כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אחים שלי רציתי לדעת איך לצרוב ביוס לכרטיס שלי ולשפר אותו ואיזה תוכנות וקבצים אני צריך ומאיפה אני מוריד אותם בעיקרון הבנתי שלאחר שאני צורב ביוס חדש יותר של כרטיס מתקדם יותר אז אני עושה אובר קלוק לכרטיס ואני יודע לעשות אובר קלוק פשוט הבנתי שזה משפר את הכרטיס ומוסיף אפשרויות חדשות הכרטיס שלי הוא geforce 4 128 mb
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! כרגע בדקתי את A9600XT של ASUS ב 3DMark01 וב 3DMark03 וקיבלתי את התוצאות הבאות: 3DMark03:3617 3DMark01:10442 המערכת שלי היא: P4 2.0GHZ ASUS P4S533-E 512MB DDR333 האם הציונים האלה מתאימים לכרטיס הנ"ל כי שמתי לב שהוא קצת מקרטע במשחקים מסוימים מישהו עם כרטיס דומה קיבל תוצאות דומות וקירטועים במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה זה צינורות עיבוד העם זה מוליכים מהזיכרון שמתחברים למעבד של הכרטיס מסך? אני שואל כי בא לי לעשות משהו מענין עם הכרטיס מסך שלי
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את אופצית ה anti alisting המשחק חוזר לרזולוציה 480x640 מישהו יכול לתת רעיונות מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלם לכולם. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש... שאלתי היא, כמה זמן לפי דעתכם ישאר כרטיס Radeon 9800 Pro ככרטיס ש"עדבני" למשחקים. ז"א, אני יודע שאם הייתי שואל לפני 3 חודשים כולם היו ממליצים לי על הכרטיס הזה ורק הזה, השאלה היא אם אני אקנה אותו, מתי הצפי שבו אני אצטרך לשדרג שוב ? נ.ב. למרות שכיום תקציב זה לא כ"כ הבעיה, נשמע לי מגוכך לקנות כרטיס מסך כמו ה X800 Pro ב ~2500 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם יש לי את הדרייבר של אומגה 4.7 האם עלי להסיר אותו להתקין את ה- 4.7 של ati ואז להתקין את ה -4.9 בטא או שניתן להתקין אותו ישירות ללא צורך להתקין לפני כן את ה- 4.7 של ati ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל. הדגמים שאני מחפש ספציפית הם: Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit ו GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?? Sapphire Radeon X800 Pro Toxic או HIS Excalibur X800 Pro IceQII VIVO מה אתם אומרים ? לכל אחד ראיתי ביקורת אבל אין אחד מול השני .. שניהם קראתי שמצויינים ...
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לפי הביקורת הזאת - http://www.vr-zone.com/?i=1025&s=2 לX800 PRO יש DDR2 ולא GDDR 3 ,האם הנתונים מדוייקים?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64mb , ושמתי לב שבמשחקים רואים טוב יותר דווקא עם דרייבר ישן יחסית, כמו 52.16 לעומת דרייבר חדש כמו 61.76. האם יש איזה אתר מקצועי שממליץ איזה דרייבר הכי מוצלח לכרטיס המסך הזה באופן ספציפי?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי יש לי מסך lcd 19 LG לאין כדי לחבר אותו יש לו חיבור גם לה dvi משהו וחיבור רגיל של מסכים ריגילים למה עדיף לחבר ולמה ? תודה ... על ההסבר ניסיתי לחבר להdvi הצליח ואז הופיע אפשרות של מטול משהו ... לא יודע מה עדיף
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
דבר ראשון כל הכבוד למבצעים, זה מאוד עוזר לכאלה שלא מבינים (כמוני) להתמצא קצת ולהחליט. דבר שני, רציתי לדעת על איזה יצרני כרטיסים אתם ממליצים מבחינת GF או Radeon.... מי נחשב לטוב ? למי לא להתקרב ?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של RADEON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אז שלום חברה לפני כמה ימים מת ךי הכרטיס מסך :'(,בן דוד שלי השאיל לי כרטיס palit fx 5200 ועכשיו קנו לי st lab radeon 9200 האם הוא טוב?
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היית יש לי RADEON 9600PRO של ATI (זה היצרן, לא SPAPHIRE וכו') ואני רוצה לשאול מה יותר טוב: 5700 או 9600 PRO על כזה מחשב: P4 2400 256x2 Gigabyte MotherBoard 800 ועל דום3 ו האלף לייף 2 יעבוד יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו, 256 ביט וקיבלתי באקווה מארק 3 ציון של 37,188. זה נחשב טוב?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
http://www.computerbase.de/news/hardware/grafikkarten/2004/juli/far_cry_version_12_sm_20b
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה. בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ? שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צ…
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את דום 3 עם כרטיס ati 8500 128 פנטיום 4 3ג 512 מ ddr המשחק רץ יחסית יפה מאוד התקנתי גם את ההוטפיקס של ati אך משום מה אני רואה את המשחק ב 60 הרץ???????? יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה המחשב שברשותי: P.4 3.0 Northwood ASUS P4P800 Deluxe Kingston PC3200 400 MHz 256 X2 GeForce FX5600XT 256MB 128bit כרגע השחק עובד ח-ל-ק על High וברזולוציה 800X600.... אבל נראה לי בלי פילטרים.... האם כדאי לי להוסיף פילטרים ואם כן איך?? תודה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-