עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bugosdckh,

האם יש קשר בין כרטיס מסך לכרטיס עריכת וידאו? יש לי gainward 5200 128mb ואני קונה את matrox rtx 100 pro

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by vitebski92,

מה אתם בכלל חושבים על הכרטיסים של GECUBE ובפרט הכרטיס הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=214&prod_id=69097 או שאתם יכולים להמליץ לי על כרטיס אחר על בסיס 3870 ;D ;D

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by approx,

לא ידעתי איפה לשים את הנושא טוב אז אני רוצה לערוך וידאו (להתחיל ) לא משהו מסובך אלה סרטים ביתים כאלה מה אני צריך לעשות ובאיזה תוכנה להישתמש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by lama husamo,

שלום לכולם אני חדש כאן אודה לכם על כל עזרה יש לי מסך lg 995ft plus שקנית ממישהו רק לאחרונה ושמתי לב שיש לו מן מדבקה בצד ימין למעלה שלא יורדת היא נראית פנימית (בתמונה שצירפתי זה החלק שכמו מראה) האם למישהו שיש את המסך הזה זה גם אצלו ככה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Raul,

אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by YinnoN,

שלום אינ רוצה להוריד את הפילטרםי הradeon 9800pro אבל אינ צריך הסבר באנגלית כי הwin באנגלית, אם יש עם תמונות זה מאוד מאוד יעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: NVIDIA GeForce 8800 GTS הספק כוח שלי הוא : maximum power be cool and silence 500W ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=12539 הוא מתאים למחשב שלי? אם צריך עוד פרטים תגיבו כאן ואני יוסיף תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by Potter,

יש לי כניסת PCIMCI ואמרו לי שאפשר לחבר לשם כרטיס TV רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם זה ועד כמה הדבר טוב והאם ניתן להקליט תוכניות בכבלים עם זה ?ועל איזה כרטיס TV הוא ממליץ, תודה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by yuraxp,

אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?

10. Started by bogyman,

אז כך יש לי בארון , NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV,חדש שנקנה בארץבגלל שדודה שלי החכמה נזכרה רק עכשיו שהיא מביא מחו"ל 6800gs,חחחחח קראתי מלא סקירות,והרבה הודעות של משתמשים בפורומים בחו"ל לגבי הכרטיס, אבל אמרתי שזה יכול להיות נחמד לשמוע גם את דעותם של בעלי הכרטיס הזה גם בארץ (6800gs). נ.ב אני מוכרת את ה 6600gt ב900 ש"ח-כרטיס חדש (3 שנים אחריות). תודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  11. בעל כרטיס של nvidia ואני לא מצליח לראות טלויזיה, הכבלים מחוברים כמו שצריך ליציאת ה svideo. הבעיה שב NVIEW אני יכול לבחור רק single display ולא נפתחת אפשרות של clone וכדומה נא עזרתכם , איפה טעיתי בהגדרות/חיבורים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by alergic,

כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by japaN,

כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

שלום. לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך הקודם (800GT של ATI) והחליפו לי אותו לאחד אחר(X1800) מכיוון שלא מיצרים עוד כאלא... השאלה שלי היא האם באמת הכרטיס החדש עדיף או שמה זה רק מה שאמרו לי? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי.... תודה (חשוב להדגיש שאני לא משמיץ אף אחד אלא רק חשדן מטיבעי...)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by matizami,

אני רוצה לחבר את המחשב הישן לLCD. אחרי שראיתי סרט HD בקובץ MKV, כנראה הכ.מסך-GEFORCE 6600GT נשרף. אני צריך המלצה לכ.מסך הכי זול שאפשר שלא יקרוס שאני רוצה סרטי HD. זה המפרט AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ ספק 400W

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. שלום חברים. יש לי כרטיס מסך 9800GTX BFG OVERCLOCK EDTION (הכרטיס הרגיל ולא הפלוס!) אני רוצה לחבר לו כרטיס מסך נוסף שיהיה לי ב SLI והכרטיס הוא GTX רגיל אבל של חברה שונה. השאלה האם זה יעבוד לי ???? יש לי לוח DQ6 - 680i SLI . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by I.A.F. Soldier,

אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. החלטתי לקנות כרטיס מסך מסדרת ה-6600 GT...לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהרוחות נושבות לכיוון האלבטרון או הלידטק.. ההבדל במחירים הוא לא כזה גדול כ-90 ש"ח לטובת האלבטרון (בפנדה מחשבים)..אבל כנראה שאני אלך על הלידטק..קראתי את הביקורות על ה-6600GT באתר של אנאנד טק , ובמקום הראשון זכה הלידטק ..אבל לא הבנתי משהו -בביקורת שם הם מהללים את הדגם Winfast PX6600 GT עכשיו אני רוצה לדעת אם הקידומת PX של הדגם הזה מעידה על כך שהחיבור הוא PCI אקספרס?.. מפני שלי יש חיבור AGP , ובפנדה לדגם של ה-AGP יש קידומת של AA ..אז האם יש הבדל בין השניים חוץ מההנחה שלי לגבי צורת החיבור?..מפני שאני רוצה להיות שקט לפני שאני קונה. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by סהרר,

אין לי תקציב גדול אז חשבתי ללכת על6600 הזה??עם זה כרטיס טוב?החברה של הכרטיס טובה?? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by lmlm,

כפי שידוע לנו בחופש ATI ישחררו את הציפים הראשונים על 80NM RV560, RV570, RV516 RV505 . וכבר שנה הבאה ATI מתכוונת לעבור ל 65NM. וATI מתכוונת לשחרר גם RV505CE שהוא יהיה 64 ביט שיתמודד עם ה G73 של NV. ולפני ה R600 ישחורר ה R580+. http://www.digitimes.com/mobos/a20060616A5021.html יהיה לנו שנה מעניינית. (קונרו,R600... )

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by n0stredamus,

שלום לכולם ... קצת מסובך לי העניין הנ"ל אז חשבתי להתייעץ פה בחכמי הפורום השונים ... אז ככה : מחשב 2.4 עם כרטיס מסך רדאון 9000פרו של ג"יגבייט , מסך 15" דק פשוט , פלזמה של דייהו 41" מהדגמים הפשוטים .... מה שאני רוצה לעשות זה בעצם להגיע למצב שבו במסך 15" אני מנהל את כל העניינים והתוכנות למיניהם וויזואלים שונים כמו סרטים יוצאים למסך פלזמה ... עד לכמה שהבנתי יש שתי אופציות בעצם ... אחת זה דרך היציאת tv-out והשנייה דרך הvga screen 2 .... מה שמביא אותי לשאלה הראשונה שלי ... מה מהשניים יותר טוב ועדיף , ולמה ... ? והשאלה השנייה ... קצת יותר מסובך אני חושב ... אבל ככה : ישנם כלמיני שומרי מסך חביבים כאלה שאני רוצה שירוצו על הפלזמה (ואני מדגיש ) בזמן שאני עובד על ה15" , האם אפשר…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Burned,

משחקים נורמליים, לא קרייסיס

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by asichen,

איזה כרטיס אתם אומרים יותר טוב : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI 128 BIT או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 MB 256 BIT ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים