כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה רכשתי כרטיס מסך הבא: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E ןהשאלה שלי האיפה הכרטיס מקבל חשמל/כוח לעבוד, האם זה ישירות מהלוח? או ישירות מהספק? או מאיזשהו מקור אחר? ושאלה נוספת היא האם בכלל יש לכרטיס זה חיבור ישיר בין הספק והכרטיס כלומר האם יש בכרטיס מקום/חיבור לחוטי חשמל שבאים ישירות המספק? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בת'רד של 3DGOD בנושא כרטיסים מומלצים הוא נתן שלושה כוכבי זהב - X1300Pro לכרטיס למשתמש מתחיל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0. הכרטיס בא עם 256M וזיכרון GDDR3. עם משלוח הכרטיס עולה 415 ש"ח. ב-440 ש"ח כולל משלוח ניתן להשיג 7300GT עם 256M DDR2. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1609. בכל ההשוואות שמצאתי ה-7300GT טוב יותר (למשלב-VGA Charts אצל Tom's Hardware בדף http://www23.tomshardware.com/graphics.html. לצורך הבדיקה עברתי על כל הבנצ'ים ברזולוציה של 1280x1024) אבל שם ה-x1300Pro עם DDR2 ולא GDDR3. למשהו יש השוואה או ידיעה עד כמה משפיע המעבר ל-GDDR3, או ששוה להשקיע עוד 25 ש"ח ולקחת 7300GT (ואז שלושת הכוכבים של ה-1300 כבר פחות מנצנצ…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לקנות SLI של 9600 ואם לא יספיק הביצועים אני יוכל להוסיף עוד אחד אני עובד על מסך די גדול 24" וכנראה שאני קונה מסך בכלל גדול סביבות ה 50" לסלון שאני ישתמש בו הרבה גם למחשב יש לי לוח של NVIDIA ככה שאני יכול לעשות SLI רגיל וגם 3WAY SLI וכמובן גם QUAD SLI מה כדאי לי לעשות :s05: :s05: אני ישתגע אם אני יקנה מסך ענק ולא יוכל להשתמש בו
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום ! הנייד של הדוד שלי חדש,HP יש בו מעבד 2000 MHZ וזיכרון 1024 אבל הכרטיס מסך חלש איך אני יכול לעזור לו בלשדרג אותו תנו לי הצעות עדיף שיהיה HIGH END תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני כנראה מרכיב HTPC אין לי מקום לכרטיס מסך.. השגתי לוח עם כרטיס מובנה כמובן בלי יציאת SVIDEO רק VGA עכשיו אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה יש דרך ? http://www.cablesnmor.com/vga-rca-cable.html אם יש את זה בארץ במחיר שפוי אני קונה.. אם יש דרך לבנות כזה אין לי בעיה 8) 8) תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לנקות מסך LCD עם חומר שיש בבית בדרך כלל או שאני חיב לקנות עוד משהו יש לי תרסיס לנקות את המשקפים זה טוב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כל האתרים בוחנים משחקי דום, אנריאל, אבל אף אחד לא ראיתי שבוחן דווקא דברים כבדים כמו סימולטורים של טיסה כגון: Flight Sim 2004, LockOn ןכו' האם מישהו יכול לתת פה לינק לאתרים כאלה שבוחנים כרטיסים בסימולטורים. חשוב לי מאד תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי ATI TOOL ולא מצאתי את האפשרות של המתחים... יש לי X1900XT-X ככה שהבנתי שאפשר לעלות מתחים דרך ATI TOOL אם מישהו יכול לתת לי איזה SCREEN SHOT של זה אני ישמח... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה הם היתרונות שלו לעומת מסך שאין בו חיבור dvi והאם שווה להשקיע במסך עם חיבור שכזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מפרט: מעבד- intel core i5 2500 3.3Ghz1155 6MB לוח אם- Asus p8h67-pro זכרון- G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח- Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200RPM כונן דיסקים- Samsung SH223B ספק כוח- Chieftee 550W מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro אם אפשר כרטיס מסך עד 500 שקל בבקשה שלא יגלוש מן התקציב למטרה של גיימינג תודה. הכרטיס מסך הנוכחי Nvidia GeForce 220GT 1G-3
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בגלל שמשהו פה ב פורום הלחיץ אותי ורמז שהתוצאה לא כולכך טובה. הייתי רוצה לדעת מה התוצאה שצריכה להתקבל עם מחשב וכרטיס כמו שלי? נ.ב תודה רבה SABOTAGE ;D
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך החדש שלי למחשב (מסך 32") שעובד ברזולוציה 768*1360 דרך VGA. כשאני רוצה לשחק בOBLIVION אין לי את האפשרות להגדיר במשחק את הזולוציה הנ"ל... איך אני פותר את הבעיה? (המסך עובד כראוי רק ברזולוציה 768*1360...) תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK06 על 7600gs AGP 256ddr2 128-bit חדש וקיבלתי תוצאה של 1915 נק' ללא פילטרים... זה נמוך מאד לא?? המחשב שלי: AMD3000+ 1Gb זכרון
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
השגתי מחבר שלשום ב300 שקל Radeon 9500 Pro התקנתי אותו, הוא פועל מצויין... אבל, התקנתי דרייברים של קטיליסט... וב HL2 יש לי בעיה שמשחק נורא חשוך... גם בgamma הכי גבוה... מה אני יכול לעשות?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה... אני משתמש קבוע בשני מסכים(מה אני אעשה..התרגלתי ) ולא מזמן קניתי מסך LCD 37" HDR שאני מחבר בHDMI-DVI. רציתי לדעת אם יש פתרון נורמלי לחיבור כל שלושת המסכים בלי כל פעם להתכופף ולחבר מחדש את המסך השני\הLCD.... ראיתי של4850X2 יש 4 יציאות DVI,זה יפתור לי את הבעיה? אני רוצה המלצה לכ.מסך שיפתור לי את הבעיה,וכמובן שיהיה חזק...אני גיימר ;D עד 1500+- אם זה הכרחי ניתן לחרוג... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי הרבה עבור כרטיס מסך.. אבל זה מה שיש לי אני צריך כרטיס מסך שיעבוד בעיקרון טוב ושיחזיק משחקים דיי גדולים אני לא משחק בהרבה משחקים רק GTA IV החדש למי שלא מכיר.. וגם אולי COD5 וגם לפעמים קאנטר שזה שטויות זה יריץ לי בלי בעיה אני חושב הא וגם אני מעצב אתרים וזה אז שיהיה כרטיס מסך כאילו דיי טוב שיוכלו לראות את הצבעים בבירור וחדים.. אני לא יודע מה בדיוק להביא לכם אז אני יביא הכל.. המפרט של המחשב: והינה תמונה של הספק: http://www.siz.co.il/up.php?i=mmwfdoczyowz.jpg אמרו לי שזה ספק ג'נרי וגם 300W לא מבין בחרא הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT, ואני רוצה לעדכן אותו, משהואי כול להביא לי לינק מהאתר של nVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מי המתחרה שלו ומי יתר טוב בניהם? הוא קר? מה עם היכולות OC שלו? ד"א אני מתכוון לגרסת ה512
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-