עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי הצלחתי להתקין עכשיו אני בא מנסה להתקין את זה עושה soft mode ואחרי היתחול הוא אומר לי no ati dvice ? למה יש לי רידון 9700 פרו עובדה צלחתי להפעיל את זה פעם אחת

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  3. זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by b-or,

מחיר: F700B: 930 F700P: 1120 אצל נועה.. ההבדלים המשמעותיים ביניהם: Max Resolution 1280 x 1024 / 66Hz 1600 x 1200 / 75Hz Recommend Resolution 1024 x 768 / 85Hz 1024 x 768 / 85Hz H-Scanning Frequency 30 - 70 kHz 30 - 96 kHz Pixel Frequency 110 MHz 203 MHz (צד שמאל B וימין P) הבדל נוסף הוא שיש לP האב של USB מאחור. (אני לא יודע של כמה יציאות) אז שאלתי היא כזאת: האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את P אם אני ישאר קבוע על 1024 X 768 ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים כבדים.. (החדשים שיוצאים..) תודה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by brk2k,

מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  6. מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. עזרה בבקשה בנושא כרטיס מסך מה כדיי לי לקנות 6800 רגיל או 9800 XT 256 אני לא יודע מה כדיי לקנות בגלל שה6800 שאני רוצה לקנות הוא 128 זיכרון וה9800 XT 256 והם עולים אותו מחיר וזה רק התקציב שיש לי מה יותר משתלם שווה לקנות היום כרטיס חזק עם רק 128 זיכרון ???? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by dan_dekel,

ובכן, זהו המפרט המעודכן שלי: intel pentuim 2.4 533buss presscot 512ddr 400mhz motherboard - asus p4p800s Radeon 9100 128mb אבקש חו"דים האם המשחק יוכל לעלות בסדר לפחות עם המפרט הזה. Doom3 תודה, דן.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  10. חברה! שמתי בטרד אחר שאלה איך הופכים מקלטות VHS לדיסקים של DVD. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77275.0 עכשיו הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס טלוויזיה. חשבתי על USB2 ככה שאני לא אצטרך להרוג את עצמי כל הזמן ולהתעסק עם הכבלים שם מאחורי המחשב כמו איזה כלב. אחרי זה אמרתי לעצמי שאני צריך גם כרטיס מסך... (יש לי TNT2, אני לא משחק אף פעם) אחרי זה נזכרתי שראיתי 9800SE עם AIW במחיר ממש טוב... מצאתי את זה בנועה מחשבים בלינק הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 מפתה אותי שהוא נפתח ל 9800P, יש לו 3 שנות אחריות, AIW והכל ב 1350 שח וגם החברה היא סבבה... POWER COLOR. אה וגם 256BIT ו 128MB זכרון. עכשיו אני שואל את עצמי... למה לי לקנות כרטיס …

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by ran2004,

אחרי שיצאה לי הנשמה מחיפוש אחרי המסך האידיאלי 17" lcd בסביבות ה2500-2600 הגעתי ל3 מסכים ואם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד: hyundai q17. הוא עדיין הכי משתלם למרות שאין לו כבר את הפאנל של היידיס? vs. mag ms776 vs. BenQ FP767V2 מה אתם אומרים ??? תודה

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  12. אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  13. nivida Gforce 4 128MB Agp 4x mx 440 האם המשחק תומך בכרטיס הזה ואם הוא תומך הוא יכול לפעול אצלי ??????

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Chymes,

החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים. מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  15. כידוע, המשחק דורש כרטיס מסך עם 512MB בכדי לשחק בהגדרה הזאת.. שאלתי היא, האם במחשב המפותח ע"י Alienware, האמור להציג שני כרטיסי GF6800 עם 256MB כ"א, המשחק יעבוד בהגדרות אולטרה..

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by mulderfox,

מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Euthanasia,

שלום ! הרגע ראיתי שכבר אצל הדובים יש את הX800 "רעיל" של ספיר והשאלה שלי האם עדיף אותו מ6800U ? הביצועים שלו טובים יותר..? משתלם לקנות אותו? וזה לא לצורכי OC כמובן... תודה!

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  18. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  19. ההבדל בין הU הוא שהאלברטון זול בכ100 שקל, אבל נראה שהקירור של MSI מאסיבי יותר הGT זול משניהם בכ600-700 שקל אבל הקירור שלו נראה מצועצע לעומת הקירור שלהם (למרות שיש לו 2 חיבורי מולקס והכל) יש למישהו השוואה בין הMSI והALBARTON אולטרה ? והאם בכלל יש הבדל ביניהם שמצדיק את ה 100 שקל ? (אחראיות זהה, אבל לא כתוב על הבנדל כלום)

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. איפה אפשר להוריד BIOS לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by yosizach,

מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by aleXtazi,

http://www.gfe.com.hk/product/Geforce_6800GT.htm רשום שם שיש לו 20 מגהרץ יותר מהר ב מעבד מהכרטיסים הרגילים זיכרון של2.0 ns Hynix DDR זה דווקה נירא אחלה כרטיס מה אתם אומרים וגם יש לו קירור טוב

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. אורח voodooman

http://rivatv.sourceforge.net/status.html מידע שימושי מאוד

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

זה ציפ של פיליפס אל הכרטסי מסך שלי טיטניום 4400 אני שואל מה התמיכה המקסימלית שלו ברזולוציה לעומת SAA7102E ו-SAA7104E ?? האם הוא יותר טוב פחות טוב? לפי מה שהבנתי התמיכה של SAA7104 היא 1240@1024 והוא תומך בקידוד HDTV והציפ השני SAA7102E תומך רק 800@600 והו לא תומך בקידוד HDTV אז המ אם הציפ שיש לי?? :-\

• 0 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים