עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jjddds,

יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 לפני חודש קניתי מחשב חדש ואז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה חשבתי שזה בעיה שאני עשיתי אז התכנאי התקין הוא עשה FORMAT ולפני כמה ימים גם אני עשיתי למחשב FORMAT רציתי רק לבדוק עם זה לא יהה קשה לפרמט כי זה SATA וזה ביוס חדש והכול אז אחרי שעשיתי פורמט ב 100 אחוז ראיתי שייש לי עוד פעם אותו בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה אז לא ידעתי מה לעשות!!! אז התקנתי את הדריבר הרגיל שמקבלים עם R9800P יש דיסק מקור וזה סידר אז זה אומר שזה בעיה בכרטיס מסך? או במסך? וגם ראיתי שלפעמים יש חושך במחשב! וגם יש בעיות בגרפיקה ואני משחק במשחקים ישנים.. זה בעיה בכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by alergic,

כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. שלום לכולם, בשעה טובה קיבלתי את ה GIGABYTE 9550 שהזמנתי השאלה שלי האם כדאי להתקין את הדרייבר המצורף בדיסק או להוריד משהו מהאתר של ATI תודה

5. Started by orlupo,

מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by japaN,

כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by sh2006,

אני מוריד את גירסה 2 המלאה, אך אין תמיכה ב 8600GTS התוכנה לא מזהה. מישהו יכול להביא לי קישור או את דף הבית המקורי של התוכנה (על מנת שאוריד את הגירסה התומכת...)?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by Dano,

לפי מה שראיתי בכל מיני אתרים הכרטיס החדש של radeon יותר טוב מ6600GT וגם אמור לעלות פחות ממנו.. בזמן ההשקה הוא אמור לעלות 160 דולר.. כלומר גם ביצועים יותר טובים וגם עלות נמוכה יותר? הייתכן? וגם מתי בדיוק הכרטיס מתוכנן להגיע אלינו?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. היי, אני מחפש כרטיס מסך עם HDMI שיתחבר לרסיבר של YAMAHA ויוכל להעביר גם תמונה וגם סאונד על גבי כבל HDMI. לוח אם: asus m2n-e תקציב עד 400 שקל. אני לא גיימר ולכן לא חשוב לי ביצועים גרפיים במשחקים. מודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by mescalin,

שלום לכולם אני מבקש המלצות לכרטיס עם יציאת HDTV עדיפות לכרטיס שיוכל להתחבר במקביל לטלוויזיה ולמסך מחשב תמיכה במשחקים למינהם לא ממש חשוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by BURTON,

אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by The SONY Man,

שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+ 512mb וכתוב לי ב gpu-z שיש לכרטיס שלי GPU CLOCK 740 MHZ וה memory clock 1100mhz הגיוני? באתר של החברה כתוב שאמור להיות לי ה memory 2200 הינה הלינק http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=214%3Azotac-unleashes-geforce-9800-gtx&catid=1&Itemid=268〈=en זה היאתר של היצרן,והינה תמונה מהתוכנה http://img291.imageshack.us/img291/6053/125818777864.jpg

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by The-Gamer,

שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Boidem,

שלום לכולם. רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס מסך חדש Sapphire 4870 1gb . התקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI ובאתי להפעיל את המשחק NFS UNDER COVER, ואני קולט במשחק שכל שניה המסך עוצר לפריז קצר תוך כדי אני שומע את הסאונד של חיבור וניתוק USB או התקן PNP אחר, והמשחק ממשיך להתקע. עברתי למשחק אחר PES 08 . הוא טוען ש"הכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי לשחק במשחק זה" ניסיתי להפעיל את הSETTINGS של המשחק וגם הוא טוען שאין לי מספיק זיכרון בכרטיס מסך , שצריך מינימום 64 MB RAM ... ושוב, אותו כנ"ל לגבי הרעשים של החיבור וניתוק בכל פעם שיש אינטראקציה עם הכרטיס. חשוב לציין שאני עובד עם מתאם DVI-HDMI שמחובר לטלויזיה שלי LCD 42 . ניסיתי להחליף מתאם, לא עוזר, ניסיתי לחבר ל DVI ללא מתאם, לא עוזר, החלפתי מע…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי מסך דק שהחיבור שלו הוא DVI בלבד...! והמחשב שהמסך אמור להיתחבר אליו ישן ובעל חיבור אנאלוגי... :-\ אני מנסה להשיג ללא הצלחה מתאם מ DVI לאנלוגי ( מה שנימכר בחנויות הוא הפוך. ) מישהו יודע אם זה קיים ? איפה אפשר למצוא את זה ? יש לי הפשרות להביא דברים מחול אז אפילו השם של זה יכול לעזור תודה מראש. ;D

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by roei88,

שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. אהלן. קיבלתי מקודם את ה- ASUS MW221C.... אני מאוד מרוצה, (במיוחד לאחר העברת הצבע ל- sRGB) חדות מעולה וסרטים ומשחקים נראים ממש טוב. "בעיה" (או לא בעיה, בשביל זה אני כאן) אחת היא מין "פס אור" בתחתית המסך... מה שמוזר זה שזה לא כמו זליגת אור מקצה המסך אלה טיפה מעל, פשוט פס באמצע... האם להחליף את המסך בשביל זה או שאין מה להיות מודאג וזו תופעה נורמאלית? (הדבר היחיד בגללו אני שואל הוא בגלל שזה לא מתחיל מקצה המסך למטה) http://www.siz.co.il/up.php?i=qttzroyinzz0.jpg **** עריכה - מצטער הייתי בטוח אני בפורום מסכים, אשמח אם תעבירו**** תודה מראש, עודד ב.

21. Started by a_a_aa,

יש לי כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT DDR3 ואני שוקל לשדרג אותו ל: PALIT GEFORCE 7300GT SONIC 256MB האם אני עושה נכון בשדרוג הזה?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by X-Style,

שלום, אני מעוניין לשמוע כמה חוות דעת על המסך Samsung 731BF. האם הוא טוב למשחקים, האם הוא שווה את המחיר ובכללי אם יש למישהו ניסיון איתו מפרט טכני: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425549 תודה מראש אופס... מצטער, לא שמתי לב שיש תת פורום לLCD :\ אם אחד מהמנהלים יוכל להעביר את אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by CRYSMAN,

איך אני מודד את הטמפרטורה ב 9800GTX+ ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים