כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
דגם: XFX PV-T43A-NDVideo Card, GeForce 6600GT, 128MB DDR3, Dual DVI, AGP קישור לאתר: http://www.directron.com/pvt43and.html
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ההבדל הוא 20 שח ביניהם ב SKYPC ה 1950PRO זול יותר ב 20 שח. מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
איזה כ"מ טוב יותר- 7600 GT של ASUS או של GB? (ואני לא מדבר על הבדלים קטנים מה יותר טוב?)
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן פה בפורומים, ושרב האנשים כבר לא עונים על שאלות כאלה, ואפילו עשיתי חיפוש וגם מצאתי המון ת'רדים בנושא אבל שום הצעה שם לא עזרה לי. הבעיה, היא, שאני רואה שחור לבן עם יציאת S-VIDEO. אני מחבר כבל SVIDEO ל-RCA, מחבר לטלוויזיה, ו, שחור לבן. ניסיתי החלפת כבל, לא עזר. החלפת שיטת שידור מ-NTSC ל-PAL A B C D E גם לא עזר, עדיין שחור לבן. כרטיס במסך הוא של אינטל (מדובר במחשב נישא של LG). כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהמחשב מאפשר לי רק 8 סיביות צבע, וכשאני מנסה לשנות ל-32 BIT זה לא אפשרי. מישהו יכול לנסות לעזור? תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים במחשב של אמא שלי התרחשה תופעה מוזרה מאד , יש לה מסך של viewsonic 19" בן 3 שנים שנחשב אז למאד טוב (פאנל מעולה) בכל מקרה , המסך התחיל להדלק ולהכבות בלי סוף בהפרשים של שניה אחד מהשני (זאת אומרת שהוא לא מספיק אפילו להראות תמונה) , חיברתי מקרן למחשב (היה לי הכי זמין) והמקרן הראה תמונה חיברתי את המחשב הנייד למסך ולא היתה תמונה ולכן הסקתי שהמסך נדפק. חיברתי בנתיים מסך זמני , פיליפס 15" LCD מאד ישן (בערך בן 8) ואומנם מאז בקושי עבדו על המחשב אבל ממה שכן עבדו הכל פעל פיקס מה שרק יותר חיזק את העובדה שהמסך הלך. היום הגיע המסך החדש והמסך שלי עבר למחשב של אמא שלי , viewsonic VX922 19" משום מה אותה תופעה בדיוק. המחשב מתחיל לעלות , רואים ביוס וכו' לאחר מכן רו…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידיאו ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שיש על הקלטת שבמצלמה לתוך המחשב. כאשר אני מחבר את המסרטה לוידיאו ומנסה להעתיק את הסרט לוידיאו זה יוצא שחור לבן. לכן המליצו לי לקנות כרטיס עריכת וידיאו ולהעביר את הסרט לתוך המחשב ואז לצרוב את זה לדיסק- dvd. האם יש לכם המלצה לכרטיס עריכת וידיאו באיזור ה- 400 שקל? הכרטיס חייב להיות חיצוני כיוון שהוא מיועד לשימוש עם מחשב נייד. במחשב יש חיבור- usb2. http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp האם הכרטיס הזה יתאים לי? והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה או דומה לו? בתודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
8800GT של EVGA נגד Club3D נגד Zotac נגד GIGABYTE - אשמח אם תדרגו מהכי טוב להכי פחות טוב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5186 http://skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5285 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212 תודה!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה פה משבחים את המסך הזה.. החלטתי לראות מה יוצא מהמכירות הפומביות באולסייל..ולקחתי אותו ב1740 (1780 כולל משלוח) עכשיו נשאר לי רק להזין את מספר הישראכארט וזהו כדי לאשר סופית.. האם לקחת או לא? משתלם? כן? לא? החלטה מהירה אני צריך
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך שרשום בחתימה מצד ימין, לא ממש הבנתי איך אני מעלה את המחזיק של המסך כלפי מעלה או מוריד כלפי מטה. ניסיתי אבל זה נראה כאילו זה ישבר או משו כזה אז העדפתי לשאול. בלי תגובות מפגרות בבקשה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ממולץ??? איכות שווה את המחיר?. ומה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אם שווה.?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקי כמה שאלות, ברשותכם: 1. אני מתכוון ואני מדגיש מתכוון כי עדיין אין לי לקנות לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl שאמרו יל שהוא מצוין מעבד AMD 64 לא חשוב עכשיו בכוונה שלי לקנות ראדון 9800 פרו והכל טוב ויפה עכשיו שמעתי פה שיש כמה כרטיסי מסך שעומדים לצאת כגון: 6600 GT עכשיו אינ שמעתי שברגע שהם יצאו הם יתמכו אך ורק בחיבור PCI משהו כזה בהתחלה רק ואז רק ייצאו עם חיבור AGP אוקיי. אז אני שואל אם הלוח אם שלי יתמוך בכזה כרטיס מסך 6600GT..או במילים אחרות האם הלוח אם שלי תומך בחיבור כזה(PCI) תאמת שזה שאלה שקשורה יותר לפורום אחר אבל בגלל שאני רוצה לשאול שאלות נוספות שקשורות יותר לכרטיס מסך אז יסלחו לי.. 2. כמו שכבר אמרתי אני מתכוון לקנות ראדון 9800 פרו עכשיו האם כדאי במידה שהלוח אם שלי ת…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. לאחי הקטן יש P3 450mhz מהסדרה הראשונה (KATAMAI) ולוח אם מבוסס Intel 82440bx. כרגע יש לו RAGE 8MB שאין לו אפילו האצת תלת מימד ואני רוצה לקנות לו כרטיס שיוכל להריץ באופן סביר על ההגדרות הכי נמוכות (מעל 20FPS) משחקים שלא לוקחים יותר מידי משאבים, ספיידמן, הארי פוטר, NBA LIVE וכל שאר השיט שילדים קטנים משחקים. מבדיקה שלי בEVEREST הלוח אם שלו תומך רק בAGP 1X/2X, איזה כרטיס אני יכול לקנות? יש לציין שהכניסה הזו של הAGP היא הפוכה לAGP4 ו8 ואיאפשר להכניס כרטיס שתומך באחד מאלה, כאילו זה בלתי אפשרי פיזית, רק כרטיסי 1 או 2X. נא לא לעבור את ה200 שקל כי סך הכל המחשב שלו לא ינצל לגמרי אפילו משהו כמו GF4MX. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שקט חשוב לי למישהו יש מושג איזה מן החברות של saphir 3dclub palit connect3d וכ וכו יש את הכרטיס הכי שקט אנשים שכבר יש להם את הכרטיס הזה יכולים בבקשה להמליץ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קיצר קניתי את ה-X800 PRO עכשיו יש לי לוח אם די חלש באיזה 400 שקל.. ומעבד 2600 XP אני יודע שהם לא יתנו את המסימום של הכרטיס אבל חפיף.. קיצר השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך שיהיה לי כדיי שיחזיק לי טוב את הכל חלק.. שמעתי שה-X800 לא צורך משהו כמות גדולהשל חשמל ושיש לו חיבור נפרד למקור חשמל אבל אני לא בטוח ואני לא אומר כלום רק שמעתי ככה..
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כותרת... יש לי לוח G965 והוא כולל כ.מסך X3000 אני רוצה להפעיל משחקים עם T&L ואי אפשר... קראתי איפשהו שיש דריבר שתומך. אני רץ על ויסטה אולטימט 64... מאיפה מורידים את הדריבר הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לנקות מסך LCD עם חומר שיש בבית בדרך כלל או שאני חיב לקנות עוד משהו יש לי תרסיס לנקות את המשקפים זה טוב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי amd 64 3000(ליבה אחת) וgeforce 7600GT. בלי אוברקלוק. קיבלתי 2803 ב3dmark06. בפירוט: sm2.0: 1286 hdr\sm3: 1179 cpu: 741 זה לא נמוך מדי?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-