עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by matrix91,

לקראת קניית מערכת אז יש לי שאלה מה עדיף לקחת את ה HD2900XT 512MB או ה 8800GTS 640 איך שראיתי בהרבה מבחנים שה 2900 לוקח .. אז אני מבקש את עזרתכם בדבר הזה תודה לכל עוזר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך שבכותרת. הבעיה היא שבדרישות (בלינק: http://www.gecube.com/products-detail-sas.php?prod_id=65313#Requirements) כתוב שצריך ספק של 450W ואני רוצה לקנות את המארז HEC 6A19B 400W. האם יהיו לי בעיות עם הספק הכוח בשביל הכרטיס? ובכלל - מה אתם אומרים על הכ. מסך? יש טוב ממנו ב-1K ?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by Kcupid,

הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by fish123,

אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?

6. אני בעבודה וגם בבית עובד על מסך אחד ... השאלה שלי אם משהו עובד עם שני מסכים ומרגיש שזה פתרון מעולה ... אני מתכנת ...כמעט ולא משחק . אני שוקל הרבה זמן להוסיף מסך נוסף בבית . האם למשהו יש את אותו השיקול ...

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.

8. שלום, הכרטיס הנ"ל מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות בעת מאמץ. בלוח בקרה של NVIDIA ניתן לשחק עם ההגדרות של המאוורר הנמצא על הכרטיס. מה שמוזר הוא שגם כאשר הכרטיס מתחם אני לא חש שהמהירות משתנה כלל וכלל, ולכן שאלתי היא: האם בריא לשנות את האפשרות בלוח בקרה של הכרטיס ל- "בקרה ישירה של המאוורר" ולהאיץ מ 29% ברירת מחדל ל- 45% שמוביל לשיפור בכ- 7-10c? מבחינת הכרטיס/מאוורר זה מקצר את תוחלת החיים שלהם? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by tal_m9,

כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP והאם ישפרו משמעותית את הביצועים מ FX5600

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. הקישור הוא לאתר של שמוליק תייר : http://www.tayar.co.il/online/news/4267.html איך אני מוריד את הסרטון הזה? צריך תוכנה מיוחדת שתאימה כאן מישהו יכול לתת קישור ? תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by weissby,

הDVI יותר איכותי מהVGA, איך בדיוק? מה היתרון של הDVI מול הVGA כרגע אני על חיבור VGA בקרוסב אעבור לחיבור DVI (באותו במסך) השינוי הוא ברמה כזאת שגם אני עם העין הבלתי מזוינת שלי אוכל לשים לב לשינוי?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by Salwaby,

יש לי בעיה עם המשחק Caesar IV , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה) עדכון : הבנתי מה הבעיה :\ הכרטיס מתחמם אחושילינג , מגיע ל 96 מעלות ישר שאני יוצא מהמשחק .. אני מניח שאין מה לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by navid24,

שלום רב, אני מחפש כ.מסך עם קירור שקט ועם תמיכה של SLI מכיון ש הלוח תומך בזה,עבור המחשב שלי עיקר העבודה זה עריכת ווידאו וגם קצת משחקים ... תקציב של : 500-700 שקל הקונפורציה שלי: intel i7 920 assus p6t deluex מארז של ANTEC SONATA III ספק כח 500W רזולוציה מקסימלית של מסך: 1680x1050 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. אז ככה אני מריץ 3DMARK06 עם המערכת הבאה: E5200 @ 3100 4GB G.SKILL 1000MHZ HD4830 @GPU:690 MEM:1180 ואני מקבל רק 12000 ב3DMARK06 כשאני ראיתי ביקורות שבהן ה9600GT מביא תוצאות כאלה בלי OC.... מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. אם אני רוצה שהמשחקים יפעלו בFHD בFPS נורמלי איזה דרישת מינימום אני צריך מהמערכת שלי? עדיין לא קניתי תמחשב לכן אני מתייעץ פה אבל מתוכן משהו בסגנון מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD זה יוכל לרצות אותי או שאני אצתרך את ה4870? אני לא גיימר... אני פשוט רוצה להנות מחווית המשחק כמה שאפשר.. אני משחק לרוב בFPS כגון BF2 COD4 CSS וכדומה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? 1. RADEON X700 256MB V/D/VO של SAPPHIRE 2. X550 PCI-E 256MB TV-OUT DVI על המאוורר כתוב XI אין לי יותר מדיי פרטים עליהם, העתקתי לפה את מה שכתוב על המדבקה שלהם, השני אני לא יודע אפילו איזה חברה הוא... בכל אופן, אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים כי ע"פ הנתונים הבסיסיים שלהם אז הם די זהים עם אותם אפשרויות בתודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. שלום, רציתי לקנות לחבר שלי מתנה- את המשחק pro evolution 2009, אבל הבנתי שהכרטיס מסך שיש לו כרגע לא יכול לתמוך במשחק. יש המלצות על כרטיס מסך שיתאים למשחק הזה? מה אני צריכה לבדוק במחשב אצלי?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT PCIe or Gigabyte Hd4350 pci-e

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS 2 יעבוד אצלי

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by yav92,

שלום היום קיבלתי את הכרטיס PNY 8800GTX אשר קניתי מארצות הברית... ואחרי ששמתי אותו בסולט + 2 חיבורי חשמל +DVI אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק.. (מאוורר הכרטיס עובד והכרטיס עולה בטמפרטורות לאט לאט.. ) הספק שלי הוא 500W אבל אמרתי טוב אולי אין מספיק מתח אז הלכתי לחבר שלי שיש לו ספק 650W וגם אצלו לא עבד!?!? כיאילו הכרטיס לא משדר... אבל הוא עובד.. בבקשה אולי יש איזהשהוא פיתרון כדי שהוא יעבוד? (אני לא שולח אותו בחזרה לארצות הברית..וקניתי ממישהו פרטי ) תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by ovadia10,

עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by iyehuda,

מחשב 1.5 גיגה זיכרון 512 מגה SDRAM לא ניתן להרחיב את הזיכרון הציעו לי GS 7600 ב 150 ש"ח משומש או שבמקרה של המחשב הנ"ל מומלץ להחליף מחשב

• 4 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים