by suspect_zero,

החלטתי לפנק את המחשב עם כרטיס חדש מה יותר כדאי http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1309 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by duzap,

יש לי כרטיס מסך מסוג MSI 7600GS 512MB AGP, קניתי אותו לפני כמה ימים, עכשיו דבר ראשון ששמתי לב באמצע ששיחקתי משחק הכרטיס הוציא רעש כלשהוא, ואז המחשב עשה ריסט.. אחרי זה בדקתי תטמפרטורות שלו דרך EVEREST, במנוחה הוא נמצא באיזור ה 70-80, ובמאמץ הוא מגיע ל90, עכשיו בכרטיס עצמו אין בכלל מאוורר (ב MX 440 המעפן הקודם שלי יש אפילו מאורר) יש עליו צלעות קירור או משהו כזה, וזה ממש על הפנים........... קיצור מה אפשר לעשות בנוגע לזה??????? (חוץ מלהחזיר תכרטיס מסך לחנות, מה שאני חושב שאני יעשה, אבל בכל זאת - אם יש פיתרון אחר ..)

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by bogyman,

אז כך יש לי בארון , NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV,חדש שנקנה בארץבגלל שדודה שלי החכמה נזכרה רק עכשיו שהיא מביא מחו"ל 6800gs,חחחחח קראתי מלא סקירות,והרבה הודעות של משתמשים בפורומים בחו"ל לגבי הכרטיס, אבל אמרתי שזה יכול להיות נחמד לשמוע גם את דעותם של בעלי הכרטיס הזה גם בארץ (6800gs). נ.ב אני מוכרת את ה 6600gt ב900 ש"ח-כרטיס חדש (3 שנים אחריות). תודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by liortaib,

תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by MatrixDevil,

שלום לכולם, יש לי amd 2700+ 2.2 Ghz 512 mb ram ASUS A7n8x deluxe geforece 5200fx אני משחק CSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW ויש לי 35 FPS כשאני רואה אובייקטים אחרי הFPS יורד עכשיו חשבתי איזה כרטיס מסך AGP אני יכול לקנות משהו כמו עד 600 שח שיתאים למעבד שלי ושישפר את הFPS למקסימום שאפשר יהי לשחק לפחות ב 1280 780 וגם אם יש לכם חנויות טובות בפ"ת שאפשר לקנות בהם בזול כרטיס מסך . חשבתי על משהו בכיוון http://www.skypc.co.il/pl_product~27383~8~0.htm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. בבעלותי GF8800GTS של ASUS, Corsair 2GB DDR2 677MHZ 6400E 250GB WD MB - ASUS 775 משהו ב800 ש"ח. אין שום בעיות חומרה ידועות, כל החלקים מעודכנים וחדשים. שלשום קיבלתי תוצאות מדהימות (כמצופה) בכל תוכנות הבנצ'מארקינג; AQM-120K 3DM06-8.7K - תוצאות מצופות מהמערכת. היום חזרתי על הבדיקות וקיבלתי תוצאות כמו 5.5K ב3DMARK06 ו-46K בAQM3, התוצאות לא משתנות מבדיקה לבדיקה (כמעט ולא, ביצעתי את הבדיקות יותר מפעם אחת). אין לי מושג מה הבעיה, יש לי את כל הדרייברים האחרונים, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות. לא בוצע שום OC במערכת.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by fazaman,

יש לי מסך Mag InnoVission 786PFs חדש שיש לו בעיה רצינית . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני מכוון את ההגדרות של המסך (כמו הבהירות וה CONTRAST), ואז כשאני מכבה את המחשב כל ההגדרות מתאפסות ואני חייב לכוון אותם מחדש. הערה : כשאני מכבה את המחשב אני מנתק אותו מהחשמל, אבל אני לא חושב שניתוק מהחשמל עלול לגרום בעיה כזאת !!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by Silver Dragon,

באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by YinnoN,

עריכה - נפתרה הבעיה, התקנתי את ace mega pack codecs. תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by shloosh,

יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by asdfasd,

תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. מדובר בathlon 64 3200.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. הזמנתי R9800P יש לי ספק של 300W רציתי לדעת עים הוא ישפיע לי על הביצועים של הכרטיס תודה לכל עונה!!!

22. למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Royz,

שלום, אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך - Radeon 9600 במחשב שלי למשהו יותר טוב. הנה המערכת שלי: Intel Pentium 4, 3000 MHz Motherboard Name ASRock P4S55FX2 (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) windows xp אני מעוניין כי הכרטיס מסך יריץ לי משחקים חדשים כמו UT3, FrontLines - Fuel Of War וTF2 על מדיום ורזולוציה של 1280x1024 אני מעוניין להוציא 400-600. איזה כרטיסים מתאימים לי? יש אפשרות בכלל לדבר כזה בלי לשדרג את כל המערכת? מה אתם אומרים?

24. Started by Idan-h,

הCatalyst 5.1 או Omega 2.5.9.7a שמבוסס על הCatalyst 4.12? הכרטיס הוא רדאון 9550 128BIT שאני אקבל מחר או מחרתיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים