כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
תגידו לפי מה שאני מבין nvidia דרסה את ati הכרטיסים שלה מריצים הרבה יותר את דום למה זה לעזאזל! לי יש radeon 9600 xt של ati ואני מבואס רצח! לא בא לי בכלל לשחק בדום 3 אני מפחד שזה יקרטע על רמת פירוט נמוכה עכשיו הם הוציאו דרייברים 4.9 מה זה עזר מישהו הוריד אותם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים לרכישה של מסך LCD, הראשון, LG l1710b , בגודל 17'. השני Mag LT865, בגודל 18'. שניהם בסביבות 2700-3000 ש"ח. (אם למישהו יש רעיון יותר מוצלח....) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם איך המסך הזה באופן כללי? קניתי אותו (לא חדש) במצב מעולה ובקושי היה בשימוש הוא שפורפרת טריניטרון איך הוא לעומת אחיו הבכירים יותר 786FD ו 796FD
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס על ערכת השבבים 915P ואני לא יודע על איזה כרטיס ללכת חשבתי גם על האפשרות ללכת בנתיים על 915G (שזה כולל כרטיס מסך OB פשוט) ויותר מאוחר לקנות כרטיס מסך טוב מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כן כן הוא הלך. שמתי את הקירור שלי לחבר עם 9600 והוא מגיע ל 500 בלי בעייה בכלל אבל הוא צריך וולט מוד כדי לעלות. תשתתפו בצערי. אגב אין אחריות בגלל שהחלפתי קירור. עכשיו אני חוסך ל 6800 יש מצב שמצאתי עבודה אז זה לא יהיה כל כך ארוך.
-
מה זה ? תסביר לי בבקשה בדיוק מה זה ! ומה יקרה עם אני יסמן את ה V ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632271290061250000-untitled.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
What do you thing about that one: ? Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg 2200NIS Ksp.co.il and is there something better in this price?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי G-FORCE 4 64MB ובבדיקה של 3D MARK הציון היה רק 199 האם זה נורמלי לכרטיס הזה או שזה נמוך מדי אפילו בשבילו?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה זה התחיל לי פיתאום שיניתי את הסדר בחדר שלי ויש רמקולים ילד TV ו אולי זה הגורם בכול פעם שאני מעביר מה PC ל TV יש לי גלים שיורדים לאת וזה ממש מעצבן אך אני מסדר את זה (RADEON 9800 PRO של Gigabyte)
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אוקי כבר כתבתי איזה מסך יש לי lcd 19 lg דגם החדש שלהם s בקיצור עם אני ישים רענון גבוה לקראת הזמן המסך יהה ויאבד איכות ? כי אני רואה עכשיו מזה מדהיםםם חבל על הזמן עכשיו אני יכל בה 1024 1280 על 85 הבעיה היא עם אני ישים על 85 זה ישחוק ? עידף על 60 ? ככה לא יקרא אף פעם משהו למסך ? אני רוצה שתמיד ישאר ככה רק אתמול קיבלתי אותו ואני בפחדנים למרות שזה רק קצב רענון לדעת עם אפשר לשים על קצב רענון גובה ? או עם אני ישים על נמוך זה עדיף למסכים האלה
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מצאתי איזה גירסה חימנית של דוס וכתוב לצרוב אותה לתוך סי די רום ואז לעשות בוט אז אני עושה בוט ואז אין לי אף כונן חוץ מהסי די רום אני חושב שאו שהדוס הזה לא תומך בSATA או שהוא לא תומך בNTFS או שזאת בעיה אחרת כי אף כונן לא מוצג לי חוץ מהסי די רום ואין לי כונן דיסקטים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם ... קצת מסובך לי העניין הנ"ל אז חשבתי להתייעץ פה בחכמי הפורום השונים ... אז ככה : מחשב 2.4 עם כרטיס מסך רדאון 9000פרו של ג"יגבייט , מסך 15" דק פשוט , פלזמה של דייהו 41" מהדגמים הפשוטים .... מה שאני רוצה לעשות זה בעצם להגיע למצב שבו במסך 15" אני מנהל את כל העניינים והתוכנות למיניהם וויזואלים שונים כמו סרטים יוצאים למסך פלזמה ... עד לכמה שהבנתי יש שתי אופציות בעצם ... אחת זה דרך היציאת tv-out והשנייה דרך הvga screen 2 .... מה שמביא אותי לשאלה הראשונה שלי ... מה מהשניים יותר טוב ועדיף , ולמה ... ? והשאלה השנייה ... קצת יותר מסובך אני חושב ... אבל ככה : ישנם כלמיני שומרי מסך חביבים כאלה שאני רוצה שירוצו על הפלזמה (ואני מדגיש ) בזמן שאני עובד על ה15" , האם אפשר…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בהנחה שכמובן התשובה היא 9800SE- עד כמה הוא יותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני משחק עם מחשב דיי טוב .... AMD 2500 ABIT AN7 512DDR ראדיון 9600 XT עם דרייברים חדשים 4.7 ה 4.9 החדשים לא עוזרים לי הגרוש הבעיה היא .. אני משחק על רזלוציה 1024...על HIGE ! ונגיד אני ניכנס למשחק בהתחלה הוא זז לי לאט מקרטע כזה אחרי זה זה משתפר וניהיה חלק יותר כשאני פותח דךתות לוקח לו איזה שניה זה לא חלק כזה ! רציתי לדעת במה הבעיה בזכרון בכרטיס ? עכשיו רציתי לדעת עוד משהו איך אני יכול לבדוק על כמה פריימיים הוא עובד לי ? ומה זה פילטריים שכולם אומרים לי ? תודה לעוזרים ! ככה אני רואה את המשחק -- התמונה לא באיכות משהו כי האיכות ירדה כשהעלתי ... http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632272217273281250-untitled.jpg רואים יפה לא ? ממש ממש האיכות ירדה בתמונה אבל...
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הטקטורה במשחק נהיית מטוטשת כזאת בתפריט ואפילו קצת במשחק ? באגים במשחק ? גם כדי לשנות כל הזמן צריך לצאת להכינס מעצבןןןן שיצאו פאץ תיקון :-\ אבל עזבו את זה אני שם על בנוני הטקטורה של הכתב חדה ביותר אני שם על גובה הכל משתבש בכתב נהיה מטושטש .
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
גג 700 שקל פנטיום 4 1500 384DDR KINGSTONE
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רואה שהכרטיס הזה תומך ב DVI, אבל לא תהיה בעיה לחבר אליו מסך בחיבור רגיל (חיבור רחב עם פינים), נכון ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי להתייעץ עם כמה משתתפים שמבינים עניין פה(ויש לא מעט כאלה)... קניתי לפני כחודש מחשב(game machine)ובאותה הזדמנות החלטתי להזמין את ה Geforce 6800 ultra,אני אמור לקבל אותו עוד שבוע(התרגשות :) יש לי מסך LCD של Benq...בגודל 17" ובינתיים לא היו לי בעיות אתו,חוץ מיזה שהתמונה קצת חשוכה.אני מעוניין לקבל מקסימום ביצועים במשחקים!! וההתלבטות שלי היא כזאת: האם להישאר עם המסך הזה.?..או,למכור אותו ב1500 ש"ח(יש לי כבר קונה) ולהוסיף 150 ש"ח ולקנות את המסך הבא...[ftp=ftp://http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174]http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174[/ftp] מה דעתכם(להזכירכם אני מעוניין להריץ את Farcry ו-Doom3 בצורה הכי אופטימלית שאפשר…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600xt.. הורדתי עכשיו את ה-4.9 כי אומרים שהוא מאוד משפר ביצועים בדום 3 אבל משום מה נעלמה לי אפשרות ה-overdrive שהייתה קיימת אצלי תמיד.. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר להחזיר את ה-Overdrive? תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש כרטיס מסך הכי טוב למשחקים מעונין להריץ כמו שכתוב בכותרת! חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.leadtek.com.tw/workstation_graphic/quadrofx_3000_1.shtml מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה די טפשית האמת אני לא יודע אולי בגלל הזיכרון לכרטיס שלי ראידון 9700 פרו ספייר יש 128 עם אני יקנה 9600 עם 256 ? יתן ביצועים יותר טובים ? כרגע אני משחק ודום3 חלק לא קשור זאת סתם שאלה מענינת אותי .
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-