עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי HD3870 חדש ועכשיו לא מזמן לא נגעתי במחשב איזה דק' ושאני חוזר אני רואה את ההודעה הזאת שאני מצרף.. ולפעמים אני רואה ריבועים צהובים,ירוקים וכחולים על המסך וכאלו דברים... הטמפ' היא 55 מעלות (מנוחה) אני חייב עזרה כמה שיותר מהר... תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  2. קיימת בעיה בכרטיס 8800GT הביוס שלו לא מזהה מאמץ ולכן העוצמה של המאוורר לא מתחזקת בשעת מאמץ (משחק מחשב בעיקר) הבעיה גורמת להתחממות הכרטיס = בעיקר קירטוע של המשחק (מצב בלתי שחיק), כרגע כל החברות עדיין לא הוציאו עידכונים לביוס, ולכן אפשר לפתור את הבעיה בעזרת שאני בטוח שהרוב כבר מכירים אבל החלטתי בכל זאת להעלות אותה שהיא תיהיה נגישה יותר. קישור להורדת RivaTuner.rar http://upload-il.com/file/103600/RivaTuner.rar.html מדריכון קטן שעשיתי, כיצד להעלות את מהירות המאוורר ל 100%. אם התמונות לא עובדות חבל חחחח.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. ברשותי לוח אם תומך sli של Abit וכרטיס מסך GeForce 7600gs מתוצרת eVGA. אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף במקביל אשר תומך ב HDMI. איזה כרטיס מומלץ עד 300 שח? האם אני מוגבל ליצרן eVGA בלבד? האם אני מוגבל לסדרה GeForce 7600gs בלבד?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by hi,

x3870x2 כדאי לקנות אותו? בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב עם 4/2 giga ram ו q6600...

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. שלום, ראיתי שהתחילו למכור את הכטיס הנ"ל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1038 וריציתי לדעת איך הביצועים שלו. פשוט לא מצאתי אף ביקורת עליו. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. Started by חן מ,

תראו בקרוב אני הולך לקנות מחב חדש והחלטתי שאני רוצה לשים כרטיס מסך 8800 GT או GTS.אני לא יודע מה עדיף לי.אני רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של קרייסיס.יש לי כמה התלבטויות:או 8800GT GTB 512 של לידטק,או 8800 GTS של GIGABYTE או שאחד מהרגילים של 8800 יש עם קירור זלמן ויש עוד אחד רגיל האם עדיף GTS של GIGABYTE?הוא טוב למשחקים כמו קרייסיס?או שעדיף ה8800GT GTB 512(שהבנתי שהוא מגיע עם OC). תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by ben060,

ההבדל הוא 20 שח ביניהם ב SKYPC ה 1950PRO זול יותר ב 20 שח. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by yotam360,

כרטיס מסך לחבר בתקציב 500-600 ש"ח הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  9. ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך עם חיבור AGP שיתאים למחשב עם הרכיבים הבאים: PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 1GB DDR תודה לעוזרים ;)

11. Started by Tomerb1,

geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. לחבר שלי יש את ה8600 עם מערכת הפעלה ויסטה ובחיבור לטלויזה הרמת תצוגה ממש ירודה שמנו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס וזה לא עזר וגם ההרצ' הוא רק 25 ולא ניתן לשנות את זה למרות שהטלויזיה תומכת בהרבה יותר אם יש למישהו פתרון או עצה זה ממש יעזור לי כי אין לי מושג איך לסדר את זה תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. יש לי את הכרטיס 7600GS אבל רק 2 צמות (4 מולקסים) כאשר צמה אחת מחוברת ל2 מאווררים והרד דיסק והשנייה לכונן DVD, מה הדרך הכי טובה לחבר את כולם?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. יש לי X1650 של ספייר. מחשב חדש-עכשיו בניתי אותו. במחשב הקודם היה X700PRO שהיה מחובר לפלזמה- ככה הייתי רואה סרטים מהמחשב. כשאני מפעיל את הקטליסט, אני מבל שגיאת CLI, שסוגרת את הקטליסט. התקנתי את ה NET FRAME WORK - לא עוזר- עדיין אני מקבל שגיאה. כשאני לוחץ על מסך 2, ומנסה להעיל אותו, המחשב נעצר שנייה וחוזר למצב בו מסך 2 לא פעיל. מה הבעיה? מה עושים? אשמח לעזרה מהירה. תודה

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by rani,

וכמה אמפר צורך הכרטיס הזה ב12V? חושב לשדרג

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by tront,

אני הולך להזמין היום מחשב מFOXPC ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים עדיף? 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 או 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 ואם אפשר קישור או משהו כדי לדעת מה מקבלים איתם...

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by mc_elad,

איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by alex15,

רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by eranisra,

רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.

21. יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TVOUT נלווה (raedon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את יציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by VIN_DIESEL,

לינק למוצר ומפרט טכני מלא שלה(גלול למטה): http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229 אני מאוד צריך עזרתכם וקניתי את הכרטיס מסך חדש הזה ממש לפני כמה ימים וגם היא מגיעה בקופסא עם דיסק של תוכנה וכנראה שהתקנתי אותה בתור הדרייבר ואני לא כל כל מבין טכני בעניין שאם צריך DX10 להתקין כי אין לי מושג אם היא כבר מותקנת. אגב,מערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולייטמט. ראיתי שיש הרבה פונקציות במפרט המוצר הזה ואני לא יודע מה צריך להוריד את התכונות חסרות או באות בנפרד מיוחדת לכרטיס הזה. מטרה הכרטיס הזה מיועד לעבודות גרפיות אינמציות וידאו. אשמח לקבל תמיכה אם אתם יכולים. (ואני מקווה שלא עברתי חוקים וזה די מבאס שנועלים לי ואם צריך לערוך משהו רק תגידו ואני יערוך …

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

24. שלום לכולם, אני קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש: core i7 920 2.67GHz ATI Radeon hd 4850 512 MB asus p6t motherboard 500gb WD hard drive samsung syncmaster 226bw בכל מקרה, מאז שקניתי אותו לכל המשחקים שלי יש בעיה אחת... כאשר אני מסתובב עם הדמות במשחק במהירות ימינה שמאלה או סתם סיבובים, המסך נקטע בחלק העליון, ואחרי שניה הוא מתאזן שוב. זה נראה כאילו המסך יוצא מסינכרון ואז חוזר. זה כאילו הכרטיס גרפי לא עומד בקצב של המחשק או מחשב. חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז שלחתי אותו לתיקון, והחדש עושה בדיוק את אותו הדבר. זה עדיין יכול להיות בעיה בגרפיקה, או שאולי משהו אחר גורם לזה??? אגב, אני מריץ את כל המשחקים עם רזולוציה 1680X1050... תודה על העזרה....

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by badini,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב והכרטיס מסך שהמליצו לי עליו הוא Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe. קראתי באחד האתרים שהחסרון שלו הוא שהוא מתחממם יותר מידיי. האם זה נכון? האם יש חסרונות נוספים לכרטיס מסך?

דיונים חדשים בפורומים