עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נערך הדיון. אני מעוניין לדעת אם מישהו שמע או קרא איפושהו על אנשים שהצליחו לעשות SOFTMOD 9800SE->9800NP/P על לוח אם מבוסס צ'יפסט של VIA? עוד משהו, מישהו יודע מה הסיבה לכל שכל SUFTMOD שנעשה על מערכת מבוססת VIA נכשל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. יש לי ספייר ריאדון 9700 פרו העם אני יכל לצרוב ביוס או משהו כזה ? כדי לשפר את ביצועיו חוץ מאוברקלוק ויש לי חישני טמפ' כי ראיתי בכמה פורמים מצרפת שאחד הפך לה 9800 וקביל 4 עד 5 אחוז יותר

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  3. אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי הצלחתי להתקין עכשיו אני בא מנסה להתקין את זה עושה soft mode ואחרי היתחול הוא אומר לי no ati dvice ? למה יש לי רידון 9700 פרו עובדה צלחתי להפעיל את זה פעם אחת

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  7. זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by b-or,

מחיר: F700B: 930 F700P: 1120 אצל נועה.. ההבדלים המשמעותיים ביניהם: Max Resolution 1280 x 1024 / 66Hz 1600 x 1200 / 75Hz Recommend Resolution 1024 x 768 / 85Hz 1024 x 768 / 85Hz H-Scanning Frequency 30 - 70 kHz 30 - 96 kHz Pixel Frequency 110 MHz 203 MHz (צד שמאל B וימין P) הבדל נוסף הוא שיש לP האב של USB מאחור. (אני לא יודע של כמה יציאות) אז שאלתי היא כזאת: האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את P אם אני ישאר קבוע על 1024 X 768 ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים כבדים.. (החדשים שיוצאים..) תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by brk2k,

מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  10. מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. עזרה בבקשה בנושא כרטיס מסך מה כדיי לי לקנות 6800 רגיל או 9800 XT 256 אני לא יודע מה כדיי לקנות בגלל שה6800 שאני רוצה לקנות הוא 128 זיכרון וה9800 XT 256 והם עולים אותו מחיר וזה רק התקציב שיש לי מה יותר משתלם שווה לקנות היום כרטיס חזק עם רק 128 זיכרון ???? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by dan_dekel,

ובכן, זהו המפרט המעודכן שלי: intel pentuim 2.4 533buss presscot 512ddr 400mhz motherboard - asus p4p800s Radeon 9100 128mb אבקש חו"דים האם המשחק יוכל לעלות בסדר לפחות עם המפרט הזה. Doom3 תודה, דן.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  14. חברה! שמתי בטרד אחר שאלה איך הופכים מקלטות VHS לדיסקים של DVD. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77275.0 עכשיו הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס טלוויזיה. חשבתי על USB2 ככה שאני לא אצטרך להרוג את עצמי כל הזמן ולהתעסק עם הכבלים שם מאחורי המחשב כמו איזה כלב. אחרי זה אמרתי לעצמי שאני צריך גם כרטיס מסך... (יש לי TNT2, אני לא משחק אף פעם) אחרי זה נזכרתי שראיתי 9800SE עם AIW במחיר ממש טוב... מצאתי את זה בנועה מחשבים בלינק הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 מפתה אותי שהוא נפתח ל 9800P, יש לו 3 שנות אחריות, AIW והכל ב 1350 שח וגם החברה היא סבבה... POWER COLOR. אה וגם 256BIT ו 128MB זכרון. עכשיו אני שואל את עצמי... למה לי לקנות כרטיס …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by ran2004,

אחרי שיצאה לי הנשמה מחיפוש אחרי המסך האידיאלי 17" lcd בסביבות ה2500-2600 הגעתי ל3 מסכים ואם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד: hyundai q17. הוא עדיין הכי משתלם למרות שאין לו כבר את הפאנל של היידיס? vs. mag ms776 vs. BenQ FP767V2 מה אתם אומרים ??? תודה

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  16. אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  17. nivida Gforce 4 128MB Agp 4x mx 440 האם המשחק תומך בכרטיס הזה ואם הוא תומך הוא יכול לפעול אצלי ??????

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Chymes,

החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים. מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  19. כידוע, המשחק דורש כרטיס מסך עם 512MB בכדי לשחק בהגדרה הזאת.. שאלתי היא, האם במחשב המפותח ע"י Alienware, האמור להציג שני כרטיסי GF6800 עם 256MB כ"א, המשחק יעבוד בהגדרות אולטרה..

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by mulderfox,

מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by Euthanasia,

שלום ! הרגע ראיתי שכבר אצל הדובים יש את הX800 "רעיל" של ספיר והשאלה שלי האם עדיף אותו מ6800U ? הביצועים שלו טובים יותר..? משתלם לקנות אותו? וזה לא לצורכי OC כמובן... תודה!

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  22. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  23. ההבדל בין הU הוא שהאלברטון זול בכ100 שקל, אבל נראה שהקירור של MSI מאסיבי יותר הGT זול משניהם בכ600-700 שקל אבל הקירור שלו נראה מצועצע לעומת הקירור שלהם (למרות שיש לו 2 חיבורי מולקס והכל) יש למישהו השוואה בין הMSI והALBARTON אולטרה ? והאם בכלל יש הבדל ביניהם שמצדיק את ה 100 שקל ? (אחראיות זהה, אבל לא כתוב על הבנדל כלום)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. איפה אפשר להוריד BIOS לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.