עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רציתי לדעת עם אני שם במחשב שלי שני כרטיסי מסך של 9800gt 512mg מה הכוח שלהם ?? לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותם ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by liav12,

היי, רציתי לדעת מה הם הטמ"פ הסבירות והטובות לעבודה במאמץ במשחקים עם הכרטיס הנ"ל? אני כרגע עם אוברקלוק 650 לליבה + 800 זכרונות במנוחה - 49-50 במאמץ - 66-7. רציתי להריץ יותר את הכרטיס אבל אני קצת חושש שזה יגרום להריסת הכרטיס בגלל החום, מומלץ לא לעבור את ה 70 מעלות?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by sharmeiri,

יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים הכרטיס ATI RX1300 series -של MSI

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by I.A.F. Soldier,

אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by Cilay,

CPU : Intel P 4 2.8GHZ socket 478 Memory : 1.5GB og RAM DDR MotherBoard : ABIT i865e Graphic Card : FX 5700 256MB Hard Drive : 120GB 7200RPM MAXTOR אגב יש לי את המסך 2007wfp ... וספק ב70 שקל השאלה שלי היא האם המחשב יהיה מספיק טוב? אם לא יהיה צוואר בקבוק ואם אני ארגיש בכלל הבדל משמועתי מבחינת משחקים ... זה הדגם שאני מעוניין לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161082 יש דגם יותר טוב ב 1950 ? והאם בארץ יש מחיר דומה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by zumara,

יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.

7. Started by ofirterev,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ועל הקופסא כתוב לי שהוא תומך ב-HDCP capable מה זה אומר כי לי אין מושג בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by liav12,

כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Life_SyStem,

יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by odedvi,

אהלן. יש לי כרטיס מסך מסוג Sapphire HD 4850 512MB - ATI ואני מעונין לקנות מסך ברזולוציה של 1920x1200. אני לא מוצא בדרייבר של כרטיס המסך / בהגדרות של windows את הרזולוציה הזאת (מצ"ב תמונה). האם הכרטיס מתאים לרזולוציה? [attachment deleted by admin]

11. Started by עומרי שקד,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP בטווח מחירים של 1500-2000 שהוא הכי משתלם ועושה את העבודה. וגם רציתי לדעת מה יותר מהיר כרטיס עם 512MB ו-128BIT או כרטיס 256MB ו-256BIT ? תודה! עומרי

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל עבור המחשב הישן שלי (מלפני כ- 3-4 שנים, כרגע עם כרטיס מסך on-board). המחשב הוא עם Core 2 Duo E4600. כרגע יש בו ספק של 300W. דבר ראשון - האם יש לי סיכוי כלשהו להשתמש בכרטיס המסך הנ"ל יחד עם הספק הנוכחי שלי? אם לא - איזה ספק אני יכול לקנות (כך שיהיה הכי זול). תודה!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by iyehuda,

והאם זה לא עושה נזקים

14. Started by giladbigel,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה : http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1478 ועוד שאלה: האם ייתכן שהכרטיס הזה הוא 64 ביט??? בבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שאני קונה כרטיס מסך בניפרד אני צריך להגיד למוכר איזה PCIE יש לי? *2 או *4 וכו'? יעני כל מהירות הגודל שונה אז יש כרטיס לכפול 4 וכרטיס לכפול 8? וכו'?

16. Started by ברק2000,

אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר של 1000 פלוס מינוס עם חיבור AGP הודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. הוא יריץ משחקים על רזולוציה טובה וHIGH בשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by shloosh,

טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by shay820,

שלום לכולם בדשותי כרטיס מסוג ATI 9550 הבעיה שלי היא שפירמטתי את המחשב ומאז הפירמוט האפשרות לריבוי צגים נעלמה התקנתי את הדריברים הרשמיים וגם של אומגה ובכל זואת האפשרות לא קיימת!! אני פשוט לא יכול לראות שני צגים ביחד רק לחוד האפשרות של ריבוי צגים לא נמצאת אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by adirnasri,

זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PV-T71U-ZDD9&affiliate=zap או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12249 ומה ההבדל בניהם תודה מראש אדיר

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  21. הוא של POWERCOLOR מה אתם חושבים עליו.. הוא בסדר? אני רוצה לשחק ב BIOSHOCK הוא יריץ אותו טוב? ואיזה כרטיס יותר טוב: זה או 8600GT תודה

22. Started by talsa,

אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )

23. Started by nine,

יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט:

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by harry,

קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. מה זה FireGL BIOS Updates ולמה זה טוב? יש לי x800 xt pe אני צריך לעדכן ביוס? איך זה נעשה? ולמה זה טוב אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים