כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קניתי את כרטיס המסך הזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX5802DI1536MD5/ רציתי לדעת האם הוא יותר טוב מכרטיס המסך הזה ומה ההבדל ביניהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121429 ומה ההבדל בין הכרטיס GTX 580 שלי לבין כרטיסי GTX 580 של EVGA ועוד חברות? (האם שלי נחשב לטוב ביניהם). ודרך אגב קניתי אותו מחברת OEM. האם זה משפיע במשהו על הכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
לוח אם GA-P55AUD3 עם I7-860. לא מיועד למשחקים . רצוי מאוד שיהיה ללא FAN כי חשוב לי מאוד נושא שקט. תמיכה רחבה ככל האפשר בנושא וידאו ואודיו לסוגיו עבור HTPC. לכן בחרתי HD5450 (בהתחלה שקלתי 5670 אולם הוא חייב FAN ומיועד גם למשחקים) . המחיר לא מהווה גורם משמעותי. הרעש כן. מה דעתכם? בתודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-ms-576.htm זה הלינק שיש בו מידע... אבל אין שם גודל של המסך... חיפשתי בכל מיני אתרי מכירות, ובכל מיני מקומות שאמורים להיות שם מפרטים מי שיכול לעזור לי, יבורך תודה רבה, נדב
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אין לי סיפור מקדים כמו לרוב אני פשוט צריך תודה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, מעיון בפורום נראה שכמה אנשים עם 8800GT נשרף להם הכרטיס לאחרונה, צירוף מקרים!!! טוב, אז ה88GT שלי הלך לעולמו. המערכת: Intel Core 2 Duo E6600 - OC3.0GHz 4GB RAM DDR2 Enermax Modu 82+ 525 Watt 80Plus Bronze SCREEN LG 1920X1200 אני משחק מעת לעת, בעיקר משחקי RPG ו ADEVENTURE, בינתיים אני משחק SKYRIM אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 6850 - נראה עם יחס מחיר \ ביצועים הכי טוב. 7770 - יותר חלש מ 6850 ברוב המשחקים חוץ מ SKYRIM !!!!! עולה קצת יותר ויותר חסכוני בחשמל 6770 - האם הוא יסחוב את SKYRIM ברזלוציה שלי אני פתוח לעוד הצעות אבל לשים לב שהמעבד של יחסית ישן ואני רוצה למזער את צוור הבקבוק (בוודאי שזה תלוי במשחק עצמו וכולה וכולה...) משהו אחרון, האם יש צפיה לירידת מחירים של הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד) יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים? מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא: Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6 זה הקישור לאתר: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים ש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ! אני מחפש בנרות כבר איזה כרטיס הכייי משתלם בתקציב הזה והשתגעתי כבר כי כל פעם אומרים לי משהו אחר מישהו יכול לתת לי תשובה ברורה אחת ושכולם יסכימו איתו בערך? :-\ תודה מראש נ.ב אני צריך שהכרטיס יופעל באפיק agp
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , כבר כימעט ורכשתי את ה 8600GT הרגיל ופתאום ראיתי בחנות ושמה ZED ברמת החייל את הכרטיס הזה שיש לו 512MB במקום 256 ו 256BIT במקום 128 . מעניין כי לא ראיתי אתו בשום מקום אחר והוא עולה רק 100 ש"ח יותר (540 ש"ח) מה אתם אומרים שווה? מדוע הגירסה הזו של הכרטיס אינה מופיע בשום מקום ? תודה מראש על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק CORSAIR VX550WATT ורציתי לדעת עם הוא יחזיק את 9800GTX וכמה חשמל זה לוקח! E6600 P5B DELUXE 4GRAM ONE HARD DISK והעם יהיה צוואר בקבוק?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך התוצאה? נראה לי לא משהו או שזה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות את הכרטיס Radeon X1900XT ( ) וראיתי ששתי יצרניות מיצרות אותו-GigaByte ו Sapphire.למה ההבדל במחיר הוא 600 שקל?זה לא אותו כרטיס?ואיזה חברה יותר טובה?אני שמעתי ששווה ללכת על Sapphire. שאלה שניה:מה ההבדל בין מסך דק LCD לבין מסך שטוח של CRT?ואיזה מהם מומלץ למשחקים?כמובן שהמחיר יהיה שווה את ההשקעה :. תודה.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
את הdisplay drivers,cp,wdm אחד אחד? כי כתוב שמה שהיא נועדה רק למי שיש בעיות אם הדרייברים וגם פה נתנו לינק לבאנדל כזה שמתקן את הריצודים בopengl אז האם זה אותו התיקון רק ל3.6 או שזה פשוט יותר נוח כי כול הדרייברים באגים בבאנדל אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לרכוש לאח שלי כרטיס מסך שיתמוך ברזולוציה גבוהה 1920X1200, בנוסף ליציאת HDMI
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
6800GS לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה ? (אם בכלל) או מסדרה 3/4 של ATI איך הוא מבחינת צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 8800GTS 320MB Extreme Overclocked של point of view הוא ניראה יותר חזק והוא עולה ממש זול יחסית (ש"ח1665) ??
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הנה הקישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5106 1590 ש"ח האמת ממש זול יחסית לכרטיס שאמור להתחרות בתואר הכרטיס החד ליבתי הכי חזק, מול הGTX285 !
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-