כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שמעו ש לי כרטיס טלויזיה במחשב אממ אני מחר או עוד כמה ימים הולך לחבר אותו לטלויזיה..(שאני אומר כרטיס טלויזיה אני מתקוון שיש לי יציאה בכרטיס מסך שאנ יכול לחבר תטלויזיה..) עכשיו הצלחתי לחבר את המחשב שמה שאנירואה במחשב אני ראה בטלויזיה.. כאילו במקום המסך שלי.. עכשיו יש לי שאלה ם אני יכול לעשות דבר הפוך האם אני יוכל לחבר ולהביא איזה תוכנה שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.. חשולצין שאני עושה את זה בשביל להקליט תוכניות אז אם זה אפשרי תענו לי בהקדם. תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
השתמשתי בחדש שממש האר לי את המחשב וקיבלתי באקווה מארק 31000 בערך. הורדתי את 4.8 (הגירסא הקודמת) והתקנתי חלק חלק קודם את הקטליסט אח"כ את הטאו ואח"כ את הקונטרול סנטר וקיבלתי 36500 באקווה מארק ואני מרגיש את ההבדלים .למרות שיש לי 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ואני אמור בטח לקבל תוצאות יותר טובות. תגידו הAGP של כפול 4 זה משפיע על המהירות במידה משמעותית? יכול להיות שזה גורם למשחקים לא לעבוד אצלי חלק על 1024*768? (יש לי פנטיום 4 2.4B )
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הלך קפוט מסך 17" הראשי שלי שהיה בן 6-7 שנים.... (TCO95)... משמע אני צריך מסך חדש בדחיפות.... יש המלצות למסך CRT 17" (שטוח אני מניח)..? אשמח לקבל גם חנויות בהן אני יכול לקנות את המסך בימים הקרובים. אבנר
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
:s05: באיזה תאריך הוא אמור לצאת לחניות ולארץ מתי יגיע בערך?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
העפתי את טלויזה מחדר ואני רוצה עדיין מידי פעם לראות פה משהו... הבעיה שפעם בכבלים היו קולטים (אולי עדיין) תחנות רדיו דרך השקע של רדיו (לא לא השירות הזה עם הממיר של מוזיקה אלא סתם ככה), אז חיברתי את מערכת לשקע ובמקביל היה לי חיבור למחשב אז נוצר צליל תמידי של ממממ... (כל עוד המחשב היה דולק ושקע של כבלים היה מחובר) בסוף התייאשתי למרות שככה שמעו מצויין וגם היה אפשר לקלוט ערוץ 3 ו- 4 במערכת מה שהיה נחמד במיוחד לסרטים! בקיצור עכשיו אני חושש שאם אני יקנה כרטיס טלויזיה לצפייה בשידורים תווצר בעיה דומה משהו מכיר את תופעה ? נתקל בה? פתר? לחילופין עובד עם כרטיס טלויזיה מול הכבלים ישירות (ללא ממיר דיגיטלי או אחר? , בעצם תגידו גם אם כן רק תציינו למה הוא מחובר) חוץ מזה המלצה לכרטיס זול ו…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ההזמנה מחו"ל וזה דחוף...! אני מתלבט בין BFG שיש עליו אחריות לכל החיים לבין שאר החברות המוכרות.. לידטק ואלבטרון....???? בבקשה עזרה דחוף אני לפני קניה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאחר בדיקה של PCMARK05 ו-3DMARK 05 יצא לי 3443 בבדיקת המערכת{AMD 3000 64-NEO2PLATINUM-R9550]ע"י הPCMARK בבדיקה של הגרפיקה קיבלתי 899 ב3DMARK עם הרדאון 9550{128ביט} עכשיו שיש לי תוצאות אני רוצה לדעת איפה אני עומד? זה טוב בינוני חלש?[/color]? יש לתוכנה קישור להשוואת תוצאות אבל כיוון שהגרסה שיש לי לא מקורית אינני יכול לבדוק שם אני מאוד אשמח לשמוע מכם
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כרטיס מסך מעבד נתונים או שהוא רק מקבל אותם מהמעבד ורק מסדר אותם על המסך?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש: core i7 920 2.67GHz ATI Radeon hd 4850 512 MB asus p6t motherboard 500gb WD hard drive samsung syncmaster 226bw בכל מקרה, מאז שקניתי אותו לכל המשחקים שלי יש בעיה אחת... כאשר אני מסתובב עם הדמות במשחק במהירות ימינה שמאלה או סתם סיבובים, המסך נקטע בחלק העליון, ואחרי שניה הוא מתאזן שוב. זה נראה כאילו המסך יוצא מסינכרון ואז חוזר. זה כאילו הכרטיס גרפי לא עומד בקצב של המחשק או מחשב. חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז שלחתי אותו לתיקון, והחדש עושה בדיוק את אותו הדבר. זה עדיין יכול להיות בעיה בגרפיקה, או שאולי משהו אחר גורם לזה??? אגב, אני מריץ את כל המשחקים עם רזולוציה 1680X1050... תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה עדיף? ה4890 של ספיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3361&CatCode=531 או היקר יותר של ג'יגבייט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3666&CatCode=531 תודה, ולילה טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי יחזיק בכלל 4850? (יכנס למארז?/ספק הכח יספיק??) 2. במידה וכן, כמה שאלות לגבי הקירור של הכרטיס הספציפי הזה : http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes הבנתי כבר שהדגם של כרטיס זה מתחמם, אך האם לכרטיס הנ"ל יש קירור טוב יותר? 3. האם שווה לרכוש לכרטיס הזה קירור אחר? אולי כזה : http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139 אודה לכם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, כבר קניתי מחשב אבל עד מחר אני יכול לשנות את הכרטיס מסך. המטרה העיקרית של המחשב זה לראות סרטים במחשב ולראותם בLCD32. כרגע רכשתי את ה 4650, אולם אני מפחד שסרטים לא יעבדו חלק ממש עם כרטיס זה אלא יעבדו בסדר+. האם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות את ה4850(אני לא מתכוון לשחק משחקים)? האם אולי כדאי לקנות את ה4670 שבא עם ג'יגה ועובד במהירות של DDR3? שאלה נוספת, האם לוח אם שעובד עם DDR2 יצליח להתמודד עם כרטיס מסך של DDR3? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני הולך להזמין היום מחשב מFOXPC ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים עדיף? 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 או 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 ואם אפשר קישור או משהו כדי לדעת מה מקבלים איתם...
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TVOUT נלווה (raedon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את יציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לינק למוצר ומפרט טכני מלא שלה(גלול למטה): http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229 אני מאוד צריך עזרתכם וקניתי את הכרטיס מסך חדש הזה ממש לפני כמה ימים וגם היא מגיעה בקופסא עם דיסק של תוכנה וכנראה שהתקנתי אותה בתור הדרייבר ואני לא כל כל מבין טכני בעניין שאם צריך DX10 להתקין כי אין לי מושג אם היא כבר מותקנת. אגב,מערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולייטמט. ראיתי שיש הרבה פונקציות במפרט המוצר הזה ואני לא יודע מה צריך להוריד את התכונות חסרות או באות בנפרד מיוחדת לכרטיס הזה. מטרה הכרטיס הזה מיועד לעבודות גרפיות אינמציות וידאו. אשמח לקבל תמיכה אם אתם יכולים. (ואני מקווה שלא עברתי חוקים וזה די מבאס שנועלים לי ואם צריך לערוך משהו רק תגידו ואני יערוך …
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.. נשרף לי הלוח אם והכרטיס מסך...החלפתי ללוח אם הזה - I31GM4 של חברת JETWAY אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לו להריץ קצת משחקים אם זה אפשרי במחשב שלי חח.. זה המעבד - Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 2G DDR תודה תותחים אהה ומשהו נוסף..קצת לא קשור..ברגע שאני משחק משחק..CS אם מכירים..מאז הלוח אם הזה..כל 5 דקות יש לי איזשהו הבזק..המסך כבה ונדלק לשניה..מישהו יודע איך לבטל את זה? תקציב עד 800 +-
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-