כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי מספר כרטיסים. באפשרותי לקנות כרטיס מסוג: GYGABITE GV-RX387512HB ATI RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL האם מדובר בכרטיס טוב? האם צריך לוח אם מתאים בשבילו שיתמוך במשהו ספציפי? השימושים שלי הם משחקים NBALIVE , NFS ואולי גם Gears of WAR , אני רוצה לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר במשחקים האלו. אפשר אולי להמליץ על כרטיס מסך שיעשה את העבודה בעלות יותר נמוכה מהכרטיס הנ"ל (עלותו 1200) ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש כרטיס שעולה כ 400 ש"ח וכולל VIVO?! האם יש חברות שמוכרות את ה FX5200 עם VIVO? אם לא..אז תרשמו לי בבקשה את הדגם הכי זול של הכרטיס מסך שכן כולל VIVO תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קונה מחשב חדש. הוא מתעסק בעיקר עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ וכו'. הוא לא מתעסק במשחקים אבל כן רוצה כרטיס מסך סביר בסביבות 80-100$ הציעו לו את : ATI SAPPHIRE PCI-E X600PRO 256MB DVI 128BIT OEM 85$ ATI SAPPHIRE PCI-E X550 256MB VIVO+DVI 128BIT 95$ האם כדאי לקחת את אחד מהם? ואם כן איזה יותר טוב? אם לא אחד מהם, אז איזה כן כדאי? באיזה מחיר? ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מסך "19 CRT שטוח דגם Q995 מסדרת ImageQuest HYUNDAI אל תגידו בלי לברר בבקשה כי אולי הרושם הראשוני לא טוב.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על כל העצות הטובות. בסוף הלכתי עד לזיגזג וקניתי את ה R9800 פרו 256 BIT. עכשיו חזרתי מפירמוט וכרגע הכל נראה מדהים. יש לי הרגשה שכל איכות התמונה השתפרה חבלז. ***עריכה**** בדקתי את הנתונים ב EVEREST ונראה לי שהם לא נכונים. ב FAQ של הפורום רשום רק מס' צינורות עיבוד וזהו. הנה תמונה: מה דעתכם ?? לא צריך להיות לו יותר PIXEL SHADERS ??? . למרות שאני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא מדהים!!!! כל משחק שהפעלתי עד עכשיו שמתי בהגדרות הכי גבוהות והוא לא ירד מ 60 !
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם pentium4 475 presscot 2.4ghz וזיכרון פיזי של ddr 333mhz 256mb cl2.5 וכו וכו מגבילים Geforce6500?.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP והאם ישפרו משמעותית את הביצועים מ FX5600
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGP x8 תומך גם בלוחות אם ישנים יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, למשל ATI RADEON 9600 PRO אבל יש לי לוח אם יחסית ישן שמגיע עד AGP x4 או במקרה הגרוע x2 האם הכרטיס יעבוד איתו? אם כן, כמה מביצועיו אני יאבד בכך שאני לא משתמש במלוא הפוטנציאל שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם הכרטיס 8800GT אבל במלאי כרגע יש להם רק את ספרקל או BFG. הספרקל יותר זול מה BFG ומהג'יגבייט. בפורום מפרטים הציעו לי ללכת על BFG כי הוא אמור להיות יותר טוב. אבל קראתי ב FAQ שהם כולם זהים. אז יש הבדל בין הכרטיסים? כי אני מעדיף ללכת על הזול אם אין הבדל.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חבר שלי קנה Gigacube Radeon 9600XT 256 MB והוא מקבל ב3D MARK2001SE רק 11,200 לעומת הרדון 9500 פרו שלי של ATI שמקבל על אותו מחשב 12,000 נקודות. זה אמור להיות ככה או שיש בעיה בXT?
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
החברה היא אלבטרון דגם TI4600V VIVO אבל אני מניח שאפשר ביוס של חברות אחרות העיקר שיהיה אותה מהירות 300\650 והעיקר שיהיה משהו! חח תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רשום שיש לו זכרון DDR3 512MB... האם אני יכול להפעיל אותו על לוח אם שתומך רק ב DDR2 ???
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואין לי הרבה כסף ואני ג מוגבל מבחינת הלוח אין לי pci-e אז אין לי הרבה אופציות בקיצור רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם הוא שווה או שיש כרטיסים אחרים במחירי יד שניה נוחים יותר..?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, הייתי בחנות מחשבים והם נתנו לי את מפרטי המחשב, והייתי מרוצה מפרטים חוץ מכרטיס מסך חלשים, הם אמרו שהם לא מכורים כרטיסים חזקים והמליצו לקנות את עצמי כרטיס המסך. לפני חודשיים שאלתי פורום הזה בנושא: בקשת להמלצת כרטיס מסך בסביבות 600 ש"ח, והמליצו את כרטיס PALIT GeForce 7600GS Sonic 256MB PCI-E. לפני שאני קונה את כרטיס המסך ורציתי להגיד משהו. אני אף פעם לא קניתי חלקי מחשב ואני די חושש שפתאום שכרטיס מסך לא יתאים ללוח. ולכן אם תוכלו לעזור לי לפני שאהיה בטוח לקנות את כ. מסך . ואני מציג את המפרט שאני הולך לקנות את לוח: לוח פנטיום 4 INTEL מקורי 945 CHIPSET P755 תומך בסידרת המעבדים החדשה "ליבה הכפולה" שכוללים עבור של 2 יישומים כבדים בו זמנית, הלוח כלל את הטכנולוגיית החדשות: HT,…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר ממיר של יס למחשב. אני צריך בשביל זה כרטיס טלויזיה? אם כן, הבחנתי בכך שיש כרטיסים במחיר של 400 ש"ח וכרטיים ב- 1200 ש"ח אבל לא הצלחתי לראות הבדל ביניהם. תודה מראש. ד"א, הכרטיס מסך שלי הוא NX6600GT-TD128E וכתוב שהוא תומך ב-HD, אני עדיין צריך כרטיס טלויזיה נכון?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם כאשר אני קונה כרטיס PVR למחשב, אני יכול לראות את כלל הערוצים מהממיר הדיגיטאלי של HOT, או רק את אלה שכלולים בחבילות שלי? תודה, וסליחה על הבורות
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-