כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
???????????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בבעלותי GF8800GTS של ASUS, Corsair 2GB DDR2 677MHZ 6400E 250GB WD MB - ASUS 775 משהו ב800 ש"ח. אין שום בעיות חומרה ידועות, כל החלקים מעודכנים וחדשים. שלשום קיבלתי תוצאות מדהימות (כמצופה) בכל תוכנות הבנצ'מארקינג; AQM-120K 3DM06-8.7K - תוצאות מצופות מהמערכת. היום חזרתי על הבדיקות וקיבלתי תוצאות כמו 5.5K ב3DMARK06 ו-46K בAQM3, התוצאות לא משתנות מבדיקה לבדיקה (כמעט ולא, ביצעתי את הבדיקות יותר מפעם אחת). אין לי מושג מה הבעיה, יש לי את כל הדרייברים האחרונים, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות. לא בוצע שום OC במערכת.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ה-6600 GT או X700 ה-6800GT או X800 זה לא חייב להיות אחד מאלה , (שאלה כללית ) ראיתי למשל ש-X800 PRO עולה יותר מ-6800GT !!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני תקוע בדילמא בזמן האחרון יצאטו מלא כרטיסים חדשים אבל אין לי מושג איזה לקחת פשוט נאבדתי מתחת לכל הכרטיסים אם אפשר המלצה .המסך שלי הוא 2333SW של SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך עם HDMI שיתחבר לרסיבר של YAMAHA ויוכל להעביר גם תמונה וגם סאונד על גבי כבל HDMI. לוח אם: asus m2n-e תקציב עד 400 שקל. אני לא גיימר ולכן לא חשוב לי ביצועים גרפיים במשחקים. מודה לכם מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו יש לו חיבור AGP-X8 שווה? ולאיזה כרטיס מסך של GEFORCE הוא משתווה? ויהיה נחמד אם יהיה נעוץ על כרטיסי מסך של RADEON ו GEFORCE שמתואר למה כול כרטיס משתווה מבחינת מתחרה תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה אוקיי השאלה שלי היא ככה בנוייה מכמה שאלות קטנות : 1 מה עדיף radeon 9600xt 256mb או ש geforce 6600 gt 128 mb 2 האם יש geforce 6600 gt 256mbל AGP? 3 בכמה עולה יותר בערך לוח אם אם PCI-E בשביל AMD 64 bit 939?אם יש כאלה בבקשה זה חשוב =]
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המהירות של המאוור זה פוגע לי בכרטיס?? אם לא אפשר בבקשה ממקור מוסמך? ואם לא אז לכמה להעלות כדי שיקרר טוב בלי רעש של מטוס ובלי שיפגע במכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רוב האנשים אמרו לי לקנות אחד מאלה Sapphire ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 שקל או Galaxy ?7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E? 1600 שקל השאלה שלי היא כזו מה עדיף מפה או שיש משהו יותר טוב בסכום הזה ממה שהציעו לי
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
באתר של ATI הגירסא הכי עדכנית היא 6.6. לי יש את הדרייבר של 6.4 מהדיסק שקיבלתי עם ה1900XT שלי. האם זו הגירסא הכי מומלצת כרגע (6.4) ? תודה רבה נ.ב: האם מישהו יוכל לומר לי איזה הגדרות של 3D מומלצות לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הסתדרה הבעיה שהייתה ב4.1 שבתוכנה שמסדרת את הריפרש רייט המשחקים היו פועלים תמיד על 60 הרצ??
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך שאפשר להקליט דרכו קלטות וידיאו למחשב. כמובן שיהיה בעל יכולת קידוד איכותית.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי תלת מימד מתקדמים כמו WC3, DOOM, CARBON וכו'. אני לא מבקש עכשיו ביקורת על כל המחשב - לכן אני מפרסם כאן את הודעתי. המחשב יכלול את המעבד Core 2 Duo, זיכרון 1GB, ועוד הרבה חלקים מתקדמים, אך אני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור מבין השתיים הבאים: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II או ATI X550 PCI-E 512MB DDR II שימו לב - שניהם כרטיסי 512MB, ושניהם PCI-E. מה עדיף להרצת משחקים מתקדמים? ה-ATI או דווקא ה-GForce? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב! אני קונה אותם מחנות שאני משער שאף אחד מפה לא מכיר, חנות של החברה אריקום, לכן יש לי שם הנחה גדולה על כרטיסי המסך ובגלל זה לקחתי 512MB - כרטיסי 256MB יעלו אותו ה…
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ואם כן איך בוחרים אם זה יהיה יציאה או כניסה של וידאו? המפרט המלא בצד
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אני חייב תושבה דחוף
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך מסוג - ATI Radeon HD 2400 - High Definition Audio Controller ואני מעוניין לשדרג אותו לה PALIT Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI אז אים אני משדרג אני עדיין יכול לשמע סאונד כי בכרטיס מסך שלי עכשו יש יכול של High Definition Audio Controller ובמה שאני רוצה לשדרג אין בכלל סאונד
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לצפייב בסרטים בFULL HD בכל סוגי הפרומטים MKV, TS במחיר 200 עד 300 ש"ח משהו לא מסתדר לי פה, יש כרטיס מסך קצת יותר ישן מהסוג הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 256MB DDR4 PCIe http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=772 הנה המפרט: http://www.connect3d.com/highres_image/CONNECT3D%20HD2600XT-256MB-DDR4-PCIE.pdf והמחיר הוא סך הכל 203 ש"ח והכרטיס הזה כולל תדר עיבוד של 820MHZ ותדר של זיכרון 2000MHZ לעומת זאת הכרטיסים החדשים יותר כמו נניח Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB PCIe http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=283&grp=3 עולה אותו מחיר 205 ש"ח אבל לא מתקרב לאותם נתונים עם תדר עיבוד של 600MHZ ותדר של הזיכרון 400MHZ ההיתרון של אותם כרטיסים חדשי…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-