עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by Damien,

טוב, התקציב לא גבוה. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני בהטלבטות בין 2 כרטיסים. 9600 עם 254MB או 9600XT עם 128MB לפי מה שהבנתי המחירים דיי דומים, אבל השאלה היא מי מהם יותר טוב? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by sxs,

מחפש מסך 17 איכותי, שנמכר בארץ... חשוב לי במיוחד חדות, בהירות ותדרי רענון גבוהים. תודה.

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  4. האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

יש לי כ.מסך Leadtek 6800NU 128MB והנה תמונה של הכבלים שקיבלתי ואני לא בדיוק יודע איך לחבר TV-OUT קראתי חוברת הדרכה ולא ממש הבנתי אם תוכלו לעזור לי לחבר אני אשמח http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4bundle2%20(Medium).JPG בנתיים אני עשיתי ככה חיברתי את הצהובים לכבל שיש בו צד אחד שחור וצד אחד צהוב ונראה לי שאני אמור לחבר את זה לS-Video יש כאן מידע על הכרטיס http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1157&Submit=Go&cID=726

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by Boomerang,

קניתי לא מזמן מחשב חדש (Athlon64 3500 עם 1GB RAM ו- X700Pro עם 128MB של gigabyte. כרגע, עם ה- Catalist החדש ובלי overclocking בכלל הוא נותן באיזור ה- 2300-2400 ב- 3DMark 2005. זה נשמע נורמלי? יש לי על הכרטיס מאוורר של זלמן, אבל לא נראה לי שיש שם חיישן טמפרטורה (או לפחות אין לי שום דבר שמציג את זה). יש דרך "בטוחה" לעשות overclocking לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by yuval26,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. כמה אני אמור לקבל בבדיקה של המשחקים ( game tast ) שיש שם תשלושת משחקים..

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  9. נאי מחפש כבר הברבה חנויות אבל אין את הדגם.... אני לא רוצה חנות וירטואלית.....ובבקשה מחיר זול...

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by ~Zeus~,

האם אחת החברות מפתחת כרטיס מסך (לעתיד הקרוב) בעל 512 ביט?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

שלום יש לי את הכרטיס מסך שבכותרת, ויש לי איתו בעיה, אני מנסה לפצל את ה DESKTOP ל2 מסכים שיש לי ככה שאני אוכל לשים אותם אחד ליד השני ולראות חצי מסך על כל אחד מהם. התקנתי CATALYST אחרון, וה הATI Catalyst Control Center לא עולה, אי אפשר להיכנס אליו, כשאני מנסה להיכנס ל WIZARD הוא גם רושם לי שהוא נכשל. מה אני עושה? ניסיתי גרסאות יותר ישנות של ה CATALYST אבל שם אין תמיכה באפשרות עם ה2 מסכים כמו שהסברתי.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by ברק,

קראתי כל מיני מאמרים בגורו3D על האופציה להפוך את הQuadroFX4000 לזמין ב6800 אני פשוט לא מוצא הסבר מה זה ומה התועלת של המונח הזה לביצועים אשמח להסבר

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. אני לא גיימר ולא משתמש כבד בסך הכל רוצה לערוך כמה סרטי וידאו שיש לי וקצת עריכת מוזיקה רציתי שתציעו לי איזה חברה עדיפה בנושא הזכרונות וכרטיסי הטלויזיה.(מבלי להכנס לעומק השבבים) כרטיסי טלויזיה : LEADTEC , FLYVIDEO, PINNACLE,AVER (אני קונה את הדגםפ הטוב ביותר של החברה) זכרון : SAMSUNG , ADATA, CORSAIR , KINGSTON : DDR2 256MB 500MHZ

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. כן או לא? ועד לאיזה רזלוציה הוא יכול להגיע והאם זה נחשב בסדר?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by kman888,

קודם כל תודה. בעזרתכם קניתי כרטיס מסך. ועכשיו לשאלה. אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים. מסך חדש שמתחבר בHDMI ומסך ישן יותר שיש לו רק Vga הבעיה שבכרטיס המסך שקניתי אין יציאת VGA אבל במחשב עצמו יש כרטיס מסך מובנה שלו יש יציאת VGA. אז חיברתי את המסך החדש לכרטיס מסך החדש ואת המסך הישן ליציאת הVga שקיימת במחשב (לא בכרטיס המסך) ושני המסכים עובדים השאלה היא האם זה שחיברתי את המסך הישן ליציאת VGA. במחשב פוגעת לי בביצועים או שמבחינת המחשב זה שקוף לאן חיברתי את המסכים?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by Mithras,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה ולראות במחשב את הערוצים של YES האנלוגים והדיגיטליים במחיר בסביבות ה 300-500. אין לי שום מושג בדברים האלה, וזאת הפעם הראשונה שלי שאני. כמו כן אם אפשר גם להסביר על הכבלים השונים שאני יצטרך בשביל לחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה, תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  18. סוף סוף מצאתי כרטיס שאני רוצה. אולי תוכלו להביע חוות דעת עליו? אני חושב על לקנות את כרטיס הטלויזיה הזה: leadtek WinFast TV USB II Deluxe. מה אתם אומרים עליו? איכותי? דרך אגב, 454 ש"ח זה מכיר סביר? יש מקומות יותר זולים שמהם אפשר להשיג אותו? (אין לי בעיה עם קניה מאתרים בחו"ל). אני יודע שיש לו אפשרות ל-Timeshifting. יש לי שאלה בנושא. יש אפשרות לחבר את הממיר (הוט) לכרטיס ומהכרטיס לטלויזה ואז לעשות Timeshiting? (זאת אומרת, לעשות פאוז, להריץ, וכו'..?) או שאין חיה כזאת? אני מדגיש, לחבר את הממיר לכרטיס ואת הכרטיס לטלויזיה. בלי מחשב בכלל. צריך את המפרט שלי? AMD sempron 3300+. 1GB +256MB ram. Ati xpress 200m (128MB(. HD 80GB אבל אני קונה חיצוני בכל מקרה... וזהו אני חושב. אשמח לדעות…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. ראיתי שב KSP ה 3870 עם 512MB עולה כמעט כמו ה 8800GT עם 256MB. רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים (עזבו את הקטע של הזיכרון) ? האם בחודש הקרוב אמורים לצאת דגמים טובים יותר שיהיה שווה לחכות עבורם? רציתי לדעת האם מבין שני הדגמים הנ"ל יש כאלו עם קירור פסיבי ואם כן אודה ללינקים לחנויות במרכז.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by Classify,

במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by Systema,

1.האם ה S-VIDEO זה IN או OUT? כלומר הוא קולט\משדר? יש חיבור של שני מסכים- האם אפשר לחבר אותם אחד לשני, כלומר שאחד ישדר את מה שהשני קולט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. מתלבט אם ההשקעה כדאית בין כמה דגמים למחשב סלוני להרצת סרטים, משחקים לא כבדים ומוזיקה. 1. Asus GeForece EN8600GT Silent/HDTP 256MB (קירור פסיבי) http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 יציאות DVI או GAINWARD Bliss 8600 GT 256MB HDMI SilentFx NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, DVI-VGA-HDMI http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=138 גם קירור פסיבי אך עם יציאות DVI ו-HDMI - יקר יותר בכ-200 ש"ח. או ללא קירור פסיבי - יותר זול אך עדיין עם יציאות HDMI ו-DVI. leadtek GEforce PX8600 GT HDMI 256MB TDH קישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=380&lineid=1&act=1 אשמח להמלצה ע…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. Started by Omri643,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …

• 3 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים