עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BINI,

אני מתעניין במסכי ה20" של החברה, ומשיטוט באתר שלהם ראיתי פתאום את הVP2000s שמופיע שם אחרון בסדרת הPRO מה שמלמד שהוא הכי חדש...אבל המחיר שלו לא מופיע שם, לא מצאתי אותו בשום חנות שחיפשתי , וגם לא שמתי לב להבדלים בינו לבין הVP201S...מה נסגר עם המסך הזה?? ושאלה נוספת: האם מתוכננים בזמן הקרוב מסכי 20" עם זמן תגובה של 12MS?? בכל מקרה ממה שהבנתי הVP201S הוא הבחירה הטובה ביותר למסך LCD 20" אני צודק??

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by manganga7,

שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by orkir,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך החדש שלי למחשב (מסך 32") שעובד ברזולוציה 768*1360 דרך VGA. כשאני רוצה לשחק בOBLIVION אין לי את האפשרות להגדיר במשחק את הזולוציה הנ"ל... איך אני פותר את הבעיה? (המסך עובד כראוי רק ברזולוציה 768*1360...) תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by ratzabi,

איזה כרטיס יותר טוב מבין ה-2. שתיהם של חברת ג'יגה-בייט. תודה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

יש לי כ.מסך Leadtek 6800NU 128MB והנה תמונה של הכבלים שקיבלתי ואני לא בדיוק יודע איך לחבר TV-OUT קראתי חוברת הדרכה ולא ממש הבנתי אם תוכלו לעזור לי לחבר אני אשמח http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4bundle2%20(Medium).JPG בנתיים אני עשיתי ככה חיברתי את הצהובים לכבל שיש בו צד אחד שחור וצד אחד צהוב ונראה לי שאני אמור לחבר את זה לS-Video יש כאן מידע על הכרטיס http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1157&Submit=Go&cID=726

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by username80,

היי, האם בכרטיס GIGABYTE 9600GT 512MB 256BIT PCI-E יש יציאת VGA? במפרט רשום 2 יציאות DVI ולא רשום כלום על VGA. כרגע יש לי מסך ישן "17 LCD של LG בלי DVI, שאני מתכנן לשדרג בעתיד (שהוא יתקלקל).

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  7. קיימת בעיה בכרטיס 8800GT הביוס שלו לא מזהה מאמץ ולכן העוצמה של המאוורר לא מתחזקת בשעת מאמץ (משחק מחשב בעיקר) הבעיה גורמת להתחממות הכרטיס = בעיקר קירטוע של המשחק (מצב בלתי שחיק), כרגע כל החברות עדיין לא הוציאו עידכונים לביוס, ולכן אפשר לפתור את הבעיה בעזרת שאני בטוח שהרוב כבר מכירים אבל החלטתי בכל זאת להעלות אותה שהיא תיהיה נגישה יותר. קישור להורדת RivaTuner.rar http://upload-il.com/file/103600/RivaTuner.rar.html מדריכון קטן שעשיתי, כיצד להעלות את מהירות המאוורר ל 100%. אם התמונות לא עובדות חבל חחחח.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by artyom,

אפשר לחבר מסך של מחשב נייד למחשב רגיל? בחיבור של הנייד יש חיבור של 40 פינים אבל רק 26 מחוברים יש תמונה של החיבור http://www.freewebs.com/zipstar/DSC00656.JPG אם זה אפשרי ויש איזה מדריך או שאתם יודעים... תודה בהקדם! עריכה: החלפתי את התמונה בלינק כי היא ענקית

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. מבקש עזרה בתרגום הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by lmlm,

1800GTO נשלח על היום הראשון של CEBIT ויהיה זמין עוד שבועיים. 500MHZ/1000MHZ ו 256 BIT ויהיה מבוסס על ליבת 520 ויהיה כנראה נגד ..7600GT ויהיה בין המחירים 200-250$ http://www.theinquirer.net/?article=30138 הפתעה מATI?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by puki,

יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא : ADM64 +3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512MB CAS2 120GB SATA בקשר לכרטיס מסך הייתה לי התלבטות - קניתי את המחשב מנעה, לא היה במלאי את ה-9800PRO שעולה 1500 עקרונית. היו 2 אפשרויות: 9700PRO ב-900 ש"ח, או 9800SE של POWERCOLOR, עם התקנה של אומגה ובדיקה שהצינורות תקינים ב-1350. ל-SE יש יתרון נוסף שהוא AIW- יש לו טיונר וכניסת וידאו ושלט רחוק - מעולה לצפיה בסרטים על הטלויזיה. לקחתי את ה-SE. ב-3DMARK03 עם 1024X1280 לא שיניתי שום הגדרות ושום OC, קיבלתי 5600 בערך. האם זה נחשב טוב ? מקביל ל-9800PRO ? למישהו יש מפרט דומה עם 9800PRO ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by D-Bang,

התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך כ. מסך PCI-E שיחזיק כחצי שנה עד שנה איזה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? כאשר אם זה 7600GS אז אני מדבר על גרסת אקסטרים/OC כלשהי..

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by niva401,

מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 8600GT- האם ספק של 400W מספיק ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים

15. Started by or0126,

מי המתחרה שלו ומי יתר טוב בניהם? הוא קר? מה עם היכולות OC שלו? ד"א אני מתכוון לגרסת ה512

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  16. )איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by nivezrati,

אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה

18. Started by wwll soldier,

היי, המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 1gb ram a-data cl 2.5 6800gt gigabyte hec 400trt עכשיו השאלה שלי היא: האם כדאי לי למכור את הכרטיס מסך שלי(חדש מאוד ללא אוברקלוק, האם יקנו אותו ב-2000-1900?) ולקנות את ה7800gtx מחו"ל??? האם יש מקום אמין וזול לקנייה מחו"ל? האם זה מתבצע עם כרטיס אשראי? אם כן צריך עולמי? והאם המחשב שלי לא יהיה צוואר בקבוק ל7800 :s05: בבקשה תענו לי

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  19. טוב אחרי ת'רד קודם שרשמתי שאחי איבד לי את הכבלים לחיבור הטלויזיה למחשב, לקחתי לו את הכ.מסך וכרגע אני עם 7600 gs של ג'יגהבייט בכל אופן, חיברתי את המתאם שהגיע עם הכ.מסך, ממנו הוצאתי בננה אל הטלויזיה כאשר המחשב עולה, רואים את התמונה על הטלויזיה, עד שהויסטה מופעלת ואז הוא מפסיק הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם בויסטה, אבל כרגע זה בלי צבע בכלל וזה לא עושה לי שכפול אלא ממשיך את הדסקטופ אני מתעסק עם זה פה כבר שעה.. חייב שמישהו ייתן לי איזה טיפ כי אני משתגע פה.. תודה [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:18:36 טוב יש עדכוןהצלחתי לחבר HDTV בעזרת שלושה בננות ורואים בצבע בטלויזיה אבל זה לא משכפל את התצוגה, אלא מאריך אותה אל הטלויזיה אין לי בעיה שיראו תצוגה רק בטלויזיה, ולא במסך מחשב…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by lama husamo,

שלום לכולם אני חדש כאן אודה לכם על כל עזרה יש לי מסך lg 995ft plus שקנית ממישהו רק לאחרונה ושמתי לב שיש לו מן מדבקה בצד ימין למעלה שלא יורדת היא נראית פנימית (בתמונה שצירפתי זה החלק שכמו מראה) האם למישהו שיש את המסך הזה זה גם אצלו ככה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by eranisra,

רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.

23. אני מעוניין לקנות Elsa X800Pro וראיתי את הכתבה שפירסמו לגבי עידכון הפלאש שהופך אותו לX800XT (http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18693) .. מוכרים את הX800pro עם אחריות ל3 שנים. האם הריסה באמצעות פלאש תיכלל באחריות? או שזאת תיהיה בעיה שלי ואני אצטרך לקחת את הסיכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by N.S,

רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל ברדאון 9800 פרו לבין רדאון x800 gto

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. Started by hichcock,

לוח אם - ASUS P4P800 DELUXE 256 מגה בית כרטיס טוב, כמובן רצוי כמה שפחות כסף..... רצוי עד 1000, גג (!!!) 1500.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.