עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitbatito,

מה יהיה יותר טוב וביצועים יותר טובים מערך של 2 8800gts sli או 8800GTX אחד ולמה תודה לעוזרים!@!!!

2. שלום לכולם, אילו הגדרות גרפיות במשחקים כיום ידועות כצרכניות כבדות של המעבד? זאת מכיוון שיש לי מעבד ישן אך כרטיס מסך חדש, והייתי רוצה לכוון את ההגדרות בצורה אופטמלית כך שהמעבד יתאמץ ובכל זאת לשמור על הגדרות גבוהות בגזרת הכרטיס מסך

3. היי, אני עורך סרטוני וידאו כתחביב (לא עם אפקטים מורכבים מידי). כרגע של 1080P... לא יודע מתי אעבור ל4K. עורך כרגע ב-Hitfilm Express. מה שמפריע לי בעיקר זה זמן הרינדור שהוא מאוד איטי, מן הסתם כי אין לי כרטיס מסך ייעודי לעריכה, אלא על הלוח... (Intel HD Graphics 630) חושב אם להשקיע בכרטיס מסך, אם זה יקצר לי את זמן הרינדור... זה המפרט שיש לי: i5-8600 CPI 3.10GHz Asus ROG STRIX H370-F GAMING 32GB זיכרון DDR4 דיסק SSD INTEL 256 ספק כוח Thermaltake TR2 380W התחלתי להתבלבל עם כל הדגמים, TI, סופר וכו'... 😃 האם כרטיס עם 4GB יספיק, נניח GTX 1050 או 1650 סופר? או שבראייה לעתיד כדאי להשקיע יותר? חשבת…

4. Started by bob24,

מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?

5. שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. הי לכולם אני בונה HTPC והמליצו לי על הכרטיסים HD2400/ HD2600 שניהם PRO ושניהם עם קירור פאסיבי. בגלל הדרישדות הומלץ לי ללכת על הכרטיסים של Gigabyte אלו שאלותי בנושא 1. האם הכרטיסים תומכים בתצורת "מסך בתוך מסך" - נניח לעבוד ובקטן לראות טלויזיה (או להפך) או למשל לראות סרט ( בין מ- HDD או מה- DVD) ובפינה לראות בטלויזה חדשות... אגב ברור לי שאני צריכה לשם כך גם מסך התומך בדבר ואני בטוחה שקיימים כמהטובים כאלה כך שאוכל למצא.. 3.הבנתי שיש לכרטיס יציאת HDTV. השאלה אם יש לו גם יציאה למסך CRT/ 2.האם הכרטיס תומך בחיבור של כמה מסכים בין אם המשכיים אחד לשני ובין אם זהים הכוונה פה שלפחות אחד מהם יהיה של מסך LCD?תומך HD+ טלויזיה בין אם רגילה או LCD (אולי גם HD) רצוי גם שתהה אפשרות חיבו…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך את זה דחוף לצורך חישוב מחיר משלוח מארה"ב

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by enzo,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7600GS 256MB עם מאוורר קטן והטמפ' שלו במצב מנוחה נעה בין 60 ל-65 מעלות. לפי ההגדרות מהירות השעון 490MHZ ומהירות הזכרון 400MHZ . נאמר לי שהטמפ' גבוהה מדי כי ביררתי עם חבר שיש לו אותו כרטיס רק של XFX שהטמפ' אצלו נעה בסביבות ה-30 מעלות. ואצלו מהירות הזכרון היא 500MHZ . ניסיתי לבצע אוברקלוק בעזרת ATI TOOL וכשהמהירות של הליבה הגיעה למקסימום שיכולתי 535MHZ ומהירות זכרון מקסימלית, עד שהופיעו ריצודים הייתה 435MHZ והטמפ' הייתה כבר באיזור ה-90 מעלות. הוא הצליח להגיע למהירות זכרון של 800+ וזה די מפתיע אותי שאני במהירות נמוכה של 435 מגיע לטמפ' גבוהה כל כך ומסתכן בשריפת הרכיב. אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהכרטיס אצלי פחות מחודש ובקצב הזה אני אצטרך עוד כמה חודשי…

10. Started by yellow acid,

ברשותי מחשב מלפני כעשר שנים, העלה אבק המון זמן ועכשיו חזרתי להשתמש בו. לתדהמתי כרטיס המסך נעלם כלא היה (פתחתי את המחשב). לוח אם asrock - h61m-hvs intel Core I3 2120 3.30GHz 8 ג'יגה ראם DDR3 הדרישות די צנועות, אם יוכל להפעיל משחקים בסגנון XCOM2 אפילו על איכות בינונית, אני אהיה מרוצה. אם יש אפשר שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר עוד יותר טוב(ואפילו על סטינג מינימאלי). אני מקווה שאפשר עדיין לקנות היום משהו כזה שיתאים ללוח אם מלפני עשר שנים, וזה לא יעלה על 350 שקל. אני לא זוכר מה הספק כוח שיש לי, אבל אני זוכר שחיפשתי משהו שהוא לא זבל סיני ונדמה לי במעורפל שהוא היה באזור 500W, הכרטיס הקודם שהספק הזה הריץ במחשב הזה היה כרטיס שלפני 10 שנים עלה 80…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by liram21,

עשיתי בדיקה של 3DMark 11 וזה מה שיצא: http://3dmark.com/3dm11/1623955;jsessionid=v4jqh4m4cjkl?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1623955%3Fkey%3Dau64EcufqtcT3p6uSHknpv5u5MXet3 איך ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by fog,

לאור ההמלצות החמות על הכרטיס הזה קניתי אותו, היום קיבלתי אותו, התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר 6.12. ועכשיו הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי את התוצאה העלובה (ברזולוציה טבעית 1024*1280) לאור המפרט שלי (ראו מימין) 3589!!! מעבר לזה שבאף חלק בבדיקות לא עברתי את ה-30 fps גם שיחקתי farcry ואומנם שיחקתי בהגדרות הגבוהות ביותר אבל המשחק לא היה לגמרי חלק (להערכתי פחות מ-20 fps) בניגוד לביקורות!! בקיצור אני מאוכזב קשות. יש לכם הצעה/הסבר כלשהו לתוצאות הללו??? [attachment deleted by admin]

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. קרובים שלי נוסעים לרוסיה עוד שבוע.. שמה כרטיסי המסך זולים ב-45 דולר מאשר בארץ אז החלטתי לרכוש שמה. עכשיו, אם אתם באמת מבינים בעיניין אז תמליצו לי על אחד מהבאים..!!! אני רוצה את ההכי טוב מבין הבאים לא את ההכי כדאי וכו' . 1) GAINWARD ULTRA 650 XP \VIVO \128MB DDR (Ti 4200) GOLDEN SAMPLE! 2) LEADTEK Ti 4200 tv out 128mb 3)SUMA Ti4200SE 128 MB tv out לי אישית יש העדפה לגבי ה GAINWARD! בכל זאת מה דעתכם?? מה שווה לבחור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני מעוניינת להוסיף כרטיס מסך כדי לחבר מסך ברזולוציה של 2K האם כרטיס המסך הזה מתאים ? כרטיס המסך: Sapphire Radeon RX 550 PULSE 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCIE מפרט המחשב שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-H77-DS3H (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 mSATA, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Panther Point H77, Intel Sandy Bridge CPU Type QuadCore Intel Core i5-2500, 3600 MHz (36 x 100) System Memory 8077 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Video Adapter Intel(R) HD Graphics 2000 (2108 MB) כח : Seasonic psu 620w active pfc 80+ …

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  15. נראה שמדובר בכרטיסים מומהרים, הורדת תדר מסייעת בבעיה. אנשים החליפו ספקים בהספקים של 1000W+, השתמשו ב2 כבלים לכרטיס לרובם זה לא עזר, רק הורדת תדר. הורדת התדר נמוכה, לכן פחות סביר שזה קשור להספק הכללי אלה לבעייה תכנונית/דרייבר. אולי משהו בקוד של הקושחה. בFE להבנתי זה לא מופיע. https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-3080-sees-increasing-reports-of-crashes-in-games https://www.igorslab.de/en/what-real-what-can-be-investigative-within-the-crashes-and-instabilities-of-the-force-rtx-3080-andrtx-3090/

16. Started by ychamp,

I just bought a samsung 930b and it won't let me play any games that are under 1280X1024 wth should i do????

