עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם שמעו ש לי כרטיס טלויזיה במחשב אממ אני מחר או עוד כמה ימים הולך לחבר אותו לטלויזיה..(שאני אומר כרטיס טלויזיה אני מתקוון שיש לי יציאה בכרטיס מסך שאנ יכול לחבר תטלויזיה..) עכשיו הצלחתי לחבר את המחשב שמה שאנירואה במחשב אני ראה בטלויזיה.. כאילו במקום המסך שלי.. עכשיו יש לי שאלה ם אני יכול לעשות דבר הפוך האם אני יוכל לחבר ולהביא איזה תוכנה שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.. חשולצין שאני עושה את זה בשביל להקליט תוכניות אז אם זה אפשרי תענו לי בהקדם. תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by ilay22,

לא ממש הבנתי את ענין הכרטיס קול המשולב, כי בכרטיס עצמו יש רק יציאות וידאו זה אומר שהוא משולב ביציאות DVI? יש דרך לחבר אותו לרמקולים רגילים? עוד דבר זה שהכרטיס קול של הלוח אם לא עובד, האם זה בגלל ה HD או שיכול להיות שהוא מקולקל בלי קשר?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by giloman,

עוד כמה זמן יהיה חייבים 256 כדי להריץ משחקים ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by tsvika,

שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. מישהו אולי יודע ב100% עם ה -6800gt חייב ספק מעל 350 או ש350 מספיק ???? ואיזה נזק זה יכול לתת לכרטיס ?????????? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. אני צריך את היעדכון לכרטיס מסך יש לי REDON 9800 PRO של TUL אני צריך דרייבר דחוף כי נדבר לי הדיסק :'(

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by MODY69,

שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  10. מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ?? מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה....... או כרטיסים של msi מאותו דגם.... ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by -R-E-L-,

יש מלא 7600 אבל איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור ומהירויות שעון.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. רציתי לשאול אם המסך הזה: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2 ? תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך

• 9 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by BEN903,

:o

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by arikez,

רכשתי כרטיס מסך 9600GT של PALIT ואחרי שחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה שהוא לא מקבל מספיק כח ולכן הוא יפחית מעוצמתו יש לי ספק 400W האם זה לא מספיק לכרטיס הזה? והאם אפשר להמשיך לעבוד ככה ללא סיכון?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Reze,

יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  16. שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by avivlevy,

האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by silof,

תקציב: כ-1500 ש"ח, אין לי התנגדות עקרונית להזמין מחו"ל. המחשב נקנה לפני 3.5 שנים ולא עבר שדרוג מאז. מפרט: כרטיס מסך קיים: ZoTac GTX 260 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4P מעבד: i7 920 ספק כוח: ThermalTake PurePower 600W ultra Silent PSU 24pin W0121RU מערכת הפעלה: win7 enterprise זכרון: OCZ Platinum XTC Triple Channel 3x1GB DDR3 1333MHz PC3-10666 OCZ3P1333LV3GK - יעבור שדרוג גם (כנראה ל-4x4=16GB). הצרכים שלי: משחקים (כמה שיותר יפה ומהר כמובן) וצפייה בסרטים/סדרות. חשבתי בכיוון של gtx660ti או hd7850 אבל אני לגמרי פתוח להצעות. אשמח כמובן להמלצה על יצרן ספציפי (gigabyte/asus וכו'). תודה רבה! silof

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by sh2006,

אני מוריד את גירסה 2 המלאה, אך אין תמיכה ב 8600GTS התוכנה לא מזהה. מישהו יכול להביא לי קישור או את דף הבית המקורי של התוכנה (על מנת שאוריד את הגירסה התומכת...)?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום! לאחר קריאת הכתבה פה באתר על המעבדים עם ה3 ליבות והליבה הסגורה, בסוף היה כתוב שאפשר לפתוח צינורות ב6800GS ולהפוך אותו ל6800ULTRA רציתי לשאול איך עושים את זה? ואם יש מדריך(עדיף בעברית) זה יהיה מעולה! הכרטיס נמצא בOC אם זה משנה. מפרט מלא בצד. תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחירים הללו, לא משהו מפוצץ מדי, יש מצב שאני יכול לעלות עד 700. מדובר בכרטיס ללוח אם שתומך בAGP. תודה מראש

24. Started by chiff,

עקב שה8800GTS שלי כנראה התפגר זקוק להמלצה לכרטיס חדש עקב כך שהרבה זמן לא התעניינתי בסדרות החדשות שיצאו אני לא כל כך מעודכן. המפפרט שלי : E6300 ספק enermax 450 2 ג'יגה זכרון מסך 17 CRT לא מתוכנן OC בשום אופן ולא מתוכנן לעבור למסך אחר כרגע. הכרטיס מיועד בראש וראשונה למשחקים. כמו כן ישנה עדיפות לכרטיסים של NVIDIA על פני ATI מניסיון קודם (אבל שאני חושב על זה הכרטיס הנוכחי הוא של NVIDIA אז אולי גם הם מתקלקלים ) מקווה שנתתי את כל הפרטים הרלוונטים בתודה מראש לעוזרים

25. Started by ward,

שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.