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

עדיף כרטיס מסך 256MB DDR3 מאשר 512Mb DDR2?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. http://www.nv30.com/comparisons.html טבלה שמראה את הביצועים של כל כרטיס ומשווה, כולל ATI 9700, NV30, TI4600 NV30 OMEN - יעלה 500$, ייצא בספטמבר, יותר טוב מה9700. ATi Radeom9700 - יעלה 500$, ייצא באוגוסט, פחות טוב מהNV30

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  19. חברים תעזרו לי אבל מי שבאמת מבין .. איזה כטיס מסך יותר טוב ? זה: ארכיטקטורה מדהימה ומרשימה מתאים למחשבים מן הדור החדש בממשק PCI Express / AGP8X כרטיס מסך ומאיץ גרפי מבית INNOVISION בבצועי תצוגה במהירות האור המדהים באיכויותיו . הכרטיס מגיע עם המאיץ הגראפי הטוב בעולם NVIDIA CHIPSET כולל יציאת טלויזיה. מפרט טכני: Powered by NIVDIA® GeForce 6600 GPU זיכרון 256MB DDR2 +עם 64BIT טכנולוגיית עיבוד 0.11 מיקרון יכולת צפיה Dual 400MHz RAMDACs supports dual QXGA displays up to 2048x1536@85Hz מנוע NVIDIA® CineFX 3.0 Engine NVIDIA® UltraShadow II Technology NVIDIA® Intellisample 3.0 Technology Full-Speed 32-Bit Color Precision Adaptable Programmable Video Processor engine א…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by miky,

אני לא יודע למה אבל נראה לי שזה סופם למה א יודע נראה שהם הגיעו למקסימום אני לא חושב שיופיע משהוא כמו geforce 7 serias או radeon x1000 או משהוא כזה זה פשוט לא הולך נראה ששני החברות האלו יצתרחו להתחיל מחדש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by galg,

היי כולם, יש לי בבית טלויזיה מעולה - מסך שטוח של טושיבה, צבעים יותר חדים מכל LCD שראיתי עד עכשיו (לא בסרטים אלא בערוצים הרגילים שמשדרים 4:3, וכן גם לי לא ברור איך זה עדיין 4:3) אבל לצערי היא מהבוקסות של פעם ולא LCD עם יציאת VGA/DVI. לכן אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך comopnent וככה לפחות אני אראה את המחשב בצורה נורמלית. מישהו יודע משהו על זה? תודה ;-)

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by T-Flash,

עוד מעט הכרטיסים X1900XT ו X1900XTX ו X1900CF יהיו בחנויות קצת השוואות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=310 תגיבו בעמ' 2: עוד קצת מידע וחדשות... כנראה לSAPPHIRE יש כבר את הכרטיס... בעמ' 9: סופסוף מבחני ביצועים - מלך חדש הגיע לשוק. ד"א, הכרטיס זמין כבר גם בארצנו הנידחת :-) מסתבר שהX1900XTX בקרוספייר מוציאים 16,000+ בסטוק 8) בעמ' 10: עוד השוואה מ DRIVERHEAVEN כבר אפשר למצוא אותו ב NEWEGG... הכרטיס בנועה

• 100 תגובות
    • 8.9k צפיות
  23. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת איך הכרטיס 6600GT של ליטק?? הוא טוב או שיש חברה שעדיפה ואם אפשר קצת מידע על הכרטיס תודה

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  24. אני יודע שיש סטיקי והכל.. אך אני מבקש ממכם להתחשב... קניתי את המסך 760bf לפני 3 ימים..ועכשיו ראיתי שיש עליו ביקורות לא טובות.. ככה שיש לי אולי עדיין הזמנות להחליף.. אבל אני צריך היום/מחר לקחת החלטה.. כי אחרת יהיה מאוחר מדיי.. לכן אני רושם כאן ולא בסטיקי.. פשוט אין לי הרבה זמן.. ההתלבטות שלי בין המסך 930B (להוסיף 270 שקל..) או להישאר עם 760BF.. רואים מצויין אבל בסרטים רואים מריחות.. רציתי לדעת איך חוות הדעת המקצועיות על המסך... כי באתר zap יש עליו ביקורות טובות יותר... מבחינת מפרט 760BF: גודל מסך: 17" DVI+PIVOT רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי/דיגיטלי בהירות BrightNess: 300cd/m נגידות Contrast: 700:1 זמן תגובה: 4ms זוית ראיה: 160/160…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by giri71,

Previos tread got closed before i can respond,so here it goes All ATI vs. Nvidia thing got way off the proportion on this forum And funnny thing are ,that this was done by ppl,who dont know anything about GPU's I used to have numerus ATI's&Nvidia product over passt 8 years,infact i got it know to, so i can speack from hardware user point off view and not from"forums reader"who catch peaces off info from alot web sorces I aint thought im gonna say this one day but,x19xx GPU family just destroys Nvidia In all game benches with high filters they got from 15% to 90%^ over current"hardtofind" 7800gtx 512mb And this is resolution that ppl who buys highend cards playing Does…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.